• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

cenacım geçmiş olsun dileğin için teşekkür ederim.:16::16:
fatmacım paşanın maşallahı varmıs:nazar::nazar:
narağacı nickin güzel olmuş hayırlı olsun feyzabilal de güzeldi aslında yalnız aklıma hep huzur sokağı geliyordu:9:bu arada benim nickim eşimle ilk çıkmaya başladığımız tarih öğrencilik yıllarımızdı 12 eylül 2004 bayagı geçmişimiz varmış bu arada:)) oradan geliyor.Kızlar sizin nickler nereden aklınıza geldi:28:
bu arada lazerden bahsetmişsiniz ben hamilelikten önce gitmiştim ama 2 seans sonra hamile olduğumu öğrenince bıraktım bacaklarımda su an çok az çıkıyor oldukca faydası oldu bana.Daha sonra devam etmeyi düşünüyorum.
Ben sadece d3 kullanıyorum su anda bu arada devit ne zamana kadar kullanılacakmış bilginiz varmı?

canım geçmişi okudum ama gözden kaçmış sanırım cena neden geçmiş olsun dedi hayırdır

d3 1 yaşına kadar kullanmamız gerekiyor canım

acd 3 den söz etmişsiniz kızlar benim doktor ondan verme 10 damladan az evreiyrosun onda dedi dvte devam

Uzun bir aradan sonra herkese merhaba,
Geçmişi okumaya kalktım ama bir türlü tamamlayamadım.
Busmaicim oğluşunun elini gördüm içim cız etti,çok çok geçmiş olsun:( maalesef hepimiz böyle ev kazaları yaşıyoruz artık. Kızım hiç düşmese 2-3 kez düşüyo günde,sürekli takip ettiğim halde. Yüreğim hop hop geçiyo işte günler.
Dişi çıkan bebeklerimiz için de hayırlı olsun diyelim :))
Geçenlerde bebeğimin ayaklarında bi anormallik var gibi gelince dün ortopediste götürdüm,maalesef düztabanlığa eğilim varmış,çok erken farketmişsiniz dedi doktor.en erken 2-3 yaşına kadar ortopedik ayakkabı önerdi.bebeklerin çoğunda olurmuş ve %95 geçer dedi.ilk önce çok üzüldüm ama araştırınca biraz rahatladım.
Bebeklerinizin gelişimi ne durumda bilmiyorum ama benim kızım çok hareketli ,19 temmuz doğumlu,epeydir emekliyodu,10 gündür filan koltuk kenarı vs tutup kalkıyo,orda ilerliyo ve bunu yapmaya bayılıyo . Dolayısıyla çok fazla düşüyo,yürüteçte saf saf oturuyo,5 dak da sıkılıyo.
Bende durumlar böyle,sıkıntılarım da çok fazla ama paylaşmak istediğimde hep bişey çıkıyo,şimdi de ekin uyandı,hepinize iyi haftasonları :))

bende kullanıyorum 2.kutudayım süt azalması yapıyor

düzensiz derken unuttuklarının yerine içiyorsun demi öle hamile kalan çok
Geçen ay onu bile yapamadım valla. Paris ziyaretimizde pek olmadı zaten. Hamilelik olduğunu sanmam.

Bu arada zeynep, hullus, eylül hoşgeldiniz:) bugün uzun zamandır girmeyenleri görüyoruz topikte.

Geçen ay onu bile yapamadım valla. Paris ziyaretimizde pek olmadı zaten. Hamilelik olduğunu sanmam.

Bu arada zeynep, hullus, eylül hoşgeldiniz:) bugün uzun zamandır girmeyenleri görüyoruz topikte.
:38:bebişim yoklugumu farketmışsın muahhh:16:bu öpücük sana
takılıyorum paşa uyuyor ya hemen pc nın tusuna bastım kahve yaptımmm bakınıyorummmmm hosbuldukkk :7:

bende geldim kızlar iki gündür bakamadım bugün evdeydim ama kuzenlerim vardı gittiler. yemeğe giriştim şimdi bitti işim ama elif fırsat vermicek sanırım bağırıp duruyo oturduğu yerden sıkıldı kucak istiyo

:38:bebişim yoklugumu farketmışsın muahhh:16:bu öpücük sana
takılıyorum paşa uyuyor ya hemen pc nın tusuna bastım kahve yaptımmm bakınıyorummmmm hosbuldukkk :7:
Farkedilmez mi kızz? Geçti mi ömürün huysuzlukları? Nasıl oldu kuzun uslanmadı mı hala?:))

Hoşbulduk canım :)

Uğrayın arada yahu çok ta boşlamayın bizi:))

Bana cevap veren canim arkidislerim sizi cok seviyorum onerilerinizi dikkate alacağım cenacim sen varya bitanesin bu topigin güzin ablasi..
o senin güzelliğin bacım:17:

herkese merhabaaa:32::32::9::9:
nerdesin kız?!
bi görünüyorsun, sonra bir ay yoksun, olmuyo böyle:20:
ömür paşa nasıl?

Geçenlerde bebeğimin ayaklarında bi anormallik var gibi gelince dün ortopediste götürdüm,maalesef düztabanlığa eğilim varmış,çok erken farketmişsiniz dedi doktor.en erken 2-3 yaşına kadar ortopedik ayakkabı önerdi.bebeklerin çoğunda olurmuş ve %95 geçer dedi.ilk önce çok üzüldüm ama araştırınca biraz rahatladım.
Bebeklerinizin gelişimi ne durumda bilmiyorum ama benim kızım çok hareketli ,19 temmuz doğumlu,epeydir emekliyodu,10 gündür filan koltuk kenarı vs tutup kalkıyo,orda ilerliyo ve bunu yapmaya bayılıyo . Dolayısıyla çok fazla düşüyo,yürüteçte saf saf oturuyo,5 dak da sıkılıyo.
Bende durumlar böyle,sıkıntılarım da çok fazla ama paylaşmak istediğimde hep bişey çıkıyo,şimdi de ekin uyandı,hepinize iyi haftasonları :))
canım, henüz teşhis için erken, dediği gibi geçer gibime geliyor, takma, takılma:34:
19 temmuz doğumlu ve epeydir emekliyor öyle mii?:46:
madem emekliyor, tutunup kalkmaya da başladı, senin yerinde olsam
yürüteci evin en ücra köşesine kaldırırırm:19:

Uzun bir aradan sonra herkese merhaba,
Geçmişi okumaya kalktım ama bir türlü tamamlayamadım.
Busmaicim oğluşunun elini gördüm içim cız etti,çok çok geçmiş olsun:( maalesef hepimiz böyle ev kazaları yaşıyoruz artık. Kızım hiç düşmese 2-3 kez düşüyo günde,sürekli takip ettiğim halde. Yüreğim hop hop geçiyo işte günler.
Dişi çıkan bebeklerimiz için de hayırlı olsun diyelim :))

önemseme canım ayakkabı ile halloluyor.. benim kardeşimde de vardı ordan biliyorum ;)

Son düzenleme:
sağlık ocağına gittik bugün..
geçtiğimiz iki ay 250 şer gr alan ayşecik tüm iştahsızlığına rağmen
bu ay 450 gr almış, çok sevindim.. 7350 gr ve 66 cm :16:

ek gıda konusunda sıkıntı yaşadığımızı anlattım, hemşire 4 dişin de çıktığını görünce,
zaten bildiği tek şey emmek, ek gıdaya geçiş dönemi, e diş de çıkarıyor, isteksiz ve iştahsız olması normal.
diş huzursuzluğundan bu ara emmeye düşkünlüğü artmış olabilir, kendini avutmaya çalışıyor.
aldığı kadar ver zorlama, kilosu yeterli, zamanla alışacaktır dedi. :40:

kızlar lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum. ama emzirme döneminde yapılabiliyor mu emin olamadım.. araştıran ve yaptırmayı düşünen var mı? bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

hamile kalmadan önce yaptırıyordum hamileyken yaptırmadım.
geçen ay yaptırdım tekrar ilk kez, süte geçmesi imkansız bence.

canlarım, bu lazeri bacak ve koltuk altı için mi araştırıyorsunuz?

ben kendimi bildim bileli, dizden aşağısını temizlerim.
bi evleneceğim zaman tüm bacağımı aldım, sonra da pişman oldum.
zaten ben bile zor görüyorum, birkaç cm arayla ince, zayıf, sarı tüyler..
alsam neee, almasam nee:19:

koltuk altı, bikini bölgesi temizlik için şart da.. dizden aşağısı da göz tırmalıyor çok çirkin..
bunlar bile büyük angarya geliyor bana..:37:
ne kaşımı alırım ne bıyığımı..
zaten yoklar daaa:9:

sağlık ocağına gittik bugün..
geçtiğimiz iki ay 250 şer gr alan ayşecik tüm iştahsızlığına rağmen
bu ay 450 gr almış, çok sevindim.. 7350 gr ve 66 cm :16:

ek gıda konusunda sıkıntı yaşadığımızı anlattım, hemşire 4 dişin de çıktığını görünce,
zaten bildiği tek şey emmek, ek gıdaya geçiş dönemi, e diş de çıkarıyor, isteksiz ve iştahsız olması normal.
diş huzursuzluğundan bu ara emmeye düşkünlüğü artmış olabilir, kendini avutmaya çalışıyor.
aldığı kadar ver zorlama, kilosu yeterli, zamanla alışacaktır dedi. :40:

Maşallah kuzuna:) doğru söylüyorsun zorlamamak lazım. Kendi hallerine bırakmak lazım. 4 diş??? Uuuuuu!! Bizim bi tane bile yokki:(( dişler çıksın ek besinde yer , emerde.. Benimki emmeye devam etse ek besin olayı umrumda bile olmazdı.

Back
X