Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Arkadaslar surekli girip okuyorum da cogu zaman yazmamıyorum esim erken geliyor isten. Yemekli oydu buydu erken neyse. Kavlerden konuşulmuş. Ben cok şükür kv cok memnunum kp den de görümceler melek.ailemden de bı sıkıntım yok. Esim zaten dünyalar iyisi.cok şükür allahıma . Ama benim sıkıntım su sıralar başka bana bı akıl verin nolur. Ben hamileliğimde 9 ay yattım ilk basta asırı mide bulantilari sonra düşük riski. Eşimle iliskim yasaktı. Sonra lohusalık vs derken ailemin yanında kaldım bı süre. Uzun bı aradan sonra denememize rağmen ki sezeryanliyim ama olmadı feci bir kuruluk:( çeşitli yöntemler denedik ama mümkün degil boyle bı acı yok yaraya tuz basmışlar sanki. Esim cok anlayışı hala bekliyor adam. Ama her deneme hüsran. Henüz adet olmadım ve sut hormonlarım iyi çalışıyor. Bunlar sanırım kadınlık hormonlarını bastırıyor. Hic boyle bir sorunum olmamamıştı evlilikte. Ama şimdi1 seneyi gecti. Napicagimi şaşırdım. yani özel bı konu biliyorum ama kimseyle anlatamıyorum. Doktora mı gitsem acaba :((( cok dert ettim artık esim icin cok üzülüyorum onu cok seviyorum ama istek sıfır. :((

BiZde kullanıyoruz sütüne katıyorum 1 ml, karışık vitamin cnm

teyzeleri biz acd3 diye bi vitamin kullanıyoruz 3 aydır.10 damla veriyorum.
benim kızımın bacakları çıtırdıyor bazen maalesef nadir de olsa görülen birşeymiş ama herhangi bi sıkıntı yok Allaha şükür.
bu yüzden bu damlayı verdi özeldeki doktorumuz.

kızzllaaaarrrr bişey sorucaamm,
sebze çorbasını pişirdiğim gün ve ertesi gün veriyorum ben,günlük taze yapmak çok zor sadece 1 defa ısıtıp veriyorum.
ama bazı arkadaşlarım 3-4 günde veriyorum diyor..
siz nasıl yapıyorsunuz?

canım ben yıllar evvel ilaç firmasında çalışıyordum işim çok yoğun ve stresliydi geç saatlere kadar mesai kalmaktan stresten bitmiş haldeydim uykusuzlukta o biçim velhasıl kelam aynı sorunu yaşıyordum evliliğimde henüz yeni olduğundan ben hep kendimden bildim sorunu ten uyumsuzluğu dedim psikolojik dedim eşim sağolsun hep anlayışlı oldu o konuda şanslıydım ama ne zamanki yoğunluğa dayanamayıp işi bıraktım kendiliğinden geçti bu sorun çok zaman sonra kontrol esnasında doktorumla konuşurken o söyledi yorgunluk uykusuzluk vs gibi durumlar hormonların düzenli çalışmasını etkiler bu gibi sorunlara neden olur dedi yaşam şartlarım normale dönünce hormonlarımda dengeye girdi hamile kalıverdim

bence şu ara afacanlar bizi çok yoruyor malum uykusuzluk hepimizde mevcut bu durumda sende strese neden oluyordur haliyle tüm bunlar birleşince hormonlarında etkilenmiştir ama nasıl aşabilirsin o noktada şartlarını bilemediğim için birşey söylemek zor daha kaliteli uyku ve stressiz yaşam için şu dişleri patlatabilmemiz lazım :) eşimde aramış şimdi parise uçak bileti almış akşama gidelim diyor :9::9::9:
bende şu kafamı kurcalayan beraber oturma mevzusunu açarım artıkın :32::32::32:

adimiyim ne :1::1::1::ssz::ssz::ssz:

kaliteli bi uykuyu zaten unuttum ve ondan vazgeçtim de...! arkadaşlar sizde de durum aynı mı ben bi gariplik seziyorum çünkü halimizde. doktorumuz açlığa bağladığı için henüz bi çözüm bulamadık. gece uyku saatimiz geldiğinde güzelce mamasını verip uyutuyorum (muhallebi tarzında aptamilin gece maması veya hipp neyse...) 3 saat sonra uyanıp emiyo sonra her 2 saate bir uyanıp emiyo. işin kötüsü bazen emdikten sonra uykuya dalamıyo kalkıp yastık üzerinde sallıyorum dakikalarca. sabaha kadar korku filmi gibi ne yapıyorum ne ediyorum bilmiyorum meme öle açık kalıyo yanımda uyuyakalıyo üstümüz açık falan... bazen saat başı bile olabiliyo emmesi. niye bu kadar açlığa tahammülü yok sizin bebişlerde aynı mı? aynıysa ne zaman düzene giricez alışkanlık olmasından korkuyorum bu durumun.

aynı bizi tarif ettin zombi gibiyim üstelik birde çalışıyorum ve 2 araçla gidip geliyorum işe artık karşıdan karşıya geçerken arabaların farlarını görmüyorum o derece allah yardımcımız olsun çok zor ya yavrularada yazık sabaha kadar dişleri rahat bırakmıyor sabah oldumu eskiden çıkarken sesime uyanırdı şimdi ne mümkün yorgunluktan deriiin derin uyuyor birde benimkinde özlem var sanırım ondanda emmek istiyor yalnız artık sütümde azaldı gece 1 kezde devam sütü hazırlıyorum

bu arada devam sütü kullanan arkadaşlar ya ne marka kullanıyorsunuz SMA alayım dedim doktor tavsiye etti ama tadı çok kötü ben içemem çocuk nasıl içsin hero baby denedim onunda sanki demir kokusu var içinde hiçbirini içmek istemiyor benimki daha çok kaşık mamasına müptela çorbaydı yoğurttu bayılıyor biberonu ilk 5,5 ay çok iyi aldı şimdi kaşıkla yemeyi öğrendikçe biberon istememeye başladı sizin kullandığınız marka hangisi daha çok seveceği bir ürün varsa onu deniyim

Arkadaslar surekli girip okuyorum da cogu zaman yazmamıyorum esim erken geliyor isten. Yemekli oydu buydu erken neyse. Kavlerden konuşulmuş. Ben cok şükür kv cok memnunum kp den de görümceler melek.ailemden de bı sıkıntım yok. Esim zaten dünyalar iyisi.cok şükür allahıma . Ama benim sıkıntım su sıralar başka bana bı akıl verin nolur. Ben hamileliğimde 9 ay yattım ilk basta asırı mide bulantilari sonra düşük riski. Eşimle iliskim yasaktı. Sonra lohusalık vs derken ailemin yanında kaldım bı süre. Uzun bı aradan sonra denememize rağmen ki sezeryanliyim ama olmadı feci bir kuruluk:( çeşitli yöntemler denedik ama mümkün degil boyle bı acı yok yaraya tuz basmışlar sanki. Esim cok anlayışı hala bekliyor adam. Ama her deneme hüsran. Henüz adet olmadım ve sut hormonlarım iyi çalışıyor. Bunlar sanırım kadınlık hormonlarını bastırıyor. Hic boyle bir sorunum olmamamıştı evlilikte. Ama şimdi1 seneyi gecti. Napicagimi şaşırdım. yani özel bı konu biliyorum ama kimseyle anlatamıyorum. Doktora mı gitsem acaba :((( cok dert ettim artık esim icin cok üzülüyorum onu cok seviyorum ama istek sıfır. :((
Ne yapman gerektiğini bilemiyorum ama bir an önce yapman gerektiğini biliyorum :)
bence yinede haline şükret derim :))
kızım her gece ennn erken 2 de uyuyor (dün gece 4 te uyudu-daha doğrusu sabah) ağrı sancı,açlık vs bir durum yok.
gayet neşeli oyunlar oynuo aklımı kaybetmek üzereyim..
heh 4 te uyudu 11e kadar ooohh yattım mııı??
nerdee...
yarım saatte bir uyanıyor gözleri kapalı ciyak ciyak aglıyor,bazen emzirince susuyor bazen memeyi almak istemiyor (çünkü tok)
ayağa kalk pişpişle,baba uyanır o alır pişpişler..
sonra her sabah kızgınlıkla başağrısıyla uyanmama rağmen,ilk gözgöze geldiğimiz anda ellerini ayaklarını çırpıp gülmesi herşeyyiii unutturuyor.
Rabbim nasıl bir sevgi vermişsee :)

