Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydın kızlar:54:haftasonları eşim evde olduğu icin bir türlü fırsat bulup yazamıyorum.önce kisa bir özet geceyim cuma gunu asiya gittik amann ben böyle zor aşı görmedim gitmeden önce calpol verdim ama bu sefer ise yaramadı bütün gun ateşi indi cikti gündüz ne emdiği ne güldü gecede nobetciydik ama sabaha bişey kalmadı şükür.Cumarteside doktor kontrolümüzde vardı 7200 g65 cm olmuş kizim bize gore mükemmel:nazar::nazar::emir_bebek: yaşıtlarına gore az ama etmeyen ve biberon almayan bir bebek icin idare eder:34: kabızlık çekiyorduk doktor idrar tahlili istedi şükür o da temiz cikti.doktor artık hersey serbest dedi.birde muhallebi olarak ülker milla öneririm sen kendin yapma dedi.ülker aldım yine.dünden itibaren kahvaltıya başladık.

Dünkü kahvaltısı; 5eti cici bebe, 60ml mama, 1çay kaşığı labne 1 cay kaşığı tereyağ, 1/4 muz hepsini karıştırdım.

Bugünkü kahvaltısı; 60ml mama , tam tahlili 1 dilim ekmek, 1/4 yumurta sarısı, 1cay kaşığı tereyağ

Şimdi kızımı uyittum bende biraz uyumak istiyorum:10: busmai bebeğine çok gecmis olsun, cena spor salonu fikri çok guzel darısı başıma:51:

Silikon kasık bebedor kullanıyorum kim sormuştu hatırlamıyorum minita kahvaltı tarifini denemelisin:42:

Bu aradaçok şaşıracaksınız ama hala mama sandalyesine karar veremedim:14:

Güzelmis cnm arka teker fren sistemi dedigine göre tekerlekli galiba bence tekerlekli olmasi önemli resimde goremedim de..emdigine sevindim birakmaz biz israrci olmaya devam edelim.onlar minnacik ama hisleri cok kuvvetli bebisler icin herseyi alttan alacaz:) bizimki haftasonu okadar neseli oluoki babasiyla vakit gecirio diye.haftaici okadar gülmüyor..tatli kızını o öpüyorum bol bol emmeli bi gece diliyorum
Amiiin. Neyse 1 -2 kere emdi azda olsa. Çok haklısın çocuk beni cezalandırdı resmen:( sağol hayatım
günaydın herkeze:3::3:
Günaydııın canım
biiiiz:3:
eşim aldı geçen hafta.. önünde ses çıkaran bi oyuncağı varmış..
satıcı pakete koymamış... eşim ..... ...... ............. dedi:9:
haricinde bi sıkıntımız yok, tekerleri de var, ben taktım, ev içinde kolay gezdiriyorum..
zaten özelliklerinde yazıyor ama mama sandalyesi alacaklara nacizane;
sırt dayanağı kademeli olsun.. bizimkiler henüz dik açıyla oturamaz.. (bunda üç kademe var yanlış hatırlamıyorsam)
daha sonraları da yemek sonrası şekerleme yapmak isteyebilir bu tıfıllar..:1:
zaten oturma minderi muşambalı cinsten.. yani yemek dökülse anında silinir, leke tutma derdi olmaz..
bi de çift tepsili,,
haricen yükseklik ayarı da var.. :31:

Yer kaplama olayı nasıl canım? Benim mutfak çok küçük o yüzden kararsızım biraz. Birde koltugu rahat değil mi?

Günayydınlar hanımlar. 5 aydır çekmediğimiz gaz sancısını dün gece çektik fenaydı valla:50: niye böyle oldu hiç anlamadım. Sürekli uykusunda mırıldandı ağladı. Kıvrandı resmen pırtlaya pırtlaya tüm geceyi geçirdi yavrum. Aramıza aldım bende çünkü o kadar kalk yat zor oldu. Sabah uyandı iyi gibi çok şükür ama niye oldu anlayamadım valla:44::44:

Mama sandalyesinde oturtmak için erken sanıyordum ben, doktorada sormayı unuttum. Bizdede var eltim vermişti inşallah oturur oğluşumda.

