- 8 Aralık 2009
- 5.375
- 322
- 373
Seker portakalı ne biçim olmuş ya Allahtan sağ salim eve döndünüz
Nerde canım yaaa çıkamadım haftasonu kalabalıkdiye şimdi de üşeniyorum hala karasızım bugün için
Sen Ecoşsuz bi hayatı düşünebiliyo musun artık? Yok.
O zaman olmamalıydı deme, çocuklar herşeyi hissedermiş.. Biz 3 senelik evliyiz ama çocuk doğunca tüm denge altüst oldu,6 senelik evli olsak da aynı şey olacaktı, herkesin hayatı tepetaklak oluyo ; bebekli bi hayat can veriyor evliliğe farkında olmasak da çok yorulsak da

Bu arada nfk pembiş örneğinde gördüğün gibi tatilde bile olsan gene en büyük yük annenin, yanında birini götürmeye hiç lüzum yok!
Ayşenin hasta oldgnu sanmıyorum sıcak bişeyler içir bugün bakalım..
Nerde canım yaaa çıkamadım haftasonu kalabalıkdiye şimdi de üşeniyorum hala karasızım bugün için
Hepimizin bunalım günleri oluyo canım çocuk 3 yaşına falan gelince rayına giriyormuş herşey
BACIM BİZ O VAKİTLERİ GEÇTİK
nasıl sıcak nasıl sıcak eşim artık geceleri çalışcak hep gündüzleri evde
dün size özenip salon halısını topladım dip köşe girdim en son perdeleri çıkarıyordum cam siliyordum güyaaa
bi bacağımda ecoş onla nasıl iş yaptımya gece bacakalrım ağrıyrodu vallahi
neyse kalkimde iş yapım kociş evde akşam 8de gitcek dışarıda çıkarız
12 gün akşamları sadece 3 saat geliyrodu eve hiç ne özel hayatımız kalmamıştı özel hayatı bırakın dışardan biri gibiydi akşa konuştk birbirimize sevgili saygılı olalım 2 yıllık evliyiz sonuçta demesinmiii
çocuk bizi yıprattı çocuk olmamalıydı
bende zaten istemiyordum ama şimdi canımın içi o istiyrodu hatta çocuk kendine çok bağlanayım diye
Sen Ecoşsuz bi hayatı düşünebiliyo musun artık? Yok.
O zaman olmamalıydı deme, çocuklar herşeyi hissedermiş.. Biz 3 senelik evliyiz ama çocuk doğunca tüm denge altüst oldu,6 senelik evli olsak da aynı şey olacaktı, herkesin hayatı tepetaklak oluyo ; bebekli bi hayat can veriyor evliliğe farkında olmasak da çok yorulsak da
Çok geçmiş olsunGunaydin kizlar bin kere yazdm yollayamadim cok ozledk sizi pc acicm uzun uzun yazicm ins telden yasir izin vermuyo cok ateslendi bogazinda aft denilen yaralar varmis doktora gidiyoruz donunce ayrintilari verip gecmisi daha iyi okucam ins

:))))Anammmm, kuzuya bak.Ohhh, sefanız olsun.Bir de pipetli bardakla anne sütü koysaydın yanına.
Ben de keremi yıkadım küvette cıp cıp oynadı uyuyo şimdi ne yapıcaz bu su kuşlarıyla:)))ahahah
he ya, şöyle şemsiyeli bardakta
cıp cıp oynadı, şimdi emerken uyuyakaldı. valla iyi oldu bu havuz. iyiki almışız..
Bu arada nfk pembiş örneğinde gördüğün gibi tatilde bile olsan gene en büyük yük annenin, yanında birini götürmeye hiç lüzum yok!
Ayşenin hasta oldgnu sanmıyorum sıcak bişeyler içir bugün bakalım..