Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

herkese günaydınnnnnnnn:34:

Uzun bir aradan sonra merhaba
Taşınma telaşı yeni bir ise başlama filan derken uzun süre girmeye fırsatım olmadı bu arada kuzularımız 1 yasına geldi ve bizi doğumgünü telaşı sardı ben de dogumgunune bir fotoğrafçı çağırmak istiyorum tanıdık uygun fiyatli fotoğrafçı biliyormusunuz?

canım sen hangi şehirdeydin :44:

Çocuk olunca haliyle hayatımız değişti.Benim fikrim de hemen çocuk yapmamak yönünde.Çocuktan önce evlilik biraz oturmalı, eşler birbiriyle vakit geçirmeli.Biz Aden doğduğunda 4 yıllık evliydik.Belki geç olabilir ama bence en az 2 yıl olmalı.Sizin yapabileceğiniz şey bundan sonrasına bakmak sanırım.Verimli zaman geçirmek.

valla bizde yapmadık çocuk hemen ama benim bir nedenim vardı eşim askerliğini yapmamıştı üniversite 3. sınıfta okuyordu kandırdı beni bitirince kısa dönem yaparım niye bekleyelim falan evlendik :1:
askerliği hep erteledi sonra okulu bıraktı askere gitti geldi derken biz çocuk yapmaya karar verdik öyle yapalım diyince olmadı tabi çocuk biz istedikçe kızım gelmiyordu kafaya takıyordum her ay bir ay unuttum gitti herşeyi veee kızım geldi tabi bu arada tabi biz 7 yıllık evli olmuş olduk ama değişen ne var biraz daha oturmuşluk var bizde ama genede allaha şükür sevgi saygımız bitmedi her evde olduğu gibi bizdede ufak tefek trip dönemleri olmuyor değil tabikidi:34:

V
Bugün toplantı her zamanki gibi sıkıcıydı. Arada girip burayı okudum :) toplantı sonrası alışverişti şuydu buydu derken akşam oldu zaten. Oğlum çok huysuz. Sanırım alttaki diğer dişler geliyor yada yerleşiyor yada parti yapıyor :p şişkinlik var yani. Sürekl memede durmak istiyor. Park görürse ve durmazsak ağlıyor. Parklara daha çok salıncak yapılsın kampanyası başlatacağım :)))

Bu hafta bi de sınav görevlerim var oysaki ben kendimi doğum günü hazırlıklarına verecektim :/ daha alınacaklar bitmedi. Çok koşmam lazım çooook :)

Neyneyseyi göremedim sankim bugün dimi?? Borncum da dr dönüş uğrayacaktı uğramadı??? Nerdesiniz ey ahaliiii?? :)

evet parklara daha çok salıncak kampanyasına destek veriyorum:37:
eeee hadi bakalım senin çok yaklaştı doğum günü güzel resimlerini bekliyoruz
bende hala kararsızlık devam ediyor:50:
park çardağında yapacağım doğum günü iptal oldu görümcem orası küçük dedi yani sığamayacağız gibi oraya yakacık aydos da bir yer sordum sadece masa sandalye ve tabak servisi için 150 tl istedi :53:
yaaa kendi doğum gününde iftardan sonra sadece yakınları çağırıp pasta keseceğiz yada yada bilmiyorum:31:

Günaydın kızlarrrr...
Hepinize güzel bir gün diliyoruz teyzeleri.

günaydın canım:34:

nfk yerim ben o ayşeciği havuzunuzu güle güle kullanın biz daha siftah yapamadık hafta sonu denemeyi düşünüyorum bende:34:

günaydın arkadaslar 7 temmuz dogumlu kızım var neredeyse kızım dogdugundan berı formu takıp etmekteyım kendı pc m olmadıgı ıcın arada kopukluk olur dıye yazmak fırsat olmadı ben saba 26 yasındayım bes yasında bı oglumla bıde kuçük kızım var eger aranıza alırsanız sızlerle konusmak güzel olacak nerdeyse cogunuzu tanıyorum

günaydın arkadaslar 7 temmuz dogumlu kızım var neredeyse kızım dogdugundan berı formu takıp etmekteyım kendı pc m olmadıgı ıcın arada kopukluk olur dıye yazmak fırsat olmadı ben saba 26 yasındayım bes yasında bı oglumla bıde kuçük kızım var eger aranıza alırsanız sızlerle konusmak güzel olacak nerdeyse cogunuzu tanıyorum

Hoş geldin canım.

günaydııııın!
saat daha sabahın 9u ama öyle bunaltıcı bi hava var ki, öğleden sonrayı düşünmek istemiyorum.
dün gece yatarken çok bunaldık, gece kalktım soğuk suyla duş aldım, vantilatör falan kesmiyor.
eşimle konuştuk, artık salona taşınıyoruuuz.
ayşeciğin park yatağını getirdim salona, yeniden düzenledim eşyaları:6:
artık yaz sezonu böyle geçecek.
ramazanda misafir ağırlayacağımız zaman yine kaldırırız yatağı olmazsa..