oyyy yerimm onun hırsını,kalkamayınca sinir yapıomuş:)
canım benimki çok rahat dönüyor hatta dizlerinin üstüne kalkıyor tutunarak,emekliyor amaaaa oturma konusunda tembel..
,destekli bile zor oturuo hemen popoyu kaydırıp yatırıo kendini:)
oyuun parkının 4bir köşesini karışı karışına gezio döne döne ama bazen sıkılıo dar gelio..
malum kış,ev ne kadar sıcak olsa da yerler soğuk..
halinin üstüne 2 kat kocaman battaniye (2 kişiliklerden) bide Bircenin kendi çarşafından seriyorum,etrafa yastıklar koyuyorum koltuk sehpa vs çarpmasın diye,oyuncakları köşelere koyuyorum..
acayip seviniyorrr,hatta daha ben hazırlareken anlayıp tepinmeye başlıyor:)
amaaaaa parkeye eli değene kadar g,tmek istiyor battaniyenin dışına çıkmak istiyor.
sonuç : bu bebelere her yer dar geliyor :)))
Canım erken kalkarsa erken yatar
canım geçmiş olsun..
ben de üşüttüm heralde, öksürüyorum.. :2:

akapunktur hakkında pek bilgim yok açıkçası...
sanırım herhangi bi yan etkisi yoktur.. benim hamilelikten 1-2 kilo var, ama öncesinde de kiloluydum biraz..
o yüzden 4-5 kilo vermek, toparlanmak hedefim..

geçmiş olsun canım. bizde bi yan etki olmadı, biraz huzursuzluk o kadar..
ama bacağı ağırabilir, çok dokunmayın demişti hemşire.. ateş de oluyor kimilerinde.. takip et, inş bi şecik olmaz..

kan damlası kusma yapıyor, çok insandan duydum..
kimisinde de kabızlık..
yarın da ver bakalım, eğer yine kusarsa, arayıp sor, muadil başka bi ilaç verir..
olmazsa hiç vermezsin..:19:
ben dün ilk kez verdim, kusmadı..
Gecmis olsun
ben de sabahtan okuyabildim yasinlerimi bitti çok şükür.
Allah kabul etsin hepimizinkini,bebeğimizin hayırlı haberlerini alalım inşallah..

ben de zayıflamak istiyorum ben deeeee :((((
Ben deeeeeeee
Tatlim biz zaten yurtdisindayiz senede bir kere beni yollar Türkiyeye kendi gitmez olaylarda bildiginiz gibi degil kv nin degisik bir duskunlugu var kizina ve kizinin cocuklarina kendi evladini bile siler torunlari icin benim esim ise yillarca ne paralar göndermis söylesem dudak ucuklar günde 3 ayri ise gitmis herseyin en iyisini yasasinlar die bir ev bile almamis yillardir yurtdisinda manevi olarak da sömürülmüs ha ben yinede Allah korkusu oldugu icin annendir dedim yalvardim her defasinda yinede konusmadi benden yükümlülük kalkmistir Rabbimin katinda ilerde ne olur bilmiyorum ama barisirlarsa senden benden daha iyi olurlar ha su da bir gercek benim kv ve görümce cok tehlikelidirler cikarlari icin herseyi yaparlar sen zorda mi kaldin ac misin düsünmezler hic mutlu musun tinlamazlar bile hersein en iyisini bilen Rabbime sigindim o ne güzelde yapar herseyi :16:

Benim durumumu sen yazmisin bile Fissür :1: ama onda da zorlamadan dolayi kücük bir sisme oluyo anüste meme oldu saniyorsun Allah düsmanimin basina vermesin cok zor ilk zamanlar ölüyorum sanirdim her wc ye gidisimde sanki tekrar tekrar dogum yapiyorum sanirdim cok sükür gecti bitti 2 kremi karistirip kullaniyorum birinin adi Emla...Insallah senin ki de tekrarlanmaz ama umarim hemoroid degildir cünkü o kalici en azindan fissür geci
O zaman süper :) kaynana derdin yok
kızlar başıma geleni duysanız gülermisiniz ağlarmısınız bilmem

dün eşimle tel de konuştuk kız kardeşi evlenecekmiş annesi yalnız kalacakmış evi tuzlaya taşıyalım 3 katlı ev tutalım orhanlar biz annem aynı binada oturalım dedi :37: nutkum tutuldu geldiğinde konuşuruz dedim kapadım ama bütün gece kötü kötü rüyalar gördüm benim çekincem kv falanda değil aslında bir başına kadın ne kadar kötü olabilir ki zaten huyuna gittim mi çatışmayız iyiliği olur kötülüğünden ziyade asıl korkum kaynım pek ele avuca sığmaz bir tiptir ne zaman 3-5 gün takılsalar benimkinin huyu suyu değişir normalde adım atsa arar her şeyi danışır evde çok uysal çok iyidir ama ailesinin yanında oldumu kardeşi çok etkiler karından izinmi alacaksın herşeyi onamı soracaksın vs vs

5 ay beraber kaldık dedim ya arabayı değiştirme kararı almış kendi kendine mesela ben son anda duydum dedim hayırdır mahmut ne iş sen benden habersiz yapmazdın böyle şeyler sonuçta ikimizin hayatı bu biz aileyiz senden izinmi alacağım demezmi sıyırdım girdik birbirimize nerdeyse dönüp gidecektim neyseki annesi girdi araya benden yana oldu oda hatasını anlayıp özür dilemişti şimdi aynı şeyleri yine yaşamaktan korkuyorum eltim dağınıktır iş yapmaz evle alakası olmaz falan ama iyi kızdır dert ortağım der bana neye canı sıkılsa anlatır dertleşir bir nevi iyi olur onla yakınlaşmamız ama kardeşini ne yapacağım off ya hayatımızın düzensizliğinden yakınıyordum birde bu çıktı

bir diğer konuda kv zaten eltimin bebeğine bakıyor şimdi benimkinede bakacakmış 6 aylık 2 bebeğe nasıl bakacaksa yok ben kesin çıkayım işten dimi iki kardeş öder ev kirasını banane çalışsamda zaten bir şey alamayız bir araya geldikmi sağolsunlar çok savurgandırlar ben birikim yapmaya çalıştıkça adımı cimri koyarlar

kızlar ne yapacağım ya sıkıştım kaldım hoş hemen ev bulup çıkmak imkansız en az 6 ayı bulur kardeşi evlenecekte ev bulunacakta taşınacağızda uzun hikaye dua edin nolur acaba istihareyemi yatsam taşınmak hayırlı olacakmı olmayacakmı diye :44::44::44:
canım ser görünen seyde bazen hayır vardır
Dünya imtihan dunyası herkes bir sekilde imtihan olacak
Degistirebiliyorsanndegistir degistiremiyorsan güzel yanlarını görmeye çalış
Hayat ne getirir bilemeyiz
Hakkında hayırlısı olsun
sağol canım benim evet bir yanımı inatla büyütemiyorum öyle ağır şeyler yaşadımki belki büyüseydim kaldıramazdım :37:

bende merak ediyorum ya keşke imkan olsada görüşebilsek hatta dün içimden geçti böyle hepimiz aynı sitede otursak ne eğlenirdik birbirimizin bebeğine bakardır işlerine yardım ederdik derdini dinlerdik bu zamanda böyle arkadaşlıklar kurulmuyor yok değil çok değerli dostlarımız var ama birbirimize ayıracak vaktimiz yok o yüzden burası ve burda edinilen yakınlık çok önemli birbirimize zaman ayırıyoruz dinliyoruz tavsiye veriyoruz :13:

hepiniz büyük değer kazandınız hayatımda iyiki varsınız :16::16::16::16::16::16:

katılıyorum aynen:16:

Kızlar internetim yok bikac gun ben de yasinleri bu gece bitiriyorum gelemezsem kendinize iyi bakın duamızı daeceğim bu gece arkadasımız için
Herkesi kucakladimmmm

kızlar bizim oğlan tembelmi bazı bebekler emeklemeye bile başlamış bu dönemde her bebek farklıdır gerçi ama yinede kafama takılıyo bizimki oturuyor ama uzun süre değil sağa sola dönüyo bide o kadar

kızlar bizim oğlan tembelmi bazı bebekler emeklemeye bile başlamış bu dönemde her bebek farklıdır gerçi ama yinede kafama takılıyo bizimki oturuyor ama uzun süre değil sağa sola dönüyo bide o kadar

Benimkinde de tık yok:)) bazı bebekler emeklemeden yürürmüş benim de umudum bu yönde:)

kaliteli bi uykuyu zaten unuttum ve ondan vazgeçtim de...! arkadaşlar sizde de durum aynı mı ben bi gariplik seziyorum çünkü halimizde. doktorumuz açlığa bağladığı için henüz bi çözüm bulamadık. gece uyku saatimiz geldiğinde güzelce mamasını verip uyutuyorum (muhallebi tarzında aptamilin gece maması veya hipp neyse...) 3 saat sonra uyanıp emiyo sonra her 2 saate bir uyanıp emiyo. işin kötüsü bazen emdikten sonra uykuya dalamıyo kalkıp yastık üzerinde sallıyorum dakikalarca. sabaha kadar korku filmi gibi ne yapıyorum ne ediyorum bilmiyorum meme öle açık kalıyo yanımda uyuyakalıyo üstümüz açık falan... bazen saat başı bile olabiliyo emmesi. niye bu kadar açlığa tahammülü yok sizin bebişlerde aynı mı? aynıysa ne zaman düzene giricez alışkanlık olmasından korkuyorum bu durumun.
canım senin bebiş emzik almıyor heralde.
ben bazen gece mızıldamaya başlayınca emziği ağzına veriyorum, pışpışlıyorum tekrar dalıyor..
yani her uyanması açlıktan diye düşünme, uykusu bölünür, rüya görür.. yada senin varlığını hissetmek ister..

ama bu bikaç gündür memeye bi düşkünlük başladı,, gece bile uzun uzun emiyor, ağzında tutuyor..

sağolun kızlar..
tuğçee yok canım oğluş tam 9 kilo. ben de anlamadım 12 damla neye göre verdi. 12 damla o ilacı ben içsem ben de çıkarırdım herhalde :) hemşireyi aradım midesi bulanmıştır, alışana kdr 5 damla ver dedi. ben de vermedim bi daha. yarın denerim tekrar. diş çıkaracak galiba bikaç gündür huzursuz, dişleri kaşınıyo zaten. bi de aşı oldu. aksi gibi yarın işe başlıyorum. yawrum bakıcıyla kalacak. başlamadan diş olayını atlatsak diyodum ama öyle olmadı malesef :(
canım, Allah kolaylık versin.. ilk zamanlar zorlanacaksın..
inş yavrun da sen de kısa sürede adapte olursunuz..

