Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Anne sütüyle sütsüz pirinçli muhallebi yapan varmı kızlaaar???

Bizi doktorumuz muhallebiden başlattı ekgıdaya, sonra sebze sonra meyve hafta hafta vericem

Merhaba kızlar...:16:Bugün benim için yoğun bir gündü.Eşim sınavda görevliydi.Ona güzel bir kahvaltı hazırlayayım sürpriz olsun dedim.Kızımla babamıza sürpriz yaptık.:56:Öğleden sonra kızım ve babası uyudu.Ben de uzandım ama uyuyamadım.Bir de baktım ki adet olmuşum.Doğumdan sonra ilk kez.:72:Eşim ve kızım uyanınca telefonuma bir baktım ki bir sürü cevapsız arama.İl dışından kuzenim ve nişanlısı bize geliyormuş.10 dakika sonra bizde olacaklarmış.Saat 16.00.Evde dünden kalma karnabahar yemeği var sadece.Hemen karışık kızartma yapmaya başladım.Onları ağırladım.3 saat falan kaldılar.Onlar gittiler.Biz de gezmeye gittik.22.00 gibi eve geldik.Kızımı uyuttum ve mutlu son.:52::51:

Ne güzel bizimde haftasonu hep çabukgeciyo..ben nezaman regli olacam yaa galiba bi ben kaldım kadınlığına dönmeyen:(

Ne güzel bizimde haftasonu hep çabukgeciyo..ben nezaman regli olacam yaa galiba bi ben kaldım kadınlığına dönmeyen:(

Bide ben varım merak etme. Dünden beri de kasıklarım ağrıyor acaba mı dedim ama daha çok yumurtalık ağrısına benziyor.sanırım idrar yollarımı üşüttüm.

Ya kızlar bu çocuk bana kafayı yedirtecek. Tam düzeldi herşey yoluna girdi diyorum başa sarıyoruz. Sadece geceleri emiyordu doğru dürüst. 2 gündür geceleri de emmiyor. Beni itiyor. Sabaha kadar aç duruyor. Sabah kalkıyorum çok acıktı şimdi ne versem yer diyorum ama yok 60 cc süt sağabildim ancak onu içti. Mamayı da hiç sevmemeye başladı galiba. Çok moralim bozuldu zaten çok zayıf. Kızdım kızdım bıraktım yanıma ilgilenmiyorum küstüm. O da yanıma sokula sokula beni çekiştiriyor:)) emzikle alakalı olabilir mi acaba? Emziğe yeni alıştığı için memeyi reddetmesi normal mi? Oturdum ağlayacağım valla ya. Ne yapmalıyım sizce? Dişlerine baktım ama birşey görünmüyor atesi falan da yok. İdrar yolunda enfeksiyon olabilir mi acaba? Bi arkadasım bebek yemiyorsa öyledir demişti. Sizin başınıza geliyor mu böyle şeyler? Ne yapabilirim.

Libyana sağ salim vardığına sevindim:16:
karakız geçmiş olsun:118: darısı benim başıma.. benimkiler 2 hafta sonra ben de onlara çalışmaya çalışıyorum
cenacım hadi hayırlı olsun siftahı yapmışsın:108:
Kızlar bugün kontrolumuz vardi.bebisin sık uyanma sebebi rüyasini artık çok net gördüğü icinmis.her seferinde uykusunu bölüp emzirme ninni soyle konuş dokun.her uyandiginda emmeye alışmış dedi.ben aceba doymuyor mu dedim kilosuna göre öyle bi ihtimal yok dedi.mama sandalyesini sart koştu ek gida gunde 2 cay bardagini gecmiycek dedi.tepsiye bi kac çeşit koyup tadina kendisinin bakmasini sagliycakmisim.beraber yemek yiyin yemegi oyunlastirmayin tvde reklam izletmek gb oyunlar yapmayin yavas yavas deneyin yiyecekleri.blendr rondo yasak puturlu verilecek cam rende tel suzgec catalla ezilecek.tuzu alinmis peynir çorbalarda 5 gun zeytinyag.almasi gereken yiyeceklerin aylara göre listesini verdi ama simdi yanimda degil.biberon almio dedim bi ay sonra çalışmaya basliycam gerej yok iki ogün sonra geleceksin dedi.bide salgın zamani toplu yerlere goturmeyin dedi.bütün gelişimi iyi çok şükür dr.umuz ciril ciplak muane edio.bunada pasam bayilio;) çok şükür Allah hasta olan bebislere sifa versin.

