- 8 Ağustos 2011
- 12.578
- 14.826
- 498
pamuklu önlükler çare olmayınca
arkası muşambalı önlüklerden aldım ben.. ihtiyacı karşılıyor..
ama slikon önlüğü ilk kez duydum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bızımde aşımız cuma.kaç aşı oluyor bacağındamı?çok ağladımı ben dayanamıyorum ya Yaaa hic olmasa olmazmi kiiHayırlı Günler hanımlar nasılsınız? Biz bugün 4. ay aşılarımızı olduk..çok şükür şuan iyiyiz ama akşama doğru nasıl oluruz bilmiyorum.. :18:İnşaallah ateşi çıkmaz..
Karakızdan haber yokmu??:26:
öle olur zaten canım ne zaman bıyere gıtcek olsak uyucakları tutar :) başka zaman uyutamayız15.40'ta doktor kontrolümüz var.Rota olacağız.Eşim 15.30'da gelecek hazır olun dedi.Ben hazırım da benim uyuyor.Öyle bir serildi ki 20 dakika önce umarım uyanır.Daha üzerini giydireceğim.
öle olur zaten canım ne zaman bıyere gıtcek olsak uyucakları tutar :) başka zaman uyutamayız15.40'ta doktor kontrolümüz var.Rota olacağız.Eşim 15.30'da gelecek hazır olun dedi.Ben hazırım da benim uyuyor.Öyle bir serildi ki 20 dakika önce umarım uyanır.Daha üzerini giydireceğim.
neeeeeeeeeeeeeeeeeey!
sen de mi?
belirti var mı yoksa regl olmadın diye mi evham yapıyorsun?
ay sizi böyle gördükçe kendimden şühpe etmeye başlıcam![]()
arkası muşambalı önlüklerden aldım ben.. ihtiyacı karşılıyor..
ama slikon önlüğü ilk kez duydum..
kızlar bende hala adet olmadım yanı doğumdan sonra 40 gün kan geldı şuan doğum yapalı 4 ay oldu ama 40 günlük kandan sonra bı daha adet omadım normalmı sızın yazdıklarınızı okukudkca korktum sımdı?herhangı bı belırtı yok ama adette olmadım.yeniden doğum oğlumu emzirememe...allahım korusun olmayan bir çok ısteyen anne adayına versınyaa sorma cenacım ya mide bulantılarım var kokuya hassasıyetım arttı ve en omenlısı benım ıcın burnum kanıyor hamılelıkte olmustu bunlar :26:
muşambaları kullanıyorum bende şimdi ama ıslanınca çocugun cenesı buz gibi oluyor ya hani bunda ıslaklık kalmıyormuşya o yüzden düşündüm ama??
muşambalar çok ıyı oluyor ıslaklık kıyafetıne gecmıyor bu bebişlerının ağzının suyu ne cok akıyor acaba dişmi çıkıcakyaa sorma cenacım ya mide bulantılarım var kokuya hassasıyetım arttı ve en omenlısı benım ıcın burnum kanıyor hamılelıkte olmustu bunlar :26:
muşambaları kullanıyorum bende şimdi ama ıslanınca çocugun cenesı buz gibi oluyor ya hani bunda ıslaklık kalmıyormuşya o yüzden düşündüm ama??
gözünü seveyim, git test al eczaneden..yaa sorma cenacım ya mide bulantılarım var kokuya hassasıyetım arttı ve en omenlısı benım ıcın burnum kanıyor hamılelıkte olmustu bunlar :26:
amiiin! ben de lohusalıktan başka kanama olmadı,kızlar bende hala adet olmadım yanı doğumdan sonra 40 gün kan geldı şuan doğum yapalı 4 ay oldu ama 40 günlük kandan sonra bı daha adet omadım normalmı sızın yazdıklarınızı okukudkca korktum sımdı?herhangı bı belırtı yok ama adette olmadım.yeniden doğum oğlumu emzirememe...allahım korusun olmayan bir çok ısteyen anne adayına versın
valla ya, muşamba önlükler de olmasa ne yaparız..muşambalar çok ıyı oluyor ıslaklık kıyafetıne gecmıyor bu bebişlerının ağzının suyu ne cok akıyor acaba dişmi çıkıcak
doğum yapınca bunları almıştım aktardan, papatya hariç..bebeğinizin gaz sorununu ve anne sütünün artmasına yardımcı çay
1 yemek kaşığı rezene
1 yemek kaşığı ıhlamur
1 yemek kaşığı papatya
1 tatlı kaşığı kimyon
1 tatlı kaşığı anason
*Porselen bir demliğe bu ölçüde bitkileri koyun ve üzerine 2 fincan kaynar su ekleyin.Demliğinizin üzerini bir havlu ile kapatın.Yemeklerden hemen sonra bu çayı içtiğinizde bebeğinizin gazı daha az olur .Sizin de sütünüz daha bol olur .
canım rahatladım sımdı adet olsak daha güzel kılo verrıızde emzırıyoruz daha gelmıcek ozaman.mutlaka ıc canım evde varsa hem anason bebegının uykusunu getırır rahatlatır sende bı rahat eder çayını ıcer dınlernırsın :)gözünü seveyim, git test al eczaneden..
bu şüpheyle nasıl duruyorsun canım yaa!
amiiin! ben de lohusalıktan başka kanama olmadı,
yani regl olmadım.. ama bir seneye kadar yolu var..
zaten biliyorsunuz, süt veren annelerde daha geç oluyormuş regl.
valla ya, muşamba önlükler de olmasa ne yaparız..
doğum yapınca bunları almıştım aktardan, papatya hariç..
tarif için teşekkürler
ta doğum yaptığımda süt gelmeyince humana still almıştım, 3-4 gün içtim, buzdolabında duruyor
o gün bu gün.. hatırlattığın iyi oldu, içeyim
neredesiniz yaa?!
