Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

İNANILMAZ Bİ KK LANETİ BİŞEYSİ VAR ÜSTÜMDE:37:
BU HAFTA OĞLUMUN ANAOKULU TATL VE BEN ONU ANNANNESİNE GÖNDERDİM KIZIMLA BAŞBAŞAYIM AKLIMDAN"OH KK YA KIZLARLA SOHBETE VAKTİM OLUR ANNAAAAAM GEÇEN HAFTAKİ HASTALIĞIM B GELDİ YAPIŞTIM YATAĞA Bİ ATEŞLER BİŞİLER...
BURAYA NİYETLENMEKTEN VAZGEÇTİM TERS YAPIO BANA:d
BU ARADA ÇOK GEÇMİŞİ OKUYAMADIM ARA ARA BAKTIM...
GÖZLERİME İNANAMADIM:53:"ELFNAZ HAMİLEYMŞŞŞŞŞ...HAYIRLI OLSUN CANIM OH İYİ YAPTIN İKİSİ BR BÜYÜRLER....
VE ECRİN08 BURDAYMIŞ BİZ ONUNLA HASTANEDE BULUŞMUŞTUK ÇOK GÜZEL Bİ ANDI BENM İÇİN...
HEPİCİĞİNİZLE GÖRÜŞEBİLMEK İSTERDM...
YASİNLER OKUNMUŞ NAMAZLAR KILINMIŞ OH OH BR MANEVİYAT HELAL OLSUN KIZ SZEEEEE....
CENANINDA DEDİĞİ GİBİ SEVGİ PITIRCIĞI OLUŞMUŞ BURDA BEN ÖLE BAKIP ÇIKARIM AMA HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM UNUTMAYIN SAKIN BUNU "ÜNLEM"
HEPNİZİ BENİ TANIYAN TANIMAYAN HERKESİ GÖNÜLDEN KUCAKLIYORUM....:16:

geçmiş olsun canım sanada bizimkisi planlı olmadı canım ama açıkçası benimde hoşuma gidiyor bu durum hep 3 çocuk istemişimdir bide su doğumu atlatsam

kızlar sizde bi okuyun istedim...:34:

6-10 AYLIK BEBEKLE OYNANABİLECEK OYUNLAR:55:

Bebeğin gelişen görsel ve iletişimsel becerilerine destek vermek için aşağıdaki önerilerden yararlanın:

Işıkla oynayarak eğlenmek. Bebeğinizin bir fenerin ışınına odaklanmasını sağlayın ve ardından bunu duvarda gezdirin. Daha zorlu bir uğraş için, ışığı daireler halinde ve farklı bir tempoda, hızlı ve yavaş oynatın.

Yeni sözcükler öğrenmek. Bebeğinizin vücudunun farklı kısımlarına dokunun ve adını söyleyin. Bu sözcükleri kullanması belirli bir zamanı alsa da. sözcüğü taşıdığı anlamla ilişkilendirmeyi öğrenmiş olur. Bu oyunu bir süre oynadıktan sonra, çocuğunuza şunu sorun: "Ağzın nerede?" Adı belirtilen vücut kısmını işaret etmesine yardımcı olun.

Bir yaldız çalkalayıcı yapmak. Plastik bir su şişesinin etiketini çıkarın. Şişenin üçte ikisini glikozla ve geri kalanını suyla doldurun. İçine biraz renkli yaldız dökün. Şişenin kapağını tutkallayın. Çocuğunuzun yaldız çalkalayıcısını hafifçe vurup döndürmesine ve böylece yaldızları şişede yüzdürmesine fırsat verin. Becerebildiği bir işten al dığı keyfi izleyin.

"İleri geri" oyunu oynamak. Çocuğunuzun eline bir top ya da bir oyuncak verin. Elleriyle ve ağzıyla oyuncağı yoklamasına fırsat verecek zamanı tanıyın. Daha sonra oyuncağı geri vermesi için avucunuzu ona doğru uzatın.

