herkese günaydınnnnnnnn
canım sen hangi şehirdeydin :44:
valla bizde yapmadık çocuk hemen ama benim bir nedenim vardı eşim askerliğini yapmamıştı üniversite 3. sınıfta okuyordu kandırdı beni bitirince kısa dönem yaparım niye bekleyelim falan evlendik
askerliği hep erteledi sonra okulu bıraktı askere gitti geldi derken biz çocuk yapmaya karar verdik öyle yapalım diyince olmadı tabi çocuk biz istedikçe kızım gelmiyordu kafaya takıyordum her ay bir ay unuttum gitti herşeyi veee kızım geldi tabi bu arada tabi biz 7 yıllık evli olmuş olduk ama değişen ne var biraz daha oturmuşluk var bizde ama genede allaha şükür sevgi saygımız bitmedi her evde olduğu gibi bizdede ufak tefek trip dönemleri olmuyor değil tabikidi
evet parklara daha çok salıncak kampanyasına destek veriyorum
eeee hadi bakalım senin çok yaklaştı doğum günü güzel resimlerini bekliyoruz
bende hala kararsızlık devam ediyor
park çardağında yapacağım doğum günü iptal oldu görümcem orası küçük dedi yani sığamayacağız gibi oraya yakacık aydos da bir yer sordum sadece masa sandalye ve tabak servisi için 150 tl istedi
yaaa kendi doğum gününde iftardan sonra sadece yakınları çağırıp pasta keseceğiz yada yada bilmiyorum
günaydın canım

Uzun bir aradan sonra merhaba
Taşınma telaşı yeni bir ise başlama filan derken uzun süre girmeye fırsatım olmadı bu arada kuzularımız 1 yasına geldi ve bizi doğumgünü telaşı sardı ben de dogumgunune bir fotoğrafçı çağırmak istiyorum tanıdık uygun fiyatli fotoğrafçı biliyormusunuz?
canım sen hangi şehirdeydin :44:
Çocuk olunca haliyle hayatımız değişti.Benim fikrim de hemen çocuk yapmamak yönünde.Çocuktan önce evlilik biraz oturmalı, eşler birbiriyle vakit geçirmeli.Biz Aden doğduğunda 4 yıllık evliydik.Belki geç olabilir ama bence en az 2 yıl olmalı.Sizin yapabileceğiniz şey bundan sonrasına bakmak sanırım.Verimli zaman geçirmek.
valla bizde yapmadık çocuk hemen ama benim bir nedenim vardı eşim askerliğini yapmamıştı üniversite 3. sınıfta okuyordu kandırdı beni bitirince kısa dönem yaparım niye bekleyelim falan evlendik

askerliği hep erteledi sonra okulu bıraktı askere gitti geldi derken biz çocuk yapmaya karar verdik öyle yapalım diyince olmadı tabi çocuk biz istedikçe kızım gelmiyordu kafaya takıyordum her ay bir ay unuttum gitti herşeyi veee kızım geldi tabi bu arada tabi biz 7 yıllık evli olmuş olduk ama değişen ne var biraz daha oturmuşluk var bizde ama genede allaha şükür sevgi saygımız bitmedi her evde olduğu gibi bizdede ufak tefek trip dönemleri olmuyor değil tabikidi

V
Bugün toplantı her zamanki gibi sıkıcıydı. Arada girip burayı okudum :) toplantı sonrası alışverişti şuydu buydu derken akşam oldu zaten. Oğlum çok huysuz. Sanırım alttaki diğer dişler geliyor yada yerleşiyor yada parti yapıyorşişkinlik var yani. Sürekl memede durmak istiyor. Park görürse ve durmazsak ağlıyor. Parklara daha çok salıncak yapılsın kampanyası başlatacağım :)))
Bu hafta bi de sınav görevlerim var oysaki ben kendimi doğum günü hazırlıklarına verecektim :/ daha alınacaklar bitmedi. Çok koşmam lazım çooook :)
Neyneyseyi göremedim sankim bugün dimi?? Borncum da dr dönüş uğrayacaktı uğramadı??? Nerdesiniz ey ahaliiii?? :)
evet parklara daha çok salıncak kampanyasına destek veriyorum

eeee hadi bakalım senin çok yaklaştı doğum günü güzel resimlerini bekliyoruz
bende hala kararsızlık devam ediyor

park çardağında yapacağım doğum günü iptal oldu görümcem orası küçük dedi yani sığamayacağız gibi oraya yakacık aydos da bir yer sordum sadece masa sandalye ve tabak servisi için 150 tl istedi

yaaa kendi doğum gününde iftardan sonra sadece yakınları çağırıp pasta keseceğiz yada yada bilmiyorum

Günaydın kızlarrrr...
Hepinize güzel bir gün diliyoruz teyzeleri.
günaydın canım