özellikle karaKız, seni bekliyorum sabahtan beri
bir süredir ayşeciki kucağımıza alıp oturtuyoruz..
dahası zilli sürekli ayaklarının üstüne basmak istiyor.
15-20 saniye öyle tutuyoruz..
ama sanırım bu zararlı.. beline yük bindiği için..
sizin doktorlar bu oturmayla alakalı ne diyor?
karakız merak ettık senı kısmetınde varsao bebek dogacaksa engel olamassın zaten.canım bu arada sakın dık tutma cok zararlı kemık gelısı daha tamamlanmadı bebeısının. 4 aylıktı dımıneredesiniz yaa?!
canım bende bu konuda cok hassaım ozellıkle babam dahı olsa sakalı varsa uyarıyorum ama ne kadar dıkkat etsekte bı yere kadar.yakın arkadasınn gelıyo opme bak demek hıc hos olmuyo kırılıyolar kesınlıkle opulmemesı gerekıyor mıkrop kapabılır helekı kış geldı hasta olunca o öpenler bızımle olmayacak bebısımızın hastalıgına bız uzulecegız canımız hasta olursa allah korusun hepsı bırer bırer kaybolurlar o ayrı mesele.selamınaleyküm kızlar çok acil fikirlerinize ihtiyacım var ben doğduğu günden beri bebğimin öpülmesi konusunda çok hassasım genelde çekiyorum ve boşluğuma gelip öptüklerinde de uyarıyorum şımarıklık yapıp öpücem öpücem diyen de oluyo bi tek senin çocugun var sanki diyen de ama yakınların artık çok darılmaya hatta küsmeye başladılar şu anda bu konu yüzünden benimle konuşmayanlar var acaba sadece bende mi bu durum yoksa siz artık 5. aya girdiğimiz bu sıralarda bu konuda daha mı rahatladınız ya sağlıksal açıdan bi sıkıntısı var mı yok mu bilmiyorum ama psikolojik belki de gerçi cildi de hemen küçük sivilceler oluşuyo ama nasıl anlatayım hiçbir ortama giremiyorum artık odada bırakamıyorum çocuğu biri oturmaya çağırsa veya bize gelecek olsalar sadece öpecek mi ha şimdi öptü mi diye sürekli anları kendime zehir ediyorum var mı benim gibi olan sizce ne yapmalıyım :S bu arada biz dün 4. ay aşımızı olamadık oğlum bronşit olmuş ilaçlarımızı kullanıcaz geçtikten sonra olucaz emmek de pek istemiyor sanırım boğazları acıyor dua edin nolur....
canım bende bu konuda cok hassaım ozellıkle babam dahı olsa sakalı varsa uyarıyorum ama ne kadar dıkkat etsekte bı yere kadar.yakın arkadasınn gelmıyo opme bak demek hıc hos olmuyo kırılıyolar kesınlıkle opulmemesı gerekıyor mıkrop kapabılır helekı kış geldı hasta olunca o öpenler bızımle olmayacak bebısımızın hastalıgına bız uzulecegız canımız hasta olursa allah korusun hepsı bırer bırer kaybolurlar o ayrı mesele.
neredesiniz yaa?!
eşim bu konuda çok hassas.. kendisi bile başından elinden öper..selamınaleyküm kızlar çok acil fikirlerinize ihtiyacım var ben doğduğu günden beri bebğimin öpülmesi konusunda çok hassasım genelde çekiyorum ve boşluğuma gelip öptüklerinde de uyarıyorum şımarıklık yapıp öpücem öpücem diyen de oluyo bi tek senin çocugun var sanki diyen de ama yakınların artık çok darılmaya hatta küsmeye başladılar şu anda bu konu yüzünden benimle konuşmayanlar var acaba sadece bende mi bu durum yoksa siz artık 5. aya girdiğimiz bu sıralarda bu konuda daha mı rahatladınız ya sağlıksal açıdan bi sıkıntısı var mı yok mu bilmiyorum ama psikolojik belki de gerçi cildi de hemen küçük sivilceler oluşuyo ama nasıl anlatayım hiçbir ortama giremiyorum artık odada bırakamıyorum çocuğu biri oturmaya çağırsa veya bize gelecek olsalar sadece öpecek mi ha şimdi öptü mi diye sürekli anları kendime zehir ediyorum var mı benim gibi olan sizce ne yapmalıyım :S bu arada biz dün 4. ay aşımızı olamadık oğlum bronşit olmuş ilaçlarımızı kullanıcaz geçtikten sonra olucaz emmek de pek istemiyor sanırım boğazları acıyor dua edin nolur....
evet, 4,5 aylık.canım bu arada sakın dık tutma cok zararlı kemık gelısı daha tamamlanmadı bebeısının. 4 aylıktı dımı