Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Cena uyku egitimi nasil gidiyor bende hamileyken tracy hogg un kitabini okumustum ama inan tek bi kelimesini yapamadim. Bende baslamak istiyorum ama cesaret edemiyorumm

kızlar ya kızım dört aydan sonra huy degiştirdi . uyuyacagı zamn çok eziyet ediyo uyanıkken çok az emiyo yalnız 5 dk fazla kaldımı basıyo aglamayı şu 4 gündür yoruldum uyku saatlari degişti deli olcam. 9-10 arası kendiliginden uyan kzım bazen 7 de kalkıyo 11 kadar uyumuyo.uyusada az uyuyo 30 dk.yada 1 saat[/QUOT

canım burda hepimiz yaşıyoruz bu sorunu benim kızda geçen hafta çok huysuzdu 10 gün boyunca çıldırttı uyutamadım ağlama krizleri yaşadı bende soğuk olmasına rağmen susun diye dışarı çıkardım arabada uyudu o zamanı öyle atlattım çok şükür şimdi biraz daha iyi. Az emince karnı doymuyordur karnı doymayıncada uyuyamıyordur ben bunu yaşadığım için biliyorum benim kızımda geç kalkardı şimdi 6-7 de kalkıyor tekrar uyutana kadar akla karayı seçiyorum inşallah geçici bir durumdur allah kolaylık versin

Biz de isterizzzzzz.:56:Mamişkolar sandalyede yensin.:56::56:O görevi eşime devrettim bulsun alsın.Bakıyor ama 6.aya yaklaşırken alacağïz.Limitim 200 daha da fazla vermem.:30:İkea'nınkiler gerçekten ucuz ama yorumlar pek iyi değil.Şimdilik arayıştayız.:27:

bende dün burda okudum e bebekte kampanya var diye baktım chicco ve kraft vardı ben chicco alcaktım 250 tl birde arkadaşımın kullandığı kraft vardı oda 180 ikiside indirimdeydi karar veremedim arkadaşımı aradım krafttan çok memnunun dedi onun bir arkadaşı chicco almış pek memnun kalamdığını söyledi bende kraftı aldım yarın elime ulaşır birde bebek dolap kilidi aldım yanlız çok pahalı tanesi 6,5 tl bir sürü kilit lazım ama en azından tehlikeli olan dolaplarda bu kilitleri kullancam

ben de 150-200 liralık bi şey bakıyorum..
bir iki tane de güzel beğendiğim var ama daha bakarım..
ikeanınkiler bizim bebekler için pek uygun değil.
çünkü bizimkiler henüz oturamıyor bile,
diğer mama sandalyeleri portatif, sırt kısımları 3 kademeye kadar yatırılabiliyor..

bu arada tartıya göre hamilelikten sadece 1 kilom kaldı arkidişleeeer :21::21::21:

ben yazdığım gibi kraft aldım 230 tl indirime girmiş 180 e aldım arkadaşım çok memnundu. Bu arada gözün aydın kilolar gitmiş kızın emeklemeye başalsın bir öncekinden daha fit olcan ben hamilelikte 13 kilo aldım 1,5 aydada hepsini verdim şimdi eski kilomdayım 55 -56 arası oynuyor aslında 53 olmak istiyorum inşallah oda olacak :)

kızlar ya kızım dört aydan sonra huy degiştirdi . uyuyacagı zamn çok eziyet ediyo uyanıkken çok az emiyo yalnız 5 dk fazla kaldımı basıyo aglamayı şu 4 gündür yoruldum uyku saatlari degişti deli olcam. 9-10 arası kendiliginden uyan kzım bazen 7 de kalkıyo 11 kadar uyumuyo.uyusada az uyuyo 30 dk.yada 1 saat
sendemı denızlıdensın canım çok sevındım tanışalım nerde oturuyosun

bugun doktordaydım malum gebe 2ye sıra aldım girdim içeri karnımdan ultrasnla baktılar ağlıyacaktım gözlerim doldu :43:

1 haftadır hamilelik belirtileri yaşıyorum :25:

2kez idrar yaptım çıkmadı neyse :18:

doktorun daha doğrusu sizi hazırlyan hemşire mi artık stajmı dersin doktor baktı hamilesin dedi kesi görünüyor ama çok aşağılarda dedi :14::14:

sonra dedi sezeryanmı normal mi normal doğum dedim eminmisin dedi evet dedim

başka doktor baktı dedi bu tamam kese giibi birşey ama çok aşağıda kistde olabilir kan testi istediler :14: sprialin ipi yerinde yazmış + dedim başka yöntemle korunuyorum zaten
oda dedi neyle prz. şok oldu beni cahil bişey sandı (kürt mahallesinde oturuyoruz aşiretler felan )

kan testini beklermiyim tabi :19: beklemem beynimden aşağı kaynar sular döküldü gittim kan verdim sonra özele gittim 30 tl bayıldım ama aklımdan neler geçiyro nacam ben niyetimide bozmak istemiyorum

eşim ağlama derecesinde neyse 2.kanı verdim çok içim bomboş annem ordan ağlıyormu oda hemen babama kardeşime söylemiş oda demiş niye dikkat etmemişler oda kızıma ecoşuma üzülmüş şok olmuş kapat kapat teli demişler :50:

gittim kadın hamile değilsin deyince varya öptüm sarıldım ağladım 4 aylık benim yavrum benim doğumum çok zor oldu dedim :43: :16:

rabbime binlerce şükürler olsun hemen sadaka vercem sprial herkesin adetini fazlalaştırr benide keşti :27:

yarın bakalım ksitse bile napcaz adet keseside olabilir pembe leke geldi sabah dış gebelikte olabilir bakcaz :55:
canım gecmıs olsun bebeği olmayan o kadar kadın varkı allah onlara versın bızım bebeklerımız daha 4 aylık daha yenı ogrenıyoruz anne olmayı

Hayırlı Günler hanımlar nasılsınız? Biz bugün 4. ay aşılarımızı olduk..:16: çok şükür şuan iyiyiz ama akşama doğru nasıl oluruz bilmiyorum.. :18:İnşaallah ateşi çıkmaz..
Karakızdan haber yokmu??
:26:

kızlar ya kızım dört aydan sonra huy degiştirdi . uyuyacagı zamn çok eziyet ediyo uyanıkken çok az emiyo yalnız 5 dk fazla kaldımı basıyo aglamayı şu 4 gündür yoruldum uyku saatlari degişti deli olcam. 9-10 arası kendiliginden uyan kzım bazen 7 de kalkıyo 11 kadar uyumuyo.uyusada az uyuyo 30 dk.yada 1 saat
şu dönemde birçok bebekten aynı şikayetler var, sanıyorum geçiş dönemi..
inş kısa sürede atlatırsınız..

Cena uyku egitimi nasil gidiyor bende hamileyken tracy hogg un kitabini okumustum ama inan tek bi kelimesini yapamadim. Bende baslamak istiyorum ama cesaret edemiyorumm
Bebek Yapım Bakım Onarım: Uyku Eğitimi
Yatır/Kaldır Yöntemi | Blogcu Anne
Yatır/Kaldır’dan ne umduk, ne bulduk | Blogcu Anne

şu yazıları referans alarak dün sabah başladım..
bi aksilik yok şimdilik.. akşam uykuya dalış gündüze göre biraz daha zor..
ama yarım saat içinde uyuyor.. tabi mızıldama kaçınılmaz..:37:
ama günbegün uykuya dalış süresi azalır diye düşünüyorum..
birkaç gün sonra inş kendi kendine uyuyan bir bebeğim olacak:16:

ben yazdığım gibi kraft aldım 230 tl indirime girmiş 180 e aldım arkadaşım çok memnundu. Bu arada gözün aydın kilolar gitmiş kızın emeklemeye başalsın bir öncekinden daha fit olcan ben hamilelikte 13 kilo aldım 1,5 aydada hepsini verdim şimdi eski kilomdayım 55 -56 arası oynuyor aslında 53 olmak istiyorum inşallah oda olacak :)
kalan bir kiloyu bir tabak dolusu makarna ile kutladım.:37:
kızım da emzik ağzındayken üç parmağını da içeri sokup ikisini birden cok cok çekerek çatlak annesine eşlik ettii:60:
bu arada kraftın hangi modeli, bende krafttan bi tane baktım ama şimdi hatırlamıyom ..

