Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Herkese merhaba kızlar.Ben de yeni yeni takip edebiliyorum. Oğluşum 22 temmuz 2012 de doğdu. 2 gün önce doktordaydık. meyve sularına başla, 15 20 gün sonra püre olarak ver ve akşamları da yoğurt ver dedi. Dün elma suyu bugün de havuç suyu verdim. Sevdi galiba. Yarım çaybardağı içti.. Sizler başladınız mı. Neler veriyorsunuz.

bizde günde 20 cc havuç yada elma suyu başladık 3 gündür severek yiyor kuzucum bide dün annem ıhlamur yapmış çok açık halde azcık içirdik

Günaydınlar, hayırlı cumalar. Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah.
Oğlum bu sabah taaaam 6da uyandı:53: bir enerji vardıki o saatte anlatamam. Saat 8e doğrubaktım pes etti ikimizde uyumuşuz, babamızda sessiz sedasız işe gitmiş.
Yaşları konuşmuşsunuz bende 24 yaşındayım. 19 aylıkta evliyim:16:
Cenayı ve onun gibi olanları tebrik ediyorum valla. Dışarı çıkarken tamam giyiniyorum saçımı başımı düzeltiyorum ama evşn içinde bıraksanız tüm gün pijamayla dururum yani. En fazla bir eşofmangiyiveriyorum hooop tamam. ama yapmamamız lazım öyle haklısınız valla. Kim tüm gün işte olupta eve geldiğinde cadı gibi bişey görmek isterkiii:52::52:
Benim oğlanda genelde yerde oyun halısında çok sevdi onu 2 aylıktan beri yayırıyordum alıştı galiba. Bir sağa bir sola dönüyor, kenardaki oyuncakları yemeye çalışıyor. Arada birde sesi çıkmazsa bir bakıyorum dönmüş beyefendi tv izliyor hemde full konsantre:9: kendimi yırtıyorum Seliiiiiim diye dönüpte bakmıyor ne anlıyorlarsa o televizyondan.
Bizdende şimdiliiiik bu kadar.

zeynepcm çok geçmiş olsun cnm, hemencecik düzelir inşallah Ömür. Helal oldun valla bu sıkıntının yanında birde misafirlerle
uğraşıyorsun.Allah kolaylık versin cnm

saolun :78: ama abartıyonuz:17:

mikemmel bir anne olup olmadığımı ancak 30 sene sonra damat söyleyebilir..:9:
mikemmel bi eş olup olmadığımı da kocama sormak lazım..
arada yüzyüzlük edip ben soruyom..:17:
benden razı mısın diye..
napalım, bi kere evlendik, mecbur razı olcaz diyo:60:

bu işin şakası, eşimle evli olduğum için mutluyum, huzurluyum, çocukluyum :1:
ondan razıyım da,, Rabbim de razı olsun..:16:
inş o da benim için aynı düşünüyordur.. :31:

evlilikte 4. seneye girdik 20 gün önce :16:
ilk iki sene her akşam özel mönü yaptım, sulu yemeğinden, satalatasından, tatlısına..:10:
ve her akşam giyindim, taktım takıştırdım, makyaj yaptım hafiften,, kokular süründüm.. :12:
eşime süslenmek çok hoşuma gidiyor.. :78:
ona özel olması yani..
(dışarı sevmediğim birine bile oturmaya giderken üstümü değiştirip kendime çeki düzen veriyorsam
eşim bunun milyon katını hakeder... ama iş baştan yanlış..
biz dışarı çıkarken süsleniyoz, eve girince salıyoz :30:
tabi bu da kolaylığa bağlı, ben çalışmıyorum, çalışıyor olsam iş, eş, ev, çocuk yetişemem yanii :37:
bi de yay burcuyum, belki onun da etkisi vardır:34:
daha da önemlisi, kızım öyle çok huysuz, ağlayan, gazlı bebek değil şuan, elhamdülillah)

sonra hamilelik geldi başa.. bulantılar-kusmalar epeyce halden düştüm..
(eşim de performanstaki bu hızlı düşüşü 'fetret devri'miz olarak hüzünle anımsar:9:)
o psikoloji bi süre devam etti, ama hamileliğin yarısından sonra toparladım.:6:
9 aylık hamileyken bile eşimin gelmesine yakın mutlaka duş alır, üstümü değiştirirdim :1:
nadirdir aynı t-shirtle kapıyı açtığım..

neyse, kızım doğduktan sonraki birkaç ay da acemilik vardı, yetişemiyordum..
şimdi büyüdüler zaten, kendileri de vakit geçirebiliyor..
çoğu işimi o uyurken hallediyorum ama, uyanıkken de ufak tefek işlerimi yapıyorum..

