Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

eşim yattı. ayşecik de şekerleme yapıyo..
ben de ayaktayım.. mesai 01.00de bitiyor bizim :100:

bizimki de aynadaki görüntüye bi gülücükler atıyor..:16:

bildiğim kadarıyla 7-8 aylıkken emekliyor bebekler..
şaka maka bizim de iki ayımız var..
emeklemesi güzel şey de, artık bıraktığımız yerde olmayacakları için..
bu daha fazla koşuşturma ve yorgunluk demek oluyoo:27:

öğrenci olmak varmış heee!!!:37:
adam ders yapıyo sanıyo, bu topikte tur atıyoo:9:

yok annem ben almıyım, 24 yaşında kapattım ben o defteri :1:
yaa ama öyle deme banaa bitirdim ödevimi sonuçtaa:4:
Eki Görüntüle 587927
bu da benım canım askım herseyımmmmm
sacım yok :52: mşallah benım kızımaaa...
maşallahh yaa :nazar: nasıl güzel kızlar var temmuz bebeklerinde gerçi hepsi ayrı tatlıı

doğumdan sonra oluşan hemoroidim yine azdı.. :14:
çok kötüyüm.. nasıl bi illettir bu..
Allah düşmanıma vermesin..:43:

krem-fitil işe yaramıyor artık..
adnan saraçoğlunun formulü: dereotu yemeye başlayacağım.. :59:

uff aynısından bende de avr bi gidiyo bi geliyo gitsede gelmese diyorum ama nerdee:37:

eşim yattı. ayşecik de şekerleme yapıyo..
ben de ayaktayım.. mesai 01.00de bitiyor bizim :100:

bizimki de aynadaki görüntüye bi gülücükler atıyor..:16:

bildiğim kadarıyla 7-8 aylıkken emekliyor bebekler..
şaka maka bizim de iki ayımız var..
emeklemesi güzel şey de, artık bıraktığımız yerde olmayacakları için..
bu daha fazla koşuşturma ve yorgunluk demek oluyoo:27:

öğrenci olmak varmış heee!!!:37:
adam ders yapıyo sanıyo, bu topikte tur atıyoo:9:

yok annem ben almıyım, 24 yaşında kapattım ben o defteri :1:
yaa ama öyle deme banaa bitirdim ödevimi sonuçtaa:4:
Eki Görüntüle 587927
bu da benım canım askım herseyımmmmm
sacım yok :52: mşallah benım kızımaaa...
maşallahh yaa :nazar: nasıl güzel kızlar var temmuz bebeklerinde gerçi hepsi ayrı tatlıı

uff aynısından bende de var bi gidiyo bi geliyo gitsede gelmese diyorum ama nerdee:37:

slm kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı sabahtan oğluşumun kilosu 8400 olmuş boyu 67 cm bu ay 3cm uzamış 600gr da almış.. doktor gelişiminin iyi oldugunu söyledi gece sık uyanıp emıor dedim ozaman doymuyordur dedi geceleri yatmadan önce muhallebi verebilirsin yada devam sütü verebilirsin dedi..mama verirsen su da vermen lazım dedi..gündüzleri bezide eskiye nazaran daha hafif daha az bez kirletiyor dedim oda gündüz meyve suyu hazırlayabilirsin kendn dedi birde yogurt kendin yapıp verebilirsin dedi.. sebzelere gecme dedi 6.aydan sonra başlarsın dedi..bende oğluşa muhallebi aldım arı gece kaşık maması 7 tahıllı diğeride sütlü muzlu devam sütümüzde var evde bakalım yatmadan önce günde 1kere mama yada devam sütü vermeyi denicem inşalah uyku düzenimiz degişir uykusuz kalmaktan yoruldum..en önemlisi dişi sordum baktı dişlerine kaşınan yeri gösterdim üstten ön dişlerin yanı diyim yanak kısmının oldugu yer çokkk kaşınıyor dedim baktı genelde alttan diş çıkar fakat üstten de çıkabilir ama yan taraflardan çıkanlar bazen diş olmayabiliormuş artık ne oluosa sormamışım ölee olursa ordan çıkarsa takip et getir bakalım olmadı diş hekimine götürmen gerekebilir dedi offf gene bi enterasanlık bizi buldu bilmıorm bizim durumumuzda olan varmı kızlar yorumlarınızı beklıorm...

