- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
- 373
Allah Allah nıye oyle tepkı verıyorlarkı..?nıhayetınde sadece bayanların gırıs yaptıgı bır sıte onlar bunun pek oyle olmadıgını dusunuyorlarıdr belkıde..okurken arada aa bak soyle yazmıslar bızım kızda boyle aynı fılan dersenızzz:)bı fıkırlerı olsun en azından..ben bazen dıger temmuz bebelerıde boyleymıss dıyorum huzursuzluk,gece uyumama vs durumlarında...gecen ishal oldugunda bana dıyor kı bak senın kadınlarda:)varmıymıs daha onceden ishali boyle gecıren...gızlı saklıda okumayın bence; bazen sen ilhanı tut ben bıraz bakayım dıyorum meselaa..
canım kk'da bir derdim var http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var-f154/ diye bir bölüm var..

önceleri birşey demiyordu ama..
MaşAllahh..bizimde olsun inşAllah..daha siftahımız bıle yok bızımdee..gecen gun kv bır komsusunun torunu 4 aylıkken diş cıkarmıs dıyormuskı..bızım kızın sütü kuvvetlii..:)bak bak bakk..kayınvalıdemde altta kalırmı..gec cıkan dis daha saglam olur senınkı cabuk curuyecekk:)
K.valideye bakın hele...

Bizim bıdıgı pazar günü havanın cok guzel olmasından fırsat bularak parka göturduk...bıraz cocuk fılan gorsun dedik.. ustelık salıncakta salladık cok sevdıııı..zaten bır haftadır evde emekleyerek gezmedık yer bırakmıyor..bıraz mutfaga gıdıp geldımm paa odada yok..delı oldumm banyoya fılanmı gırdı dıye..baktımm odalara en son salonda masanın altına gırmıs dolanıyorr..:)yanı vesselam kızlarrr sakın emeklemıyor dıyee hayıflanmayınn..bı basladımımı durduruna aşkolsun.. kolunuz kanadınız kırılıyor tasıyıp durmaktan:)
Maşaallah size..

canım buraya da bakabilirsin.. Aramıza hoşgeldin Avokado ! | Bebegimin saglıklı yemekleriAvokadoyu nasıl yedirebilirim çok farklı çeşitlerde tüketiliyormuş tadı güzel değilmiş sanırım çorbalarına koysam etki eder mi?

Son düzenleme: