Arkadaslar surekli girip okuyorum da cogu zaman yazmamıyorum esim erken geliyor isten. Yemekli oydu buydu erken neyse. Kavlerden konuşulmuş. Ben cok şükür kv cok memnunum kp den de görümceler melek.ailemden de bı sıkıntım yok. Esim zaten dünyalar iyisi.cok şükür allahıma . Ama benim sıkıntım su sıralar başka bana bı akıl verin nolur. Ben hamileliğimde 9 ay yattım ilk basta asırı mide bulantilari sonra düşük riski. Eşimle iliskim yasaktı. Sonra lohusalık vs derken ailemin yanında kaldım bı süre. Uzun bı aradan sonra denememize rağmen ki sezeryanliyim ama olmadı feci bir kuruluk
çeşitli yöntemler denedik ama mümkün degil boyle bı acı yok yaraya tuz basmışlar sanki. Esim cok anlayışı hala bekliyor adam. Ama her deneme hüsran. Henüz adet olmadım ve sut hormonlarım iyi çalışıyor. Bunlar sanırım kadınlık hormonlarını bastırıyor. Hic boyle bir sorunum olmamamıştı evlilikte. Ama şimdi1 seneyi gecti. Napicagimi şaşırdım. yani özel bı konu biliyorum ama kimseyle anlatamıyorum. Doktora mı gitsem acaba
(( cok dert ettim artık esim icin cok üzülüyorum onu cok seviyorum ama istek sıfır.
(