ay gece gece bende huylandım şimdi. bizimde dişimiz yandan çıktı ön dişlerin yanındaki mi yoksa köpek dişi mi tam belli olmuyor henüz. ama ben internetten bakmıştım olabilir yazıyodu. bi de yeğeniminde önce köpek dişleri çıkmış şimdi de bi sorunu yok ben rahatlayıp kurcalamamıştım sonra. yoksa kurcalamalımıydım ?? aklıma takıldı şimdi nolabilir ki ben ilk çıktığında aile hekimine göstermiştim bizimki biraz hayatından bezmiş olduğu için dişte olabilir başka bişeyde olabilir demişti. bende hay sana çocuk getireni deyip çıkmıştım bi daha da aklıma gelmedi gerçeklik payı varmış demek ki. ben bu konuya bi eğileyim

tam dönmüyor tatlım daha yarım dönüyor ayaklarını tutuyor tutarak yana dönüyor dönse evet gaz sorunu azalırmıs mesela şöle oluyo gece uyanıyo emzırıyorum uyuyo omzumda kaldırıyorum yınede gazı bazen cıkıyo bazen ne kadar beklesemde cıkmıyo uyuyo hala gerı yatırıyorum 1 saat sonra o cıkmayan gazı ıcın aglayarak uyanıyo pat pat cıkarıyorum sonra tekrar gerı sallıyorum uykuya devam edıyo sonra acıktıgında yıne aynıları tekrar edıyo gaz sorunumuz azaldı ama tam bıtmedı

evet yaa bunlar ne zaman kendi kendilerine gaz çıkarmaya başlayacaklar

günaydın anneler...:3:dün akşam yatmadan kaşık maması denedik karnı tok ama benim yumurcak gene gece boyu belki 6kez gene emdi saymadım artık:9::9: heyy alahım küçük adamın karnı tokta olsa açta olsa illa meme istiyorr fena alışmış bunlar memeye size söylim:9::9:bıraksan 5yaşına kadar emer heralde:9::52: uyanmıo ama mırıl mırıl aglıo acaba gazdanmı diyorum dün konuşmuştuk ayyy napıcagımı şaşırdım vala.bu arada kızlar bebişleriniz yanınızdamı yatıyor yoksa yatagına alıştımı sık uyanıomu bizimki yatagında yatıordu bir zamanlar ama çok sık uyanmaya başlayınca yanıma aldım baba tabikide şutlandı tahtını oğluşa bıraktı tabi bu durumdan memnun degiliz ama tekrar nezmana düzene gircek bilemıorz siz nasıl yatırıorsunuz...bu konuya bi çözüm bulmamız lazım:31:

ay gece gece bende huylandım şimdi. bizimde dişimiz yandan çıktı ön dişlerin yanındaki mi yoksa köpek dişi mi tam belli olmuyor henüz. ama ben internetten bakmıştım olabilir yazıyodu. bi de yeğeniminde önce köpek dişleri çıkmış şimdi de bi sorunu yok ben rahatlayıp kurcalamamıştım sonra. yoksa kurcalamalımıydım ?? aklıma takıldı şimdi nolabilir ki ben ilk çıktığında aile hekimine göstermiştim bizimki biraz hayatından bezmiş olduğu için dişte olabilir başka bişeyde olabilir demişti. bende hay sana çocuk getireni deyip çıkmıştım bi daha da aklıma gelmedi gerçeklik payı varmış demek ki. ben bu konuya bi eğileyim

canım biz hep çocuk doktoruna kontrollere gittik aile hekimine götürmedm hiçç..sende bi çocuk doktoruna göster derse diş hekimide görsün ozamn götürür baktırırsın .bizimkide çıkarsa artık şu dişleride bende rahat etsem içim içimi yiyor yani.bakalım ilk dişler nerden çıkcak:31:

sen cekmekoy demi oturuyorsun canım biz ev arıyoruz kiralik. eşimin isi umraniyede hafta sonu umraniyeye baktık eve ama bulamadık site istiyoruz senin bildiğin 1000 tl civarı cekmekoyde siteler varmı hafta sonunda oraya bakacağız avrupa yakasında oturduğumdan o bölgeyi hiç bilmiyorum