şimdilerde kolay hareket edebilmek için giydiklerim eşofman oluyor çoğu zaman.. ama neredeyse hergün başka..
sonra saçım; bi gün at kuyruğuysa, bir gün örgü, ertesi gün fönlüyse, sonraki gün topuz..
gözümde hep kalem, yüzümde biraz allık ve keyfim yerindeyse rimel.. makyaj da bu..
ama hakikaten insanın havasını değiştiriyor, tavsiye ederim yani..
eşimden önce kendi keyfim için giyinip süsleniyorum ben..
aynadaki akis, keyfimi yerine getiriyor..
özgüvenimi artırıyor :31:

geçen haftaya kadar göbeğimdeki şiş oldukça demoralize ediyordu içimden gelmiyordu bişey ama şükür hastalandım şişler gitti biraz daha iyi görünüyorum bu seferde oğlum 3 gündür uyumuyr kuzucum dişleri huzursuz ediyor galiba uykusuz zombi gibi işe gidiyorum saçımı bile zor tarıyorum artık bu dönem idare etcek eşimde dün bi hevesle alışveriş yaptım evde yemek yapalım vs diye ama herşey birbirine karıştı oğlum huysuzluk etti bi hevesle giriştiğim yemek denemesi altüst oldu köfteler yandı patates fazla kızardı :( çorba kaynamaktan lapa oldu yemeklerimiz mahvoldu :1:

neyseki biricik eşim bana moral olsun diye hiç bu akşam kızartma yiyesim yoktu ddi (oysaki 2 gündür köfte diyordu) aşkım kavurmalı yumurta yaparım ben şimdi çayda hazır ımmm mis gibi yeriz dedi öyle yaptık bizde ama ben içten içe kahrettim yetişemiyorum hiçbişeye diye :43:

Eki Görüntüle 589828

kzıım emeklerken geri geri gidiyor gerçi resimde farklı çıkmış :))) yorulup yatıyor geri kalkıyor kafası kaldırırken çektim demin :))

maşallah kuzuya çok güzel küçük hanım siz yürüteçe başladınızmı bizimki adımlama konusunda biraz yavaş ağır adım atıyor kilodan olsa gerek yürüteç almayı düşündüm ama erken diye rafa kaldırdım sizinki adımlayabiliyormu

hayırlı cumalar herkese.,

oğluşumun dişi çıktı:46:

hiç anlamadım sabah baktım nasıl sevindm.

kızımın dişi çıkarken sabahlara kadar uyumazdık:53:

benim oğlan yürüteçe koyunca evin altını üstüne getiriyor:41:

çiçekleri koparmış.yerine tekrar monte ettim yine kopardı:43:

evde kaldırılacklar listesine başlamak lazım.bebekler yürümeye başlarken büro gibi

olacak ev en iyisi.süs eşyaları itina ile kırılır,dökülür taraflarından.

bizimki mutfkta masa örtüsününe çekmeye başladı.birde biz yemek yiyorsak

illa masada oda olacak kıyameti koparıyor:19::19:

Son düzenleme:
maşallah kuzuya çok güzel küçük hanım siz yürüteçe başladınızmı bizimki adımlama konusunda biraz yavaş ağır adım atıyor kilodan olsa gerek yürüteç almayı düşündüm ama erken diye rafa kaldırdım sizinki adımlayabiliyormu

ben yürütecin altnı çıkartmıyorum daha öyle oturuyor.8200 felan net bzmkide 8 üstü kesin. ayakta tutuyorum bazen 1 atıyor bazen direk oturuyor nadir 2 yi gördüm. oturuyor geri geri gitmek emeklemekse emekliyor.

evde kaldırılacklar listesine başlamak lazım.bebekler yürümeye başlarken büro gibi

canım senin bebeğin kaç aylık :53:

eskiden resim yükleyebiliyordum.
ne yaparsam yapayım olmuyor off

anaaaa
feyza seni sevdim :1: kaç yıllık evlisin nerde yaşıyorsun

sende mi 23 yaşındasın yoksaa
:10:
2 yıllık evliyim erzurum uzundere de yaşıyorum...
memuriyet hayatı (öğretmen) sen nerdesinnn

madem beni sevdin öyle bedavaya sevmek olmazz
:1:
alırız ecoşu oğlumaa
:51:Allah'ın izniyle huzur evine bırakmaz:4:

kuzum benimmmm nasıl hemde nasıl nasıll benimki oturuyordu yan düştü ellemedim yüz üstüne döndü geri geri gidiyro gel bakim dedim nereye gidiyorsun :9:

günaydın hanımlar gece hiç uyumadım bu aralar uyku tutmuyro saçma saçma rüyalar görüp kızıma baktım kavuç arıyrodum rüyamda :9:

bu arada ben 22 yaşındayım 23üme gircem bıktım hayattan bunaldım yailanmakta istemiyorum kzım büyüyüecek tek kalcak ben ölürsemm bu aralar bunu düşünüyorum yaşlanmasam hep ona baksam korusam
:14::5:
Şu şeytan hep sana vesvese veriyor.. Dinleme şunu Allah aşkına.. :20::20:Ayetel Kürsi'yi oku yatmadan önce sonra rahatça uyursun İnşaallah..
aa, ben neden senin 4 yaşında bi kızın var diye hatırlıyorum acep
erken bunamaaa:111:
fırsatın varsa kuaföre git, saçına şekil verdir derim..
ben bayram öncesinde gittim, apayrı bi şey istemiştim, karı beni hürrem yaptı:35:
ama epey iyi gelmişti..
şimdi markete çıkabilsem boya alıp kendi rengine çevirmeye çalışıcam..
libyanaaaa, yardım et bacım..

söylemek istemiyorum, ama sizden sır çıkmaz..:29:
aralık 15te 27yi doldurdum ben:17:
3 senelik evliyim..
topiğe istanbul maltepeden katılıyom,,
diğer üyelere başarılar diliyorum :9:

hay maşallah..
bizimki yabancı birini görünce şöyle kalıyor :53:

ahh, o şeytan yok mu o şeytaaaan!!!:20:
bana da hep aynı vesveseyi veriyor..
henüz iki aylık hamileyken başladı, doğumda ölürsem bebeğime kim bakar düşüncesi..
saatlerce ağlardım yatakta, eşim yanımda uyuyor..
doğurdum, hala rüyalarıma giriyor, ben ölünce kızım ne olacak diye.. :25:
neyse, bu kötü düşüncelerden sıyrılmak gerek..Rabbim kuzuların acısını göstermesin bize..
onları da annesiz babasız komasın.. :43:
Geldim hayatım..:54: Cenacım evde saçını boyamak istiyorsan Google amcaya:9:" Evde saç nasıl boyanır?" yaz.. Bir sürü video çıkıyor.. Zaten çok kolay oluyor boyamak..:34:

dün tam 6 ayını doldurdu canım.

haziran sonu doğdu.temmuz 5 di doğum tarihmiz.

hayırlı olsun dişiniz :21: darısı başımıza inşallah.
biz de tık yok kabartı falan hiç bişey yok

sende mi 23 yaşındasın yoksaa
:10:
2 yıllık evliyim erzurum uzundere de yaşıyorum...
memuriyet hayatı (öğretmen) sen nerdesinnn

madem beni sevdin öyle bedavaya sevmek olmazz
:1:
alırız ecoşu oğlumaa
:51:Allah'ın izniyle huzur evine bırakmaz:4:

ben 1990 lıyım canım :9: ama şubat 23 olcam bee :25:

bende 2011 de evlendim istanbulda yaşıyorum ik tayin listesine inşallah erzurum yazcaz :9:

ben sosyoloji okuyorum aöf 3 deyim inşallah :1: (tembelimde )

:9: çocuklar büyüyünce karar versin inşallah kısmet diyelim :9:

ben 1990 lıyım canım :9: ama şubat 23 olcam bee :25:

bende 2011 de evlendim istanbulda yaşıyorum ik tayin listesine inşallah erzurum yazcaz :9:

ben sosyoloji okuyorum aöf 3 deyim inşallah :1: (tembelimde )

:9: çocuklar büyüyünce karar versin inşallah kısmet diyelim :9:
Ayy bende söyliyim bari..:1::1: ben 20 yaşındayım.. :17: 16 temmuz 2011 de evlendim.:123: İstanbul pendikte oturuyorum.. Ev hanımıyım.. 1 tane kızım var..:emir_bebek: Baba tarafından Erzurumluyum.. Eşim Emirdağlı..:9:
Şimdilik bu kadar...
:9::9:

ne yani aranızdaki en yaşlı benmiyim:43::19::19::19:

gerçi yaşımdan küçük gösterdiğimi söylerler ama:44:

32 yaşındayım bu arada benim ikinci çocuk.

benden başka ikinci bebeği olana varmı?

Ayy bende söyliyim bari..:1::1: ben 20 yaşındayım.. :17: 16 temmuz 2011 de evlendim.:123: İstanbul pendikte oturuyorum.. Ev hanımıyım.. 1 tane kızım var..:emir_bebek: Baba tarafından Erzurumluyum.. Eşim Emirdağlı..:9:
Şimdilik bu kadar...
:9::9:

yazın buluşcaz inşallah istanbulda oturanlar buluşalım demi :38::123::124::125:

bende 16 Eylül 2011 evlilik yıldönümümü bilmiyrum faceden baktım :54::52::9:

Back
X