Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bizinm oglusta anca yastiga kafasi koyukkene yan dururken dondu 3kere okadar duz zeminde hayatta donme cabasi yok ..yanimizda yatirmaya gelince yanimizda yatmasi iyi hos cokta kolaylik oluo ama alisick die korkuorm habire uyanmalari gecsede odasinda yatsa gene baya alistim vala oglusla yatmaya bn

canım alakasız bi yerden alıntı yaptım ama çok eskide kalmış konu bulamadım şimdi. diş konusunda tedirgindin ya sen. biz de son bi aydır yeni çocuk doktoru arayışındaydık bu diş konusu çıkınca bir çocuk doktoru bulup götürdüm bizim kuzuyu bizimki diş değilmiş bazen bebeklerde böyle diş kisti oluşabiliyor kendiliğinden atar onu dedi. dedim diş hekimine falan götürmeye gerek var mıdır dedim. ters ters baktı bana (bütün cins doktorları bulup gidiyorum) senin doktorda bunu mu demeye çalıştı acaba

boşver damadı falan ben kk üyesi olarak tescilledim seni gerçekten maşallahın var :kkk: ben de şu anda çalışmıyorum ücretsiz izindeyim sonuçta gerçi benim oğlum çok ağlamaklı ama uyuduğun anlar da var o anlarda bişiler yapabilirim son anda da hafif bi makyaj ne bileyim dediğin gibi farklı bi üst baş kendimi o kdr salmış durumdayım ki...ama ben dışarda da özensizim artık tek vasfım annelik gibi sürekli paspal durumdayım ben de senin gibi kapalı ve pardüseliyim dışarıda zaten çok abartılı giyinmedim hiçbir zaman ama okula giderken bile hergün farklı bişeyler giymeye çalışırken evde bu durumu çook uzun zamandır atladım yazık kocişe be üzüldüm şimdi :43::54: benim saçlar fix dağınık saçma sapan toplu ve sabah yolcu ettiğim eşofmanla açıyorum geldiğinde kapıyı ama şöyle de birşey var benim eşim öğlen 12.30da evde ben o ana kadar hiçbirşey yapamıyorum ki en geç geldiği gün 15.00 ayy ben bahane arıyorum yok kendime çeki düzen vermemi sağladın çok saol cenacım seni gerçekten çok sevdim sen benden aynı elektriği alamadın pek gibime geliyor ama seni kendime çok yakın hissediyorum umarım bu özgüvenini hiç kaybetmezsin ve kocişle çook mutlu huzurlu bir ömrün olur ee tabi ayşecikle de...:emir_bebek:
esteğfirullah.. sevmediğim bi şey varsa, o da yüzüme övülmek.. :25:
bana bunu yapmayın kardeş...:96:

ben de acayip salmıştım, kızım iki üç aylık falandı..
dışarı çıkarken evde giydiklerimden takıyorumdum sırtıma..
alalade bi şal, doluyordum kafama..
ne ayağımdaki ayakkabıdan haberim vardı, ne görüntümden..
bi gün annemde kızımla bi foto çektirdim. sanırım kurban bayramıydı..
millet şıkşıkıdım giymiş, takmış takıştırmış. gezmelere çıkmış..
o fotoda feci bi görüntü. kilolar hala yerinde.. paspal bi hal..
dedimki, şu zaman benim en güzel devrem.
bi daha bu genç yaşta olmayacağım..
bu kadar güzel de..:1:
Allahın armağanı kızım var, beni seven, kendisiyle mutlu olduğum eşim..:16:
annem babam sağ..kardeşlerim, arkadaşlarım..maddi durumum hamdolsun..

niye bu kadar saldım kendimi?.. sonra bir iki alışverişe çıktım..
inan havam değişti.. hamileliğin sonunda eve kapanıp kaldım.
doğum oldu, kilo veremedim. kıyafetler üzerime olmadı..
dışarı çıkınca baktım, millet yaşıyor, devam ediyor.. e benim neyim eksik.
iki üç parça bi şeyler aldım.. yorgun, halsiz ''anne'' modundan da çıktım..
bunlar benim için geçerli. herkesin şartları ve imkanları başka..
seninki.. iki çocuğun var.. daha başka durumların vardır..
ama bana iyi geldi..