Ben de cekmeköy de oturuyorum paradise city kiralar 1000 tl civarı ve site çok guzel[/QUOTE]

sağol canım orayada bakayım♥ hemen

Hayırlı Sabahlar Annişler ve Tatlı Bebekleri.:16:
rabbim ayırmasın diğer kızlamı evleniyor ne oluyor sonda :53:
Tatlım benim hatırladığım kadarıyla Feyza da Bilal'de başkasıyla evleniyor.. Bilal'in bir oğlu, Feyza'nın da Hilal isminde bir kızı oluyor.. bu ikisi bir vesileyle karşılaşıyorlar ve çocuklar evleniyor.. Ama kitabın sonunda Feyza hastalanarak ölüyor..:31:

Gunaydin kizlar genelde okuyorum ama yazamiyorum ya bundan sonra aktf olmaya calisicam herseye bi yorum.yaparsam alirsinz.beni araniza dimi;)simdi bazi arkadslar gece uyanmasindan bahsetmis inlemisnden benimkide ole gece 2 saatte bi bazen bi saatte inliyo doktorumuza sordun acaba acmidir dedim ek gidaya baslasam mi yok dedi seni farkediyo artik yaninda.olmak istiyo 2 saatte bir emzr istwrse ama 2 saatten az uyaniosa sadece pispisla dedi ek gidayada baslamadi kilosu iyi dedi.ac olsa yarim saat memeni birakmaz dedi .gozlerini acmadan aglamasi sen gitti birakti sanir kabus gorr dedi.kakasida yesil.ferrumdan dedi kokulu gazada bagirsak sistemi tam gelismedi icin dedi cok uzun.yazdim tabi her cocuk farkli sadece bilgi amacli yazdim .;)herkesin bebisini opcem ama kizarsin simdi;)

günaydın anneler...:3:dün akşam yatmadan kaşık maması denedik karnı tok ama benim yumurcak gene gece boyu belki 6kez gene emdi saymadım artık:9::9: heyy alahım küçük adamın karnı tokta olsa açta olsa illa meme istiyorr fena alışmış bunlar memeye size söylim:9::9:bıraksan 5yaşına kadar emer heralde:9::52: uyanmıo ama mırıl mırıl aglıo acaba gazdanmı diyorum dün konuşmuştuk ayyy napıcagımı şaşırdım vala.bu arada kızlar bebişleriniz yanınızdamı yatıyor yoksa yatagına alıştımı sık uyanıomu bizimki yatagında yatıordu bir zamanlar ama çok sık uyanmaya başlayınca yanıma aldım baba tabikide şutlandı tahtını oğluşa bıraktı tabi bu durumdan memnun degiliz ama tekrar nezmana düzene gircek bilemıorz siz nasıl yatırıorsunuz...bu konuya bi çözüm bulmamız lazım:31:

canım biz hep çocuk doktoruna kontrollere gittik aile hekimine götürmedm hiçç..sende bi çocuk doktoruna göster derse diş hekimide görsün ozamn götürür baktırırsın .bizimkide çıkarsa artık şu dişleride bende rahat etsem içim içimi yiyor yani.bakalım ilk dişler nerden çıkcak:31:
canım senın anlattıkların benım oglumla yasadıklarıma cok benzıyo bak senın oglanın gazı var çıktı sanıyosun ama devam eden gazları oluyo aynı bızım gıbı dün sana dıcektım hatta mama alırken ama denemen ıcın solemedım aç olsa kılo alımı okadar olmaaz ve aç bebek emın ol kı dünyayı ınletır bak bıde bugece şöle dene önce biraz emzir yatmadan once sonra mılupanın rezene çayı var ondan hazırla 25 cc kadar ondan ıcır kasıkla sonra ustune tekrar emzır.daha sonra yarım saat kadar dık tut tum gazlarını pat pat cıkarsın sonra yatır bende bu yonten cok ıse yarıyo ama asla rezene çayını aç verme ona mıdesını bulandırabılır gecede emzırdıkten sonra hemen yatırma uyusada gazını cıkarsın bu bazen gazı cıkmıyo ama cıktıgıda oluyo dık tut yanı emzırdıkten sonra 1 saat sonr kalkıyosa bu cocugun gazı vardır bılkı hemen uyandıgında emzırme once pış pış yap odanın ıcınde kucagında gez gazı cıksın ustune emzırıyosun aglıyo aç dıye yıne gazı oluyo ve bu boyle sabaha kadar devam edıyo aynı şeyler yaa bende aç dıye emzırıyodum yıne yıne gazı oluyodu zaten aç olmasada gazı olan bebek emermiş çünkü öle rahatlarmıs karnının agrısı geçer gıbı olurmus sana nacizane tavsiyerim :)))) anne oğul kuzular öpüldünüz