neyse, sizde ne var ne yok?:ssz:

ah canım beniiiim, bembeyaz süt kuzuuuu:16:

Günaydınlar herkeseeeeee :)
Bugün evde temizlik var. Evden kaçmalı yani :)
kaçış istanbul yönüne doğruysa, bana gel bacıııım:52:

göktuğsaba, hoşgeldin canım!:31:
ismin yabancı değil, ama net de hatırlayamıyorum.
sen bizi biliyorsundur amaa:1:

Yarın Kayseri'ye gideceğiz kizlar.Dün bir kaç doktoru aradık.Göz hastanelerinde her doktor çocuğa bakmıyormuş.Onlar da kendi aralarında ayrılmışlar.Çocuk göz, retina, şaşılık, katarakt gibi alanlara.Bizim istediğimiz doktorlar, adını duyduklarımız çocuk göze bakmıyor.Biz de mecburen bakanlara götüreceğiz.Bir de tıp fak. Var.Ama ben oraya götürmek istemiyorum.İyi ilgilenmeyeceklerini düşünüyorum.Belki bu konuda ön yargılıyım.Oradaki prof. Ama yine de gitmek istemiyorum.

tesekkur ederım nfk ısmım dogum lıstesınde vardı ordan kalmıstır aklında evet sızı bılıyorum senı hepten biliyorum erzurumluydun degılmı benım esımde erzurumlu ordan dıkkatımı çektı aysecıkte çok tatlı masallah

tesekkur ederım nfk ısmım dogum lıstesınde vardı ordan kalmıstır aklında evet sızı bılıyorum senı hepten biliyorum erzurumluydun degılmı benım esımde erzurumlu ordan dıkkatımı çektı aysecıkte çok tatlı masallah

saba hatun, senin namın bundan gayrı 'bizim gelin' olaaa!.:112::1:

saba hatun, senin namın bundan gayrı 'bizim gelin' olaaa!.:112::1:

allah ıyılıgını versın guldurdun benı sabah sabah erzurumun neresındesın canım 7yıllık gelınım ama daha gormedım erzurumu bıdahakı yıl gelecegım ınsallah çok merak edıyorum

allah ıyılıgını versın guldurdun benı sabah sabah erzurumun neresındesın canım 7yıllık gelınım ama daha gormedım erzurumu bıdahakı yıl gelecegım ınsallah çok merak edıyorum

ispir. köy ismi vermiyim, bi de tanış çıkarızzzz:27:
erzurum aslında ahım şahım bi yer değil. her yer dağ taş, ne bi ağaç ne bi su var..
ama işte torpağım. geçen sene bi gittim, burnumun direği sızladı.. yine toprak çekiyor yaneee:30:

arya, nerdesin kuzum?
bak ilk yoklamaya geç kaldın, geç kağıdı alcan:1:

ispir. köy ismi vermiyim, bi de tanış çıkarızzzz:27:
erzurum aslında ahım şahım bi yer değil. her yer dağ taş, ne bi ağaç ne bi su var..
ama işte torpağım. geçen sene bi gittim, burnumun direği sızladı.. yine toprak çekiyor yaneee:30:

benım esımde merkezlı canım sen erzurumda yasamıyomuydun aklımda oyle kalmıs ::1: ya bu ara kızım hiç durmuyo hbep pacalarımda gezıyo kucak ıstıyo ne ıs yapabılıyorum ne bısey acaba bu ayların ozellıgımı aysecıkte de varmı oyle haller

günaydınnnn... benimmm ayşe hanımda hep arkamda takılıyo. ben nereye o orada. hangi odadaysam hemncik ayagımın dibinde bitiyo:44:ben mutfakta tezgahta bir şey yapayımm al beni diye paçamı parçalıyo cadıı:9:

sonuç olarak o uyurken iş yapıyom.

benım esımde merkezlı canım sen erzurumda yasamıyomuydun aklımda oyle kalmıs ::1: ya bu ara kızım hiç durmuyo hbep pacalarımda gezıyo kucak ıstıyo ne ıs yapabılıyorum ne bısey acaba bu ayların ozellıgımı aysecıkte de varmı oyle haller

yok canım, istanbuldayım ben.
erzurumda iki arkadaş var, ikisi de görev icabı orada. naragacı ve humakus..

ayşecikte bu ara tam tersi var, bi saniye kucakta durmuyor.
sürekli kendi gidecek, emekleyecek, ayağa kalkacak.
inan altını değiştirirken 30 saniye durmuyor yerinde, kan ter içinde kalıyorum.

bu aylarda yabancıları yadırgama başlıyor, anneye karşı düşkünlük artıyor diye biliyorum.

Back
X