Son düzenleme:
:18:
selamlarr..nasılızz hanımalrr keyfımız ıydır umarım..dün paşamı asıya goturdum ama yapmadı ebe..gecen yazmıstım topıctede pasa 1 haftadır ıshal..doktora goturdum ılk gun gece ateslenınce tahlıl yaptırdım doktor bagırsak florası bozuldugunu soyledı. bıraz bademcıklerıde sısmıs dıyerek antıbıyotık surup verdi;kullanıyorum hala..aldıgım sonucu dun ebeye gosterdım azda olsa mıkrop cıkmıs(lokosıt)kakasında ası yapmayalım gecsın oyle bakalım dedı.
kakasıda yesılın tonlarında devam edıyor hergun gecmesını umarak altını acıyorum..sızdede böyle bı sorun yasandımı;neler yaptınız yada kullandınız..reflor dıye bı ılac var kullanan varmı..?olmazsa yarın tekrar doktora goturecem zaten bekle beklee olmazzz cocuk yıyor alttan hemen goruntu..oncekı doktora guvendık guyaa..malesef boyle ıstısna doktorlar da var..kıme guvenecegız onlara guvenmezsek..belkı beklemem mıkropları daha da cok arttırdı..

Hayırlı Günler hanımlar nasılsınız? Biz bugün 4. ay aşılarımızı olduk..:16: çok şükür şuan iyiyiz ama akşama doğru nasıl oluruz bilmiyorum.. :18:İnşaallah ateşi çıkmaz..
Karakızdan haber yokmu??
:26:

geçmiş olsun canım, inş kolay attırsınız..

ben de karakıza bakıyorum ama ses seda yok..:26:

Bebek Yapım Bakım Onarım: Uyku Eğitimi
Yatır/Kaldır Yöntemi | Blogcu Anne
Yatır/Kaldır’dan ne umduk, ne bulduk | Blogcu Anne

şu yazıları referans alarak dün sabah başladım..
bi aksilik yok şimdilik.. akşam uykuya dalış gündüze göre biraz daha zor..
ama yarım saat içinde uyuyor.. tabi mızıldama kaçınılmaz..:37:
ama günbegün uykuya dalış süresi azalır diye düşünüyorum..
birkaç gün sonra inş kendi kendine uyuyan bir bebeğim olacak:16:

Insallah basarirsin canim ben hamilyken kitaplar okudum ama hic birini uygulamadim hayatta yapmam dediklerimi yapiyorum suan kizimi ayakta sallayarak uyutuyorum Allah kolaylik versin sana banada cesaret :) :)

Insallah basarirsin canim ben hamilyken kitaplar okudum ama hic birini uygulamadim hayatta yapmam dediklerimi yapiyorum suan kizimi ayakta sallayarak uyutuyorum Allah kolaylik versin sana banada cesaret :) :)

amiiiin :77:
inş becerebiliz..

bende dün burda okudum e bebekte kampanya var diye baktım chicco ve kraft vardı ben chicco alcaktım 250 tl birde arkadaşımın kullandığı kraft vardı oda 180 ikiside indirimdeydi karar veremedim arkadaşımı aradım krafttan çok memnunun dedi onun bir arkadaşı chicco almış pek memnun kalamdığını söyledi bende kraftı aldım yarın elime ulaşır birde bebek dolap kilidi aldım yanlız çok pahalı tanesi 6,5 tl bir sürü kilit lazım ama en azından tehlikeli olan dolaplarda bu kilitleri kullancam
Güle güle kullanın canım.Bebişinin iştahı çoooooook olsun, hapur hupur yesin bütün verdiklerini.:56:Eşime söyleyeyim de baksın.Beğenirse biz de alalım.Anakucağını ben seçmiştim, hiç beğenmemişti.Onun için mama sandalyesini ona bıraktım.İşime de geldi yani.:30:

15.40'ta doktor kontrolümüz var.Rota olacağız.Eşim 15.30'da gelecek hazır olun dedi.Ben hazırım da benim uyuyor.Öyle bir serildi ki 20 dakika önce umarım uyanır.Daha üzerini giydireceğim.

bu arada kızlar bu önlüklerden kullanan varmı aranızda memnunmusunuz?

$Mor-Silikon Bebek Onluk-500x500.webp

malum bebeklerimiz salyaları ve kusmukları durmadığı için :9:
bu önlük silikon olduğu için yıkandıktan sonra 1 dakıka ıcınde hemen kuruyormuş
bu arada ağır gibi gözüküyor bakınca ama çok hafifmiş

Son düzenleme:
anaaa neler olmuş yaa bende korkuyorum bende test yapcam valla :18: ama cesaret edemiyom
karakiz nerelerdesin??

neeeeeeeeeeeeeeeeeey!:53:
sen de mi?

belirti var mı yoksa regl olmadın diye mi evham yapıyorsun?
ay sizi böyle gördükçe kendimden şühpe etmeye başlıcam:27:

Back
X