Günaydın kızlar:54:haftasonları eşim evde olduğu icin bir türlü fırsat bulup yazamıyorum.önce kisa bir özet geceyim cuma gunu asiya gittik amann ben böyle zor aşı görmedim gitmeden önce calpol verdim ama bu sefer ise yaramadı bütün gun ateşi indi cikti gündüz ne emdiği ne güldü gecede nobetciydik ama sabaha bişey kalmadı şükür.Cumarteside doktor kontrolümüzde vardı 7200 g65 cm olmuş kizim bize gore mükemmel:nazar::nazar::emir_bebek: yaşıtlarına gore az ama etmeyen ve biberon almayan bir bebek icin idare eder:34: kabızlık çekiyorduk doktor idrar tahlili istedi şükür o da temiz cikti.doktor artık hersey serbest dedi.birde muhallebi olarak ülker milla öneririm sen kendin yapma dedi.ülker aldım yine.dünden itibaren kahvaltıya başladık.

Dünkü kahvaltısı; 5eti cici bebe, 60ml mama, 1çay kaşığı labne 1 cay kaşığı tereyağ, 1/4 muz hepsini karıştırdım.

Bugünkü kahvaltısı; 60ml mama , tam tahlili 1 dilim ekmek, 1/4 yumurta sarısı, 1cay kaşığı tereyağ

Şimdi kızımı uyittum bende biraz uyumak istiyorum:10: busmai bebeğine çok gecmis olsun, cena spor salonu fikri çok guzel darısı başıma:51:

Silikon kasık bebedor kullanıyorum kim sormuştu hatırlamıyorum minita kahvaltı tarifini denemelisin:42:

Biz daha yeni başladık cnm ek gıdaya, kahvaltı için çok erken sanırım. Benim oğlan 3-4 kaşık muhallebiyi zor yiyor bunları versem düşünemiyorum:)) zamanla alışacak inşallah.
Hayırlı sabahlar hanımlar...:16: biz geldik..:3: Nasılsınız bakalım ne var ne yok..?:51:
Günaydııın, biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın kızın nasıl?? Ailenle keyfin yerindedir inşallah hasret gdermişsinzdir:34:

hepsine afiyet olsun :16:ben tam başladım sayılmaz canım tattırdım sadece 1 kez. hergün vermiyorum. milupanın organik yeşil fasülye-domates vardı ondan aldım bir kez, çok güzel yedi. tadı resmen taze fasulyeyi blendıra vurmuşlar o yani:) kendim de yaparım bunu dedim.

hahaha ben de öyle diyordum ,kadın hep bizi bekliyordu sevmeye götürmemiz için kendi hiç gelmiyordu..
geçen gün "dayanamıyorum torunumu çok özledim" diye geldi, siftahı yaptı. seninki de gelir yakında:) perşembe gelmişti bak bugun pazar, 3 gün oldu sadece.az önce eşimi aradılar ızgara yapıyoruz gelin diye. sanki ben aç kaldım. gitmiyorum dedim..
eşim gidecekmiş, annesini görmemişmiş 2 gündür.
"sen de annenlere git" dedi. içi rahatlayacak o zaman.
"annemlere de gitmiyorum, evde makarna yiycem" dedim. bozuldu.biraz vicdan azabı çeksin..

eşim çok iyidir ,kaynanamlar çok iyidir, elimi soğuk sudan sıcak suya sokmazlar.ama zırt pırt görüşmek beni delirtiyor ki normalde de sevmem akraba ilişkilerini.. ben de bir evin bir kızıyım,bir evin bir oğluna düştüm:35: hiç özel bi yere gitmiyoruz,sıkıldım artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. her yolu denedim..keşke başka bir şehirde otursaydık..