"Şimdi ben alayım mı?" deyin. Eğer (bu çağdaki çoğu çocuk gibi) geri vermezse, yumuşakça elinden alıp bir süre tutun. Ardından ona geri verin. En çok hangi oyuncakları ilginç bulduğunu anlamak açısından, çocuğunuzun verdiği ipuçlarını izleyin ve nesneleri "ileri geri" elden ele geçirmenin onda nasıl bir duygu uyandırdığını ölçün. Bebeğinizin büyük (kol ve bacak) kaslarının ve üst vücut gücünün gelişimine destek vermek için aşağıdaki önerileri deneyin. Onun yeni başarılarından duyduğu keyfi paylaşın!

Bir dağa tırmanın! Yere birkaç minder yığarak, bebeğinize bunları zorlu bir tırmanışla aşmanın yolunu gösterin. Onu ayartmak için. minderlerin üstüne yeni ya da gözde bir oyuncağını koyun ya da "dağ"in arkasında saklanıp görünerek "ce demece" oynayın.

Top oynayın. Bir topu çocuğunuzdan öteye yuvarlayın ve emekleyip geri getirin. Topu tekrar yuvarlayın ve bu sefer çocuğunuzu özendirerek, topu almak üzere vücudunu kullanmaya çalışmasını sağlayın. Onu eline alıp emekleyerek ya da eliyle fırlatarak topu geri getirmeye özendirin.

Bir masanın ek parçasını ya da bir iskambil masasını kullanarak, çocuğunuzun yukarıya ve aşağıya emekleyeceği bir rampa yaratın. Yumuşak bir eğim sağlamak için bunu bir merdiven kenarına, üst üste yığılmış yastıklara ya da yere konmuş kanepe minderlerine yaslayın.

buda güzelmiş:34:
Aşağıdaki fiziksel aktiviteleri evde bebeğinizle deneyebilirsiniz:

Bebeğinizin dünyaya yeni bir gözle bakmasını sağlayın! Boyun, omuz, kol kaslarının gelişimi için bebeğiniz karın üstü yatarken, kollarının ya da göğsünün altında silindir şeklinde bir minder yerleştirebilirsiniz. Küçük bir battaniyeyi yada bir havluyu yuvarlayın ve iki tarafından saç lastiği ile tutturarak minder elde edebilirsiniz. Bu aktiviteyi ayna karşısında yaparak daha neşeli bir hale getirebilirsiniz.

Bebeğinizle sörf yapın! Siz sandalyede otururken, bebeğinizi yerde sizin karşınızda oturur vaziyette yerleştirin. Daha sonra onu kavrayıp havaya kaldırın, başınızın üstünden geçirin ve sırtınızdan yuvarlayın. Ya da siz yerde sırt üstü yatarken, bebeğinizi karın üstü pozisyonda bacaklarınızın üzerine koyup yavaşça yukarı-aşağıya hareket ettirebilirsiniz.

Bebeğinizle sallanma oyunu oynayın. Siz ve bir yetişkin daha bebeğinizi bir battaniyenin içine koyup karşılıklı onu sallayabilirsiniz. Bu aktivıtede sallanan bebek duyusal olarak uyarılır.

Bebeğiniz kucağınızdayken aynanın karşısına geçin. Onun vücudunun belirli yerlerini işaret ederek konuşun - ağız, göz. burun, kol vs. Sonra aynada uzaklaşarak sorun: "Bebek nereye gitti?" Yeniden yaklaşarak "Buradaymış!" deyin. Bu oyun bebeğinizin bedenine olan dikkatini arttıracak ve sizi diğerlerinden ayırmasına yardımcı olacaktır.

Keşfedecekleri tüneller yapın. Her iki tarafı açık büyük kartondan kutular kullanabilir veya bir masanın bir ucunu bir örtü ile kapatabilir ve bebeğinizi bunun içine doğru emeklemeye cesaretlendirebilirsiniz.

Temiz plastik tenis topu tüpünün üstünü yarısını örtecek şekilde renkli kağıt ile bantlayın. İçine küçük bir oyuncak ve üstüne topları yerleştirin. Tenis tüpünü bir ileri bir geri yatırın, bunu yaparken oyuncak bir görünüp, bir kaybolsun. Bu aktivite sayesinde bebeğiniz neden-sonuç ilişkisini ve objelerin daimi ( bir oyuncak görünmese dahi var olmaya devam etmektedir.) olduğunu kavramış olacaktır. Bir ayakkabı kutusunun iki tarafını kesin. İçine bir oyuncak araba koyun ve arabayı tünelden geçiriyor gibi yapın. Çocuğunuzun araba bir taraftan dışarı çıktığındaki tepkisini gözlemleyin. Arabayı çok yavaş itin ve tünelin içinde durdurun.Çocuğunuz nasıl tepki verecek?

