Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Allah Allah nıye oyle tepkı verıyorlarkı..?nıhayetınde sadece bayanların gırıs yaptıgı bır sıte onlar bunun pek oyle olmadıgını dusunuyorlarıdr belkıde..okurken arada aa bak soyle yazmıslar bızım kızda boyle aynı fılan dersenızzz:)bı fıkırlerı olsun en azından..ben bazen dıger temmuz bebelerıde boyleymıss dıyorum huzursuzluk,gece uyumama vs durumlarında...gecen ishal oldugunda bana dıyor kı bak senın kadınlarda:)varmıymıs daha onceden ishali boyle gecıren...gızlı saklıda okumayın bence; bazen sen ilhanı tut ben bıraz bakayım dıyorum meselaa..

canım kk'da bir derdim var http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var-f154/ diye bir bölüm var..:40: derdi olan kadınlar oraya konu açıyorlar.. bende bir kaç sefer aldatılmış kadınların konularını okumuştum..:30:. oda sonradan geçmişten onları bulmuş okumuş.. kızdı bana bunları mı okuyorsun diye.:57:. bende hayır benim anne grubum var ben genelde ordayım bunları merak edip okudum dedim. ama bir kere gördü yaa ikna olmadı.. sonra da yasakladı.:57:.:4:
önceleri birşey demiyordu ama..

MaşAllahh..bizimde olsun inşAllah..daha siftahımız bıle yok bızımdee..gecen gun kv bır komsusunun torunu 4 aylıkken diş cıkarmıs dıyormuskı..bızım kızın sütü kuvvetlii..:)bak bak bakk..kayınvalıdemde altta kalırmı..gec cıkan dis daha saglam olur senınkı cabuk curuyecekk:)

K.valideye bakın hele...:9::9:

Bizim bıdıgı pazar günü havanın cok guzel olmasından fırsat bularak parka göturduk...bıraz cocuk fılan gorsun dedik.. ustelık salıncakta salladık cok sevdıııı..zaten bır haftadır evde emekleyerek gezmedık yer bırakmıyor..bıraz mutfaga gıdıp geldımm paa odada yok..delı oldumm banyoya fılanmı gırdı dıye..baktımm odalara en son salonda masanın altına gırmıs dolanıyorr..:)yanı vesselam kızlarrr sakın emeklemıyor dıyee hayıflanmayınn..bı basladımımı durduruna aşkolsun.. kolunuz kanadınız kırılıyor tasıyıp durmaktan:)

Maşaallah size..:16: Bizde yuvarlana yuvarlana evi turluyoruz.. :emir_bebek::emir_bebek:
Avokadoyu nasıl yedirebilirim çok farklı çeşitlerde tüketiliyormuş tadı güzel değilmiş sanırım çorbalarına koysam etki eder mi?
canım buraya da bakabilirsin.. Aramıza hoşgeldin Avokado ! | Bebegimin saglıklı yemekleri :40:

Son düzenleme:
Dinlen bence. Bende aynı durumdayım. Bide burayı okuyacam diye gözlerim ağrıdı başım şişti. Derdim neyse:) ahanda gidip yatıyorum. Bizim kızda hapsurmaya basladı üstelik:((

Canancımm çok geçmiş olsun. Ayrıca doğru tahmin evet işteydim:))

Dilanaz 8. Ayınız ve dişiniz hayırlı olsun maşallah size. Merak ettim ilk dişten sonrakilerde sıkıntılı mı çıkıyor? O zaman yandıkk. Gerçi bizde daha hiç diş yok ama:(

Born ne oldu atamaa?

Hadi ben kactım.çok kaynatmayın ya hasta hasta zor okunuyo:) Biraz uyuyayım belki iyileşirim...

haticecim çok geçmiş olsun.. güzelce dinlenin İnşaallah.. Rabbim şifa versin...:16::16:

temmuz anneleri teker teker hasta olmaya başladı...
:25::25:

Dinlen bence. Bende aynı durumdayım. Bide burayı okuyacam diye gözlerim ağrıdı başım şişti. Derdim neyse:) ahanda gidip yatıyorum. Bizim kızda hapsurmaya basladı üstelik:((

Dilanaz 8. Ayınız ve dişiniz hayırlı olsun maşallah size. Merak ettim ilk dişten sonrakilerde sıkıntılı mı çıkıyor? O zaman yandıkk. Gerçi bizde daha hiç diş yok ama:(

Born ne oldu atamaa?

Hadi ben kactım.çok kaynatmayın ya hasta hasta zor okunuyo:) Biraz uyuyayım belki iyileşirim...

Cnmmm sanada cok gecmis olsun ya bnmkinin de burnu akiyo oksuruk de war ama ins boyle atlatirlar ilerlemeden atama da yrn aciklanacak ins ist en sona kaldi ztn tek tercihimiz var hayirlisi olsn ins

canım hayırlı olsun 7. ayınız

Minitacım 7. ayınız dolmuş. negüzel. diğer aylarınızda sağlıkla dolsun inşallah.
Teşekkür ederizzzzzz:16:
Aaaa çok sevindim libyanacım. tarif bendendi. başka tariflerde paylaşabilirim istersen. çok sık giremiyorum ama uzak kalıncada çok özlüyorum burayı. istediğiniz bişey olursa mutlaka okurum yazamasamda. Afiyet bal şeker olsun. bende dün güveçte pirinç pilavı üstü kekikli tavuk yaptım,bide yanına dondurmalı irmik helvası vede erişteli yeşil mercimek çorbası manyak güzel oldu. (övünmek gibi olmasın) ne yemek yapsam diye düşünenlere fikir açısından söylüyorum. ben burdan yaptığınız yemekleri okuyunca aaa bende yapimmm oluyorum.

