Anlat canım benim ya birbirimizden başka kimimiz var? Bak ben attım tuttum kv hakkında ama rahatladım:) hem yalnız değilsin kızz biz varız:) keşkelerle düşünme hiç boşver. Bebişine bakınca herseye değiceğini göreceksin. Galiba gurbetlik durumu var canını sıkan?
sağolasın canım benim evet ergun beye gittik zaten doğduğundan beri ona gidiyoruz. inşallh edanın da iyi haberlerini duyarız dualarımız sizinle.
ah canım noldu öyle çok dolmuşsun. keşke deme hayırlısı böylemiş de zaman ne gösterir bilinmez tabiki anneler yardımcı oluyor ama herkesin annesi yanında olamıyor malesef. gurbette misin bilmiyorum ? herkesin bi buhran dönemi olurmuş sende feraha çıkarsın allahın izniyle
evet gurbetteyim ama önceleri hiç böyle değildi çok ama çok yardımcı olurdu eşim ne zaman istesem gönderirdi şimdi annemlerin gelmesi bile batar oldu ona benim gitmeme de çok zor izin veriyor son bi kaç ayda kafayı yedi sürekli onun ailesi ile olmamızı istiyor çocuğu da tuttuğu gibi hep götürüyor sana mı sorcamlar şunlar bunlar saygı çok önemli bence onu kaybediyo olmaktan korkuyorum maddi başka sorunlar da var ayy bilmiyorum çekip gidesimmm var artıııkkkkk daa oğlumm onu görünce çok kötü oluyorum