Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Benim oğlumda daha tek taraftan dönebiliyor. ama diğer taraf içinde çaba harcıyor bakalım ne zaman dönebilicek. yüzüstünden daha sırt üstüne dönemiyor çabasıda yok anası döndürüyor nasılsa :21:
Aynen benimki de döndükten belli bir süre sonra ıhhhhh tıssss etmeye başlıyor.Annesi de gel miniğim gel deyip sırt üstü çeviriyor.Ama diğer taraf için henüz çabamız yok.

yarı yaşınız kutlu olsuuuuun:46:

kızlar diyorum, an meselesi.. bizimkisi ayaklarını bi keşfetti..
renkli çorapları vardı, onlara dokunmaya çalışırken, dizleri kendine yaklaştırdı, yakaladı..
öyle ayaklardan tutarak sağa sola yatmaya başladı.. yuvarlanır gibi..
ama ben çok uzun zamandan beri evde hep yerde tutuyorum onu..
dediğim gibi seriyorum 4 kat kalın battaniyeyi.. etrafına oyuncaklar koyuyorum..
yattığı yerden eliyle uzaktaki oyuncağa uzanıyor, alıyor.. bence zor olan bi şey bu..
yoksa uzatılan şeyi zaten alıyor..
sonra oyun yapıyorum ona.. kendim evirip çeviriyorum..
kollarını ayaklarını egzersiz yapar gibi açıp kapatıyorum..
yüzüstünden sırtüstüne, sırtüstünden yüzüstüne çeviriyorum..
hiç kaldırmadan tek hareketimle..
bence bu gibi şeylerin de etkisi vardır..
yani keşfetmediyse bile bazı şeyleri, öğrenebilir:34:

ayşecik yatıyor.. ben acıktım yemek yiceeeeeem şimdii:56:
yukarıda anlattım ayşecikle nasıl zaman geçirdiğimi.. çok ağlamadığı ve özellikle gözümün içine bakıp içlenmediği zamanlarda, aşka gelip sevip mıncıklamayacaksam, yattığı yerde oynuyorum ben kızımla..:1:
hiç yalnız değil.. hiçbirşey yapmasam bile yanında yatıyorum.. ana kucağına artık hiç koymuyorum desem yalan olmaz yani..

kızlar bir sorum olcak geceleri bebeğiniz kendi odasında yatıyor mu benimki alıştı emerek uyumaya hep yanımızda yatıyor odasına alıştırmak istiyorum uyuyunca beşiğine koyuyorum anlıyo herhalde ağlıyo yine yanıma alıyorum :(

bende aynı şekildee cena

canımmmm ne güzel yazmıssın görüyor musun anneyi,, kendininkini büyütüyor..
sonra büyüttüğünün bebeğini de büyütüyor..
nasıl hak ödenir kesınlıkle çok doğru çağanımada annecim bakıcak
büyüttüğünün bebeğini de seve seve büyütüyolar gözüm hiç arkada kalmıcak
canının canı sonuçta....
hiç ağlatmam bıle ben onu dıyo bana annecim.
tek derdı annemın biberona alıştır dıyor anne sutunü bol bol alması için alışması şart
kaşıkla verırım vermesıne yulafla bırlıkte ama
bıberonla daha çok alır dıyor offf napcammm bu bıberon ışini
oğlan dişini kaşıyo bıberonun uç kısmıyla ağzında gevelıyor süt gıtmesıne gıdıyor ağzına geveleye geveleye ama bı çok hava yutuyo ve sonra gelsın gazlar zaten gazlıyız :(
bıberon arastırıyorum medela calma biberon varmıs anneyı emer gibi ucu varmıs
onumu alsam acaba bıberon almayan bebekler bu bıberonu alıyomus
Comportamento di suzione: Seno e Medela Calma - YouTube

canım daha öncede söylemiştim ama tekrar edeyim nubynin biberonları var anne göğsü şeklinde uyumlu diş çıkarma dönemine özel kabartmalı, bebek ne kadar emmek isterse o kadar akıyo doğal akışlı yani hava kaçmasını da engelliyo bu durum bi dene derim link vereyim bak istersen Nuby | Nuby PP Biberon 150 ml 67013 ok fiyat | 14,00 TL

