Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Hayırlı cumalar canım..:16:
sabah 8.30 da kızım kaldırdı bizi biraz o oynadı ben uyumaya çalıştım ama çok konuştuğu için uyutmadı beni..
:9::9: biz daha kahvaltı yapmadık.. Kızım uyusun öyle yapacağım.. bizim babamız sabah 6da gidiyor işe.. ben dün süpürdüm evimi.. :1:
Sana birşey soracağım senin kzının adı Elif'di değilmi? yanlışmı hatırlıyorum acaba?
:44:
Ahhh canım şimdi yaramı deştin.:9:Hamile kalmadan önce hep bir kızım olursa adını kesinlikle Elif koyacağım diyordum.Hamile kalıp cinsiyet belli olunca tamam artık dedim ismi belli.Eşim Elif ismini pek beğenmiyordu.Başladı isim aramaya.15. haftaydı sanırım Aden olsun dedi.Ben kesinlikle Aden koymammmmmm dedim.:19:Ben içinde kalın sesler olan kız isimlerini sevmiyorum.Eşim Aden ismi hakkında makale yazacak kadar bilgiyle karşıma çıktı.:18:Ne yapsam diye çoooook düşündüm.Ailem de eşime çoook güvenir ve desteklerler.İsmi de beğendiler.Ben de eşimi kırmamak için razı oldum.Ama 2.kızım olursa ismi kesin Elif olacak.:52:

Ahhh canım şimdi yaramı deştin.:9:Hamile kalmadan önce hep bir kızım olursa adını kesinlikle Elif koyacağım diyordum.Hamile kalıp cinsiyet belli olunca tamam artık dedim ismi belli.Eşim Elif ismini pek beğenmiyordu.Başladı isim aramaya.15. haftaydı sanırım Aden olsun dedi.Ben kesinlikle Aden koymammmmmm dedim.:19:Ben içinde kalın sesler olan kız isimlerini sevmiyorum.Eşim Aden ismi hakkında makale yazacak kadar bilgiyle karşıma çıktı.:18:Ne yapsam diye çoooook düşündüm.Ailem de eşime çoook güvenir ve desteklerler.İsmi de beğendiler.Ben de eşimi kırmamak için razı oldum.Ama 2.kızım olursa ismi kesin Elif olacak.:52:
canım aden ismi çok güzel benım cok hoşuma gıttı çok farklı herkesde yook

bende kendimi tanıtayım o halde bende 27 yaşındayım ilk bebişim ve 28 haziran 2009 da evlendim yani 3,5 yıl oldu :16::16::16::16:

kimya mühendisiyim istanbulda yaşıyorum doğma büyüme istanbulluyum çekmeköyde oturuyor maltepe küçükyalıda çalışıyorum

yarışmacı arkadaşlara başarılar diler tüm bebişleri tek tek öpüyorum :16::16::16:

he bu arada 1,70 boyunda 60 kiloyum :8::8::8::8:

58 le hamile kalıp 80 le doğuma girdim
doğumda 8 kilo gitti ilk 20 günde yarım saatte bir emzirmekten ve uykusuzluktan bide bişey yiyemiyordum hızlıca kilo verdim 63 e düştüm son 1 aydada çalışıyorum 2 hafta önce adet oldum şişlerim indi moral düzelince tartılmaya cesaret ettim baktımki 60 olmuşum :)) ha gayret kaldı 2

karakız mesajını gördüm canımda kadınlar klubü özel mesaj gönderebilmen için daha 40 fırın ekmek yemen lazım dedi :44::44::44:

yorum sayım yetersizmiş sen bana mesajla at istersen ben sana cevap yazamıyorum

ama cevabım evet evet evet :10:

millette neye evet diyor bu kız sabki evlenme teklifi almış dicek eehehehe

karakız mesajını gördüm canımda kadınlar klubü özel mesaj gönderebilmen için daha 40 fırın ekmek yemen lazım dedi :44::44::44:

yorum sayım yetersizmiş sen bana mesajla at istersen ben sana cevap yazamıyorum

ama cevabım evet evet evet :10:

millette neye evet diyor bu kız sabki evlenme teklifi almış dicek eehehehe

çok eşlilikden yana değilim :9::9: tamam canım :8:

aaaa bu yöntemde güzelmiş bunu yapmadım ilk işim denemek olcak :))

ay kafamda kendimi canlandırdım oğlumun karşısında allah allah bu annem iyice şirazeden çıktı dicek çocuk yapmadığım bi o kalmıştı en son dün yemek yaparken pusetiyle karşıma oturtturmuş elimde tahta kaşık göbek atıyordum güldüreyim die eşimde resmimi çekmiş resil oldum ama katıla katıla gülüyodu sıpa

Kizlar isimlerinizide yazin bari..

benim ismim Rabia :17:

:14:canım bana doktor üst solunum yolu enf . dedi bronşit e çevirmedi dedi . ilacını düzenli ver tekrar getir dedi bende 1 hafta sonra düzelmedi diye getirdimmm . ay bide demezmii ömür oğlum bronşitimiz geçmiş mi bakalımmm koşa koşa ecz gıttım receteyi istedimmm bakcam teshıs bölümüne dedim baktım ki . BRONŞİTTT!!:47:

BEBEĞİMMMM artık bıktım misafirden haftada 1 -2 olsun sesimi çıkarmam ama her günnn yemek temizlik yapmaktan cocugumla ilgilenemiyorum
bende kocama dedim ki kesinlikle misafir kabul etmiyoruz 10 dk sora arkadaşı aradı hanımla size gelcez dedi : Ahmette misafir kabul edemiyoruz oğlum hasta dedi kapattı .. :2:vicdan yapmicam daha gelmesin kimse napim çocugumla baş basa kalmak istıyorummm

1992 dogumluyum 20 yasındayımm:21:

Allah razı olsunn canım teşekkür eferim seni ve yavrunu öpüyorummm

hayırlı uğurlu sağlıklı olsun darısı başımıza canım benim:46:paşana maşallahhh kızına da maşallahhhh :16:öperim ikisinide
iyi demiş eşin aferin ona..:46: bu ne yaa yol geçen hanı sanki..:19: onlar çağırsın azıcık ta sen keyif yap.. söyle millet yapsın ben yiyeyim yorulursa yorulsun diyen tiplere uyuz olurum... :41: Bu arada eşlerimiz adaş çıktı...:1:

canım bende kızıma elif ismini koymayı istedim eşimde ekin ismini koyalım dedi ikimizde ziraat mühendisiyiz kızımız ekinimiz olsun dedi benimde çok hoşuma gitti ekin koyduk.
bu arada canım senin kızında sadece uykuda emiyordu naaptın düzelme varmı ek gıdaya başladınmı

Lassig Combi Cooler Termos Biberon Çantası Mavi GittiGidiyor'da 67595137

linkteki çantayı aldım tatlım fiyatı önce çok geldi daha uygunu varmı diye çok aradım alsammı almasammı die tereddüt ettim ama aldığım zaman iyiki almışım dedim şöyleki bu iki bölmeden oluşuyor ben philips avent pompa kullanıyorum alt bölmesine pompanın başlığını ve şarj kablosunu koyuyorum üst kısmıda pompayla beraber 150 lik 6 biberon alıyor neredeyse ama ben 4 tane biberon götürüyorum yanımda ancak doluyor zaten özelliği gereği anne sütünü taptaze tutuyor bazen 3 saat trafikte kaldığım oluyor çıkardığımda hala elimi donduruyor soğuğu o derece koruyor ilerisi içinde düşünerek aldım ben mesela bi yere gidicez oğluşumla çorbasını ısıt koy kavanoza çantaya at gittiğin yerde çıkar yedir kavanozun yanına mama tabağını kaşığını biberonunu vs hepsini alır bana çok kullanışlı geldi bide yıkanabiliyor olması avantaj tabi

yalnız boyu biraz büyük yaklaşık 20 cm uzunluğu var onuda büyükçe bir kol çantasının içinde taşıyarak kamufle ediyorum yoksa millet koskoca kadın beslenme çantasımı taşıyor gibi sorgulu gözlerle bakıyor :)

Cnm nasıl yani iş yerinde 600 ml süt mü sağıyorsun maşallah ben 100 çıksa göbek atacam bütün gece uğraşıyorum yok 200 anca oluyor gerçi pompaylada alakalı ben nuk kullanıyorum bugün pompayı göğse tutuyorum tık yok elimle sağdım yemin olsun delirecem pompa yüzünden resmen

Bende 24 yasindayim eylul 2010 da evlendim anaokulu ogretmeniyim ilk bebisim . simdi gelelim doktor kontrolumuze elif 5. Ayinda 65 cm 6600 kg cikti
bu ay ek gidaya yavastan gectik artik sabah elma armut yada havuc suyu vermeye basladim bi hafta sonra 1 cay bardagina cikaricam yavas yavad arttiriyorum oglen yada ikindide mayaladigim yogurttan veriyorum aksam ise corba tarhana yayla yada sehriye her gun degisik ve azcik zeytin yagi ile tuz baharat salca vs yok icinde oyle veriorum simdilik tadimlik bi haftada hepsini bi cay bardagina cikaricam onun yaninda anne sutu gece yatmadan aptamil

bi dahaki aya sebze purelerine sonraki ay kahvaltiya baslicaz dedi doktorumuz.

slm kızlar nasılsınız? zeynepcim geçmiş olsun umarım en kısa süre de iyileşir. kocacım konyaya gitti bugün. annişimi getirecek bana inş. pazar günü anneciğime kavuşurum çok özledim annemi yaa.
tesekkur ederım hayatım Allah kavustursun bende yakın zamanda annemı cagırmayı dusunuyorum
allahım ömrü boyunca ağlatmasın hep güldürsün o güzel yüzünü.:nazar:
aminn aşkım hepımızın evladını inş:16:

Çooook tatlı çıkmışsınız. Kızımı daha bi özledim sizi görünce. Eve gidip sımsıkı sarılıcammmm
ahh canım çalısıyorsun herhalde . Allah koalylık versinnnn:16:

ayyy yesinler onun gülüşünü annesiyle nede tadlı çıkmış:nazar::54:
tşk ederiz teyzesiii

imla hatalarımdan dolayı özür dilerimmmm !! bi yandan ömüre bakıyom bi yandan sizeee:52:

slm temmuz anneleri fazla yorum yapmasamda bir önceki topiği takip ediyordum yeni topiğiniz hayırlı olsun bende aranıza yeni katıldım bizde kızımla 5 buçuk aylık olduk 17 temmuz doğumlu meleğim bundan sonra sık sık burda olcam inşallah:emir_bebek::16:

Back
X