Dondurmalı irmik dedin beni benden aldınnnnn:56:

Born ne oldu atamaa?

sonrakiler daha kolay çıkıyor evet.bizde diş çıkarırken ateş,iştahsızlık olmadı pek.

gece çok sık uyanmak en büyük derdimiz:50:en zoru azı dişleri.

aryaaaa gözün aydın canım hayırlısı olsunnnn

kızlar şu molfix reklamına bayılıyoruz biz alkış yapyoruz çıkınca aaa diye bağrıyro sanki çıktı der gibi :9::9:

çok tatlı oldu çok canıımın içi yiyesim ısırasım bağrıma basasım geliyor :98::69:

hele bir sarılışı var bana ölürümmmmmmmm ölürümmmmmmm canımın içiiiii :48::48:

Azcık dinleneyim kendime geleyim dedim sıpa huzursuz huzursuz. Uyanık desem değil, uyuyor desem değil. Nazar mı ettim acaba çocuğa? Ne güzel uyanmıyordu hiç sabaha kadar. Mızır mızır.... Onun o huzursuz haline mi üzüleyim? Uyanmalarına mı sinirleneyim? Hastalıktan zaten başımı kaldıramıyorum ona mı yanayım? Yarın okulda da programım var hiç hazırlık yapamıyorum onu mu düşüneyim? Gidip " bir derdim var" a yazsam daha uygun olur galiba.Hatta dertciklerim vaaar!

haticecim çok geçmiş olsun.. güzelce dinlenin İnşaallah.. Rabbim şifa versin...:16::16:

temmuz anneleri teker teker hasta olmaya başladı...
:25::25:
Aminn. Sağol şekerimm İlaç aldım dayanamayıp, şimdi biraz daha iyiyim sanki.
Cnmmm sanada cok gecmis olsun ya bnmkinin de burnu akiyo oksuruk de war ama ins boyle atlatirlar ilerlemeden atama da yrn aciklanacak ins ist en sona kaldi ztn tek tercihimiz var hayirlisi olsn ins
Merakla bekliyoruz canım sonuçları hayırlısı olsun inşallah. Yarına toparlarız umarım yaaa
sonrakiler daha kolay çıkıyor evet.bizde diş çıkarırken ateş,iştahsızlık olmadı pek.

gece çok sık uyanmak en büyük derdimiz:50:en zoru azı dişleri.
Bizde de çok var:(( diş mi değil mi onu bile anlamıyorum:((
aryaaaa gözün aydın canım hayırlısı olsunnnn

kızlar şu molfix reklamına bayılıyoruz biz alkış yapyoruz çıkınca aaa diye bağrıyro sanki çıktı der gibi :9::9:

çok tatlı oldu çok canıımın içi yiyesim ısırasım bağrıma basasım geliyor :98::69:

hele bir sarılışı var bana ölürümmmmmmmm ölürümmmmmmm canımın içiiiii :48::48:

Sağol bebeğeeemmm:)))

Günaydın:(( niye hemen sabah oluyo diye çok üzgünüm:(( 1-2 saat ancak uyuduk gece boyunca.

Günaydın:(( niye hemen sabah oluyo diye çok üzgünüm:(( 1-2 saat ancak uyuduk gece boyunca.

Günaydın. Uykusuzluk çok zorrrrr. Heleki ertesi gün başka çocuklara laf anlatacaksan daha zor. Ama şöyle düşün: bir an önce akşam olsun sonra sabah olsun sonra yine akşam ve böyle geçip gitsin; yaz tatili gelsin :) ben kendimi böyle motive ediyorum. Gerçi hakkını yemiyim oğlum iki gündür gecede sadece bir kere kalkıyor ve ben şoktayım. Aylardır uykusuz kalınca :) sizinki de geçecek inşallah.

Doktorumuz bize yürüteç önermedi. Allah korusun ilerde ortopedik rahatsızlıklar olabiliyormuş. Onun yerine ilk adım arabası yada bisikleti dedi. Ama onlar da anca yürüme aşamadı gelince kullanılabiliyor. Biz hepimiz yürüteçle büyümüşüz ve birşeyimiz yok ama şimdi doktordan öyle birşey duyunca insanın içi elvermiyor yürüteç almaya :/

Herkeze günaydınnn. Tatllı anneler minik bebişleri. Huzurlu mutlu sağlıklı bol neşeli bir gün olur inşallah.

Evet 70 tl benim arkadaşım almış bize hediye olarak
Pek ilgilenmedi şu an ama güzel şarkılar var belki birkaç ay sonra ilgilenir diye kaldırdım ben şimdilik
Sanırım o resimdeki 2. El
Bu arada yürüteç aldık chicco paint sanki zor gidiyo halıda sizin de öyle mi kızlar

yok bizimki halı malı dinlemiyor patır patır koşturuyor zaten halkı dışında kullandırmıyorum alt katımızda oturan yok yerler soğuk oluyor ayakları üşür diye korkuyorum

günaydın herkese.

bebekler için omlet tarifi görmüştüm geçen bir sitede

bugün onu yaptım oğluma yedi.haşlanmış yumurtadan bıktı galiba:34:

dün ender saraç,ın programında bebeklerdeki pişik için

ıhlamur veya papatya çayı ile tampon yapın dediler.bem sabah kahvaltısında ıhlamur veriyorum.

bugün bi deneyeyim.

Back
X