Eki Görüntüle 589693 Eki Görüntüle 589695
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hazır resim eklemeyi öğrenmişken dayanamadım meleğimin resmini sizinle paylaşıyım dedim geçen ay oğlum oyuncaklarını yeni keşfetmeye başladığında çekmiştim bu resmi oturttuğuma bakmayın o dönem yanlara yıkılıyordu kuzum şimdi şimdi desteksiz oturacak gibi oldu tabi hala başında rekatçisi eksik olmuyor :nazar:

maşallah adam olmuşş :4:

ben baddaniyeyle soğuk kapar gibi me geliyor .

benimki kızlar dünden beri kendini sallaya sallaya dik oturuyr denge sallamaya çalışıyor :9::9::46:

ahh ahh yapmaya başladık babasına uyandırmak için vurduruyorum galiba ondan öğrendi arada bri gel gel yapıyor :24: :46:

bayağı bayağı geri geri giymeye başladı benimki koltukta yan dönüyor tamda dönüyor yere yatırınca dönmüyor :26:

Eki Görüntüle 589828

kzıım emeklerken geri geri gidiyor gerçi resimde farklı çıkmış :))) yorulup yatıyor geri kalkıyor kafası kaldırırken çektim demin :))

Eki Görüntüle 589693 Eki Görüntüle 589695
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hazır resim eklemeyi öğrenmişken dayanamadım meleğimin resmini sizinle paylaşıyım dedim geçen ay oğlum oyuncaklarını yeni keşfetmeye başladığında çekmiştim bu resmi oturttuğuma bakmayın o dönem yanlara yıkılıyordu kuzum şimdi şimdi desteksiz oturacak gibi oldu tabi hala başında rekatçisi eksik olmuyor :nazar:

ikinizin bebeğine maşallah

busmaiiiiiii, nerdesin bacım?!!!

Ben de artık kızımı yere yorganı iki kat serip onun üzerinde oynatıyorum.Çünkü iki kez düşecekken son anda yakaladım.Umarım yerde de üşütmeyiz.Bu arada bebişleri dönen arkadaşlar bebişleriniz iki yönden de dönebiliyor mu?Benimki sadece sol tarafından yüzüstüne dönebiliyor.Bir de tekrar sırt üstü konuma geçemiyor.Siznkilerde durum nasıl?
inş üşümezler canım.. kalın battaniyeyi dört kat yapıp
bi de üzerine ince yün yatak seriyorum ben..

bizimki de sol tarafa daha çok dönüyor..
sağa döndüğü sayılıdır.. :44:
yüzüstünden sırtüstüne de bir iki kez geçti..
ama gayr-ı ihtiyari olduğunu düşünüyorum, bile isteye değil yanii...
:92:

Bir tek ben varım.Bir de 4 ziyaretçi.Huuuuuuuu arkidişler nereye gittiniz?:3::3:
şimdi geldim canlarım..
(epilasyon yaptım, pedikür yaptım :17:)
duş aldım, fön çektim, makyaj yaptım, giyindim süslendim:12:
yemekleri ısıttım, patates salatası yaptım, sofra hazır, eşimi bekliyorumm.. :31:
bu arada ayşeciki besleyeyim de sofrada bizi taciz etmesin :9:

şimdi geldim canlarım..
yemekleri ısıttım, patates salatası yaptım, sofra hazır, eşimi bekliyorumm.. :31:

maşallah cena bunların hepsini ayşecikle mi yaptınn :52::52:
ben 4 te birini ancak yapabiliyoru kalan ksımda eşimden yardım alıyorum mecburenn:30:

şimdi geldim canlarım..