Kurabiye kutusu çıkarın ve içine oyuncak ve yemek yerleştirin. Doldurduktan sonra kutuyu bir eşarp ile kaplayın. Çocuğunuz eşarbı çektikçe yeni sürprizlerle karşılaşacak. Kendi başına bir şeyler yapabildiğini görmeye başlayacaktır.

Bebeğinize şarkılar söyleyin, birlikte müziğe tempo tutun, el çırpın…
Önemli kelimeleri yumuşak bir tonla ve vurgulayarak tekrarlayın.
Bebeğinizi kucağınıza alın ve çıkardığı sesleri ya da yüz ifadelerini siz de tekrarlayın.
Çevresine yumuşak yastıklar koyarak, bir an önce desteksiz oturabilmesine yardım edin.
Yüzüstü yatırın ve kollarıyla vücudunu nasıl kaldıracağını öğretin.
Sizi görebileceği bir yere geçip, kollarınızı açın ve onu kucaklayacağınızı söyleyin, (Bebeğiniz gülümser ve cilve yapar.) O size uzanırken, siz onu kucaklayın.
Yuvarlanan, silindir şeklinde oyuncaklar alarak, daha çok hareket etmesini sağlayın.
Bir el fenerinin lamba kısmını değişik şekillerde kesilmiş kartonla kaplayın. (kalp, araba, kuş gibi) Işıkları kapatın ve bu gölgeyi duvara yansıtın ve oyunu geliştirin.
Bebeğinizi, başka bebeklerle vakit geçirebileceği yerlere götürün.
Onu pusetle gezdirirken, pusetine bir balon bağlayın.

kızlar bebişlerinizin en sevdiği oyun ne??bizimki önceleri ençok hoppalasında zıplarken kankilerini(oyuncaklarını)yerken bayılıodu.şimdi ise hoppalasındaki aynası gözdemiz..yürütecide iyi kavradı bu aralar ne görse çekiştirio olmıcak yerlere inatla gircem die ugraşıo bide aynalı büfenin önüne yürüteçi sürüo orda kendini izlıo ayy bide ne mutlu oluo görmenz lazım hee bide buaralar en favori oyunumuz azdaha unutuodum bizimkine babası yumuşak toplardan almıştı vala gol yap oglum dediğimde bi vuruoki görmeniz lazım futbolcumu olacak ne çokk zevk alıo top oynarken hep sag ayagını vuruo sanırım sagını kullancak ençok:9: sizede tavsiye ederim...:34: ayrıca heryerinden gıdık alıo yiycem seni doruk deyip bi saldırıoz kıkır kıkır nasıl gülüo ayyy kuzucugum benim yaaa bide kucagımda otururken ellerinden tutup fış fış kayıkçı yapıorm onada çokk bayılıo sıpa eee sizinkiler neleri sevıo anlatın kızlar site çok sakinleşti hepnz nerdesnz??:51:

slm kızlar. bugün oğlumun 6. ay aşısı için gittik sağlık ocağına. kan damlasını da verdiler. biraz evvel meyvesiyle birlikte 12 damla olarak verdim. 2 dk geçmeden ne var ne yok hepsini çıkardı. ilk defa öyle kustu bebeğim. aynı durumu yaşayanlar oldu mu. bir de 6. ay aşısı olan bebişlerde nasıl yan etkiler oldu. şimdilik aşının etkisi yok gibi ama bakalım...

ben de sabahtan okuyabildim yasinlerimi bitti çok şükür.
Allah kabul etsin hepimizinkini,bebeğimizin hayırlı haberlerini alalım inşallah..

ben de zayıflamak istiyorum ben deeeee :((((

slm kızlar. bugün oğlumun 6. ay aşısı için gittik sağlık ocağına. kan damlasını da verdiler. biraz evvel meyvesiyle birlikte 12 damla olarak verdim. 2 dk geçmeden ne var ne yok hepsini çıkardı. ilk defa öyle kustu bebeğim. aynı durumu yaşayanlar oldu mu. bir de 6. ay aşısı olan bebişlerde nasıl yan etkiler oldu. şimdilik aşının etkisi yok gibi ama bakalım...

ilaç migdesini bulandrdı heralde...12kilomu oğlun damla sayısı ilgimi çektide ölese maşlah tosuncuga:) bizim aşıdan sonra uyku hali çok oluo baska yan etki yapmadı

kızlar bebişlerinizin en sevdiği oyun ne??bizimki önceleri ençok hoppalasında zıplarken kankilerini(oyuncaklarını)yerken bayılıodu.şimdi ise hoppalasındaki aynası gözdemiz..yürütecide iyi kavradı bu aralar ne görse çekiştirio olmıcak yerlere inatla gircem die ugraşıo bide aynalı büfenin önüne yürüteçi sürüo orda kendini izlıo ayy bide ne mutlu oluo görmenz lazım hee bide buaralar en favori oyunumuz azdaha unutuodum bizimkine babası yumuşak toplardan almıştı vala gol yap oglum dediğimde bi vuruoki görmeniz lazım futbolcumu olacak ne çokk zevk alıo top oynarken hep sag ayagını vuruo sanırım sagını kullancak ençok:9: sizede tavsiye ederim...:34: ayrıca heryerinden gıdık alıo yiycem seni doruk deyip bi saldırıoz kıkır kıkır nasıl gülüo ayyy kuzucugum benim yaaa bide kucagımda otururken ellerinden tutup fış fış kayıkçı yapıorm onada çokk bayılıo sıpa eee sizinkiler neleri sevıo anlatın kızlar site çok sakinleşti hepnz nerdesnz??:51:

benimki oyun parkının içindeyken ben de kenarlarından saklanıp çıkıyorum ce ee yapıyoruz katıla katıla gülüo :)
ama en çok şarkı söyleyip hoplayıp zıplamayı seviyor:)

aşı ve sonrası günler benim için hep sıkıntılı geçiyor maalesef,ateşi çok yükselmese de kızım zorla tutulmaktan nefret ettiği ve iğneden canı yandığı için 1-2 gün huzursuz oluyor ve uykudan korkarak uyanıyor.
ferrum veriyorum ben çok şükür hiç kusma sorunu olmadı.
ama ağzından atıp bayaa bi kıyafetini kullanılamaz hale getirdi:)
ilk gün olduğu için belki midesini bulandırmıştır.bence 1 gün ara ver.
12 damla çok değil mi?
ben 7500 gr olduğu için 7damla veriorm,her kiloya bi damla diye biliorm.

İNANILMAZ Bİ KK LANETİ BİŞEYSİ VAR ÜSTÜMDE:37:
BU HAFTA OĞLUMUN ANAOKULU TATL VE BEN ONU ANNANNESİNE GÖNDERDİM KIZIMLA BAŞBAŞAYIM AKLIMDAN"OH KK YA KIZLARLA SOHBETE VAKTİM OLUR ANNAAAAAM GEÇEN HAFTAKİ HASTALIĞIM B GELDİ YAPIŞTIM YATAĞA Bİ ATEŞLER BİŞİLER...
BURAYA NİYETLENMEKTEN VAZGEÇTİM TERS YAPIO BANA:d
BU ARADA ÇOK GEÇMİŞİ OKUYAMADIM ARA ARA BAKTIM...
GÖZLERİME İNANAMADIM:53:"ELFNAZ HAMİLEYMŞŞŞŞŞ...HAYIRLI OLSUN CANIM OH İYİ YAPTIN İKİSİ BR BÜYÜRLER....
VE ECRİN08 BURDAYMIŞ BİZ ONUNLA HASTANEDE BULUŞMUŞTUK ÇOK GÜZEL Bİ ANDI BENM İÇİN...
HEPİCİĞİNİZLE GÖRÜŞEBİLMEK İSTERDM...
YASİNLER OKUNMUŞ NAMAZLAR KILINMIŞ OH OH BR MANEVİYAT HELAL OLSUN KIZ SZEEEEE....
CENANINDA DEDİĞİ GİBİ SEVGİ PITIRCIĞI OLUŞMUŞ BURDA BEN ÖLE BAKIP ÇIKARIM AMA HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM UNUTMAYIN SAKIN BUNU "ÜNLEM"
HEPNİZİ BENİ TANIYAN TANIMAYAN HERKESİ GÖNÜLDEN KUCAKLIYORUM....:16:
canım geçmiş olsun..
ben de üşüttüm heralde, öksürüyorum.. :2:

bende çok istiyorum eski kiloma dönmeyii 3 ay sonra ben akupuntur taktırmayı düşünüyorum sizce nasıl olur.? ben şu an 63 kiloyum hamilelikten önce 56 idim:5:
akapunktur hakkında pek bilgim yok açıkçası...
sanırım herhangi bi yan etkisi yoktur.. benim hamilelikten 1-2 kilo var, ama öncesinde de kiloluydum biraz..
o yüzden 4-5 kilo vermek, toparlanmak hedefim..

geçmiş olsun canım. bizde bi yan etki olmadı, biraz huzursuzluk o kadar..
ama bacağı ağırabilir, çok dokunmayın demişti hemşire.. ateş de oluyor kimilerinde.. takip et, inş bi şecik olmaz..

kan damlası kusma yapıyor, çok insandan duydum..
kimisinde de kabızlık..
yarın da ver bakalım, eğer yine kusarsa, arayıp sor, muadil başka bi ilaç verir..
olmazsa hiç vermezsin..:19:
ben dün ilk kez verdim, kusmadı..

benimki oyun parkının içindeyken ben de kenarlarından saklanıp çıkıyorum ce ee yapıyoruz katıla katıla gülüo :)
ama en çok şarkı söyleyip hoplayıp zıplamayı seviyor:)

canım oyun parkının içinde oturtuyormusun nasıl oynuyor benimki desteksiz oturamıyor henüz sağa sola yıkılıyor yatırıncada sağa sola yuvarlanıyor dönerek kalkmaya çalışıyor başaramazsa ağlıyor yani artık yerinde tutmak imkansızlaştı tek sabit durduğu yer yürüteç su anda

kaliteli bi uykuyu zaten unuttum ve ondan vazgeçtim de...! arkadaşlar sizde de durum aynı mı ben bi gariplik seziyorum çünkü halimizde. doktorumuz açlığa bağladığı için henüz bi çözüm bulamadık. gece uyku saatimiz geldiğinde güzelce mamasını verip uyutuyorum (muhallebi tarzında aptamilin gece maması veya hipp neyse...) 3 saat sonra uyanıp emiyo sonra her 2 saate bir uyanıp emiyo. işin kötüsü bazen emdikten sonra uykuya dalamıyo kalkıp yastık üzerinde sallıyorum dakikalarca. sabaha kadar korku filmi gibi ne yapıyorum ne ediyorum bilmiyorum meme öle açık kalıyo yanımda uyuyakalıyo üstümüz açık falan... bazen saat başı bile olabiliyo emmesi. niye bu kadar açlığa tahammülü yok sizin bebişlerde aynı mı? aynıysa ne zaman düzene giricez alışkanlık olmasından korkuyorum bu durumun.

aşı ve sonrası günler benim için hep sıkıntılı geçiyor maalesef,ateşi çok yükselmese de kızım zorla tutulmaktan nefret ettiği ve iğneden canı yandığı için 1-2 gün huzursuz oluyor ve uykudan korkarak uyanıyor.
ferrum veriyorum ben çok şükür hiç kusma sorunu olmadı.
ama ağzından atıp bayaa bi kıyafetini kullanılamaz hale getirdi:)
ilk gün olduğu için belki midesini bulandırmıştır.bence 1 gün ara ver.
12 damla çok değil mi?
ben 7500 gr olduğu için 7damla veriorm,her kiloya bi damla diye biliorm.[/QUOTE]

geçmiş olsun canım. bizde bi yan etki olmadı, biraz huzursuzluk o kadar..
ama bacağı ağırabilir, çok dokunmayın demişti hemşire.. ateş de oluyor kimilerinde.. takip et, inş bi şecik olmaz..

