Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ben 1990 lıyım canım :9: ama şubat 23 olcam bee :25:

bende 2011 de evlendim istanbulda yaşıyorum ik tayin listesine inşallah erzurum yazcaz :9:

ben sosyoloji okuyorum aöf 3 deyim inşallah :1: (tembelimde )

:9: çocuklar büyüyünce karar versin inşallah kısmet diyelim :9:

sanırım eşin polisti burada çok rahatmış polisler.
uzundere çok olaylı bi yer değil. ayrıca erzuruma göre daha sıcak tavsiye eder ve beklerimm .
tabii ama önce ecoşuu benim oğlum kandırır onuu:4::9::4:

Ayy bende söyliyim bari..:1::1: ben 20 yaşındayım.. :17: 16 temmuz 2011 de evlendim.:123: İstanbul pendikte oturuyorum.. Ev hanımıyım.. 1 tane kızım var..:emir_bebek: Baba tarafından Erzurumluyum.. Eşim Emirdağlı..:9:
Şimdilik bu kadar...
:9::9:

libyana seni hiç görmedim ama sanki 20den fazlaymışsın gibi gelmişti...
ama böyle görnce çok mutlu oluyorum:21: burada(uzunderede) genelde
hep ben en küçüğüm ortamlarda ben de mi gariplik var diyodum hem küçük hem evlii:53:
erzuruma geliyomusunuzz benim de pendik te akrabalarım ve arkadaşlarım varr
ben de istanbul doğumluyum da

Ayy bende söyliyim bari..:1::1: ben 20 yaşındayım.. :17: 16 temmuz 2011 de evlendim.:123: İstanbul pendikte oturuyorum.. Ev hanımıyım.. 1 tane kızım var..:emir_bebek: Baba tarafından Erzurumluyum.. Eşim Emirdağlı..:9:
Şimdilik bu kadar...
:9::9:

ovvvv herkez tanışma faslına geçmiş hadi bende eksik kalmim yaş 24 11haziran1988 doğumluyum adımı biliosnz 09.10.2010da evlendim.aslen izmirliyim orda doğdum büyüdüm şimdi zonguldakta yaşıorm eşimden dolayı.o zonguldaklı.evliyim mutluyum çocukluyum bitanecik oğlum var canımdan çok sevdgm:54: önlisans aöf halkla ilişkiler okuduk ölee kaldı henüz ev hanımıyım belki ilerde çocuk büyürde çalışırız :9:

ovvvv herkez tanışma faslına geçmiş hadi bende eksik kalmim yaş 24 11haziran1988 doğumluyum adımı biliosnz 09.10.2010da evlendim.aslen izmirliyim orda doğdum büyüdüm şimdi zonguldakta yaşıorm eşimden dolayı.o zonguldaklı.evliyim mutluyum çocukluyum bitanecik oğlum var canımdan çok sevdgm:54: önlisans aöf halkla ilişkiler okuduk ölee kaldı henüz ev hanımıyım belki ilerde çocuk büyürde çalışırız :9:

bende12.05.1989doğumluyum. 19.11. 2010
da evlendim istanbul da doğdum dedem rize de doğmuşş.
konya da fen ve teknoloji öğretmenliği okudum. 2011 de uzundere ye
atandım 2012 6 temmuzda oğluşum doğdu ve şu anda ağlıyoo.:10:

ne yani aranızdaki en yaşlı benmiyim:43::19::19::19:

gerçi yaşımdan küçük gösterdiğimi söylerler ama:44:

32 yaşındayım bu arada benim ikinci çocuk.

benden başka ikinci bebeği olana varmı?

yok canım en yaşlınız benim herhalde 33 yaşındayım ama senin gibi yaşımı hiiç göstermem :) benimde 2.bebeğim.5 yaşına henüz yeni girmiş birde oğlum var.