Bence de bunların hepsini nasıl yaptın?Helal olsun.:42::42:Saçımı ancak biri gelecekse ya da bir yere gideceksek düzleştiriyorum veya jöleliyorum.Makyaj da öyle.İmrendim sana canım.Hatta çalışmaya başlayınca nasıl olacak bilmiyorum.Benim hızlanmam lazım.:10:

Iyi aksamlar kizlar bizimkide donmuyo ben hep yerde yatrdim 3 ayliktan beri ama yok govde yarim.ama.poposunu kaldiramiyo benim.gibi tembel.olcak sanirim;))sabahtan beri hic bi is yapmadim ya yemk bile bakalim nilcak;;) bide kizlar ne kadr buyuduler ne cabuk.di mi ya gecen kafeye gittim.arkadsla resmen ahmet tarigim.koca cocuk gibi masati dagitti pecetelere saldiriyo tabak catal herseye dokunmak istiyo kuzum buyuyo diye uzuluyomda:)size bide soru regl olmayab varmi ben hala olmadim ya

şimdi geldim canlarım..
[/QUOTE]
ya maşallah cena sana hayranım ya mükemmel bir anne mükemmel bir eşsin ben en son hamile kalmadan makyaj yaptım benim paşada mı sorun var benim mi elim ağır bilmiyorum ama hiçbirşeye yetişemiyorum ve bu yüzden de çok mutsuzum saçlarımı sırf tarayamıyorum diye gittim de kısacık kestirdim bari rahat olsun diye sen anladığım kadarıyla eşini hergün şımşıkıdık karşılıyosun vallahi helal olsun ayşecik biraz sakin bir bebek mi sen mi çok hamaratsın nedir bu işin sırrı anlat bacım :37:

amiiiin..:1: cümlemizi güldürsün:34:

kızım yatak odamızda kendi yatağında uyuyor..
bence yatağını ayırmak için erken...
1 yaşından önce düşünmüyorum.

senin sorunun odadan ziyade sanırım seninle beraber uyumaya alışmış olması..:44:
öncelikle yatağında uyumaya alışmalı..
oda sonraki mevzu ve benim düşünceme göre henüz erken..

bzm gündemimizde de tüm gün bu konu vardı gerçekten uzmanlar ne diyor acaba bu konuda biz de değiştrsek mi acaba diye düşündük gerçi bizim odada ama kendi yatağında yatıyor

Iyi aksamlar kizlar bizimkide donmuyo ben hep yerde yatrdim 3 ayliktan beri ama yok govde yarim.ama.poposunu kaldiramiyo benim.gibi tembel.olcak sanirim;))sabahtan beri hic bi is yapmadim ya yemk bile bakalim nilcak;;) bide kizlar ne kadr buyuduler ne cabuk.di mi ya gecen kafeye gittim.arkadsla resmen ahmet tarigim.koca cocuk gibi masati dagitti pecetelere saldiriyo tabak catal herseye dokunmak istiyo kuzum buyuyo diye uzuluyomda:)size bide soru regl olmayab varmi ben hala olmadim ya

bnde olmadım cnm hala :) beklemedeyim..ayrıca bnm bebiş de hala dönmedi kaldıramıyo totosunu oyy yerimmm

Bizinm oglusta anca yastiga kafasi koyukkene yan dururken dondu 3kere okadar duz zeminde hayatta donme cabasi yok ..yanimizda yatirmaya gelince yanimizda yatmasi iyi hos cokta kolaylik oluo ama alisick die korkuorm habire uyanmalari gecsede odasinda yatsa gene baya alistim vala oglusla yatmaya bn

maşallah cena bunların hepsini ayşecikle mi yaptınn :52::52:
ben 4 te birini ancak yapabiliyoru kalan ksımda eşimden yardım alıyorum mecburenn:30:
Bence de bunların hepsini nasıl yaptın?Helal olsun.:42::42:Saçımı ancak biri gelecekse ya da bir yere gideceksek düzleştiriyorum veya jöleliyorum.Makyaj da öyle.İmrendim sana canım.Hatta çalışmaya başlayınca nasıl olacak bilmiyorum.Benim hızlanmam lazım.:10:
ya maşallah cena sana hayranım ya mükemmel bir anne mükemmel bir eşsin ben en son hamile kalmadan makyaj yaptım benim paşada mı sorun var benim mi elim ağır bilmiyorum ama hiçbirşeye yetişemiyorum ve bu yüzden de çok mutsuzum saçlarımı sırf tarayamıyorum diye gittim de kısacık kestirdim bari rahat olsun diye sen anladığım kadarıyla eşini hergün şımşıkıdık karşılıyosun vallahi helal olsun ayşecik biraz sakin bir bebek mi sen mi çok hamaratsın nedir bu işin sırrı anlat bacım :37:
saolun :78: ama abartıyonuz:17:

mikemmel bir anne olup olmadığımı ancak 30 sene sonra damat söyleyebilir..:9:
mikemmel bi eş olup olmadığımı da kocama sormak lazım..
arada yüzyüzlük edip ben soruyom..:17:
benden razı mısın diye..
napalım, bi kere evlendik, mecbur razı olcaz diyo:60:

bu işin şakası, eşimle evli olduğum için mutluyum, huzurluyum, çocukluyum :1:
ondan razıyım da,, Rabbim de razı olsun..:16:
inş o da benim için aynı düşünüyordur.. :31:

evlilikte 4. seneye girdik 20 gün önce :16:
ilk iki sene her akşam özel mönü yaptım, sulu yemeğinden, satalatasından, tatlısına..:10:
ve her akşam giyindim, taktım takıştırdım, makyaj yaptım hafiften,, kokular süründüm.. :12:
eşime süslenmek çok hoşuma gidiyor.. :78:
ona özel olması yani..
(dışarı sevmediğim birine bile oturmaya giderken üstümü değiştirip kendime çeki düzen veriyorsam
eşim bunun milyon katını hakeder... ama iş baştan yanlış..
biz dışarı çıkarken süsleniyoz, eve girince salıyoz :30:
tabi bu da kolaylığa bağlı, ben çalışmıyorum, çalışıyor olsam iş, eş, ev, çocuk yetişemem yanii :37:
bi de yay burcuyum, belki onun da etkisi vardır:34:
daha da önemlisi, kızım öyle çok huysuz, ağlayan, gazlı bebek değil şuan, elhamdülillah)

sonra hamilelik geldi başa.. bulantılar-kusmalar epeyce halden düştüm..
(eşim de performanstaki bu hızlı düşüşü 'fetret devri'miz olarak hüzünle anımsar:9:)
o psikoloji bi süre devam etti, ama hamileliğin yarısından sonra toparladım.:6:
9 aylık hamileyken bile eşimin gelmesine yakın mutlaka duş alır, üstümü değiştirirdim :1:
nadirdir aynı t-shirtle kapıyı açtığım..

neyse, kızım doğduktan sonraki birkaç ay da acemilik vardı, yetişemiyordum..
şimdi büyüdüler zaten, kendileri de vakit geçirebiliyor..
çoğu işimi o uyurken hallediyorum ama, uyanıkken de ufak tefek işlerimi yapıyorum..

şimdilerde kolay hareket edebilmek için giydiklerim eşofman oluyor çoğu zaman.. ama neredeyse hergün başka..
sonra saçım; bi gün at kuyruğuysa, bir gün örgü, ertesi gün fönlüyse, sonraki gün topuz..
gözümde hep kalem, yüzümde biraz allık ve keyfim yerindeyse rimel.. makyaj da bu..
ama hakikaten insanın havasını değiştiriyor, tavsiye ederim yani..
eşimden önce kendi keyfim için giyinip süsleniyorum ben..
aynadaki akis, keyfimi yerine getiriyor..
özgüvenimi artırıyor :31:

Son düzenleme:
kızlar merhaba ya size bir sorum olacak.oğlum 3-4 gündür cok huzursuz.ne uyuyo nede emiyo.gecede uyumuyo gündüzde emmiyoda.sürekli kucakta gezdirin diyo.henüz dişi cıkmadı ama kasındığı belli.gece ağlayrak uyanıyo bakıyorum emziğimi düşmüş diye oda ağzında.sizdede aynı sıkıntılar varmı yada bu diş kasıntısını geciren jel kullananız oldumu?nolur bi yardım:14:
bi cocuk nasıl dayanır bu kadar uykusuzluğa?

