kaliteli bi uykuyu zaten unuttum ve ondan vazgeçtim de...! arkadaşlar sizde de durum aynı mı ben bi gariplik seziyorum çünkü halimizde. doktorumuz açlığa bağladığı için henüz bi çözüm bulamadık. gece uyku saatimiz geldiğinde güzelce mamasını verip uyutuyorum (muhallebi tarzında aptamilin gece maması veya hipp neyse...) 3 saat sonra uyanıp emiyo sonra her 2 saate bir uyanıp emiyo. işin kötüsü bazen emdikten sonra uykuya dalamıyo kalkıp yastık üzerinde sallıyorum dakikalarca. sabaha kadar korku filmi gibi ne yapıyorum ne ediyorum bilmiyorum meme öle açık kalıyo yanımda uyuyakalıyo üstümüz açık falan... bazen saat başı bile olabiliyo emmesi. niye bu kadar açlığa tahammülü yok sizin bebişlerde aynı mı? aynıysa ne zaman düzene giricez alışkanlık olmasından korkuyorum bu durumun.
bence yinede haline şükret derim :))
kızım her gece ennn erken 2 de uyuyor (dün gece 4 te uyudu-daha doğrusu sabah) ağrı sancı,açlık vs bir durum yok.
gayet neşeli oyunlar oynuo aklımı kaybetmek üzereyim..
heh 4 te uyudu 11e kadar ooohh yattım mııı??
nerdee...
yarım saatte bir uyanıyor gözleri kapalı ciyak ciyak aglıyor,bazen emzirince susuyor bazen memeyi almak istemiyor (çünkü tok)
ayağa kalk pişpişle,baba uyanır o alır pişpişler..
sonra her sabah kızgınlıkla başağrısıyla uyanmama rağmen,ilk gözgöze geldiğimiz anda ellerini ayaklarını çırpıp gülmesi herşeyyiii unutturuyor.
Rabbim nasıl bir sevgi vermişsee :)
canım oyun parkının içinde oturtuyormusun nasıl oynuyor benimki desteksiz oturamıyor henüz sağa sola yıkılıyor yatırıncada sağa sola yuvarlanıyor dönerek kalkmaya çalışıyor başaramazsa ağlıyor yani artık yerinde tutmak imkansızlaştı tek sabit durduğu yer yürüteç su anda
oyyy yerimm onun hırsını,kalkamayınca sinir yapıomuş:)
canım benimki çok rahat dönüyor hatta dizlerinin üstüne kalkıyor tutunarak,emekliyor amaaaa oturma konusunda tembel..
,destekli bile zor oturuo hemen popoyu kaydırıp yatırıo kendini:)
oyuun parkının 4bir köşesini karışı karışına gezio döne döne ama bazen sıkılıo dar gelio..
malum kış,ev ne kadar sıcak olsa da yerler soğuk..
halinin üstüne 2 kat kocaman battaniye (2 kişiliklerden) bide Bircenin kendi çarşafından seriyorum,etrafa yastıklar koyuyorum koltuk sehpa vs çarpmasın diye,oyuncakları köşelere koyuyorum..
acayip seviniyorrr,hatta daha ben hazırlareken anlayıp tepinmeye başlıyor:)
amaaaaa parkeye eli değene kadar g,tmek istiyor battaniyenin dışına çıkmak istiyor.
sonuç : bu bebelere her yer dar geliyor :)))