nacizane tavsiyem: sabah kalkınca elini yüzünü yıkadıktan sonra ilk saçını tara ve topla..
sonra varsa az kalem çek gözüne, biraz allık..
yoksa üzerindeki pijamanı değiştir.
inan bu yeni bi güne başladığını hissettiriyor insana..
yoksa bütün gün pijamayla gezince, gecenin gündüzün bi farkı olmuyor..

dualarına hepimizi katarak amin diyorum.. ben biraz boşboğazım..
konuşup duruyorum, bazen ben yazıp ben okuyorum..
sen de fırsat bulduğunca yazıyorsun.. belli edememiş olabilirim ama ben de seni seviyorum..:69:
uzun zamandır burada yazıyorsun.. ama yeni yeni seni tanımaya başladım. muhabbetim de seni tanıdıkça artıyor..:78:

Borntobemothercim bence cena da sana ısınmıştır. ama sen çok fazla yazmıyorsun ya ondan pek muhabbet edememiştir seninle..:34: ben bile seni yeni yeni tanımaya başladım önceleri bu kadar çok tanıyamamıştım. Mesela geçen namaz hakkında yazdığım yazıya yazdığın yorum çok hoşuma gitti. Sizinde bizim gibi eşinle cemaat olmanız çok güzel.. :16:

Bak şimdi kızdım
:20: sana yazık değilmi adama hiç olmazsa güzel bir bluzle bir etek giy bacım.. Eşofmanla karşılama adamı.. bunları boşlamaya gelmez (Allah muhafaza:18:) Bende öyle çok fazla hazırlanamıyorum..Temiz ve düzenli olmaya dikkat ediyorum sadece.. hergün farklı bir kıyafetle karşılamıyorum ama eşofmanlada karşılamamaya çalışıyorum.. Bende hergün makyaj yapamıyorum ama hiç olmazsa saçlarımı tarayıp toka katıyorum.. :1:(fön çekmeyi oldum olası hiç beceremem de :9:)
Cena kadar olmasa da bende süslenmeye kocama güzel gözükmeye çalışıyorum.. Bazen onu süslü karşılayamıyorum o arada Ebrar'la ilgileniyor oluyorum.. Ama o kızıyla oynarken kaşla göz arasında bir göz kalemi ruj rimel birazda koku sürüp geliyorum...
:12: adam şaşırıp kalıyor.:53:.:23: Ve tabi çok hoşuna gidiyor.. :9:

Cenacım Allah aileni nazarlardan saklasın.. Huzurunuzu, mutluluğunu kimselere bozdurtmasın..
:16::16:
Allah razı olsun bacım.. amiiin, ecmain diyorum dualarına..

bak sen de söylüyorsun.. ufacık bi şeyi bile anlıyor demek eşin..
bi de onun için yaptığını farkedince kendini kıymetli ve özel hissedecektir..
bunlar küçük şeyler ama evlilikte yerleri büyük, nacizane benim düşüncem..
hiiiiç ahkam kesmiyorum, yanlış anlamayın, boyumdan büyük laflar da ettiysem, kusuruma bakmayın olur mu?!:17:
ben çıkıyorum, öpüldünüz.. :54:

iyi geceler temmuz annleri:38:

Son düzenleme:
Iyi geceler kizlar ya ben.uzun.uzun.yazamiypm.telden.baglaniyorum kisaca.born kardesim ;)ben.senden.beterim pijamalarla.karsilyrm esimi 3 gun ayni.kiyafet evde hic bakmiom kendime.kilolar gitmedigi icin alisveriste yapmiyom esimde surekli.kilo ver daha kac yasindasi..diyo.ama yapamyrm yani ben sende beterim;)cena.libyanaya.mash.diyelim.daha da.evlenelin2 sene.olmadi.saldim.kendimi dogumum cok zordu bir dahada toparlaymadm.her.gun evde olmakvta bunaltiyo.calisyrdum.daha once.velhasil biseyler yapmak.lazim.biri beni kendime getrsin;))kizlar kac yasindasin merak ettm.simdi

