Eki Görüntüle 576573 Eki Görüntüle 576574 Eki Görüntüle 576575kızlar buda benim oğluşum tanıştırayım sizlerle
![]()
sende oğluşunda çok tatlısınız cnm maşaallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 576573 Eki Görüntüle 576574 Eki Görüntüle 576575kızlar buda benim oğluşum tanıştırayım sizlerle
![]()
Bizim evde hep yanio ama antremiz cok buyuk ve petek yok. Odanin kapisida yarim acik oluo gece kalktigim icin kapi ses yapio ac kapat onun için antreden soğuk gelio odaya oda isisi 23.1 22.8 arasi oluyo.nem % 50 lerde.bu sicakliga bi pijama alttan kilotlu corap citcitli bady uyku tulumu kalin battaniye iki kat orlon battaniye ustune cokmu oluo aceba.usur diye korkuyom.ama dun camasir yikiycaktim uyku tulumu yerine citcitli bady kilotlu corap pijama takimi giydirdim.normalde bizimkinin kulak lari buz gb oluyodu dun olmadi.kafasi terleyip soguyunca yanakları kulak lari usuyo demekki.ama sabah ayaklari soguktu aceba patik giydirsemmi yatarken.bide kizlar gece bebislerin kafasina şapka takiomusunuz
anam anam sen benden daha kalın gıydırıyormussun... Ben hıc sapka takmadım.
doruk paşa kebabıııııhamaratsın vala maşallhhh oluşmn yanaklrına gelncee ahh sen bni bi görr doyamıorm adana kebabm benm günde 1.5porsion et yıorm hemde her ögün doruk paşa kebabndan![]()
evi sildim süpürdüm,,yeni temizliğin kokusu da çok güzel..
mis oldu evim, misss
duş aldım, saçlarımın 3te1i döküldü:100: geri kalanlara fön çektim, cillop oldum..
akşama yemeğim de var, bi de çorba çaktım mı yanına işim tamam
bende bu saat oldu hala süpürcem sabahtan beri toplasan yarım saat uyudu benim oğlan o arada anca yatak topla kahvaltı yap çamaşır attım makineye ev topladım bu arada bunları yaparken motor gibiydim tam süpürgeye girişicektim uyandı şimdi uyuyunca hemn süpürüm toz alıp yemeği koyucam bakalım bugünde gün bitti zaten bu arada benim saçlarım da çok dökülüyor bazen dipleri çok acıyor bide kepek çıktı bu aralar bi o eksikmiş gibi saçlarımda hep yumak yumak dolaşık sanırım dökülmeden kaynaklı kel kalmayız inş gerçi baya saçlıyım ama :18:
bende bu saat oldu hala süpürcem sabahtan beri toplasan yarım saat uyudu benim oğlan o arada anca yatak topla kahvaltı yap çamaşır attım makineye ev topladım bu arada bunları yaparken motor gibiydim tam süpürgeye girişicektim uyandı şimdi uyuyunca hemn süpürüm toz alıp yemeği koyucam bakalım bugünde gün bitti zaten bu arada benim saçlarım da çok dökülüyor bazen dipleri çok acıyor bide kepek çıktı bu aralar bi o eksikmiş gibi saçlarımda hep yumak yumak dolaşık sanırım dökülmeden kaynaklı kel kalmayız inş gerçi baya saçlıyım ama :18:
doruk paşa kebabııııı
ayşecikin de nanakları ballı, bal nanaklıı
şapur şupur öpüyorum, ısırmamak için kendi dudaklarımı ısırıyorum..
tatmin olamıyorumm..
Rabbim ne güzel yaratmış bebeklerimizi. eksiksiz kusursuz..
güzellik, şirinlik, tatlılık, sevimlilik.. daha ne varsa hepsini de eklemiş üzerine..
ne güzel hisler saklamış fıtratlarımıza..
ya doğuştan anne doğmuşuz ya da anne olmak için doğmuşuz..
bu duyguları yaşatan Rabbimize şükürler olsun..
bebek isteyenlere de nasip etsin inş.
teşekkür ederz canmsende oğluşunda çok tatlısınız cnm maşaallah
yorum yapan tüm teyzelerimize burdan teşkr edyrzz![]()
maşallah size
çok güleryüzlü beyefendi
gözler çekik nerelisiniz
teşekkür ederz canm..öyledr bizim paşa hep gülerben izmirliyim canm eşim zonguldaklı..
evet ya. ben uyumuş mu diye bakıyorum gizli gizli güya..o bana bakıp gülüyoay evet çok tatlı ya,karanlıkta bıle göruyor,benı seçiyor ondan sonra guluyor kıkır kıkır![]()
dediğini ben de düşündüm. ama gündüz emiyor, 2,5 saat sonra acıkıyor..
gece tam yatmadan önce emziriyorum, uyuyor, 2 saat sonra kalkıyor, sonra neredeyse 1-1,5 saatte bir..
belki de dediğin gibi doymuyordur, ama bilemiyorum işte.. :44:
o yüzden bazı arkadaşlar akşam yatarken pirinç unu yediriyor demek..
