• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kızlar lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum. ama emzirme döneminde yapılabiliyor mu emin olamadım.. araştıran ve yaptırmayı düşünen var mı? bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

kızlar lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum. ama emzirme döneminde yapılabiliyor mu emin olamadım.. araştıran ve yaptırmayı düşünen var mı? bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

ben hamile kalmadan önce baslamıstım hamıle kalınca bırakmıstım. emzirmeyi etkileyecegınmı sanmıyorum cunku zararlı ısık vermıyor ve sadece tuyun kokune kadar etkılı oluyor ama yine de iyice arastırıp başlayın. ve kesınlıkle lazer buyuk rahatlık

bana eve ağdacı geliyor kendisi güzellik merkezinde çalışıyordu bu işleri yapıyordu emzirmen geçince başla yaptıracaksan dedi sonuçta vücuda lazer ışınları giriyor dedi

Evet bize de geldi hemde çok güzel ama kızım içindeki meyve püresini hiç beğenmedi

Kızlar bizede doktor devit damlasını kesip acd 3 diye bir damla verdi d vitaminine ilaveten ac vitaminleri de varmış içinde

kızımın 1. ya da 2. ayından ıtıbaren onu kullandım. ekstra vitamin var diye onu önerdi doktorum.

günaydın canım iyi bol bol dinlenirsin ne güzel

canım benimkide sevmiyor tatlıyı püre şeklinde bebek çorbalarından muhallebilerden nefret ediyor sadece arı mamaya itirazı yok oda bir kaç kaşık ama ver salçalı sarımsaklı yoğurtlu yemekleri geç karşısına seyret senden benden güzel yer başımız dertte bu afacanlarla valla damak tatları erken oluştu sanırsam

aynen yaa ne bi meyve püresi nede muhallebi hiçb,rini yemiyo sarımsaklı baharatlı salçalı ıspanak yemeğini filan ezmeden flan yiyo meyveyi anca elinde kemiriyo oda sanırım dişini kaşımak için :9: file alıcam bakalım işe yarıycakmı en azından meyve yiyebilsin.nasıl ayırt edebiliyolar daha şimdiden aklım almıyor.Rabbimin işi işte şimiden birer birey oldular bili bıcırıklar :emir_bebek:

maşallah kuzuya:nazar:
bizimki de kaşık görünce ağzını kilitliyor, biberondan hiçbir şekilde içmiyor.. :27:
ama eline ekmek ver, sanki kıtlıktan çıkmış gibi yiyor :37:

zap yaparken bir iki kez rastgeldim..
inan stv böyle salak saçma bi program nasıl yaptı şaştım.. :19:
mail atıcam, memnuniyetsiziliğimi söyleyeceğim.:20:

Ben hiç şaşırmadım desem yeridir canım...
Artık onlarda aştılar kendilerini.. Amaçlarını şaşırdılar.. Reyting işine girdiler iyice... :19:

kullanılıyo mu artık doğumkontrol hapı
bende istiyorum yaa süte geçmiyomuymuş ki ??

[/B]-[/FONT]

bende kullanıyorum 2.kutudayım süt azalması yapıyor

Bende kızım yataktan düşmeden birkaç gün önce arkadaşın biri bebeğini küçükken nasıl düşürdüğünü anlatmıştı. Çok üzüldüm aklımda kaldı. Kendi kendime de bu sakarlığıma rağmen hala kızıma birşey olmadı demiştim. Birkaç gün sonra başıma geldi:((
Kendi kendimize yapıyoruz yani:) birde artık hareketlendiler biz bu hallerine alışamadık sanırım. Takma kafana daha ciddi birşey olmamış çok şükür.

Bu arada hamile miyim diye benimde aklıma geldi ama doğum kontrol hapı kullanıyorum düzensiz de olsa:) sanmam yani.

düzensiz derken unuttuklarının yerine içiyorsun demi öle hamile kalan çok

Bana cevap veren canim arkidislerim sizi cok seviyorum onerilerinizi dikkate alacağım cenacim sen varya bitanesin bu topigin güzin ablasi..eylülcum kilosunu sormuştun 7 aylıkken bizim pasa 11 in üstündeydi çıplak..dr da kilodan donemeyecegini söyledi ileriki aylarda dedi..simdi burda anlatiosunuz hevesleniom;) maaşallah hepinizinkilere

Evet bize de geldi hemde çok güzel ama kızım içindeki meyve püresini hiç beğenmedi

Kızlar bizede doktor devit damlasını kesip acd 3 diye bir damla verdi d vitaminine ilaveten ac vitaminleri de varmış içinde

kızımın 1. ya da 2. ayından ıtıbaren onu kullandım. ekstra vitamin var diye onu önerdi doktorum.