kan damlası kusma yapıyor, çok insandan duydum..
kimisinde de kabızlık..
yarın da ver bakalım, eğer yine kusarsa, arayıp sor, muadil başka bi ilaç verir..
olmazsa hiç vermezsin..:19:
ben dün ilk kez verdim, kusmadı..
[/QUOTE]

ilaç migdesini bulandrdı heralde...12kilomu oğlun damla sayısı ilgimi çektide ölese maşlah tosuncuga:) bizim aşıdan sonra uyku hali çok oluo baska yan etki yapmadı

sağolun kızlar..
tuğçee yok canım oğluş tam 9 kilo. ben de anlamadım 12 damla neye göre verdi. 12 damla o ilacı ben içsem ben de çıkarırdım herhalde :) hemşireyi aradım midesi bulanmıştır, alışana kdr 5 damla ver dedi. ben de vermedim bi daha. yarın denerim tekrar. diş çıkaracak galiba bikaç gündür huzursuz, dişleri kaşınıyo zaten. bi de aşı oldu. aksi gibi yarın işe başlıyorum. yawrum bakıcıyla kalacak. başlamadan diş olayını atlatsak diyodum ama öyle olmadı malesef :(

kaliteli bi uykuyu zaten unuttum ve ondan vazgeçtim de...! arkadaşlar sizde de durum aynı mı ben bi gariplik seziyorum çünkü halimizde. doktorumuz açlığa bağladığı için henüz bi çözüm bulamadık. gece uyku saatimiz geldiğinde güzelce mamasını verip uyutuyorum (muhallebi tarzında aptamilin gece maması veya hipp neyse...) 3 saat sonra uyanıp emiyo sonra her 2 saate bir uyanıp emiyo. işin kötüsü bazen emdikten sonra uykuya dalamıyo kalkıp yastık üzerinde sallıyorum dakikalarca. sabaha kadar korku filmi gibi ne yapıyorum ne ediyorum bilmiyorum meme öle açık kalıyo yanımda uyuyakalıyo üstümüz açık falan... bazen saat başı bile olabiliyo emmesi. niye bu kadar açlığa tahammülü yok sizin bebişlerde aynı mı? aynıysa ne zaman düzene giricez alışkanlık olmasından korkuyorum bu durumun.

bence yinede haline şükret derim :))
kızım her gece ennn erken 2 de uyuyor (dün gece 4 te uyudu-daha doğrusu sabah) ağrı sancı,açlık vs bir durum yok.
gayet neşeli oyunlar oynuo aklımı kaybetmek üzereyim..
heh 4 te uyudu 11e kadar ooohh yattım mııı??
nerdee...
yarım saatte bir uyanıyor gözleri kapalı ciyak ciyak aglıyor,bazen emzirince susuyor bazen memeyi almak istemiyor (çünkü tok)
ayağa kalk pişpişle,baba uyanır o alır pişpişler..
sonra her sabah kızgınlıkla başağrısıyla uyanmama rağmen,ilk gözgöze geldiğimiz anda ellerini ayaklarını çırpıp gülmesi herşeyyiii unutturuyor.
Rabbim nasıl bir sevgi vermişsee :)

canım oyun parkının içinde oturtuyormusun nasıl oynuyor benimki desteksiz oturamıyor henüz sağa sola yıkılıyor yatırıncada sağa sola yuvarlanıyor dönerek kalkmaya çalışıyor başaramazsa ağlıyor yani artık yerinde tutmak imkansızlaştı tek sabit durduğu yer yürüteç su anda

oyyy yerimm onun hırsını,kalkamayınca sinir yapıomuş:)
canım benimki çok rahat dönüyor hatta dizlerinin üstüne kalkıyor tutunarak,emekliyor amaaaa oturma konusunda tembel..
,destekli bile zor oturuo hemen popoyu kaydırıp yatırıo kendini:)
oyuun parkının 4bir köşesini karışı karışına gezio döne döne ama bazen sıkılıo dar gelio..
malum kış,ev ne kadar sıcak olsa da yerler soğuk..
halinin üstüne 2 kat kocaman battaniye (2 kişiliklerden) bide Bircenin kendi çarşafından seriyorum,etrafa yastıklar koyuyorum koltuk sehpa vs çarpmasın diye,oyuncakları köşelere koyuyorum..
acayip seviniyorrr,hatta daha ben hazırlareken anlayıp tepinmeye başlıyor:)
amaaaaa parkeye eli değene kadar g,tmek istiyor battaniyenin dışına çıkmak istiyor.
sonuç : bu bebelere her yer dar geliyor :)))

