amma kv zede topikmişiz herkes için için yanıyormuş meğer
e bende geri kalmayayım bari :))
valla canım iyi sabretmişsin hemde hamile halinle yani helal olsun valla
neyseki şimdi düzene girmişsiniz allah bir daha yaşatmasın

Selam kızzlarrr hava buzzz bu ne yahu dondummmm resmen. Selimin emziğini kaybettim evin içinde başım büyük belada:18:
Çok geçmiş olsun cnm. Öksürük fena ya bz atlattık çok şükür. Prospan die bitkisel şurup kullandık çok iyi geldi bze.
canım bizede balgam söktürücü pediatri mi n eöyle birşey vermişti ama içinde portakal varmış bize alerji yapıyor :26:
aynı aynı hepsi aynı bunların..
hazır çocuğu herkes sever.. inan biraz daha büyüsün, sevimliliğiyle başarısıyla her türlü olumlu özelliğini kendilerine yontacaklar..
diyorum ya, hazır torun.. ama gün gelecek hesap dönecek bacım, aklı olan kv bunu düşünür, insan gibi davanır gelinine..
benim de anlatamayacağım, anlatmaya utandığım şeyler var!!!
hepsi yaşandı.. yara kapansa da izler gitmiyor.. unutmam unutmaaaam!
babam yakın zamanda bana araba almaya yeltendi, eşime söyledim, hoş karşılamadı.
bizim arabamız var, istersen bunu kullanırsın, ben şirket arabasını kullacağım zaten dedi..
başta biraz sinir oldum, ama düşününce haklı, durduk yerde masrafı da var..
ama eşim de az değil, istemiyor trafiğe çıkmamı başka türlü idare ediyor beni kerata
eşim de doğum hediyesi, zümrüt yüzük almıştı bana.. takıyom arada bi, çok hoşuma gidiyo
seninki de ayrı bi ..... mış!!!
bu tip, oğlununu karısından kıskanan fesat kv..!!!
hamdolsun kurtulmuşsun, kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş..
bak Rabbim yepyeni bi kapı açmış, hallolmuş herşey
çok geçmiş olsun canım.. ama atlatmış heralde, günden güne daha da iyi olacak inş..
minita demişti sanırım, evden çıkmasa da bebe, eve gelip gidenler hastalık taşıyabiliyor diye :26:
ah bacıııııım!!!!
bu ne yaa?! okurken bi yanım dellendi, bi yanım üzüldü, bi yanım gözlerinden ateş çıkardı bi yanım mahsun öylece kalakaldı..
kimsenin hakkı kimsede kalmaz,, Allah size iyilik güzellik versin..
ben de aynı şeyi bir iki kere yaşadım, kısa süreli oldu, sonra hemen buldum.
ama ders oldu çıktım bi tane daha aldım, zaten kullandığım 3-6 ay emzikti..
şimdi 6-18 ay aldım![]()
anaaa kız senin koca da az değil haa
demek o yüzden istemiyor araba almanı

ayy bak siz yazdınız buralara benimkide bana doğum hediyesi almadı yaa gerçi sorsam araba aldıkya der ruhsuz

neyse canı sağolsun canım

ayşecikten yeni inciler..
arkası dönükken ismi söylendiğinde hııııh!diyor![]()
ayy ben seni yerim ya yirim yirim

Oğlumun diş buğdayını da yaptık darısı doğum gününeEki Görüntüle 619296 Eki Görüntüle 619295 Eki Görüntüle 619294
canım çok güzel hazırlıkların ellerine sağlık herşey çok şık duruyor bu üzerlerinde nar olanlar diş hediği mi diyorlar ne ondan mı?
İkinize birden cevap vereyim..Birincisi zaten pek anlatacağım insan yok çevremde arkadaşlarım da sizlersiniz zaten.. apartmanda bir yan komşum var çok görüştüğüm onunda benden çok derdi var.. Birde çok anlatıp insanların kafasında kötü bir profil oluşturmak istemiyorum..
Allah'a çok şükür k.validem çok iyi bir insan.. Severim kendisini.. Oda beni sever.. Ama yinede ufak sürtüşmeler oluyor tabiki.. Ben genelde teyzeme anlatırım derdimi.. O en çok k.validemi görüp tanıyandır çünkü... Ama çoğu zamanda ona anlattığıma pişman olmuşumdur..
Bu anlatma mevzuları yüzünden çok sıkıntı çektiğim için artık anlatmama taraftarıyım.. Doğum yaptığım zaman yanıma ilk k.validem geldi.. bir hafta yada 10 gün kalıp dönecek ve sonra bizimkiler gelecekti.. ama 10 günün sonunda eşim beni k.validemle eskişehir'e yollamaya karar verdi.. Tabii ortalık karıştı.. Bizimkiler darıldı.. Eşimle kavga ettim.. Ağlaya ağlaya Eskişehir'e gönderildim.. Ailem orda olduğu halde eşim izin vermediği için görüşemedim.. Onlarda suçu k.validemde bildikleri için olduğum yere gelmediler..
Ben ailemi daha yeni gördüm.. Ve dahası onlar kızımı daha yeni görüp sevdiler.. kokladılar kucakladılar.. Kavga esnasında herkes cebindeki taşları döktü.. Herkes birbirine (özellikle bana) düşman oldu.. Neyse olan oldu biten bitti.. Ama herkes ders aldı.. İki tarafta yeni yeni tekrar görüşmeye başladılar.. Artık kimse kimseyi kötü görmemeye karar verdi.. Özellikle ben nek.validemlere ve eşime ailemden bahsetmemeye, aileme onlardan bahsetmemeye karar verdim.. Böyle herşey daha iyi oldu..
Zaten birine "kötüsün,kötüsün" dersen kötüleşmesi, "iyisin,iyisin" dersen iyileşmesi çok vuku bulurmuş.. Alimler böyle söylüyor.. K.validen çokmu kötü? Sana iyi davranmıyor mu? sen vazifeni yap..Hakkında o hep iyidir de.. Kalpler Allah'ın elindedir.. O onun güzelleşmesini sağlayacaktır..
Sizi çok iyi anlıyorum.. Ama en güzeli o konulara hiiiiç girmemek ve gıybet etmemek.. En iyisi ona beddua değil de dua etmek.." Allah'ım sen k.validem ve görümcemin, k.pederimin kalbine merhamet ver" demeli..
Hakkınızı helal edin.. amacım bilmişlik yapmak falan değil.. Ne tecrübe ettiysem onu söylüyorum..
canım çok güzel yazmışsın belki de bende böyle bir karar aldığım için daha dikkatli okudum seni benimde başıma birşeyler gelmişti ve o zamandan sonra herşeyi herkese anlatmama kararı aldım birşey söyleyeceksem iki kere düşünüyorum şimdi ders aldım yani