Merhabalar nasılsiniz hanımlar ne zamandır yazamiyorum yeni anneler görüyorum hosgeldiniz ben eylul:)
Bebegim uyurken biraz doktureyim bir kac gündür hasayım üşüttum sanırım bas ağrısı ve bulantı vardı bugün biraz daha iyiyim .Oglum Kisa kısa emip bıraktığı icin sutum de azalmaya baslamisti günde dort bes kez süt sağdım tekrar arttı Allah'a şükür.Gun boyu en az 500 cc sagilmis sut veriyorum 4-5 kere de emziriyorum.Eskisi gibi uzun uzun emmiyor iki cekip birakiyor hem sutumun tekrar azalmamasi hemde gelisiminin yavaslamamasi bu yolu tercih ettim.
Bugun ilk kez çeyrek elma suyu verdim hosuna gitti bu arada biz 5 ay 1 haftalık olduk 3 gün kuralına uyarak 3 gün boyunca sadece çeyrek elma vereceğim.Bir çeyrek elmadan 30 cc çıktı.3 gün sonra armuta geçmeyi düşünüyorum ardından sırayı havuç alacak boyle boyle 6 ayi doldururuz.Amacım ek gıdayı ogün olarak kullanmak değil sadece tatlara alıştırmak.6.aydan sonra tam yulaf unu ve devam sütüyle muhallebi deneyeceğim.
Emir Alp bu arada asırı hareketli ayaklarını tutarak dönmeye calışması tırnakları ile her yeri kazımasi her şeyi ele geçirme cabası ve geçirdiklerini bırakmamasi bitiriyor beni

)
Ayrica su anki sıkıntımız 4-5 gündür geceleri cok sık uyanıyor sallamam falan kar etmiyor direk emmek istiyor uzun uzun emse neyse bir firt çekiyor bırakıyor ,kafasını geriye atıp tekrar uykuya dalıyor .mememi dudak tiryakiliği yaptı resmen hayır neden boyle oldu anlamadım açlıktan degil cunku sagip verdigim sütlerden dolayı öğünlerini biliyorum.
Başka ne konuşulan konulardan biri evin sicakligiydi sanırım ev sicak olduğu icin ince bir tulum giydiriyorum.hoppala ve yürütec almadım doktorumuz önermedi.sunnet olayı ise bir haftalıkken yaptırmıştık.Erken yaptırmanızı tavsiye ederim kendisini bildikten sonra psikolojisi acısından sıkıntılı olabilir.aslinda keske yaptırmayı düşünen arkadaslar doğduğunda yaptirsaymissiniz benim oğlan 3 günde iyileşti herhangi bir bakımı da yoktu 3-4 gun ucuna bir krem sürdük sonra bezledik.
Başka başka ne konuşuldu acaba:) bende çökmü geriden takip ettim ne.Bu arada bende mama sandalyesi alacam araştırıyorum chicco Pollyi öneriyorlar ama o da biraz agir taşınması güç. Sağlam fazla agir olmayan ortalama fiyatta bir şey bulabilirsem alacağım.