ya aslında çok doğru ..eskiden blendır mı varmış
alıştırmak lazım pütürlüye.sonra zorlanıyorlar
yalnız benim kayınvalidemde bir huy var en ufak pütürde boğulur boğulur diyo sürekli beni strese sokuyo:25:

bugün eşime çok sinirliyim ,"beraber bi yere kahvaltıya gidelim" dedi.. sonrası malum: "ordan da annemlere gideriz". bıktım ya her dışarı çıktığımızda oraya uğramaktan. gitmiyorum o zaman hiçbiryere dedim. :19:

Libyana sağ salim vardığına sevindim:16:
karakız geçmiş olsun:118: darısı benim başıma.. benimkiler 2 hafta sonra ben de onlara çalışmaya çalışıyorum
cenacım hadi hayırlı olsun siftahı yapmışsın:108:

ya aslında çok doğru ..eskiden blendır mı varmış
alıştırmak lazım pütürlüye.sonra zorlanıyorlar
yalnız benim kayınvalidemde bir huy var en ufak pütürde boğulur boğulur diyo sürekli beni strese sokuyo:25:

bugün eşime çok sinirliyim ,"beraber bi yere kahvaltıya gidelim" dedi.. sonrası malum: "ordan da annemlere gideriz". bıktım ya her dışarı çıktığımızda oraya uğramaktan. gitmiyorum o zaman hiçbiryere dedim. :19:

:D
senınkı yıne ıyıymış,benım kı direkt anneme kahvaltıya gıdelim dıyor

Hadi geçmiş olsun darısı yarınki sınavlara. İnşallh onlar daha da güzel geçer:) bu arada ne sınavı bunlar canım? Açıköğretim mi ? Hangi blm?

Bende uyandığında hemen emzirmeye çalışıyorum:)
İyi işte ne güzel herşey yolundaymış. Sanırım 6. Ayınız bitti. Bizimde yeni bitti. Bizimki çok zayıf bakalım bu ay kaç kilo oldu:(( sizin boy kilo nasıl canım?

sosyoloji canım. bugun çok kömtüyü öğleden sonrakiler iyi geçer inş

günaydın herkese:34:

cena çorbayı nasıl yaptığımı sormuşsun canım.

az mercimek,az pirinç,bulgur hepsini kaynatıyorum.

sonra içine aıcıksa zeytinyağı ilave ediyorum.pişincede çatalla eziyorum.

rondodan geçirmiyorum.

bisküviyi soaran arkadaşlar marketlerde var bulabilirsiniz.

yalnız bizim oğlanın dişini pek kaşımadı bizimki kıtır,kıtır yedi:9:

günaydın kızlar dün kontolümüz vardı doktor amca gelişimimizi iyi buldu kahvaltı vermeye başlayabilirsin dedi bu sabah kahvaltımızı yaptık

Ya kızlar bu çocuk bana kafayı yedirtecek. Tam düzeldi herşey yoluna girdi diyorum başa sarıyoruz. Sadece geceleri emiyordu doğru dürüst. 2 gündür geceleri de emmiyor. Beni itiyor. Sabaha kadar aç duruyor. Sabah kalkıyorum çok acıktı şimdi ne versem yer diyorum ama yok 60 cc süt sağabildim ancak onu içti. Mamayı da hiç sevmemeye başladı galiba. Çok moralim bozuldu zaten çok zayıf. Kızdım kızdım bıraktım yanıma ilgilenmiyorum küstüm. O da yanıma sokula sokula beni çekiştiriyor:)) emzikle alakalı olabilir mi acaba? Emziğe yeni alıştığı için memeyi reddetmesi normal mi? Oturdum ağlayacağım valla ya. Ne yapmalıyım sizce? Dişlerine baktım ama birşey görünmüyor atesi falan da yok. İdrar yolunda enfeksiyon olabilir mi acaba? Bi arkadasım bebek yemiyorsa öyledir demişti. Sizin başınıza geliyor mu böyle şeyler? Ne yapabilirim.

bizde hemen hemen aynı durumdayız. bazen bütün gün vermesem bütün istemiycek nerdeyse denedim kendi acıksın diye bekledim altı saat oldu nerdeyse hiç bi hareket yok. bazen üç saat zor dayanıyor. beni uzun zamandır uyanıksa emmiyor. sonra geceleri de emmemeye başladı eyvah beni tamamen bıraktı dedim sonra gündüz birkaç kez emdiği oldu uyanıkken bende anlamadın dişten sandık diş gibi bişey uç vermişti meğer o da diş değilmiş. şimdi hiç yediremezsem başka bişey vermeyi deniyorum kaşığı yalama sevdasına iştahı olmasa da yiyebiliyor. püre veriyorum bazen mamasıyla pirinç unu muhallebisi yapıyorum artık ne yese kar. bizimkide pek kilosu yok. seninki kaç kilo?

Back
X