Son düzenleme:
Herkese meraba kızlarrr! Giremedim kaç haftadır öldüm valla meraktan. Telefonumu çaldırdım. Elim ayağım olmuş telefon onu anladım. Hiçbirsey yapamadım.şükür aldım bi telefon daha da kurtuldum.
Sizler ne yaptınız bakalım? Bebişler nasıl? Çok fazla birikmiş sayfa okuyamadım. Kimse de yokluğumu farketmemiş:((

kızlar merhaba ya size bir sorum olacak.oğlum 3-4 gündür cok huzursuz.ne uyuyo nede emiyo.gecede uyumuyo gündüzde emmiyoda.sürekli kucakta gezdirin diyo.henüz dişi cıkmadı ama kasındığı belli.gece ağlayrak uyanıyo bakıyorum emziğimi düşmüş diye oda ağzında.sizdede aynı sıkıntılar varmı yada bu diş kasıntısını geciren jel kullananız oldumu?nolur bi yardım:14:
dediğin gibi diştendir canım..
doktorunu arayıp bi jel tavsiye etmesini isteyebilirsin,,
ya da eczaneden al..
onları kullanmak da ne kadar doğru bilmiyorum ama..
bi şekilde rahatlaması lazım bu kuzunun:18:

Herkese meraba kızlarrr! Giremedim kaç haftadır öldüm valla meraktan. Telefonumu çaldırdım. Elim ayağım olmuş telefon onu anladım. Hiçbirsey yapamadım.şükür aldım bi telefon daha da kurtuldum.
Sizler ne yaptınız bakalım? Bebişler nasıl? Çok fazla birikmiş sayfa okuyamadım. Kimse de yokluğumu farketmemiş:((
geçmiş olsuuun..
bizler iyiyiz, inş telefon hadisesi dışında siz de iyisinizdir..:34:

dediğin gibi diştendir canım..
doktorunu arayıp bi jel tavsiye etmesini isteyebilirsin,,
ya da eczaneden al..
onları kullanmak da ne kadar doğru bilmiyorum ama..
bi şekilde rahatlaması lazım bu kuzunun:18:

cenacım cvbın için saol canım.bende jel kullanmak istemiorum ama esim ısrar ediyor.yav ben ölüorum yogunluktan, oğlusum sanki enerji içeçeği içmiş gibi bugün hiç uyumadı gecede aynı sekilde sürekli sağa sola dönüp ağladı:14:
buzlu diş kaşıyıcı veriorum ama geceler bana kabus oldu artık.keşke doğumdan önce 30 kilo alsaydım anca yeterdi bana:37:

saolun :78: ama abartıyonuz:17:

mikemmel bir anne olup olmadığımı ancak 30 sene sonra damat söyleyebilir..:9:
mikemmel bi eş olup olmadığımı da kocama sormak lazım..
arada yüzyüzlük edip ben soruyom..:17:
benden razı mısın diye..
napalım, bi kere evlendik, mecbur razı olcaz diyo:60:

bu işin şakası, eşimle evli olduğum için mutluyum, huzurluyum, çocukluyum :1:
ondan razıyım da,, Rabbim de razı olsun..:16:
inş o da benim için aynı düşünüyordur.. :31:

evlilikte 4. seneye girdik 20 gün önce :16:
ilk iki sene her akşam özel mönü yaptım, sulu yemeğinden, satalatasından, tatlısına..:10:
ve her akşam giyindim, taktım takıştırdım, makyaj yaptım hafiften,, kokular süründüm.. :12:
eşime süslenmek çok hoşuma gidiyor.. :78:
ona özel olması yani..
(dışarı sevmediğim birine bile oturmaya giderken üstümü değiştirip kendime çeki düzen veriyorsam
eşim bunun milyon katını hakeder... ama iş baştan yanlış..
biz dışarı çıkarken süsleniyoz, eve girince salıyoz :30:
tabi bu da kolaylığa bağlı, ben çalışmıyorum, çalışıyor olsam iş, eş, ev, çocuk yetişemem yanii :37:
bi de yay burcuyum, belki onun da etkisi vardır:34:
daha da önemlisi, kızım öyle çok huysuz, ağlayan, gazlı bebek değil şuan, elhamdülillah)