Herkese meraba kızlarrr! Giremedim kaç haftadır öldüm valla meraktan. Telefonumu çaldırdım. Elim ayağım olmuş telefon onu anladım. Hiçbirsey yapamadım.şükür aldım bi telefon daha da kurtuldum.
Sizler ne yaptınız bakalım? Bebişler nasıl? Çok fazla birikmiş sayfa okuyamadım. Kimse de yokluğumu farketmemiş:((
Ben fark etmiştimmmmmmm.Ama çalıştığın için giremediğini, okuyup çıktığını düşünmüştüm.Ben de 2.dönem çalışmaya başlayacağım.Onun için çalışan arkadaşları yAkından takip ediyorum.Bu arada geçmiş olsun, neyseki cana değil.

Doğumdan sonra giyim konusunda neyseki zorlanmadım.Eşim her zaman makyajsız halimin daha güzel olduğunu söyler.O yüzden evde hiç makyaj yapmıyorum.:9:Kendisi spor giyinmekten hoşlandığı için evde abartılı şeyler giymemi istemez.Hep esofmanlayım.Ama çeşit çeşit eşofmanım var.Doğumdan önceki kilomda olduğum için bu konuda rahatım.Her zaman uyuma dikkat ettim,çoraplarım bile eşofmanıma ve pijamama uygun olmalı.:9:Saçımı evde düzlestirmiyorum.Ona vaktim yok gerçekten.Ama toka ya da taç takarım.Allah'a şükür eşimden bakımsızlık konusu da daha hiç şikayet almadım.Çünkü genel olarak bu konuya çooooooook önem verdiğimi bilir.Çalışırken durum biraz daha farklı tabi.Sürekli bakımlı görüyor.Evde olunca haliyle insan daha özensiz oluyor.

kızlar merhaba ya size bir sorum olacak.oğlum 3-4 gündür cok huzursuz.ne uyuyo nede emiyo.gecede uyumuyo gündüzde emmiyoda.sürekli kucakta gezdirin diyo.henüz dişi cıkmadı ama kasındığı belli.gece ağlayrak uyanıyo bakıyorum emziğimi düşmüş diye oda ağzında.sizdede aynı sıkıntılar varmı yada bu diş kasıntısını geciren jel kullananız oldumu?nolur bi yardım:14:
bi cocuk nasıl dayanır bu kadar uykusuzluğa?

canım jel alma jeli yutuyor diş kaşıyıcı al onuda buzlukta soğut ver.

Doğumdan sonra giyim konusunda neyseki zorlanmadım.Eşim her zaman makyajsız halimin daha güzel olduğunu söyler.O yüzden evde hiç makyaj yapmıyorum.:9:Kendisi spor giyinmekten hoşlandığı için evde abartılı şeyler giymemi istemez.Hep esofmanlayım.Ama çeşit çeşit eşofmanım var.Doğumdan önceki kilomda olduğum için bu konuda rahatım.Her zaman uyuma dikkat ettim,çoraplarım bile eşofmanıma ve pijamama uygun olmalı.:9:Saçımı evde düzlestirmiyorum.Ona vaktim yok gerçekten.Ama toka ya da taç takarım.Allah'a şükür eşimden bakımsızlık konusu da daha hiç şikayet almadım.Çünkü genel olarak bu konuya çooooooook önem verdiğimi bilir.Çalışırken durum biraz daha farklı tabi.Sürekli bakımlı görüyor.Evde olunca haliyle insan daha özensiz oluyor.

ben doğumdan kalma 5 kilom var ama vermek istemiyorum böyle bile çok kötüyüm. ben çok ötüyüm doğumdan sona toparlanamadım :50::50:

alyacım dün seni düşündüm galiba derslerden giremiyor dedim hoşgeldin geçmi olsun malına gelmiş çok şükür

