"ilk dersimiz tanışma" mı
ben de 27 yaşındayım 3,5 yıllık evliyim![]()
30 yaşındayım galiba en büyük benim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım doktora gıttık bızde bıdaha özele gitmeyı dusunmuyorum devletın çocuk doktorlarıda çok ıyıymıs bosuna para özeller..neyse bana anlattı meyve sularıyla basla sonra karıstır ver cam rende falan dıye sonra sebze çorbası tarıfı verdı sonra yoğurt dıye ama gecelerı gazını arttırınca ben ara verdım bakalım meyve sularını tattı sebze ve yoğurda geçıcem işte 6.ayda erkek bebegın gazı bıter dıyo buyuklerımız.bekle bekle helak oldum meyve suları bıle gaz yaptı yaaa.bende senın gıbı gecegunduz emzırıyorum sımdılık..şekerim aynen öle kel ve gazlılarhala dönmedide tembeller diş konusu zaten muamma neyse.. bende ilk sen demştn zaten meyve ver diye sonra sebze sonra yoğurt diye vala doktora sormadan meyvelerin suyunu hazırlayıp taddırmştm bu ayki gttgm kontrolde meyve ve yoğurt vereblrsn dedi sebzeye 6.ayda gecersn dedi bnde öglenleri meyve verıorm şimdiye kadar mevsm meyvelerini taddırdm hiçbiri alerji yapmadı artık suyunu sıkmadan posa halinde cam rendeden gecirip veriorm bazen aynı şeyi yer gibi olmasn diye meyveleri karıştırıp verdgmde oluor bayada yior paşam sevdi anlıcagn yoğurtta gecen ilk kez verdm onuda sevdi akşam yatmadan önce verdm pek yemedgi şey olmıcak bizim paşanın galiba sebzelerede daha sonra gecicez artık acele etmıorm zaten tüm gün ve gece boyu emziriorm...meyveler gaz yapmadı bizde ama geceleri gazımız sabit şeklde kımıldamadan yattığı için oluo sanırsam onun için mırın kırın etmeye devam..
![]()
mama sandalyesine oturma dönemleri geldimi bana daha erken gibi geliyor desteksiz oturamıyor brnimki ama ikea dan bakmayı düşünüyorum çok para vermeye gerek görmüyorum ne kadar kullanacağım mechul yğzlerce lira verip marka bişey almayı düşünmüyorum annem ona bide güzel pofuduk minder yapar ohh mis
ben yürütecin altnı çıkartmıyorum daha öyle oturuyor.8200 felan net bzmkide 8 üstü kesin. ayakta tutuyorum bazen 1 atıyor bazen direk oturuyor nadir 2 yi gördüm. oturuyor geri geri gitmek emeklemekse emekliyor.
dombilimi :))) gayet ıyısın 172 64 bende 172 yım 74 um bende 27 yaşındayım bence kılon çok ıyı.Valla ben doğumdan nasıl çıktıysam öyleyim. Kaldım böyle dombili. 172 boyunda 64 kilodayım. Yas ta erdi kemale 28 yaşındayım. Benden bi nane olmaz artık(
benimkide aynen böyle işte adımlatmaya kalkınca bir iki adım en fazla destek olmadan adımlayamıyor aslında şu salıncaklı yürüteçler çıkmış avantajlımıdır diye araştırdım ama eminde olamadım kullanan varmı aranızda kullanışlımıdır sizce hoppala gibi sallanıyor olduğu yerde belki alsak şu aralar sallanarak kullanırlar oyalanırlar böylece bide yeni yürüteçlerin altı açık değil bir kat kumaş var o şekildemi yürüyor çocuklar düşmezlermi yada o kısım çıkarılıyormu :44::44::44::44::44:
ben nöbeti devraldım bacım..
sen gidip işini gör![]()
öyle valla:78:
zeynebi ben de merak ediyorum.. inş iyidir ömürcük..
kız mahfettin beni yaa
ne güzel şanslısın ama,, bakıcı elinde değil..
ya ona mecbur kalsaydın.. en emin kişide bebeğin..
sana baktığı gibi bakar bebeğine:79:
görüyor musun anneyi,, kendininkini büyütüyor..
sonra büyüttüğünün bebeğini de büyütüyor..
nasıl hak ödenir
canımcım, önemli olan kafayı dik tutması..
en mühim nörolojik gelişme bu.. haricen doktora gidince, dr dönüyor mu diye sormuyor bile..
yüzüstü çevirip bakıyor, kafasını kaldırıyor mu, ellerinden destek alıp dik duruyor mu diye..
dönmesi an meselesidir emin ol..
haziran topiğinde okumuştum, 5-6. aylarda hiç dönmeyen, dönme çabası da olmayan bebeler var..
sen gözünü dört aç
dizlerden gelen çıt sesini de okumuştum, dr normal demiş anneye.. endişelenme..
yine de gidince sen de sorarsın..
Canım zamanla döner.Kardeşimin kızı 5,5 aylıkken döndü.Bizim yapmamızla olmuyor.Onlar zamanı gelince dönùyor, yürüyor, konuşuyor.
Valla ben doğumdan nasıl çıktıysam öyleyim. Kaldım böyle dombili. 172 boyunda 64 kilodayım. Yas ta erdi kemale 28 yaşındayım. Benden bi nane olmaz artık(
onu yere yatırıp bende karşısında dönüyorum dönsn diyeevet canım biz ne kadar istersek isteyelim onlar istediği zaman yapıyor ben çok yardımcı oluyorum ama hiçbir faydası olmadı :)
hemen çıkma boy kilo yaş meslek nerdensin nerelisin
Massimo Ricco Combo Salla bebek Yürüteçi GittiGidiyor'da 64859242 benimki bundan senin dediğin sanırım![]()
evet tamda bunu kastediyordum sen memnunmusun bundan bende almayı düşündüm ama bi araştırıyım dedim aalt kısmındaki o kumaş çıkacakmı onun üzerindenmi yürüyecekler ?
Benimkisi bi kere yeşil kaka vardı onda da çok çok az bi kan vardı hemen doktorumu aradım oda bi dahaki kakada tahil yapılacağını söyledi ikinci kakasını hemen hastaneye götürdük tahili yapıldı bu arada ikinci kakası sarıydı ve mukusluydu ama çok şükür bişey çıkmadı doktor takip et kakasını rengini, sıklığını dedi çok şükür bi daha olmadı ama hala daha her kaka yaptığında inceliyorum
ilknurcummm ya çook güldümmm :))))onu yere yatırıp bende karşısında dönüyorum dönsn diye![]()
Eki Görüntüle 590500 aşkım ve ben
Hadi onla geçmiş olsun.önemli bisey olmasinda.icin rahatlamış oldu boylelikle
teşekkürler canım çok şükür bi sıkıntı yok valla kakadaki mukus ve kanı görünce çok korkmuştum