sana da çok geçmiş olsn canım çok korkunç bir durum Rabbim seni de bebeğini de esirgesin...Kızlar dün Kv'deye gidiyorduk aksam arabayla, esim kullaniyordu.Kafamı sol tarafa cevirmemle transit bir arabanın bize doğru hızla geldiğini gormem bir oldu.Halil diye nasil bağırdılar eşim anında frene bastı ama yinede transit freni tutturanayip çarptı.öyle bir savruldukki anlatamam o korkuyla kızımı öyle bir sıkmisimki elime tırnaklarını gecmis.çok şükür karşı taraftada bizdede bişey yok.Arabalarda hasar var çok şükür mala geldi allah korudu bizi ama çok etkilendim.sadaka ayırdım.Allah evlatlarımızı bize bağışlasın.
Cok gecmis olsuniyidir umarim simdi.
çokk gecmiş olsun canım bi doktora götür baksınlar bence için rahtlar birazda olsa
canım geçmiş olsun para bastır geçrekten eski yöntem ama ağrısınıda morluğunuda alıyor Allah daha kötülerinde korusun geçmiş olsun
Ayyy glümser verilmiş sadakanız varmışş RAbbim daha kötülerinden korusun bunla geçmiş olsun
Cnm benim cok geçmiş olsun bizimkide 3 bucuk aylıkken düştü.dusmeyle ilgili bilmen gereken baygın gb mi duruyo uyumakmi istiyo bütün vücudunu elinle muane et dokundugun yerinde agri varmi diye.50 cm den yüksekmi düştüğü yer.3 saat gözetim altında tut.en başta sen rahat ol onu sakinlestir.oluyo boyle seyler kendini suclama olacagi varmış.bende dusutdugumde cok etkilenmistim.hatta buraya konu açmıştım.haddi olmayan salaklar benim anneligimi yargilamislardi.sen rahat ol cnm bunla geçmiş olsun.Allah baska dert vermesin.bikacgub etkisinden kurtulamazsin ama bebeginleyken ona yansıtma uzuntunu.icini rahatlatacaksa her bebek en az bi kere düşermis.ıkincisini yasamayiz insaallah
Allah hepinizden razı olsun biz de hemofili hastalığı var yani ben taşıyıcıyım ama ailemizde birçok kişi bu hastalıktan öldü veya hala hasta bu beni çok korkutuyor düştüğünde iç kanaması olabilir diye veya bi yeri kanasa durmazsa diye hop hop oturup hop kalkıyorum tabiiki takdir-i ilahi Rabbim herşeyin en iyisini bilir insan ister istemez çok korkuyo onu öylece yerde gördüm ya kaşık bastım hemen indi gibi doktoru aradım o da kusmaya dikkat et ve her hareketi normal mi diye bak dedi 2 saat uyutma dedi çok zor oldu bekletmek ağlayıp durdu ama oyalamaya çalıştım şimdi uyudu nolur dua edin kızlar bişey çıkmasın doktora da tek başıma götüremedim bişey olursa çok vicdan azabı çekicem götürsemiydim yaa