Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Eveeeett kızlar ve feyzaaa, atamalar açıklandı. İstediğimiz yere atandı eşim. Bizimkide eve 8 km feyzacım. Fakaaaat; eşim daha önceki planımızı yedi:( kayseriye taşınıp 2. Bebeği yapacaktık. Ama bunları seneye yapalım diyor. Bende çok ısrarcı değilim zaten. Oraya gidincede olacakları kestiremiyorum çünkü. Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım. Olsun eşim yakın yere geldi ya:))) sizede hayırlı olsun feyzaaaaa...

canımcııım, çok sevindim.. hayırlı olsun :46:

$Görüntü158.webp$Görüntü159.webp$Görüntü197.webp$Görüntü002.webp

İşte bugün yaptıklarım... :16::16:

biraz saygı.. başka bi şey değil:37:

işler güçler:118:

Son düzenleme:
libyanaaaa bende bunu yaptımmm:24::24:

haftasonu kaçamağımızdan:23::23:

Eklentiler

• $th_IMG_2069.webp
    $th_IMG_2069.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 34
  • $th_IMG_2065.webp
    $th_IMG_2065.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 46
Eveeeett kızlar ve feyzaaa, atamalar açıklandı. İstediğimiz yere atandı eşim. Bizimkide eve 8 km feyzacım. Fakaaaat; eşim daha önceki planımızı yedi:( kayseriye taşınıp 2. Bebeği yapacaktık. Ama bunları seneye yapalım diyor. Bende çok ısrarcı değilim zaten. Oraya gidincede olacakları kestiremiyorum çünkü. Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım. Olsun eşim yakın yere geldi ya:))) sizede hayırlı olsun feyzaaaaa...
canım bizimki hala belli değil yaa :((( hayırlı olsun sizlerinki darısı başıma inş...

Ellerine canımcımmm hamarat hatunnnn :56::56:

Borntobemother, evet cnm gymboree dediğin fiyat

Libyana gene döktürmüşsün şekerim:))
Arya seninde ellerine sağlık
Ayşecikte keyif yapıyor galiba pc başında

Süt bankası hakkındada dini kosmına bişey demiyorum ama birde şöyle düşünün kızlar
Prematüre doğan bebekler için anne sütünün önemi çok büyük, anneler 30.haftada falan doğum yapabiliyor. Zaten psikolojileri alt üst olmuş durumda oluyorlar, sütleri nasıl gelecek o üzüntüyle. İşte böyle bebekler için çok lazım anne sütü.

Off yazdıklarım gitmiş
Libyana mütevazilik yapma kendimi sorguya çektim resmen ..baban için çok üzüldüm mekanı cennet olsun
Yarın kahvaltıya misafirim var onla uğraşacağım şimdi

Canım bizde iyi olmaya çalışıyoruz yani edacık iyi maşallah ama annemin biraz bileği ağrıyor ona üzüldüm çünkü eda artık yormaya başladı birde tabi malum konu Zeynep in ameliyatı akşamdan beri kıza iki kere lavman yapıldı şimdide serum takmışlar biraz moralim bozuk anlayacağın şu günü hayırlısı ile bir atlatsak iyi olacak

nasıl olmuş zeynep canım inşallh atlatmıştır 4 yaşındaymış ben bizimkilerle aynı zamanlarda sanmıştım nerden öyle düşündümse. canım benim kıyamam ben ona ya baya baya farkında yani olanların allah bir daha yaşatmasın bu son olsun şifa bulsun inşallh.

Kizlar cok ama cok hasta oldum sabah da yazmistim galiba oluyorum diye ama hic sallamadiniz;))))) ciddi perte cikiyorum duanizi esirgemeyin nolur uyuyamiyorum bile burnum feci tikali :((((

Back
X