cnm dediğin durum arada bizde de oluyor. uykusunda emdiğinde tam doyamıyor, doyacak kadar ememiyor diye sık uyandığını düşünüyorum ben. senin gibi yatmadan aptamilin gece mamasından yedirip yatırıyorum. o en fazla 2,3 saat idare ediyor. ama şu sıralar diş huzursuzluğundan olsa gerek acıkmasa da uyanıp duruyo, geçici olmasını umuyorum

canımm bizde de aynı gece 11-12 gibi yatıyo 01.30 uyanıyo 03-04 gibi uyanıyo 06-07 gibi uyanıyo en son 8 de kalkıyo.

kızlar geçen doktora kontrole gittik. özeldeki randevuya.. dr d3 bittikten sonra multitabs diye bi vitamine başlamamı söyledi. onu da aldım bugün. başka kullanan ve içeriğini bilen var mı.. sanırım içerisinde farklı vitaminler de varmış. devlet karşılamıyor bu ilacı. 22.5 tl ücreti de.

bence yinede haline şükret derim :))
kızım her gece ennn erken 2 de uyuyor (dün gece 4 te uyudu-daha doğrusu sabah) ağrı sancı,açlık vs bir durum yok.
gayet neşeli oyunlar oynuo aklımı kaybetmek üzereyim..
heh 4 te uyudu 11e kadar ooohh yattım mııı??
nerdee...
yarım saatte bir uyanıyor gözleri kapalı ciyak ciyak aglıyor,bazen emzirince susuyor bazen memeyi almak istemiyor (çünkü tok)
ayağa kalk pişpişle,baba uyanır o alır pişpişler..
sonra her sabah kızgınlıkla başağrısıyla uyanmama rağmen,ilk gözgöze geldiğimiz anda ellerini ayaklarını çırpıp gülmesi herşeyyiii unutturuyor.
Rabbim nasıl bir sevgi vermişsee :)

aynen:) gece düşman gündüz dostuz birbirimizle! misal dün gece 8 kere mi salladım 10 mu sayısını bilmiyorum...

cnm dediğin durum arada bizde de oluyor. uykusunda emdiğinde tam doyamıyor, doyacak kadar ememiyor diye sık uyandığını düşünüyorum ben. senin gibi yatmadan aptamilin gece mamasından yedirip yatırıyorum. o en fazla 2,3 saat idare ediyor. ama şu sıralar diş huzursuzluğundan olsa gerek acıkmasa da uyanıp duruyo, geçici olmasını umuyorum

canımm bizde de aynı gece 11-12 gibi yatıyo 01.30 uyanıyo 03-04 gibi uyanıyo 06-07 gibi uyanıyo en son 8 de kalkıyo.

deliksiz uyumaya henüz var heralde herkes benzer gibi... en azından şu meme düşkünlüğünün yanısıra yiyeceklere de itibar etseydi... meyve, mama, yoğurt her şeyi zorla yiyio memeye gelince havada kapıyo! ille de meme ille de meme iflahım kurudu yemin ediyorum:1:

kızlar geçen doktora kontrole gittik. özeldeki randevuya.. dr d3 bittikten sonra multitabs diye bi vitamine başlamamı söyledi. onu da aldım bugün. başka kullanan ve içeriğini bilen var mı.. sanırım içerisinde farklı vitaminler de varmış. devlet karşılamıyor bu ilacı. 22.5 tl ücreti de.

ben de multitabs kullanıyorum tüm vitaminler fazlasıyla mevcut dr 6.aydan sonra d vitaminini bıraktırıp buna başlattı ama fiyatını 10 civarı 11 gibi bi şey hatırlıyorum. içindeki özel damlalığı ile 1ml veriliyo. bizimki çok seviyo onu görünce sırıtmalar heyecanlar başlıyo.

BiZde kullanıyoruz sütüne katıyorum 1 ml, karışık vitamin cnm

Back
X