arkadaşlar kv lerin gelmemesi mevzusu konuşulmuş, benden size demesi boşverin gelmesin yaa daha ne istiyonuz :35: bişeyleri bahane eder gitmezsiniz sık sık, ama onların ayağı bi alıştımı gelmede diyemezsiniz çıkmazlar sizden, ya da en azından sizinkinin karakterini bilmiyorum ama benimki o cins, aynı şehre taşıncaklar napcam bilmiyorum :53:

bu arada milupanın fasulyesi bendede var ama bu aralar evde oldukça (ki malum çalışmaya başladığım için bu süre azaldı ) kendim sebze yapıyorum ama zorda kalınca onuda vericem, tadının iyi olmasına sevindim çünkü heronun bahçe sebzeleri çok fena yaaaa :44: gerçi oğlum yedi nasıl bi damak tadı olcak bilmiyorum:32:

Masallah kuzuna aman yesin faydalidir bizimkide suratini burustura burustura yiyor baklim no arastiraym kizlar hangi marka aldiniz mama sandalyesini

Mama sandalyesi chicco polly magic var bende, 300tl ye almıştım doğumdan itibaren kullanıldığı için epeyde parasının hakkını verdi, ikinci çocuk da kullanır diye düşünüyorsanız tavsiye ederim, daha el kadarken mutfakta yanımda takılıyordu çok da iyi oluyordu, üstünden sarkan oyuncakları da var onlarla da epey uğraştı, 3 yaşa kadar kullanılıyor.

herkes geçmişi okuyor herhalde :9:

cnm benim inan sayfalar öyle ilerliyor ki okumaktan başım dönüyor:35:

hosbulduk sekerım valla oğlan iyi sayılır bizimde aşımıza 3 gün kaldı
üniversite sınavına başvuracagım yarın açıköğretimde olsa okuyacagımmm evde bos durmak ıstemıyorummm
bebeğim iyi geçti sayılır ama oğlanın yakın zamanda diş çıkaracgına adım kadar eminimm

oku bitanem daha yaşın ne ki, yanlış hatırlamıyorsam 20ydi :44: en verimli yaşların, ben bile diyorum şu çocuğu genç yaşta yapsam daha çok işe koştururdum sanki, şimdi kafa bi milyon valla :27:

Arkadaşlar silikon kaşıkta ne marka kullanıyorsunuz demiştim ama kimsecikler cevap vermediiii:50::50:
wee kullanıyorum ama üst dudakları içine güzel oturmuyor başka bi tane baksam mı napsam

Yoğurtlar, çorbalarrrr neler neler veriyorsunuz bebişlere biz mi çok geç kaldık anlayamadım valla, 2 gündür birkaç kaşık muhallebi veriyorum ben o kadar.

arsima geçmiş olsun cnm inşallah biran evvel toparlanır bebiş, daha dün eskiden ne çok kişi yazardı gruba falan diye aklımdan bazı isimler geçiyordu seninde ismini düşünmüştüm.

cnm ben 1 aydır geçtim ek gıdaya, meyve püresi veriyorum hatta artık içine bebe bisküvisi atmaya başladım tok tutsun diye, çorba olarak sebze püresi yapıyorum bazen devam sütü ekliyorum biraz sulansın diye, yoğurda bikaç gündür başladım, bide sütlü pirinçli yiyoruz. kahvaltıyıda aşıya gidince yarın sorcam.