Günaydınlaaaar kızlar, gecemiz çok güzeldi çok şükür:nazar: ama sabah süper bir manzarayla karşıladı Selimcik annesini, bir kucağıma aldım sırtına kadar kaka içinde. Kimbilşr ne zaman yapmıştı ıslak ıslak uyumuş kuzummm:50:

günaydın anneler...:3:dün akşam yatmadan kaşık maması denedik karnı tok ama benim yumurcak gene gece boyu belki 6kez gene emdi saymadım artık:9::9: heyy alahım küçük adamın karnı tokta olsa açta olsa illa meme istiyorr fena alışmış bunlar memeye size söylim:9::9:bıraksan 5yaşına kadar emer heralde:9::52: uyanmıo ama mırıl mırıl aglıo acaba gazdanmı diyorum dün konuşmuştuk ayyy napıcagımı şaşırdım vala.bu arada kızlar bebişleriniz yanınızdamı yatıyor yoksa yatagına alıştımı sık uyanıomu bizimki yatagında yatıordu bir zamanlar ama çok sık uyanmaya başlayınca yanıma aldım baba tabikide şutlandı tahtını oğluşa bıraktı tabi bu durumdan memnun degiliz ama tekrar nezmana düzene gircek bilemıorz siz nasıl yatırıorsunuz...bu konuya bi çözüm bulmamız lazım

Valla cnm herkes yanında yatırma bir alışırsa bırakmaz diyor genelde. Benim oğlum bizim odada ama kendi beşiğinde yatıyor. Bazen bende gece çok uyandıysa en sonunda dayanamayıp aldım ama alışmasın diye yapmamaya çalışıyorum. Hele siz babayıda yollamışsınız erkendeeeen:52: bence yatağında yatır cnm

Doğumun gerçekten de çooooook zor olmuş canım.Doktorun hemen gelmemesi de çok ilginç.:50:Ben de epidural normal istiyordum ama burada yapmıyorlar.Sırf bunun için Kayseri Hüma'ya gidecektim ama sonra git-gel zor olur diye vazgeçmiştim.Yazdıklarını okuyunca iyi ki sezaryen olmuşum dedim.Ben acıya pek dayanıklı değilim zaten.

Kızım da bu sıralar çok mız mız.Dün ben uyumadan üç-dört kez uykusunun arasında ağladı.Sonra yattım bir saat geçmeden yine sesine uyandım.Sakinleşsin diye poposuna pış pış yaptım uyudu.Sonra bir saat sonra tekrar.Acıktı diye emzirdim, hala battaniyesini yalıyor.Emzik veriyorum, atıyor.12.30-05.00 arası yat kalk ile geçti.Bir ara yanıma mı alsam diye düşündüm sonra vazgeçtim.Bir huzursuzluğu var ama ne bilmiyorum.:50:

bu ara eşimin yeni keşfi (!)
ayşecikin ismine veridiği tepkiyi anasına kanıtlama :1:

kızı koyuyor ana kucağına ve başlıyor seslenmeye..

-hüseyiiiin!

-esraaaa!

-zeyneeeep!

-mehmeeeet!

-abdullaaaaah
....
....
dönüp bakmıyor bizimki..
sonra eşim sesleniyor..

-ayşeeeee!

bizimki kafayı çevirip babasına bakıyor.. :28:
bunu 10 kez yaptıysa 8inde ismi söylendiğinde dönüp baktı..:52:
tesadüflere inanmam, tevafuk mu bilmem.
yoksa babasının dediği gibi ismini öğrendi mi bu tıfıl?:31:
Vavvvvvv iyi fikir.:28:Canım maşallah senin miniğinin gelişimi gayet iyi.İlk dönen de senin bebişti.Senin kız hızlı.:nazar:Ben de deneyecğim ama benim minik zannımca her sese bakıyor.Hatta yukarı komşudan gelen sesi bile arıyor.:9:

canım senın anlattıkların benım oglumla yasadıklarıma cok benzıyo bak senın oglanın gazı var çıktı sanıyosun ama devam eden gazları oluyo aynı bızım gıbı dün sana dıcektım hatta mama alırken ama denemen ıcın solemedım aç olsa kılo alımı okadar olmaaz ve aç bebek emın ol kı dünyayı ınletır bak bıde bugece şöle dene önce biraz emzir yatmadan once sonra mılupanın rezene çayı var ondan hazırla 25 cc kadar ondan ıcır kasıkla sonra ustune tekrar emzır.daha sonra yarım saat kadar dık tut tum gazlarını pat pat cıkarsın sonra yatır bende bu yonten cok ıse yarıyo ama asla rezene çayını aç verme ona mıdesını bulandırabılır gecede emzırdıkten sonra hemen yatırma uyusada gazını cıkarsın bu bazen gazı cıkmıyo ama cıktıgıda oluyo dık tut yanı emzırdıkten sonra 1 saat sonr kalkıyosa bu cocugun gazı vardır bılkı hemen uyandıgında emzırme once pış pış yap odanın ıcınde kucagında gez gazı cıksın ustune emzırıyosun aglıyo aç dıye yıne gazı oluyo ve bu boyle sabaha kadar devam edıyo aynı şeyler yaa bende aç dıye emzırıyodum yıne yıne gazı oluyodu zaten aç olmasada gazı olan bebek emermiş çünkü öle rahatlarmıs karnının agrısı geçer gıbı olurmus sana nacizane tavsiyerim :)))) anne oğul kuzular öpüldünüz
evet sanırsam gece gazı oluo sabaha karşı kıpraşa kıpraşa uykusunda bi gaz yapıo bi yapıo şaşırırsın..aç olmadığını artık bende anladım deneme yanılma yöntemiyle:9::9: şu rezene çayını bi deniyim ama önce almam gerekçek evde yok çünki bakalım o ne işe yarıcak işallah sorunumuzu çözer:50:teşekkür ederim şekerim sizde kocamann öpüldünüz:54::54::16:
Günaydınlaaaar kızlar, gecemiz çok güzeldi çok şükür:nazar: ama sabah süper bir manzarayla karşıladı Selimcik annesini, bir kucağıma aldım sırtına kadar kaka içinde. Kimbilşr ne zaman yapmıştı ıslak ıslak uyumuş kuzummm:50:

Valla cnm herkes yanında yatırma bir alışırsa bırakmaz diyor genelde. Benim oğlum bizim odada ama kendi beşiğinde yatıyor. Bazen bende gece çok uyandıysa en sonunda dayanamayıp aldım ama alışmasın diye yapmamaya çalışıyorum. Hele siz babayıda yollamışsınız erkendeeeen:52: bence yatağında yatır cnm
canım hiç istemıorm yanımda yatırmayı bi görsen zaten hiç rahat yatamıorm koca yatagı kaplıo döne döne kafasını illa bana dayıo ama mecburda kalıorm bi yerde vala takatim kalmıo ıhh dese aklım kalıo kalkıp bakıorm yerinde yatırıncada fena uykusuz kalıorm napim bilemedm ama az düzelse koyucam yatagına gene..babası mecbur gitti adam işe gidio uykusuz kalıo bide sığmıorz öle oğluda babasıda yayıla yayıla yatmayı pek sever:9: olan bana oluo öle.ama yerine yatırıcam bölede olmuo çünki.:50:
Kızım da bu sıralar çok mız mız.Dün ben uyumadan üç-dört kez uykusunun arasında ağladı.Sonra yattım bir saat geçmeden yine sesine uyandım.Sakinleşsin diye poposuna pış pış yaptım uyudu.Sonra bir saat sonra tekrar.Acıktı diye emzirdim, hala battaniyesini yalıyor.Emzik veriyorum, atıyor.12.30-05.00 arası yat kalk ile geçti.Bir ara yanıma mı alsam diye düşündüm sonra vazgeçtim.Bir huzursuzluğu var ama ne bilmiyorum.:50:
aynen ölee bizim bu ay başladı önceden hiç böle degildi ne rahatmışım diyorum 5saat kesntisiz uyurdu acıksa bile aglamazdı parmak şapırtısına kalkar emzirirdim offf yani işalah tez zamana bütün bebişler bi düzene girer..:emir_bebek::31:

günaydın herkese::34:

cena sen normal doğummu yapmıştın?

genelde normal doğumdan sonra oluyor hemoroid.