Herkese merhaba kızlar.Ben de yeni yeni takip edebiliyorum. Oğluşum 22 temmuz 2012 de doğdu. 2 gün önce doktordaydık. meyve sularına başla, 15 20 gün sonra püre olarak ver ve akşamları da yoğurt ver dedi. Dün elma suyu bugün de havuç suyu verdim. Sevdi galiba. Yarım çaybardağı içti.. Sizler başladınız mı. Neler veriyorsunuz.

kızlar merhaba . yorgunum uzun zamandır girmiyordummm
ömürle ilgileniyorum ve misafir ağırlıyorummm
işlerimi hallettimmm ve geldim pc başına .. ömürün bronşiti geçsin diye tekrar dr a getirdim . Allah drları başımızdan eksik etmesin ama bi anda drun gırtlağına yapışacaktımmm kendimi zor tuttum . kendimden korktumm
teşhise üst solunum yolu enfeksiyonu dedı 6 gun sonra gittim ömürün bronşiti geçti mi dedi
bende ömür bronşit miydi dedim?? drun verdiği cevaplar ve tavırdan dolayı gözüm döndü ya
neyse .. biz iyiyiz iştahsızlıkla baş ediyoruzz,
sinirlerim harap..
halim bitik yorgunummm .. ama uyuyamıyorumm . afedersiniz kendimi salak gibi hissediyorumm . Yarın inş. girebilirim sizi öptümm

işlerimi hallettimmm ve geldim pc başına .. ömürün bronşiti geçsin diye tekrar dr a getirdim . Allah drları başımızdan eksik etmesin ama bi anda drun gırtlağına yapışacaktımmm kendimi zor tuttum . kendimden korktumm
teşhise üst solunum yolu enfeksiyonu dedı 6 gun sonra gittim ömürün bronşiti geçti mi dedi
bende ömür bronşit miydi dedim?? drun verdiği cevaplar ve tavırdan dolayı gözüm döndü ya
sinirlerim harap..
halim bitik yorgunummm .. ama uyuyamıyorumm . afedersiniz kendimi salak gibi hissediyorumm . Yarın inş. girebilirim sizi öptümm

Oy kuzum bronşitmi olmus kiyamam ömür bebege Allah sifa versin biran önce toparlanmaniz dileğiyle

busmaiiiiiii, nerdesin bacım?!!!

inş üşümezler canım.. kalın battaniyeyi dört kat yapıp
bi de üzerine ince yün yatak seriyorum ben..

bizimki de sol tarafa daha çok dönüyor..
sağa döndüğü sayılıdır.. :44:
yüzüstünden sırtüstüne de bir iki kez geçti..
ama gayr-ı ihtiyari olduğunu düşünüyorum, bile isteye değil yanii...
:92:

şimdi geldim canlarım..
(epilasyon yaptım, pedikür yaptım :17:)
duş aldım, fön çektim, makyaj yaptım, giyindim süslendim:12:
yemekleri ısıttım, patates salatası yaptım, sofra hazır, eşimi bekliyorumm.. :31:
bu arada ayşeciki besleyeyim de sofrada bizi taciz etmesin :9:

geldim bacım geldiiim sağol anmışsın beni:9:
bugün baya kalabalık misafirim vardı.. dün de anneme gitmiştim birşeyler hazırladık.hiç gelemedim nete o kadar yoğun geçti ki.
şu an ayakta uyuyor gibiyim..Kerem alışkanlık edindi iyice gece 1 de uyuyor, ben de mecbur onu bekliyorum :(
neyse o arada bakayım bizim kızlar ne kaynatmış diye geldim..
eşimize süslenme konusunda kesinlikle katılıyorum sana:29:
samsuna gelen arkadaş varmış hoşgelmiş,
bebişi hasta olanlara Allah şifa versin..