Yanlız ben bi konuya fena takıldım, milupa vs sitelerde beslenme tabloları var, günde bi kavanoz meyve püresi, bi kavanoz yoğurt, çorba, akşamada muhallebi diyorlar, iyi diyorlarda bunların toplamı nasıl 2 çay bardağını geçmiyor :53: benim oğlan biberonu reddetmeye başladı bi öğünde max 60cc içiyo, ki bu dönemde 150cc olmalı diyo beslenme tablosunda, aç kalmasın diye bakıcımız muhallebi vs yediriyor, napayım günde 500 ml nasıl içcek bu bebe yaaaa:44:

Son düzenleme:
Biz daha yeni başladık cnm ek gıdaya, kahvaltı için çok erken sanırım. Benim oğlan 3-4 kaşık muhallebiyi zor yiyor bunları versem düşünemiyorum:)) zamanla alışacak inşallah.

Günaydııın, biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın kızın nasıl?? Ailenle keyfin yerindedir inşallah hasret gdermişsinzdir:34:
Ailemin yanında 1 gün kaldım canım ama herkesi gördüm çok şükür.. :31:Şuan k.validemlerdeyim.. :30:Bende kızımda iyiyiz çok şükür.. 2 gün kakasını yapmamıştı çok şükür bu sabah yapmış..:16::16:

Nekadara aldin canm bide sirt kismi ayarlniomu devrilmicek saglam bisimi
Kapali carsida bursada 150 tl cnm sirt kismi ayarlaniyor cift tepsi cikarilip yikaniyor silinebilir kumas boyu 6 kademeye kdr yukseltilip alcaltilabiliyor link gecen sayfalarda vermistim tatlim
Arkadaşlar silikon kaşıkta ne marka kullanıyorsunuz demiştim ama kimsecikler cevap vermediiii:50::50:
Minitacim simdilik bebedor var ikili morlu pembeli ama tupper dan siparis verdim mama kasigi ce kucuk kapakli mama kaplari gelmedi henuz
Yoğurtlar, çorbalarrrr neler neler veriyorsunuz bebişlere biz mi çok geç kaldık anlayamadım valla, 2 gündür birkaç kaşık muhallebi veriyorum ben o kadar.
Corbalardan tarhana vw pirincli yayla veriyorum elma armut havuc suyu ve yogurt veriyorum muhallebi ve sebze vermedim bende en cok tarhana ve yogurdu seviyor kuzum
arsima geçmiş olsun cnm inşallah biran evvel toparlanır bebiş, daha dün eskiden ne çok kişi yazardı gruba falan diye aklımdan bazı isimler geçiyordu seninde ismini düşünmüştüm.

günaydın herkeze:3::3:
Gunaydiiinnmm cnm
Hayırlı sabahlar hanımlar...:16: biz geldik..:3: Nasılsınız bakalım ne var ne yok..?:51:[/Q

Hosgelin cnm bizde iyiyiz armut puresini yedi kizim az once yogurdunu mayalayip koydum ikindi gibi vericem insallah
Siz napiosunuz bakalim

günaydın temmuz anneleri.

dün dışarı çıkmıştık fotoğrafçıya gittik.

kzımla oğlumun resimlerini çektirdik.

biizimki şaşkın,şaskın bi bakındı etrafa.

evde sürekli çekiyoruz birde stüdyoda olsun dedik.

kızım 7 yaşında oğlumda 7.ayında:38:

stüdyo biraz serindi oğlum öksürmeye başladı bende ıhlamur verdim.

mama sandalyesi konusunda bende kararsızım.

ana kucağına oğlum doğru dürüst yatmadı.

onu severmi bilemiyorum.birde mama sandalyeleri çok yer kaplıyor .

şöyle daha kibar daha az yer tutanları olsa:50:

sonra bunları koyacak yer kalmıyor evde:44:

günaydın temmuz anneleri.

dün dışarı çıkmıştık fotoğrafçıya gittik.

kzımla oğlumun resimlerini çektirdik.

biizimki şaşkın,şaskın bi bakındı etrafa.

evde sürekli çekiyoruz birde stüdyoda olsun dedik.

kızım 7 yaşında oğlumda 7.ayında:38:

stüdyo biraz serindi oğlum öksürmeye başladı bende ıhlamur verdim.

mama sandalyesi konusunda bende kararsızım.

ana kucağına oğlum doğru dürüst yatmadı.

onu severmi bilemiyorum.birde mama sandalyeleri çok yer kaplıyor .