sonra hamilelik geldi başa.. bulantılar-kusmalar epeyce halden düştüm..
(eşim de performanstaki bu hızlı düşüşü 'fetret devri'miz olarak hüzünle anımsar:9:)
o psikoloji bi süre devam etti, ama hamileliğin yarısından sonra toparladım.:6:
9 aylık hamileyken bile eşimin gelmesine yakın mutlaka duş alır, üstümü değiştirirdim :1:
nadirdir aynı t-shirtle kapıyı açtığım..

neyse, kızım doğduktan sonraki birkaç ay da acemilik vardı, yetişemiyordum..
şimdi büyüdüler zaten, kendileri de vakit geçirebiliyor..
çoğu işimi o uyurken hallediyorum ama, uyanıkken de ufak tefek işlerimi yapıyorum..

şimdilerde kolay hareket edebilmek için giydiklerim eşofman oluyor çoğu zaman.. ama neredeyse hergün başka..
sonra saçım; bi gün at kuyruğuysa, bir gün örgü, ertesi gün fönlüyse, sonraki gün topuz..
gözümde hep kalem, yüzümde biraz allık ve keyfim yerindeyse rimel.. makyaj da bu..
ama hakikaten insanın havasını değiştiriyor, tavsiye ederim yani..
eşimden önce kendi keyfim için giyinip süsleniyorum ben..
aynadaki akis, keyfimi yerine getiriyor..
özgüvenimi artırıyor :31:

boşver damadı falan ben kk üyesi olarak tescilledim seni gerçekten maşallahın var :kkk: ben de şu anda çalışmıyorum ücretsiz izindeyim sonuçta gerçi benim oğlum çok ağlamaklı ama uyuduğun anlar da var o anlarda bişiler yapabilirim son anda da hafif bi makyaj ne bileyim dediğin gibi farklı bi üst baş kendimi o kdr salmış durumdayım ki...ama ben dışarda da özensizim artık tek vasfım annelik gibi sürekli paspal durumdayım ben de senin gibi kapalı ve pardüseliyim dışarıda zaten çok abartılı giyinmedim hiçbir zaman ama okula giderken bile hergün farklı bişeyler giymeye çalışırken evde bu durumu çook uzun zamandır atladım yazık kocişe be üzüldüm şimdi :43::54: benim saçlar fix dağınık saçma sapan toplu ve sabah yolcu ettiğim eşofmanla açıyorum geldiğinde kapıyı ama şöyle de birşey var benim eşim öğlen 12.30da evde ben o ana kadar hiçbirşey yapamıyorum ki en geç geldiği gün 15.00 ayy ben bahane arıyorum yok kendime çeki düzen vermemi sağladın çok saol cenacım seni gerçekten çok sevdim sen benden aynı elektriği alamadın pek gibime geliyor ama seni kendime çok yakın hissediyorum umarım bu özgüvenini hiç kaybetmezsin ve kocişle çook mutlu huzurlu bir ömrün olur ee tabi ayşecikle de...:emir_bebek:

canım benimki de inanılmaz kaşınıyo ben de dentinox diye bir jel var onu artık dayanamadığı raddeye geldiğinde veriyorum normalde havuç yeşil soğan pırasa falan da veren çok ama benimki henüz uzun süre öyle birşey tutamıyo diş kaşıyıcılardan da aldım ama o da ellerini buz gibi yapıyor ve hemen sıkılıyo benim paşa uyutma konusunda da ben artık ayağımda sallıyorum hep feci alıştı alıştı ama uyumadığı zamanlarda alıyorum ayağıma tutturuyorum bir ninnniiiiiii benimkinde en faydalı yöntem bu ama bazen öyle bile uyumuyo şu dişler bi çıkaydı rahatlaydılar yavrucuklar...

