Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

canım bizde gittik bizede ya yediklerinden yada üşütmeden olabilir dedi. Çok şükür bişey çıkmadı ama benim anlamadığım verdiğimiz gaita resmen mukustu sümük sümük tü ama raporda mukus saptanmadı yazıyor brde rengi yeşil siyahtı rengede kahverengi yazmışlar bu benim kafamı karıştırdı. Neyse inşallah düzelir günde 2 kez kaka yapıyor yaparkende ishal gibi ses çıkararak yapıyor kokusuda bayağı kötü . Sizde düzelme oldumu?

Benimkisi bi kere yeşil kaka vardı onda da çok çok az bi kan vardı hemen doktorumu aradım oda bi dahaki kakada tahil yapılacağını söyledi ikinci kakasını hemen hastaneye götürdük tahili yapıldı bu arada ikinci kakası sarıydı ve mukusluydu ama çok şükür bişey çıkmadı doktor takip et kakasını rengini, sıklığını dedi çok şükür bi daha olmadı ama hala daha her kaka yaptığında inceliyorum

$25112012616.webp$25112012615.webp
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hazır resim eklemeyi öğrenmişken dayanamadım meleğimin resmini sizinle paylaşıyım dedim geçen ay oğlum oyuncaklarını yeni keşfetmeye başladığında çekmiştim bu resmi oturttuğuma bakmayın o dönem yanlara yıkılıyordu kuzum şimdi şimdi desteksiz oturacak gibi oldu tabi hala başında rekatçisi eksik olmuyor :nazar:

Selam kızlaar..ben de 2012 Temmuz annesiyim..siteyi çok fazla bilmiyorum şimdiye kadar tek tük mesaj yazmışlığım bi de forumda açılan konuları ve yorumları okumuşluğum var..bu linki görünce de anladım ki sizlerden öğreneceğim çok şey var, e iyi kötüde paylaşabileceğim tecrübelerim var..YAŞASIN PAYLAŞMAK!!

Eki Görüntüle 589693 Eki Görüntüle 589695

hazır resim eklemeyi öğrenmişken dayanamadım meleğimin resmini sizinle paylaşıyım dedim geçen ay oğlum oyuncaklarını yeni keşfetmeye başladığında çekmiştim bu resmi oturttuğuma bakmayın o dönem yanlara yıkılıyordu kuzum şimdi şimdi desteksiz oturacak gibi oldu tabi hala başında rekatçisi eksik olmuyor :nazar:
Maşaallah oğluşuna.. Çok tatlı.. :) Allah nazarlardan muhafaza eylesin...:16:

[ mukuslu kaka çok karşılaşılan bi şey..
ama kan neyin belirtisiydi tam hatırlayamadım..:44:
süt alerjisiydi sanırım.. ama bana kalırsa mutlaka doktora git..

cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim doktora gittik test yapıldı herhangi bir enfeksiyon falan çıkmadı çok şükür rengi demirden oluyor sümüksü oluşunuda besinden olabilir dedi bu ara verdiğim ek besini bıraktım bakalım düzelme olcakmı kan enfeksiyon ve süt alerjisinden olurmuş bazen önemsiz olabilir dedi tekrarlarsa yine gaita örneği vercez

Hadi onla geçmiş olsun.önemli bisey olmasinda.icin rahatlamış oldu boylelikle

ayşecik uyandı, karnını doyurdu..
bir haftadır yıkanmayan kızımı az önce yıkadım, pakladım.. :1:
henüz yıkanmış, mis kokulu cicilerini de giydirdim..:31:
ah ben de bi duşa girsem, çok iyi olacak..:1:

bu arada ben mekik çekmeye başladım.. faydası olur mu, ne kadar olur, blmyrm ama azmettim yapıcam..
10 tane çekiyorum şimdilik..birkaç gün sonra kademeli artırmaya başlayacağım..
ama epey zorlandım, çok hamlamışımm:25:

Yine sevgi pıtırcığı olduk farkında mısın..?
:9::9:
ivit :9:

maşallah senin oğluşunu da gördük..:16:
yağız delikanlı olacak, belliiii:23:

Selam kızlaar..ben de 2012 Temmuz annesiyim..siteyi çok fazla bilmiyorum şimdiye kadar tek tük mesaj yazmışlığım bi de forumda açılan konuları ve yorumları okumuşluğum var..bu linki görünce de anladım ki sizlerden öğreneceğim çok şey var, e iyi kötüde paylaşabileceğim tecrübelerim var..YAŞASIN PAYLAŞMAK!!
hoşgeldinn..:46: bol bol yazarsın, paylaşırız artık..:34:

Son düzenleme:
canımmmm ne güzel yazmıssın görüyor musun anneyi,, kendininkini büyütüyor..
sonra büyüttüğünün bebeğini de büyütüyor..
nasıl hak ödenir kesınlıkle çok doğru çağanımada annecim bakıcak
büyüttüğünün bebeğini de seve seve büyütüyolar gözüm hiç arkada kalmıcak
canının canı sonuçta....
hiç ağlatmam bıle ben onu dıyo bana annecim.
tek derdı annemın biberona alıştır dıyor anne sutunü bol bol alması için alışması şart
kaşıkla verırım vermesıne yulafla bırlıkte ama
bıberonla daha çok alır dıyor offf napcammm bu bıberon ışini
oğlan dişini kaşıyo bıberonun uç kısmıyla ağzında gevelıyor süt gıtmesıne gıdıyor ağzına geveleye geveleye ama bı çok hava yutuyo ve sonra gelsın gazlar zaten gazlıyız :(
bıberon arastırıyorum medela calma biberon varmıs anneyı emer gibi ucu varmıs
onumu alsam acaba bıberon almayan bebekler bu bıberonu alıyomus
Comportamento di suzione: Seno e Medela Calma - YouTube

Cnm benim yavrumda biberonu ağzında gevelio baZen onla su verioruz oyalansin diye ustu basi hep islanio.bi bucuk ay sonra bende çalışmaya başlıyorum bi çözüm yolu bulursan paylas lütfen bende deneyim.gerci ozamanda emmeyi birakirmi ondan korkuom.ben toplam 5 saat olmuycam aceba idare edemezmi bi meyve pureai yoğurt corba yese bende gitmeden emziririm olmazmi aceba

Ben de artık kızımı yere yorganı iki kat serip onun üzerinde oynatıyorum.Çünkü iki kez düşecekken son anda yakaladım.Umarım yerde de üşütmeyiz.Bu arada bebişleri dönen arkadaşlar bebişleriniz iki yönden de dönebiliyor mu?Benimki sadece sol tarafından yüzüstüne dönebiliyor.Bir de tekrar sırt üstü konuma geçemiyor.Siznkilerde durum nasıl?

Eki Görüntüle 589693 Eki Görüntüle 589695

Maşallah:nazar:Boncuk boncuk gözleri var.Pek de bilmiş bakıyor.:nazar::9:

Allah korusun bebisleri.Yere neden koymuyosun canim.ben battaniye serip hep yere koyuyorum dusme tehlikesi olmuyor usur mu bilmem tabi

ben baddaniyeyle soğuk kapar gibi me geliyor .

benimki kızlar dünden beri kendini sallaya sallaya dik oturuyr denge sallamaya çalışıyor :9::9::46:

ahh ahh yapmaya başladık babasına uyandırmak için vurduruyorum galiba ondan öğrendi arada bri gel gel yapıyor :24: :46:

bayağı bayağı geri geri giymeye başladı benimki koltukta yan dönüyor tamda dönüyor yere yatırınca dönmüyor :26:

Benim oğlumda daha tek taraftan dönebiliyor. ama diğer taraf içinde çaba harcıyor bakalım ne zaman dönebilicek. yüzüstünden daha sırt üstüne dönemiyor çabasıda yok anası döndürüyor nasılsa :21:

herkese selamlar
uzun zamandır giremiyorum hayatta sık ve rahat yaptığım birçok şey artık lüks sınıfına girdi :D
her geçen günde dahada zorlaşşıyor
ama çok şükür sağlığı yerinde ya o herşeye değer :)
herkese selamlar

$Fotoğraf0977.webp

kzıım emeklerken geri geri gidiyor gerçi resimde farklı çıkmış :))) yorulup yatıyor geri kalkıyor kafası kaldırırken çektim demin :))

Back
X