merhaba arkadaşlar benim kızım hala emmiyor sadece uykuluyken emiyor valla kafayı yiycem artık dışarı bile çıkamıyorum dün alışveriş merkezine gittik evden çıkmadan önce uyuttum sonra emzirdim hemen giydirip alışverişe çıktık 4 saat dolaştık hemen eve geldik uyuttumaya çalıştım oda uyumadı emmeye zorladım sadece 2 dak emdi düzeni bozludu resmen sağıp biberonla veriyorum almıyor kaşıklada biri onu oyalıyor dikkatini çekiyor bende kaşıkla ağzına akıtıyorum resmen oda 40-50 cc anca alıyor. Uyutarak ne kadar emzirilir valla çok çaresiz kaldım önceden kolay uyutuyordum ama artık uyutmasıda zor. 1.Benim gibi olan varmı? 2.varsa sorunu düzeldimi? 3. düzelmediyse ne yapmayı düşünüyor bir planı varmı?
benim bebeğimde tıpkı seninki gibi uyurken emiyor, uyanıksa resmen savaşıyor memeyle sonra ağlamaya başlıyor mecbur bende mama veriyorum uyumadığı zaman uykulu her yakaladığımda da emziriyorum. benim kızımın inek sütü alerjisi var ve araştırmalarıma göre laktoz intoleransı olan bebekler bu şekilde emmek istemiyormuş ondan şüpheleniyorum şimdi de yarın yeni bir doktora götürcem bakalım. tabi her emmeyen bebeğin bir rahatsızlığı olacak diye bişey de yok doktorumuz etrafı algılamaya başladığı için emmek istememesi doğal demişti beni tatmin etmedi bakalım yarı gideceğimiz doktor ne diycek