çok geçmiş olsun mala gelsin diyelim...bebişler iyi büyüyorlar sende de herşey yolundadır inş...

boşver damadı falan ben kk üyesi olarak tescilledim seni gerçekten maşallahın var :kkk: ben de şu anda çalışmıyorum ücretsiz izindeyim sonuçta gerçi benim oğlum çok ağlamaklı ama uyuduğun anlar da var o anlarda bişiler yapabilirim son anda da hafif bi makyaj ne bileyim dediğin gibi farklı bi üst baş kendimi o kdr salmış durumdayım ki...ama ben dışarda da özensizim artık tek vasfım annelik gibi sürekli paspal durumdayım ben de senin gibi kapalı ve pardüseliyim dışarıda zaten çok abartılı giyinmedim hiçbir zaman ama okula giderken bile hergün farklı bişeyler giymeye çalışırken evde bu durumu çook uzun zamandır atladım yazık kocişe be üzüldüm şimdi :43::54: benim saçlar fix dağınık saçma sapan toplu ve sabah yolcu ettiğim eşofmanla açıyorum geldiğinde kapıyı ama şöyle de birşey var benim eşim öğlen 12.30da evde ben o ana kadar hiçbirşey yapamıyorum ki en geç geldiği gün 15.00 ayy ben bahane arıyorum yok kendime çeki düzen vermemi sağladın çok saol cenacım seni gerçekten çok sevdim sen benden aynı elektriği alamadın pek gibime geliyor ama seni kendime çok yakın hissediyorum umarım bu özgüvenini hiç kaybetmezsin ve kocişle çook mutlu huzurlu bir ömrün olur ee tabi ayşecikle de...:emir_bebek:
Borntobemothercim bence cena da sana ısınmıştır. ama sen çok fazla yazmıyorsun ya ondan pek muhabbet edememiştir seninle..:34: ben bile seni yeni yeni tanımaya başladım önceleri bu kadar çok tanıyamamıştım. Mesela geçen namaz hakkında yazdığım yazıya yazdığın yorum çok hoşuma gitti. Sizinde bizim gibi eşinle cemaat olmanız çok güzel.. :16:

Bak şimdi kızdım
:20: sana yazık değilmi adama hiç olmazsa güzel bir bluzle bir etek giy bacım.. Eşofmanla karşılama adamı.. bunları boşlamaya gelmez (Allah muhafaza:18:) Bende öyle çok fazla hazırlanamıyorum..Temiz ve düzenli olmaya dikkat ediyorum sadece.. hergün farklı bir kıyafetle karşılamıyorum ama eşofmanlada karşılamamaya çalışıyorum.. Bende hergün makyaj yapamıyorum ama hiç olmazsa saçlarımı tarayıp toka katıyorum.. :1:(fön çekmeyi oldum olası hiç beceremem de :9:)
Cena kadar olmasa da bende süslenmeye kocama güzel gözükmeye çalışıyorum.. Bazen onu süslü karşılayamıyorum o arada Ebrar'la ilgileniyor oluyorum.. Ama o kızıyla oynarken kaşla göz arasında bir göz kalemi ruj rimel birazda koku sürüp geliyorum...
:12: adam şaşırıp kalıyor.:53:.:23: Ve tabi çok hoşuna gidiyor.. :9:

Cenacım Allah aileni nazarlardan saklasın.. Huzurunuzu, mutluluğunu kimselere bozdurtmasın..
:16::16:

Hoşgeldin canım.. Telefon gerçekten çok alıştığımız bir şey.. bende olmadığı zaman çok zorlanıyorum.. Nasıl çaldırdın ki telefonunu? :26:
Bizler iyiyiz Elhamdulillah.. Kızım da iyi uyuttum şimdi..
:16:
Ben kendi adıma özür dilerim..
:59: O kadar çok kişi varki sürekli girip yazanlar dışında epey girmeyenleri isimlerini unutuyorum..

Back
X