sanırım eşin polisti burada çok rahatmış polisler.
uzundere çok olaylı bi yer değil. ayrıca erzuruma göre daha sıcak tavsiye eder ve beklerimm .
tabii ama önce ecoşuu benim oğlum kandırır onuu:4::9::4:

evet polis bende adayıyım :78::78::77: olur inşallah verriz bizde :1::1:

benim eşimde zonguldak krdz ereğlili kynnmgl orda sen nerdesin canım

herkes citirmis gerçekten 82 doğumluyum bende 30 demeye pek alışamadım.. şimdilik iki haziranda hayırlısıyla cocugu ucleyecegiz inşallah. kızım 5 yaşında. 2 yıllık muhasebe mezunuydum geçen yil aöf işletme bölümünü bitirdim lisans mezunu oldum çalışmayı düşünmüyorum calisanlarida takdir ediyorum bir kaç yil çalıştım çocuk olmadığı halde zorlandım hem isi hem evi idare edenlere helal olsun diyorum benden de bukadar

Oy kuzum bronşitmi olmus kiyamam ömür bebege Allah sifa versin biran önce toparlanmaniz dileğiyle
evet teyzesi bronşitMİŞ ben şahsen bilmiyordum doktorumuz öyle laf arasında sokuverdi bana .. heln doktor deyince sinirlerim alt üst oluyor paramla rezil mi olcam be !! gitmiyorum özele falan devlete gitcem bundan sonra her seferinde kocamın haklı cıkmasından gıcık oluyorummm:30:inşallah evladım iyileşir inş...

ben çok alınganım son zamanlarda sen bakma bana kendim alındım sanırım o zmn da çok sevinirim ben de seni çok sevdim cenacım ve buradaki herkesi tabi :17::17::17: sen bana itafen mi dedin yoksa örnek olarak mı bilmiyorum ama benim de henüz ilk bebeğim 2 veya daha fazlasındaki tipimi düşünmek bile istemiyorum :37: ama sana gerçekten minnettarım beni kendime getirdin yarından itibaren büyük bir değişim içerisine giricem eşim sana borçlu haberi yok :21: yarın gidip birşeyler alayım önce sonra da kendime şöööle bi bakayım dediğin gibi herkesten önce insan kendini iyi hissetmek için yapmalı birşeyler....ben uzun zamandır yazıyorum ama haklısın pek fazla kendimden bahsedemedim bölük pörçük bi şekilde ama olsun iyki burası var gerçekten çok rahatlıyorum :kkk:

ben 25 yaşındayım ben gibiler de varmış demekki ama biraz çeki düzen vermek gerek sanırım bu işin sonu iyi değil kendine getirecek kişi bknz cena :34:

hoşgeldin aramızaaa ben henüz birşey vermeye başlamadım...

canım büyük geçmiş olsun kaç gündür yoksun ömürcüğe çok üzüldüm sen de kendine dikkat et ki ömürcük de iyi olsun doktorlar gerçekten tam bir saf yaaa çok sinir oluyorum çok haklısın canım inş girebilirsin özletme kendini...
:54:çok tşk ederim arkadaşım Allah Razı olsunnn . ilaç kullanıyoruz evimiz sıcak sürekli üstünü değişiyorum yemeğini vermeye calısıyorum ama çocukda bıktı ilaç içmektennnn inan şurup şişesini görünce cocuk cırlamaya başlıyor kendimi iğrenç hissediyorum:43:

canım gecmiş olsun bronşit olmuş ömürcükk üzüldüm vala:50: çok dikkat etmen lazım annesi bronşit bi yapiştımı sürekli tekrarlıyo benm eşimin yegeni böle bebklikten kalma oldu şimdi 3yaşında ama çocukta sürekli tekrarlıyo hep ayda bir hasta tedavisini ihmal etme canım işalah tamamen atlatırsınız..
:14:canım bana doktor üst solunum yolu enf . dedi bronşit e çevirmedi dedi . ilacını düzenli ver tekrar getir dedi bende 1 hafta sonra düzelmedi diye getirdimmm . ay bide demezmii ömür oğlum bronşitimiz geçmiş mi bakalımmm koşa koşa ecz gıttım receteyi istedimmm bakcam teshıs bölümüne dedim baktım ki . BRONŞİTTT!!:47:

Bende evleneli 2 yıl olmadı canım.. haklısın evde olmak insanı çok bunaltıyor..
:36: Allah'a çok şükür eşim anlayışlı da haftada bir kere bile olsa dışarı çıkartır beni.:38::16:.ben 20 yaşındayım canım..:17:

Hoşgeldin hayatım..:54: Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin Ömür'e İnşaallah.. :16: ana gelen şu misafirleri bana bir gönderde bebekli acemi bir kadına hergün misafirliğe gitmek nasıl olurmuş göstereyim ben onlara..:88:Allah bu dr.lara da hidayet nasip etsin.. bir dedikleri diğerini tutmuyor.:19:.Rabbim yardımcın olsun canım...:16:
BEBEĞİMMMM artık bıktım misafirden haftada 1 -2 olsun sesimi çıkarmam ama her günnn yemek temizlik yapmaktan cocugumla ilgilenemiyorum
bende kocama dedim ki kesinlikle misafir kabul etmiyoruz 10 dk sora arkadaşı aradı hanımla size gelcez dedi : Ahmette misafir kabul edemiyoruz oğlum hasta dedi kapattı .. :2:vicdan yapmicam daha gelmesin kimse napim çocugumla baş basa kalmak istıyorummm

Canım yaa seni bildim bileli misafirle boğuşuyorsun.Bir de gurbettesin bu kadar misafir geliyor.Memlekette olsan artık düsünemiyorum.:19::19:Biz sinirleniyoruz ki seni düşünemiyorum.Misafir sonuçta ama bu kadar da olmaz.:20:Bu arada bebişine de geçmiş olsun.İşte böyle bir durumda insan sadece bebişiyle ilgilenmek ister.
:46::46:hislerimi o kadar güzel anlatmışşın ki canımmmmm

hoşgeldiiiin.. ben iki kez elma suyu vermiştim..
sonra bıraktım, şimdi 2-3 günde bir sebze püresi veriyorum..

çok geçmiş olsun.. bu bebe de bi kurtulamadı hastalıktan..
bu kadar ufak bebe hasta olunca insan fena oluyor yaa..
o avanak doktorun alnına bi tane yapıştırsaydın.. aptal mı nee?!:19:
teşhisi yanlış koymuş, en anzında ilacını doğru versin şaşkın.:20:
sana gelen misafirlere de ayrıca gıcık oldum..
bana en son misafir ne zaman geldi, şöyle bi düşünüyorum da.. hatırlamayamadım bile:44:
gelecek olanlar, siz gelin diyorlar.. haklılar.. millet ne kadar rahat ya..
küçücük bebe, hasta, misafir geliyorlar..:19:

hoşgeldin canım ya.. keyfin yerinde maşallah :1:
bizim kuzenin de 3, 4,5 ve 6 yaşında üç çocuğu var..
oraya gidince anam ağlıyor, çocuklardan koruyacağım bizimkini diye..
kimi kucağına almaya çalışıyor, kimi ağzına bi şey sokuyor, kimi sallıyor,, kimi eşyalarını paralıyor:37:
eşime de söyledim daha az gidiyoruz.. yoksa 10 günde bir gittiğimiz yer..
bebiş ufak olunca tedbir almak gerek.. :34:

aa, ben neden senin 4 yaşında bi kızın var diye hatırlıyorum acep
erken bunamaaa:111:
fırsatın varsa kuaföre git, saçına şekil verdir derim..
ben bayram öncesinde gittim, apayrı bi şey istemiştim, karı beni hürrem yaptı:35:
ama epey iyi gelmişti..
şimdi markete çıkabilsem boya alıp kendi rengine çevirmeye çalışıcam..
libyanaaaa, yardım et bacım..