bugün gelen misafirlerden biri torununa bakıyor, mecbur onu da getirmiş.
çocuk 3 yaşında.
oğlumu kucağına almak için ağlayıp duruyordu.. kadın da ona kıyamıyor (benim oğluma kıyıyor) oğlumu kucağına oturttu.
birşey diyemedim ama diken üstündeydim, bebeğime birşey yaparsa diye.ufak çocuk sonuçta ne anlar.. tamam yeter diyorlar, yok, hep onun kucağında duracak keremi ondan alınca çocuk öyle bir ağlıyor ki sanki etinden et kopartıyorlar.
valla çocuğu kulaklarından tutup kaldırasım geldi içimden "ya sabırrrr" dedim.. neyse ki sorunsuz bitti gün..tabi çocuk keremi bırakıp gitmek istemiyordu ağlaya ağlaya götürdüler... :9:daha neler neleeeer göreceğiz kim bilir..:3:

esteğfirullah.. sevmediğim bi şey varsa, o da yüzüme övülmek.. :25:
bana bunu yapmayın kardeş...:96:

ben de acayip salmıştım, kızım iki üç aylık falandı..
dışarı çıkarken evde giydiklerimden takıyorumdum sırtıma..
alalade bi şal, doluyordum kafama..
ne ayağımdaki ayakkabıdan haberim vardı, ne görüntümden..
bi gün annemde kızımla bi foto çektirdim. sanırım kurban bayramıydı..
millet şıkşıkıdım giymiş, takmış takıştırmış. gezmelere çıkmış..
o fotoda feci bi görüntü. kilolar hala yerinde.. paspal bi hal..
dedimki, şu zaman benim en güzel devrem.
bi daha bu genç yaşta olmayacağım..
bu kadar güzel de..:1:
Allahın armağanı kızım var, beni seven, kendisiyle mutlu olduğum eşim..:16:
annem babam sağ..kardeşlerim, arkadaşlarım..maddi durumum hamdolsun..

niye bu kadar saldım kendimi?.. sonra bir iki alışverişe çıktım..
inan havam değişti.. hamileliğin sonunda eve kapanıp kaldım.
doğum oldu, kilo veremedim. kıyafetler üzerime olmadı..
dışarı çıkınca baktım, millet yaşıyor, devam ediyor.. e benim neyim eksik.
iki üç parça bi şeyler aldım.. yorgun, halsiz ''anne'' modundan da çıktım..
bunlar benim için geçerli. herkesin şartları ve imkanları başka..
seninki.. iki çocuğun var.. daha başka durumların vardır..
ama bana iyi geldi..

nacizane tavsiyem: sabah kalkınca elini yüzünü yıkadıktan sonra ilk saçını tara ve topla..
sonra varsa az kalem çek gözüne, biraz allık..
yoksa üzerindeki pijamanı değiştir.
inan bu yeni bi güne başladığını hissettiriyor insana..
yoksa bütün gün pijamayla gezince, gecenin gündüzün bi farkı olmuyor..

dualarına hepimizi katarak amin diyorum.. ben biraz boşboğazım..
konuşup duruyorum, bazen ben yazıp ben okuyorum..
sen de fırsat bulduğunca yazıyorsun.. belli edememiş olabilirim ama ben de seni seviyorum..:69:
uzun zamandır burada yazıyorsun.. ama yeni yeni seni tanımaya başladım. muhabbetim de seni tanıdıkça artıyor..:78:

Allah razı olsun bacım.. amiiin, ecmain diyorum dualarına..