Biz kullanıyoruz bunu derin zayıf bi bebek istahsiz hastalandığında Dr verdi c vitamini alsin diye icinde demir de varmış ekstradan Demir kullanmıyoruz

bu damlayı bır aydır kullanıyoırum ben;doktorumuz verdı devit i bırak dedı..devıte gore daha etkılı bır damla
kızlar tavsıye edıyosunuz yanı alsammı acaba devlet karsılamıyodur tabıkı.
bebısımın gelısımı ıcın cok ıyıyse hemen alırım
hersey onlar ıcın :)

Son düzenleme:
kızlar tavsıye edıyosunuz yanı alsammı acaba devlet karsılamıyodur tabıkı.
bebısımın gelısımı ıcın cok ıyıyse hemen alırım
hersey onlar ıcın :)

canım biz onu değil ACD3 diye bir vitamin var onu kullanıyoruz doktorumuz verdi bence sende kendi kafana göre alma her çocuğun bünyesi farklı olabilir doktoruna bir danış istersen

Son düzenleme:
bizde kullanmıyoruz dr.rumuza sordum .gerek yok dedi.

bizimki meyveyi çok seviyor.portakal delisi bir dilm ver bitirmeden yine istiyor.

bugün balkabakli irmikli püre yaptım oğluma .kıvamı ve görüntüsü çok hoş görünüyor.

artanıda ben yiyeyim bari.:9:

ohh afiyet olsun yarasın paşaya

bizde kullanmıyoruz dr.rumuza sordum .gerek yok dedi.

bizimki meyveyi çok seviyor.portakal delisi bir dilm ver bitirmeden yine istiyor.

bugün balkabakli irmikli püre yaptım oğluma .kıvamı ve görüntüsü çok hoş görünüyor.

artanıda ben yiyeyim bari.:9:

Bende yapıyorum onu kızım çok seviyor.. İçine birazda ceviz rendesi ve tarçın atabilirsin canım... Bir zararı olmaz.. :34:

kızlar şuan paşama kahvaltı verıyorum bulamaç şeklınde verdım ben hep.sızler nasıl yapıyosunuz kahvatısını tek tekmı verıyosunuz
cıcıbebe kızarmıs ekmegın sert kenarlarını kesıp ahşap havanda ıyıce ufaladıktan sonra ıhlamurla ıslatıyorum
içinede az yumurta sarısı labne peynırı pekmez

ben ayri ayri veriyorum canım kizimda da oyle yaptım bulamaç şeklinde vermeni pek tavsiye etmem yedirmesi daha kolay ama tatları ayırt edemez ilerde zorlanirsin.. bir gun yumurta sarısı, peynir şımdı tahin pekmezde ekledim ekmek olarakta tam bugday ekmegi bazen zeytin de veriyorum (tuzsuz tuzluysa suda bekletip tuzunu alabilirsiniz) bir günde kahvaltılı k muhallebilerden veriyorum içine bisküvi atıyorum 2 tane ..aslında kizimda veriyordum kayısı haslayip muhallebiye karistiriyordum ama. oğlum ishal olduğundan daha vermedim ona

arkadaşlarr hipp 'e uye olmak yeterlımı..oğluma hipp ın sadece yabanmersinlı elmalı puresı ve elma üzüm suyu alıyorum ıkısınıde cok begeniyor..doktorumuzda hipp urunlerını tavsıye etmıstı bıze...gelsınde bıskuvısınede bakalımm:)paketı 6 mılyondu nasılmıs bakalımm beleş:)

cenacım geçmiş olsun dileğin için teşekkür ederim.:16::16:
fatmacım paşanın maşallahı varmıs:nazar::nazar:
narağacı nickin güzel olmuş hayırlı olsun feyzabilal de güzeldi aslında yalnız aklıma hep huzur sokağı geliyordu:9:bu arada benim nickim eşimle ilk çıkmaya başladığımız tarih öğrencilik yıllarımızdı 12 eylül 2004 bayagı geçmişimiz varmış bu arada:)) oradan geliyor.Kızlar sizin nickler nereden aklınıza geldi:28:
bu arada lazerden bahsetmişsiniz ben hamilelikten önce gitmiştim ama 2 seans sonra hamile olduğumu öğrenince bıraktım bacaklarımda su an çok az çıkıyor oldukca faydası oldu bana.Daha sonra devam etmeyi düşünüyorum.
Ben sadece d3 kullanıyorum su anda bu arada devit ne zamana kadar kullanılacakmış bilginiz varmı?

arkadaşlarr hipp 'e uye olmak yeterlımı..oğluma hipp ın sadece yabanmersinlı elmalı puresı ve elma üzüm suyu alıyorum ıkısınıde cok begeniyor..doktorumuzda hipp urunlerını tavsıye etmıstı bıze...gelsınde bıskuvısınede bakalımm:)paketı 6 mılyondu nasılmıs bakalımm beleş:)

valla ben ne zaman üye oldum onu bile hatırlamıyorum ama sadece üye olmak yeterli

Back
X