evet ya. ben uyumuş mu diye bakıyorum gizli gizli güya..o bana bakıp gülüyoay evet çok tatlı ya,karanlıkta bıle göruyor,benı seçiyor ondan sonra guluyor kıkır kıkır![]()
aynen ya,,
mevsim dönüşlerinde hep kepek olur zaten bende..
bu ara da öyle, kaşıyorum, kabuk kabuk kalkıyor..
kaşırken de dediğin gibi hem acıyor hem de köküyle birlikte saçlar dökülüyor..
zaten boyalı, keçe gibi sert.. çok çabuk dolaşıyor,
kördüğüm gibi yarım saat sürüyor yıkadıktan sonra yavaş yavaş tara, ayır, kurut..
uzun saçı sevmesem, küt kestireceğim..hele kışın çekilmiyor bu muhabbet :100:
Anammmm çocuk sıcaktan pişmiyormuuuKızlar merhaba,
size bir sorum olacak. Evde gece gündüz kombiyi yakıyorum. Kzıma alttan ıkı pıjama(biri kalın, biri ince), ustten uzun kollu badı ve kalın eşofman ustu, iki kat çorap giydiriyorum. Bir de yatarken ustunu kalın bır battanıye ile örtüyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz?
Doktora gittiğimde doktor kızıyor. Bir kat yeter diyor. Ama ben usur diye dinlemiyorum.
kızlar paşama sürekli hıçkırık tutuyor neden oluyor bu?uzunda sürüyor emzırıyorum bazen gecıyo bazen gecmıyo sızın bebıslerınızdede oluyomu ne zamana kadar surecek bu hıckırık![]()
Anammmm çocuk sıcaktan pişmiyormuuuben içine badi üstüne tulum ayağınada bir çorap giydiriyorum. Bazen uyku tulumu bazende battaniyesini örtüyorum ama o bile çok kalın değil. O kadar giydirdiğinde bebeğin terlemiyormu?? Bazen bizimkinin kafası su içinde kalkıyor bu şekilde giydirdiğim halde. Evleriniz eksi derecede falanmı arkadaşlar ya o kadar kalın giydirmeyin bence.
EVIMIZDE ISI YALITIMI DA VAR... KOMBI DE ACIK... VEEE ISIN ILGINC YANI HIC TERLEMIYOO...
Ayni cnm cocugu 3. Ayiydi goturdum.sabahda bizimki kusmustu.normalde sadece hemsire hanim tartiyo boyunu olcuyo kafa çevresini olcuyo asi varsa yapio okadar dr u gormuyoz bile.ogun bizimki kusunca yarim saat odada kaldim.cocugu yatirdi sirtina bakti.bogazina bide.bizimki kanguruda sabit olunca durmuyor.oturdu pc basina baya ilac bakti yarim saat bekledim o halde en sonunda bi surup verdi.aldim ama kullanmadim.netten bakip bende bulurum sana niye geldim ozaman bizimkide bi ise yaramio.bence duzenli çocuk dr una gitmej gerekio.
çocuk doktoruna takibe götürünce özel hastaneye gitmek gerekiyor bende ona töbe ettim. doğumu özel hastanede yaptım mahvettiler beni dokuz ay peşinde koşturup para döktüğüm çok özel doktorum sabah doğumhanede beni görüp muayene bile etmedi haber yolladı normal mi doğurcakmış sezaryen mi diye. ama bebeğin boynunda kordon var demişti bana dedim olsun dediler bebeklerin yüzde sekseni öyle doğuyo sekiz saat sunni sancıdan sonra ebeler tepeme bindi indi bindi indi sen yapamıyosun bebeğin kalp atışları zayıflıyo diye bi ton söylendiler bana doktorum teşrif etti en sonunda bebeğin boynunda kordon var diye doğmadı ben onca acıyı çektikten sonra sezaryen oldum. neyse kızım hayırlısıyla doğdu yine çok şükür onu da başka bi özel hastanede çocuk doktoruna takibe götürüyordum o da bi kere mukuslu kaka yaptı diye şak diye süt alerjisi teşhisi koydu üç ay yemedik içmedik kızım bi sürü gıdadan mahrum kaldı yine geçmedi yeşil kaka sonra çocuk alerji uzmanına gittik bişey yokmuş çocukta boşuna o kadar uğraşmışız. özel hastanelere güvenim kalmadı artık devlet hastanesinden ve aile hekiminden başka hiç bi yere gitmiycem dedim aile hekimide bizi sallamadı napcaz bilmiyorum şimdi..
canım evet kızarıyodu eskiden şimdi baya kaşımaya başladı doktor egzama büyüdükçe geçer dedi başta krem vermemişti. kaşımaya başlayınca krem istedim o da krem sürünce geçer sonra yine tekrarlar dedi korkma, büyüdükçe geçermiş bende korkmuştum öyle diyince rahatladım
Kızlar merhaba,
size bir sorum olacak. Evde gece gündüz kombiyi yakıyorum. Kzıma alttan ıkı pıjama(biri kalın, biri ince), ustten uzun kollu badı ve kalın eşofman ustu, iki kat çorap giydiriyorum. Bir de yatarken ustunu kalın bır battanıye ile örtüyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz?
Doktora gittiğimde doktor kızıyor. Bir kat yeter diyor. Ama ben usur diye dinlemiyorum.