- 24 Temmuz 2009
- 196
- 66
- 298
- 37
Günaydın kızlar
haftasonları eşim evde olduğu icin bir türlü fırsat bulup yazamıyorum.önce kisa bir özet geceyim cuma gunu asiya gittik amann ben böyle zor aşı görmedim gitmeden önce calpol verdim ama bu sefer ise yaramadı bütün gun ateşi indi cikti gündüz ne emdiği ne güldü gecede nobetciydik ama sabaha bişey kalmadı şükür.Cumarteside doktor kontrolümüzde vardı 7200 g65 cm olmuş kizim bize gore mükemmel

yaşıtlarına gore az ama etmeyen ve biberon almayan bir bebek icin idare eder
kabızlık çekiyorduk doktor idrar tahlili istedi şükür o da temiz cikti.doktor artık hersey serbest dedi.birde muhallebi olarak ülker milla öneririm sen kendin yapma dedi.ülker aldım yine.dünden itibaren kahvaltıya başladık.
Dünkü kahvaltısı; 5eti cici bebe, 60ml mama, 1çay kaşığı labne 1 cay kaşığı tereyağ, 1/4 muz hepsini karıştırdım.
Bugünkü kahvaltısı; 60ml mama , tam tahlili 1 dilim ekmek, 1/4 yumurta sarısı, 1cay kaşığı tereyağ
Şimdi kızımı uyittum bende biraz uyumak istiyorum
busmai bebeğine çok gecmis olsun, cena spor salonu fikri çok guzel darısı başıma
Silikon kasık bebedor kullanıyorum kim sormuştu hatırlamıyorum minita kahvaltı tarifini denemelisin
Bu aradaçok şaşıracaksınız ama hala mama sandalyesine karar veremedim

Dünkü kahvaltısı; 5eti cici bebe, 60ml mama, 1çay kaşığı labne 1 cay kaşığı tereyağ, 1/4 muz hepsini karıştırdım.
Bugünkü kahvaltısı; 60ml mama , tam tahlili 1 dilim ekmek, 1/4 yumurta sarısı, 1cay kaşığı tereyağ
Şimdi kızımı uyittum bende biraz uyumak istiyorum

Silikon kasık bebedor kullanıyorum kim sormuştu hatırlamıyorum minita kahvaltı tarifini denemelisin

Bu aradaçok şaşıracaksınız ama hala mama sandalyesine karar veremedim