Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar kızım 10 gündür yeşil aradada mukuslu kaka yapıyordu bugün bezini açtım çok kötü kokuyordu ve acayip mukus vardı rengi yeşildi ıspanak yemiş gibi bide çokkkk azda olsa kan gördüm nedeni ne olabilir çok endişelendim bilgisi olan varmı?
ya kizlar sizin bebislerin.boyu kac benmki 62 cm bu ay sadece 1 cm uzamis normalmi doktora sormayi unuttim
Kızlar ben zor lekeler icin omo baby öneriyorum hem fiyatı da uygun
kızlar kızım biberonu sakız gibi çiğniyor :26:
demindüz yatırınca düşer dedim yüz üstü en azndan geri geri düz gidiyor dedim mutfağa gittim bi geldim 2 dkkaa koltuktan aşağıya sallanmaya başlamış ayaklar düz gitmemişçok şükür düşmedi
![]()
Allah korusun bebisleri.Yere neden koymuyosun canim.ben battaniye serip hep yere koyuyorum dusme tehlikesi olmuyor usur mu bilmem tabikızlar kızım biberonu sakız gibi çiğniyor :26:
demindüz yatırınca düşer dedim yüz üstü en azndan geri geri düz gidiyor dedim mutfağa gittim bi geldim 2 dkkaa koltuktan aşağıya sallanmaya başlamış ayaklar düz gitmemişçok şükür düşmedi
![]()
bu termos çanta nasıl bısey canım işe başlayacagım bende almak ıstıyorum ınternette varmı lınk varsa atabılırmısın
aaa evet cena diş buğdayı yaparsın ben çok ıstıyorum yapmayı 10-15 kişilik olurmus annem anlattı diş şeklinden ufak bı pasta yaptırmayı dusunuyorum oğlumu güzelce gıydırırım çok hoş olur dişimiz çabucak cıksada yapsam
elifcim bunlar bikaç alternatif ucuzundanda pahalısındanda koydum fikir olsun die ama çekmeköy başlıbaşına sitekent elini sallasan siteye denk geliyor çok zorlnacağını sanmam bir günde bulursun aradığın gibi bir ev semt olarakta temiz semt şahsen ben orda büyüdüm hiç hırsızlık vs yaşamadım eğitim konusundada güzel alternatifler var devlet okullarıda özel okullarda var ve hepside eğitim konusunda seçkinler kardeşim benden 10 yaş küçük hala eğpitim hayatı devam ediyor ordan biliyorumcanım çok sağol tek tek ugrasmissin içlerinde beğendiklerim var*hizlica*baktim aksam eşim gelsin beraber bakarız tekrar tsk ederim
Kendimi görddüm sanki sende. Süt poşeti, kabı, termos ne ararsan bizdede var. Pompayla ayrılmaz ikiliyizdoğduğundan beri sağarak veriyorum. Sende mi öyle yapıosun cnm?
merhaba arkadaşlar kızım 10 gündür yeşil aradada mukuslu kaka yapıyordu bugün bezini açtım çok kötü kokuyordu ve acayip mukus vardı rengi yeşildi ıspanak yemiş gibi bide çokkkk azda olsa kan gördüm nedeni ne olabilir çok endişelendim bilgisi olan varmı?
http://www.butikbebe.com/urundetay/1682/1659/114523/termos-canta
ben de böyle bişeye rastladım gezinirken[/QUOTE
buda kullanış olarak büyük evet ama şöyle bir fark var labercombide alt kısmı ayrı olduğundan ben elektronik aksamları alt bölmeye koyuyorum pompayı ve biberonları üste koyuyorum o parçalar yıkanamadığından hem biberonlarla tems etmemiş oluyor hemde olaki biberonlardan süt aktı yada pompa bazen ıslak kalıyor vs o parçalar ıslanmamış olur die düşünüyorum bende görmüştüm bunu almadan evvel fiyatıda yine 60 tı sanırsam ben kullanan biri olarak laberi tavsiye ederim geçen gün minik biberonda meyve suyu vardı annemde gelirken attım öyle çantaya biberonla ama biberonun ara parçasını koymadım yani eve götürüp yıkamaktı niyetim çocuğa içirmek değil beklemişti meyva suyu neyse utnutmuşum o akşam çantada ertesi gün çantayı açtımki ne göreyim nar suyu dökülmüş çantanın içi kıpkırmızı eyvah dedim alt kısmı açtım aa ordaki parçalar sapasağlam alta sızmamış çantanın içi yüzüyor nar suyundan ne altına ne dışına hiçbişiy geçmemiş kavanoz çalkalar gibi yıkayıp çalkalayıp astım kurudu ne leke kaldı ne bişey bu yönüde çok hoşuma gitti
elifcim bunlar bikaç alternatif ucuzundanda pahalısındanda koydum fikir olsun die ama çekmeköy başlıbaşına sitekent elini sallasan siteye denk geliyor çok zorlnacağını sanmam bir günde bulursun aradığın gibi bir ev semt olarakta temiz semt şahsen ben orda büyüdüm hiç hırsızlık vs yaşamadım eğitim konusundada güzel alternatifler var devlet okullarıda özel okullarda var ve hepside eğitim konusunda seçkinler kardeşim benden 10 yaş küçük hala eğpitim hayatı devam ediyor ordan biliyorum![]()