söylemek istemiyorum, ama sizden sır çıkmaz..:29:
aralık 15te 27yi doldurdum ben:17:
3 senelik evliyim..
topiğe istanbul maltepeden katılıyom,,
diğer üyelere başarılar diliyorum :9:

hay maşallah..
bizimki yabancı birini görünce şöyle kalıyor :53:

ahh, o şeytan yok mu o şeytaaaan!!!:20:
bana da hep aynı vesveseyi veriyor..
henüz iki aylık hamileyken başladı, doğumda ölürsem bebeğime kim bakar düşüncesi..
saatlerce ağlardım yatakta, eşim yanımda uyuyor..
doğurdum, hala rüyalarıma giriyor, ben ölünce kızım ne olacak diye.. :25:
neyse, bu kötü düşüncelerden sıyrılmak gerek..Rabbim kuzuların acısını göstermesin bize..
onları da annesiz babasız komasın.. :43:
:47:ya cena aynen katılıyorumm çocuguma ilaç içiriyorumm ya sanki bana zehir oğluma ilaç içiriyorlar Derman Allahtandır .. doktor sadece aracıdır . ama boşuna çocuga neden ilaç vereyimmm yada bana de ki Zeynep hanım ben anlamıyorum cocugun halinden bende başka kapıya defolayımm

bende yaşımı söyleyeceğimm 23...
1992 dogumluyum 20 yasındayımm:21:

Günaydınlar, hayırlı cumalar. Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah.
Oğlum bu sabah taaaam 6da uyandı:53: bir enerji vardıki o saatte anlatamam. Saat 8e doğrubaktım pes etti ikimizde uyumuşuz, babamızda sessiz sedasız işe gitmiş.
Yaşları konuşmuşsunuz bende 24 yaşındayım. 19 aylıkta evliyim:16:
Cenayı ve onun gibi olanları tebrik ediyorum valla. Dışarı çıkarken tamam giyiniyorum saçımı başımı düzeltiyorum ama evşn içinde bıraksanız tüm gün pijamayla dururum yani. En fazla bir eşofmangiyiveriyorum hooop tamam. ama yapmamamız lazım öyle haklısınız valla. Kim tüm gün işte olupta eve geldiğinde cadı gibi bişey görmek isterkiii:52::52:
Benim oğlanda genelde yerde oyun halısında çok sevdi onu 2 aylıktan beri yayırıyordum alıştı galiba. Bir sağa bir sola dönüyor, kenardaki oyuncakları yemeye çalışıyor. Arada birde sesi çıkmazsa bir bakıyorum dönmüş beyefendi tv izliyor hemde full konsantre:9: kendimi yırtıyorum Seliiiiiim diye dönüpte bakmıyor ne anlıyorlarsa o televizyondan.
Bizdende şimdiliiiik bu kadar.

zeynepcm çok geçmiş olsun cnm, hemencecik düzelir inşallah Ömür. Helal oldun valla bu sıkıntının yanında birde misafirlerle
uğraşıyorsun.Allah kolaylık versin cnm
Allah razı olsunn canım teşekkür eferim seni ve yavrunu öpüyorummm

hayırlı cumalar herkese.,

oğluşumun dişi çıktı:46:

hiç anlamadım sabah baktım nasıl sevindm.

kızımın dişi çıkarken sabahlara kadar uyumazdık:53:

benim oğlan yürüteçe koyunca evin altını üstüne getiriyor:41:

çiçekleri koparmış.yerine tekrar monte ettim yine kopardı:43:

evde kaldırılacklar listesine başlamak lazım.bebekler yürümeye başlarken büro gibi

olacak ev en iyisi.süs eşyaları itina ile kırılır,dökülür taraflarından.

bizimki mutfkta masa örtüsününe çekmeye başladı.birde biz yemek yiyorsak

illa masada oda olacak kıyameti koparıyor:19::19:
hayırlı uğurlu sağlıklı olsun darısı başımıza canım benim:46:paşana maşallahhh kızına da maşallahhhh :16:öperim ikisinide