canım, neredeyse bir sene oldu diyorsun..
o kadar uzun zaman ilişkiye girmedikten sonra psikolojik olarak bile insan mesafeli olabilir buna..
40 gün lohusalık, öncesinde de 2,5 ay kadar hamilelikten. belki 3-3,5 ay uzak kaldık biz.
inan sonra istek olduğu halde zor oldu, ben de sezaryenliyim..
düşününce, vajinal doğum olmadı, neden bu ağrı acı diyorsun ama doğum öyle bi şeyki,, tüm bedenini etkiliyor..

normale dönmek biraz zaman alacaktır, bana kalırsa bi kadın doğumcuya gidebilirsin..
o herşeyin yolunda olduğunu söylerse sen de rahatlarsın, bedenden önce kafada biten bi mevzu bu..
inş kısa sürede hallolur sorununuz.. ama zaman geçirmeden bi uzmandan yardım almanı öneriyorum, en yakın zamanda.. mesela yarın..

canlarım, neden bizimki emeklemiyor, ne zaman emekleyecek,
geç mi kaldı diye kendinizi velveleye veriyorsunuz?

her çocuğun gelişimi farklıysa, başka zamanlarda diş çıkarıyorsa, gayet doğal ayrı zamanlarda emeklemesi..

ayşecik 3 ay dolmadan döndü.
bu gelişimle gitseydi, şuan emeklemeden yürüyüşe geçmiş olmalıydı:37:
gel gelelim, şimdi tekerlek nasıl yuvarlanıyorsa tamtur.. bizimki de dönerek gidiyor gideceği yere..:1:

ama fark ediyorum, yüzükoyun yatarken kendini ileri ittiriyor, arada bi popoyu kaldırınca biraz ilerliyor..
yani bu dönme gibi kısa bi sürede olabilir..

demem o ki; bebişlerinize zaman tanıyın, bu arada onları yönlendirelim.
ben seriyorum battaniyeleri üstüste,, başlıyorum oyuna kendim evirip çeviriyorum.
yüzüstü yatırıp ayaklarına set yapıyorum, destek alsın kendini ileri sürsün diye..
böylelikle hareketi keşfedip ilerleyebilirler di mi?:54:

aşı ve sonrası günler benim için hep sıkıntılı geçiyor maalesef,ateşi çok yükselmese de kızım zorla tutulmaktan nefret ettiği ve iğneden canı yandığı için 1-2 gün huzursuz oluyor ve uykudan korkarak uyanıyor.
ferrum veriyorum ben çok şükür hiç kusma sorunu olmadı.
ama ağzından atıp bayaa bi kıyafetini kullanılamaz hale getirdi:)
ilk gün olduğu için belki midesini bulandırmıştır.bence 1 gün ara ver.
12 damla çok değil mi?
ben 7500 gr olduğu için 7damla veriorm,her kiloya bi damla diye biliorm.

geçmiş olsun canım. bizde bi yan etki olmadı, biraz huzursuzluk o kadar..
ama bacağı ağırabilir, çok dokunmayın demişti hemşire.. ateş de oluyor kimilerinde.. takip et, inş bi şecik olmaz..

kan damlası kusma yapıyor, çok insandan duydum..
kimisinde de kabızlık..
yarın da ver bakalım, eğer yine kusarsa, arayıp sor, muadil başka bi ilaç verir..
olmazsa hiç vermezsin..:19:
ben dün ilk kez verdim, kusmadı..
[/QUOTE]

sağolun kızlar..
tuğçee yok canım oğluş tam 9 kilo. ben de anlamadım 12 damla neye göre verdi. 12 damla o ilacı ben içsem ben de çıkarırdım herhalde :) hemşireyi aradım midesi bulanmıştır, alışana kdr 5 damla ver dedi. ben de vermedim bi daha. yarın denerim tekrar. diş çıkaracak galiba bikaç gündür huzursuz, dişleri kaşınıyo zaten. bi de aşı oldu. aksi gibi yarın işe başlıyorum. yawrum bakıcıyla kalacak. başlamadan diş olayını atlatsak diyodum ama öyle olmadı malesef :([/QUOTE]