şöyle daha kibar daha az yer tutanları olsa:50:

sonra bunları koyacak yer kalmıyor evde:44:
[/Q

Gunaydin kimbilir ne guzel fotograflar cektirmissinizdir mama sandalyesi gerekli diye dusunuyorum ben yemek duzeni olusmasi acisindan. aman hastalanmasin insallah gecer oksurugu hemen etkileniyor bebisler bizde dun aksam coktim gezmeye avm ye gittik ama o sogukta ciktik diye korkmadim degil ama disarda hic kalmadok sogugu hissetmedik bile

Evet canim hoppalayi ben almistm simdide yurutecle mama sandalyesi alsammi almasammi diye dusunuodm yakinda evde adim atcak yer kalmick doruk bey koca evi isgal etti vala:))
Ben de aldım mama sandalyesi.Şimdilik pek bir şey anlamıyor.Çok da oturmak istemiyor ama ileride işimize yarar diye düşünüyorum.Yürüteç bence kesinlikle almalısın.İlk gün pek binmemişti ama sonradan çok sevdi kızım.Ben şimdiden kısa süreli de olsa koyuyorum.

Ben de aldım mama sandalyesi.Şimdilik pek bir şey anlamıyor.Çok da oturmak istemiyor ama ileride işimize yarar diye düşünüyorum.Yürüteç bence kesinlikle almalısın.İlk gün pek binmemişti ama sonradan çok sevdi kızım.Ben şimdiden kısa süreli de olsa koyuyorum.

gülgüle kullnın canım mama sandalyenizi sen ne marka aldın

$image_1357549607367910.webp

biz henüz ek gıdaya geçmedik ama kızım bizle masaya oturuyur mama sandalyesiyle:)

Cenaaa yazilmissin b fit e valla dun aksam esim dolaptaki b fit magnetini gordu dedi ki bak iste gitsene buraya dedi bende baharda yazilirim diye dusunuyordum ama dedim. Evde oturcagina git bence dedi sende basladin bende bahari beklemesemde baslasam diyorum yaza hazirlik olur:21::21:

günaydın canım.. bebişine maşallah..:emir_bebek:
aşılar için de geçmiş olsun diyeyim.. bakalım bizimki nasıl geçecek, şimdiden başladı tırsmalar :18:

Yer kaplama olayı nasıl canım? Benim mutfak çok küçük o yüzden kararsızım biraz. Birde koltugu rahat değil mi?
canım bizimki salonda duruyor genelde..
mutfak biraz soğuk olduğu için arada bir yiyoruz, çoğunlukla salonda..
ama benim de mutfağım küçük, bizimle masada olunca tabi yer dar olduğu için yer kaplıyor ama..
yemek bitince kapatıp, salona getiriyoruz..
$Görüntü2589.webp$Görüntü2590.webp

Cenaaa yazilmissin b fit e valla dun aksam esim dolaptaki b fit magnetini gordu dedi ki bak iste gitsene buraya dedi bende baharda yazilirim diye dusunuyordum ama dedim. Evde oturcagina git bence dedi sende basladin bende bahari beklemesemde baslasam diyorum yaza hazirlik olur:21::21:

aaayyyy:118:
bence de yazılmayı düşün, hatta git konuş merkezle..:81:
hatta gel beraber gidek kııııı:13::29:

ben hala yarısını yaptığım deneme çalışmasının vücudumdaki etkilerini yaşıyorum:86:

bugün oruçluyum, kv de döndü belki akşam ona bırakıp gidebilirim.. :10:
eşim iş dönüşü beni alır diye düşünüyorum, bakalımmm:31:

sen kime bırakıcan kızı?

Son düzenleme:
Back
X