ben meşeli parkı duymamıştım sen söyleyince netten baktım ama bi sarıgazide bide göztepe üzerinde var görünüyor ağaoğluna aitmiş ben sana bildiklerimden şöyle bi kaç güzel site söyliyim
Tempo emlaktan çekmeköyde prestijli havuzlu güv.sitede daire 900 TL
bu ilandaki site güzel mimar sinan çekmeköy merkezine yakın biraz otobana nazaran içerde kalıyor ama muhit olarak güzel
Çekmeköy remax-eksen özlenen'den 5 yıldız 2.etap kiralık 2+1 950 TL
bu çekmeköy beşyıldız evlerinden bir örnek beşyıldız evlerini tek geçerim sineması bile içinde var ve sinema biletleri 7 tl falandı en son
Emlakçım'dan sitede 3+1 750tlye kiralık daire 750 TL
bu ilandaki site hemen madenlerde şile otoyolu üzerinde tüm bankalara marketlere vs yine çok yakın benim beğendiğim sitelerden biri daire detaylarına çok bakmadım site ismi olarak aratıyorum sen aynı siteden alternatif daireler bakarsın emlak sitelerinden şuan işyerindeyim malum :)
Çekmeköy migros ve ulus pazarına çok yakın site içnde 3+1 daire 650 TL
buda yine mütevazı siteleden biri merkeze oldukça yakın lokasyon olarak iyi fakat fazla lüks sayılmaz
Turyap Tamer Karvan Paradıse Cıty 4+1 160m2 Havuz Ve Güney Cephe : Hürriyet Emlak İlan No : 4596-2321
çekmeköyün en güzel sitelerinden hatta en iyisi denebilir paradise city fiyatıda bu lükse göre iyi ama senin aradığının üstünde alternatif olsun tercih senin :)
Çekmeköy Mimarsinan'da Onur Sitesinde 3+1 120 M2 Kiralık 850 Tl : Hürriyet Emlak İlan No : 16990-1859
onur sitesi yine çekmeköy merkezde çok uygun fiyatlı çok güzel bir site görülmeye değer
Çekmeköy Villaparts Sitesinde Kiralık 3+1 125m2 Sıfır Daire! : Hürriyet Emlak İlan No : 38319-409
ay ben buna bayıldım bu ev çok güzelmiş villaparts hemde 1000 tl ama aidat öğrenmekte fayda var emlakçıdan muhtemelen aidat fiyatları yüksektir bu sitelerde
Çekmeköy Sarı Belde Sitesi Kiralık 3+1 Sarıbelde : Hürriyet Emlak İlan No : 27281-470
son olarak sarı belde buda yakınlarımın oturduğu bir site 800 tl uygun geldi bana
sen bu linklere bir göz at istersen evler bana yakın hemen hepsi sabah akşam önünden geçtiğim siteler herhangi bir konuda yardımıma ihtiyacın olursa her konuda yardımcı olmaya çalışırım benim oturduğum sitede de 700 tl civarı güzel kullanışlı daireler var ama güvenlik yok bende bu anlamlı çok hoşnut sayılmam
umarım birinde karar kılarsın komşu kazanmıuş olurum :)