Gunaydin kizlar genelde okuyorum ama yazamiyorum ya bundan sonra aktf olmaya calisicam herseye bi yorum.yaparsam alirsinz.beni araniza dimi;)simdi bazi arkadslar gece uyanmasindan bahsetmis inlemisnden benimkide ole gece 2 saatte bi bazen bi saatte inliyo doktorumuza sordun acaba acmidir dedim ek gidaya baslasam mi yok dedi seni farkediyo artik yaninda.olmak istiyo 2 saatte bir emzr istwrse ama 2 saatten az uyaniosa sadece pispisla dedi ek gidayada baslamadi kilosu iyi dedi.ac olsa yarim saat memeni birakmaz dedi .gozlerini acmadan aglamasi sen gitti birakti sanir kabus gorr dedi.kakasida yesil.ferrumdan dedi kokulu gazada bagirsak sistemi tam gelismedi icin dedi cok uzun.yazdim tabi her cocuk farkli sadece bilgi amacli yazdim .;)herkesin bebisini opcem ama kizarsin simdi;)

yanlış hatırlamıyorsam doğumdan önce çok sık yazıyordun..
eskilerdensin.. ara ara ismini okuyucularda görüyorum ama yazmak yeni nasip oldu demek..:1:
yeniden hoş geldin.. topik senin bacımm :9:

Vavvvvvv iyi fikir.:28:Canım maşallah senin miniğinin gelişimi gayet iyi.İlk dönen de senin bebişti.Senin kız hızlı.:nazar:Ben de deneyecğim ama benim minik zannımca her sese bakıyor.Hatta yukarı komşudan gelen sesi bile arıyor.:9:
bizimki de her sese bakıyor anacığım..
kapı gıcırdasa, sanki buna seslenmişlercesine yaptığı işi bırakıyor hemen kafayı çeviriyor..:9:
nasıl da sesin nerden geldiğini anlıyor, ben anlamıyom:1:

eşim gerçekten haklı mı, ismini öğrendi mi onu blmyrm..
ama eşim böyle çalıştırmaya devam ederse kısa sürede kapar, eminim.. :1:

Son düzenleme:
günaydın herkese::34:
cena sen normal doğummu yapmıştın?
genelde normal doğumdan sonra oluyor hemoroid.

günaydın canımmm

sezaryen yaptım.. ben de ilk başta olamaz diye düşündüm, normal doğum yapmadığım için..
sonra nette biraz gezindim doğumdan sonra olanların çoğu sezaryanli..
aile hekimine de sormuştum..
karın içi basınç birden çoğalıp, doğumla aniden azaldığı için oluyor dedi..
ki hamileliğimde hiç bir sıkıntım olmamıştı, ne kabızlık ne bi şey.. doğumdan sonraki 10. gün başladı..

o kadar yediğime içtiğime dikkat ediyorum.. şu kış günü neredeyse 2 lt su içiyorum..
çiğ yeşil sebzeler, lifli gıdalar, haricen zeytinyağı ve kayısı.. sıcak suya oturma banyoları...
ı ıııh! bi türlü gitmedi illet :14:

neyseee,, sen nasılsın? mahmut kerim nasıl? bu arada mahmut hem babamın, hem yeğenimin adıı:16:

iyiyim canım sen nasılsın?mahmut kerim,in sürekli ağzı akıyor.

üst değiştiriyoruz durmadan.dişler artık çıksada rahat etsek.annem ekmek kabuğu emdir

ağzının akması azalır dedi.deniycem.

demek mahmut sizin ailede iki kişide var sevindim:34::34:

mahmut ismi AZİZ MAHMUT HÜDA-İ hazretlerinin filmini izlemiştim

sonrada üsküdarda ziyaretine gitmek nasii olmuştu.kerim isminide çok sviyordum.

taa bekarlığımda oğlum olursa bu ismi vermek istiyorum derdim.kerim eşiminde sevdiği isimmiş.

verdik.İNŞALLAH isimlerine layık ,hayırlı evlatlar olurlar.

Son düzenleme:

bende sabah uyandık bı baktımkı ıslak atletı kılotlu corabı acaba nekadar sure ole ıslak kaldı :( 4 numara bezde aldık ama genede dısına cıkmıs gece gazını cıkarmak ıcın pış pış yaparken kaydı herhalde.anneme de anlattım hıc tasalanma onceden hazır bez yoktu normal bezlerle belınıze kadar ıslanırdı olur ole arada dedı

Back
X