Canim kan damlasi kiloya gore verilio bizmkide 9kilo 9damla veriyorum bn sende ole yap 12damla cok fazla verme bnce...

her çocuğun gelişimi farklıysa, başka zamanlarda diş çıkarıyorsa, gayet doğal ayrı zamanlarda emeklemesi..

gel gelelim, şimdi tekerlek nasıl yuvarlanıyorsa tamtur.. bizimki de dönerek gidiyor gideceği yere..:1:

ama fark ediyorum, yüzükoyun yatarken kendini ileri ittiriyor, arada bi popoyu kaldırınca biraz ilerliyor..

ben seriyorum battaniyeleri üstüste,, başlıyorum oyuna kendim evirip çeviriyorum.
yüzüstü yatırıp ayaklarına set yapıyorum, destek alsın kendini ileri sürsün diye..

Aynen canim katliorm sana her cocugn gelisimi farklidr bizde ole butungun yerde calisiorz ite kalka bisiler yapio bgn yuzustuyken bi baktim kendi kendini geri geri itiyo taaa battaniesnn disina kadar gtms yavas yavas ogrenckler hepsini aceleye gerek yok:))

kızlar geçmişi falan okuyamadım 2 gecedir hiç uyumadım desem yeridir artık tuşlara bile zor basıyorum oğlum hiç uyumuyor öksürük burnu akıyo sürekli sümüklü hırıltı da var demin de ateşi 38.5tu calpol verdim beklemedeyim dua istemek için yazıyorum kv diştendir diyor inşallah öyledir korkuyorum uzun bir süre oldu hastalığı bu arada bu gece annemler bana yatıya geliyor çok sık hatta belki birkaç gün hiç giremeyebilirim hepinizi çok öpüyorum, dua ile...

canım ben yıllar evvel ilaç firmasında çalışıyordum işim çok yoğun ve stresliydi geç saatlere kadar mesai kalmaktan stresten bitmiş haldeydim uykusuzlukta o biçim velhasıl kelam aynı sorunu yaşıyordum evliliğimde henüz yeni olduğundan ben hep kendimden bildim sorunu ten uyumsuzluğu dedim psikolojik dedim eşim sağolsun hep anlayışlı oldu o konuda şanslıydım ama ne zamanki yoğunluğa dayanamayıp işi bıraktım kendiliğinden geçti bu sorun çok zaman sonra kontrol esnasında doktorumla konuşurken o söyledi yorgunluk uykusuzluk vs gibi durumlar hormonların düzenli çalışmasını etkiler bu gibi sorunlara neden olur dedi yaşam şartlarım normale dönünce hormonlarımda dengeye girdi hamile kalıverdim

bence şu ara afacanlar bizi çok yoruyor malum uykusuzluk hepimizde mevcut bu durumda sende strese neden oluyordur haliyle tüm bunlar birleşince hormonlarında etkilenmiştir ama nasıl aşabilirsin o noktada şartlarını bilemediğim için birşey söylemek zor daha kaliteli uyku ve stressiz yaşam için şu dişleri patlatabilmemiz lazım :) eşimde aramış şimdi parise uçak bileti almış akşama gidelim diyor :9::9::9:
bende şu kafamı kurcalayan beraber oturma mevzusunu açarım artıkın :32::32::32:

adimiyim ne :1::1::1::ssz::ssz::ssz:

canım senin bebiş emzik almıyor heralde.
ben bazen gece mızıldamaya başlayınca emziği ağzına veriyorum, pışpışlıyorum tekrar dalıyor..
yani her uyanması açlıktan diye düşünme, uykusu bölünür, rüya görür.. yada senin varlığını hissetmek ister..

ama bu bikaç gündür memeye bi düşkünlük başladı,, gece bile uzun uzun emiyor, ağzında tutuyor..

