born evet canım gamze malkoçun eski bloğunda diş buğdayı detaylarını incelerken pastalarını yapan arkadaşının ismini ve face bilgilerini vermişti ordan ulaştım mesajlaştım 90 tl fiyat aldım pasta için kendisine mesaj attım şeker portakalım pasta yapan arkadaşının bilgilerini istedim haber glince sana söylerim
canım çok üzüldüm kelimelerin yetersiz kaldığı anlardır o anlar allah ailesine sabır versin mekanını cennet eylesin inşallah
annemle diyaloğumuz konusunda sabahki sinirim geçti kalbinide kırmadım genelde kırılan ben olurum yansıtamam yapım gereği ama içim hala huzursuz gerçi öğlen konuştuk mecburen yalan söyledim Boranın doktoruyla konuştum hala ara ara öksürüğü var dedim beslenmesinden bahsettim aaa günlük en az 500 ml anne sütü vermelisiniz anne sütü olmazsa süt takviyesi yapın yoksa bağışıklığı düşer dedi doktor dedim çok üzgünüm ama inandı başka türlü lafımı dinlemiyor doktorun emri demiri kesiyor işte oysaki doktor tam bir gerikafalı çocuğun kilosu iyi emdiği kadar emsin anne sütü bebe bisküvisi mama vs verme diyo yani çocuk kiloluysa vitamin mineral meyce falan gereksiz görüntüsü şişkoysa sorun yok tam annem kafalı yok yok gene kızdım değiştiricem doktoru
canım sadece süt 500 cc olacakmış dün onuda düşündüm evde olan annelerin bebekleride belki günde 500 cc almıyordur dedim kendimi telkin etmeye çalıştım ama sanmam ben haftasonu evdeyim mesela emdikçe sütüm oluyor fazlasıyla içiyordur yarım litre süt sorun şuki bu ara benim sütüm azaldı yine psikolojiyle çok alakalı eşimin iş durumu çok etkiliyor beni ona üzüldüm dibe vurdu sütümüz
canım devam sütleri ile ilgili yazılanlara şok oldum yuh ya neye güvenicez biz aslında inek sütünü vermek için çok ta erken değil 8 ay oldu 4 ay kaldı yaşına zaten demir vitamin mineral takviyelerinide ek gıdalarla vermeye çalışıcaz havuçtu balkabağıydı yumurtaydı vs vs en sağlıklısı katılıyorum sana bende sanırım inek sütüne geçicem demir eksikliği yapıyor inek sütü diyorlar o kafamı kurcalıyor ama:44:
bu arada cenacım aldıkların çok güzel güle güle kullanın müzikli arabadan bizimde var diğer halkalardan bende almak istiyorum ilk fırsatta öpüyorum ayşeciği
libyanaa pediastrum şeker portakalım tuğçecan ya sabahtan beri defalarca alıntı yaptım tam yazmaya başlıcam acil iş çıktı kaldı malesef bu ara yoğunum yetşemiyorum kızlar ama okuyorum yazamasamda öpüyorum hepinizi
bu arada söylemeden geçemiycim nkolik seni libyanadan daha hamarat ilan ettim sanada gelcez yemeğe anlaşılan