bak sen de söylüyorsun.. ufacık bi şeyi bile anlıyor demek eşin..
bi de onun için yaptığını farkedince kendini kıymetli ve özel hissedecektir..
bunlar küçük şeyler ama evlilikte yerleri büyük, nacizane benim düşüncem..
hiiiiç ahkam kesmiyorum, yanlış anlamayın, boyumdan büyük laflar da ettiysem, kusuruma bakmayın olur mu?!:17:
ben çıkıyorum, öpüldünüz.. :54:
ben çok alınganım son zamanlarda sen bakma bana kendim alındım sanırım o zmn da çok sevinirim ben de seni çok sevdim cenacım ve buradaki herkesi tabi :17::17::17: sen bana itafen mi dedin yoksa örnek olarak mı bilmiyorum ama benim de henüz ilk bebeğim 2 veya daha fazlasındaki tipimi düşünmek bile istemiyorum :37: ama sana gerçekten minnettarım beni kendime getirdin yarından itibaren büyük bir değişim içerisine giricem eşim sana borçlu haberi yok :21: yarın gidip birşeyler alayım önce sonra da kendime şöööle bi bakayım dediğin gibi herkesten önce insan kendini iyi hissetmek için yapmalı birşeyler....ben uzun zamandır yazıyorum ama haklısın pek fazla kendimden bahsedemedim bölük pörçük bi şekilde ama olsun iyki burası var gerçekten çok rahatlıyorum :kkk:
Iyi geceler kizlar ya ben.uzun.uzun.yazamiypm.telden.baglaniyorum kisaca.born kardesim ;)ben.senden.beterim pijamalarla.karsilyrm esimi 3 gun ayni.kiyafet evde hic bakmiom kendime.kilolar gitmedigi icin alisveriste yapmiyom esimde surekli.kilo ver daha kac yasindasi..diyo.ama yapamyrm yani ben sende beterim;)cena.libyanaya.mash.diyelim.daha da.evlenelin2 sene.olmadi.saldim.kendimi dogumum cok zordu bir dahada toparlaymadm.her.gun evde olmakvta bunaltiyo.calisyrdum.daha once.velhasil biseyler yapmak.lazim.biri beni kendime getrsin;))kizlar kac yasindasin merak ettm.simdi
ben 25 yaşındayım ben gibiler de varmış demekki ama biraz çeki düzen vermek gerek sanırım bu işin sonu iyi değil kendine getirecek kişi bknz cena :34:
Herkese merhaba kızlar.Ben de yeni yeni takip edebiliyorum. Oğluşum 22 temmuz 2012 de doğdu. 2 gün önce doktordaydık. meyve sularına başla, 15 20 gün sonra püre olarak ver ve akşamları da yoğurt ver dedi. Dün elma suyu bugün de havuç suyu verdim. Sevdi galiba. Yarım çaybardağı içti.. Sizler başladınız mı. Neler veriyorsunuz.
hoşgeldin aramızaaa ben henüz birşey vermeye başlamadım...
sinirlerim harap..
canım büyük geçmiş olsun kaç gündür yoksun ömürcüğe çok üzüldüm sen de kendine dikkat et ki ömürcük de iyi olsun doktorlar gerçekten tam bir saf yaaa çok sinir oluyorum çok haklısın canım inş girebilirsin özletme kendini...

bu kadar mutlu uyanan bir bebek varmı ya gülerek uyaniyor kuzum kimseyi de yabancıkamiyor :16:

geçmiş olsuuun..
bizler iyiyiz, inş telefon hadisesi dışında siz de iyisinizdir..:34:

çok geçmiş olsun mala gelsin diyelim...bebişler iyi büyüyorlar sende de herşey yolundadır inş...

Hoşgeldin canım.. Telefon gerçekten çok alıştığımız bir şey.. bende olmadığı zaman çok zorlanıyorum.. Nasıl çaldırdın ki telefonunu? :26:
Bizler iyiyiz Elhamdulillah.. Kızım da iyi uyuttum şimdi..
:16:
Ben kendi adıma özür dilerim..
:59: O kadar çok kişi varki sürekli girip yazanlar dışında epey girmeyenleri isimlerini unutuyorum..
Valla kız kardeşimin nişanında kalabalıkta gitti. Ben çocukla ugrasırken:((

Aylaaa hosgeldin cnm geçmiş olsun.hepinize iyi geceler fedakar anneler bebislerede huzurlu bol uykular

Saolun kızlar valla ben çok özledim sizleri.

canım alakasız bi yerden alıntı yaptım ama çok eskide kalmış konu bulamadım şimdi. diş konusunda tedirgindin ya sen. biz de son bi aydır yeni çocuk doktoru arayışındaydık bu diş konusu çıkınca bir çocuk doktoru bulup götürdüm bizim kuzuyu bizimki diş değilmiş bazen bebeklerde böyle diş kisti oluşabiliyor kendiliğinden atar onu dedi. dedim diş hekimine falan götürmeye gerek var mıdır dedim. ters ters baktı bana (bütün cins doktorları bulup gidiyorum) senin doktorda bunu mu demeye çalıştı acaba

evet canım bizim doktorun kasteddiğide buydu ama bana öyle bişi çıkarsa yada orda diş çıkarsa getir bakim dedi belki diş hekimine götürmen gerekebilir bazen diş yerine başka bişi çıkıyor dedi alah korusun doğru düzgün şu dişleride çıksa bi offf vala yaa kendi kendine demek gidiyormuş aman işalah öle bişi çıkmaz yani bide onun sitresine girmeyim saol canım buarada açıklama yaptığın için bi gelişme olursa gene yaz:34:

Bu arada kızlar mama sandalyesi alanlar, almayı düşünenler ne aldınız? Haftasonu bi bakacağım da sizler ne tavsiye edersiniz?

sinirlerim harap..

canım gecmiş olsun bronşit olmuş ömürcükk üzüldüm vala:50: çok dikkat etmen lazım annesi bronşit bi yapiştımı sürekli tekrarlıyo benm eşimin yegeni böle bebklikten kalma oldu şimdi 3yaşında ama çocukta sürekli tekrarlıyo hep ayda bir hasta tedavisini ihmal etme canım işalah tamamen atlatırsınız..

günaydın annişler güzell hatunlar:16::16: güzel bir güne daha başladık.doğum sonrası bakımdan konuşulmuş vala ilk zamanlar ilk 2ay diyim bende kendme gelememiştim ramazan bayramında eşortmanlaydım yani düşünebiliomsnz hiçbişide gözüm yoktu evdede sabahtan akşama kadar salmıştm pijamayla oturuodm ama çok yoruluodm annem topla kendni sen böle degldn diyr erkek kardeşim sen eskiden bakardn kendne diyor bnde amann diyordm sonra bi anda kendm karar verdm sabahları kalkar kalkmaz kendme çeki düzen verdm eşortmanlarımı giydm dışarı evde pek makyaj yapmam ben dışarda bile bi kalem bi rimel bide ruj okadar ama süslenirim süssüz çıkmam yetişemıorm die dışarı çıkarken önemsemıordm kendmi ama artıkkk yooooookk önce kendm gidiorm saçımı başımı yapıorm hafiften makyajımı ohh mis gbi parfümümü sıkıp sonra oğluşu hazırlayp öle çıkıorm adam beklıcek die kendmi es gecmıorm zaten onunda hoşuna gidıor çok güzel olmşsun hayatım diyor her sefernde bu toparlanma işini insan bi anda yapıyor karar verıyor oda kendnzi iyi hissettgnz bi ana denk gelıor bnce kilolar gtmedi die alışveriş yapmamazlık yapmayn çıkın 2parçada olsa bişi alın ama kendnze bakın hem siz iyi hissedıosnz hemde eşiniz tekrar size ilgiyle bakmaya başlıor bizimki şimdiye kadar hiç şikayet etmemş olsada aradaki farkı gördm.ayyy çenem düştü sabah sabah oğluş uyuo tabi rahat rahat yazıorm mama sandalyesi sorulmuş vala canım bende almak istedm ama eşim herşeyi alıosn bunlar nereye kalkcak sonra diyor ama bilemıorm gereksiz diyor ona kalırsa alıcaktı vazgecti bnde kararsızım gende arada bakıorm mama sandalyesi ve yürütece bakalm kafama yatan bişi olursa alırız genede ikna ederm onu ama bn daha karar veremedğim için konu askıda..bu konuda bnde tavsiyelrrnzi beklerm...:54::54:

Bende evleneli 2 yıl olmadı canım.. haklısın evde olmak insanı çok bunaltıyor..
:36: Allah'a çok şükür eşim anlayışlı da haftada bir kere bile olsa dışarı çıkartır beni.:38::16:.ben 20 yaşındayım canım..:17:

sinirlerim harap..
Hoşgeldin hayatım..:54: Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin Ömür'e İnşaallah.. :16: ana gelen şu misafirleri bana bir gönderde bebekli acemi bir kadına hergün misafirliğe gitmek nasıl olurmuş göstereyim ben onlara..:88:Allah bu dr.lara da hidayet nasip etsin.. bir dedikleri diğerini tutmuyor.:19:.Rabbim yardımcın olsun canım...:16:

Back
X