canım, Allah kolaylık versin.. ilk zamanlar zorlanacaksın..
inş yavrun da sen de kısa sürede adapte olursunuz..

canım, neredeyse bir sene oldu diyorsun..
o kadar uzun zaman ilişkiye girmedikten sonra psikolojik olarak bile insan mesafeli olabilir buna..
40 gün lohusalık, öncesinde de 2,5 ay kadar hamilelikten. belki 3-3,5 ay uzak kaldık biz.
inan sonra istek olduğu halde zor oldu, ben de sezaryenliyim..
düşününce, vajinal doğum olmadı, neden bu ağrı acı diyorsun ama doğum öyle bi şeyki,, tüm bedenini etkiliyor..

normale dönmek biraz zaman alacaktır, bana kalırsa bi kadın doğumcuya gidebilirsin..
o herşeyin yolunda olduğunu söylerse sen de rahatlarsın, bedenden önce kafada biten bi mevzu bu..
inş kısa sürede hallolur sorununuz.. ama zaman geçirmeden bi uzmandan yardım almanı öneriyorum, en yakın zamanda.. mesela yarın..

Cincon benim yorgunluğum yok tabi geceleri uyku az ama gunduz evdeyim ücretsiz izindeyim buna rağmen esim madem evdesin cocuğumuz icin ,her hafta temizlige gelen bayan gelmeye devam etsin senin kafan rahat olsun çocukla ilgilen dedi yani temizlik bile yapmıyorum kizim cok uslu şartlarım uygun yani:( sadece adet olmadım diye olabilir mı yumurtlama olmuyo sonuçta vücutta akıntım bile yok

Cena kadindogumcuya giderim ama bu sefer de sut hormonlarını etkilicek bı ilaç vs verir diye cok korkuyorum kızımı emzirmek dunyanın en güzel şey çünkü

kızlar geçmişi falan okuyamadım 2 gecedir hiç uyumadım desem yeridir artık tuşlara bile zor basıyorum oğlum hiç uyumuyor öksürük burnu akıyo sürekli sümüklü hırıltı da var demin de ateşi 38.5tu calpol verdim beklemedeyim dua istemek için yazıyorum kv diştendir diyor inşallah öyledir korkuyorum uzun bir süre oldu hastalığı bu arada bu gece annemler bana yatıya geliyor çok sık hatta belki birkaç gün hiç giremeyebilirim hepinizi çok öpüyorum, dua ile...

cok gecmis olsun cnm bizimkide dis cikarirken iki gun ateşlendi..ama sizde öksürükte varmış ondandaolabilir.bence fitil dene.suruptan daha etkili..Rabbim acil sifalar versin

teyzeleri biz acd3 diye bi vitamin kullanıyoruz 3 aydır.10 damla veriyorum.
benim kızımın bacakları çıtırdıyor bazen maalesef nadir de olsa görülen birşeymiş ama herhangi bi sıkıntı yok Allaha şükür.
bu yüzden bu damlayı verdi özeldeki doktorumuz.

kızzllaaaarrrr bişey sorucaamm,
sebze çorbasını pişirdiğim gün ve ertesi gün veriyorum ben,günlük taze yapmak çok zor sadece 1 defa ısıtıp veriyorum.
ama bazı arkadaşlarım 3-4 günde veriyorum diyor..
siz nasıl yapıyorsunuz?

Ben sebze püresi şeklinde veriyorum ve günlük hazırlıyorum. Sen ne çorbaları veriyorsun??

Benim ki tembel birak emeklemeyi donmuyo bile;)2.5 aylikken dondu yuzustunden sirt ustune artik hic donmuyo sirt ustundende yyzystune hic donmedi zaten ;)cena seninkine.mash.erkekler tembel olur diyolar gerci :p

Gecmis olsun bebisler oksururken insanin ici gidiyo ya :(Rabbim sifa versin canim

Back
X