Memnun oldum baharcim vala senle ortak noktalar cok bu ogluslar konusunda bizim doktor sebzlere gecme dedi sen sebze vermeye basladnmi canm
evet tatlışko oğlanlar kel gazlı dişsiz :) yok başlamadım cnm ben sadece meyve suyu tattırdım elma havuc armut onlarda gazımızı 1den 1000 e çıkardı :)) kestim şimdi sadece emzırıyorum 6.ay dolsun duzene sokarım artık sen neler verıyosun şuara

evet tatlışko oğlanlar kel gazlı dişsiz :) yok başlamadım cnm ben sadece meyve suyu tattırdım elma havuc armut onlarda gazımızı 1den 1000 e çıkardı :)) kestim şimdi sadece emzırıyorum 6.ay dolsun duzene sokarım artık sen neler verıyosun şuara

şekerim aynen öle kel ve gazlılar :9: hala dönmedide tembeller diş konusu zaten muamma neyse.. bende ilk sen demştn zaten meyve ver diye sonra sebze sonra yoğurt diye vala doktora sormadan meyvelerin suyunu hazırlayıp taddırmştm bu ayki gttgm kontrolde meyve ve yoğurt vereblrsn dedi sebzeye 6.ayda gecersn dedi bnde öglenleri meyve verıorm şimdiye kadar mevsm meyvelerini taddırdm hiçbiri alerji yapmadı artık suyunu sıkmadan posa halinde cam rendeden gecirip veriorm bazen aynı şeyi yer gibi olmasn diye meyveleri karıştırıp verdgmde oluor bayada yior paşam sevdi anlıcagn yoğurtta gecen ilk kez verdm onuda sevdi akşam yatmadan önce verdm pek yemedgi şey olmıcak bizim paşanın galiba sebzelerede daha sonra gecicez artık acele etmıorm zaten tüm gün ve gece boyu emziriorm...meyveler gaz yapmadı bizde ama geceleri gazımız sabit şeklde kımıldamadan yattığı için oluo sanırsam onun için mırın kırın etmeye devam..:34:

"ilk dersimiz tanışma" mı:1:
ben de 27 yaşındayım 3,5 yıllık evliyim :55:

slm kızlar nasılsınız? zeynepcim geçmiş olsun umarım en kısa süre de iyileşir. kocacım konyaya gitti bugün. annişimi getirecek bana inş. pazar günü anneciğime kavuşurum çok özledim annemi yaa.

benimki 5 ay 27 günlük hala dönmüyor, tam dönmeyi geçtim yana bile dönmüyor :53: bazen çok üzülüyorum niye dönmüyo bi sorun mu var diye ama galiba ben daha çok yere bırakmalıyım. yatakta beceremiyor sanırsam, yere de bırakamıyorum ki çok, ya mutfakta mama sandalyesinde bişeyler yiyo, yada onun dışında hep kucakta gezmek istiyor, napcam şaşırdım. yerde oynamak cazip gelsin diye geç olmasına rağmen bu ayında oyun halısı sipariş ettim netten bakalım işe yarayacak mı :50:

sen yerde çok vakit geçirtiyor musun?

Canım benim kızıma 2,5 aylıkken tinylove tekmele jimnastik halısı aldım çokda sevdi uzun zamanda geçiriyor ama dönmek dışında herşeyi yapıyor yatakta elinden tutarak dönmesine yardım ediyorum bir mutlu oluyor sevincten çığlık atıyor ve bu arada dart dart osuruyor:17::17::17: ama yinede kendi başına dönmüyor. 1 ay önce yüz üstü yatarken pat diye dönmüştü bikaç kez ama o günden sonra hiç dönmedi. Bebeklerin içinde var biz naaparsak yapalım o ne zaman isterse o zaman yapacak sağlığında sorun olmasında

ben 76 yla doğuma girdim 50ydim doğumdan önce şuan 55 kiloyum gitmesin daha çok :50:
senin iyi canm yaa benm evlenmeden önceki halim diyim evlendm bi 6kilo aldım doğumda desen 20kiloya yakın aldım düşün halimi benm daha 10kilo vermem lazım alahım bi formülü olsada hemencik gtse yaa
"ilk dersimiz tanışma" mı:1:
ben de 27 yaşındayım 3,5 yıllık evliyim :55:

evet canım tanışma dökül sende öle 2şey yazıp kaçma:9:

Back
X