Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kızlar ayakkabı giydirmeye başladınızmı bebişlere ya ben patik şeklinde ayakkabılar almıştım ama olmuyorlar artık ilk adım ayakkabısı alsak rajatsız edermi acaba dışarı çıkınca ayakları üşür diye tedirgin oluyorum yumuşak taban ilk adım ayakkabısı alsammı kullanan varmı

bu arada 2 gündür unutuyorum hero baby paketimiz geldi

bize doktor ayakkabı giydirmeyin daha çok erken dedi mes gibi olanlardan giydirebilirsiniz dedi mümkün oldukça ayakkabısız diyor ama yürüteçte ayakkabı giymeyince ayakları kayıyor ne yapacağımı şaşırdım valla

Ben chemist motherı beğendim :)

Bugün doktor kontrolümüz vardı. Ufaklığın ek gıdayı sevmediğini söyledim. Diş çıkarma döneminde normal dedi. İki ayda 600gr almış ama doktor sınırda hatta az almış dedi. Anlamıyorum yani ayda 250gr değil mi normali? Zaten yapabileceğim birşey yok. Elimden geleni yapıyor ve sağlıklı beslemeye çalışıyorum. Neyse artık önümüzdeki kontrole bakacağız. Boyumuz da 4cm uzamış bu arada maşallah.

Müslüm gürsese üzüldüm. Allah taksiratını affetsin.

Yılmaz erdoğanı ve eşini hiç sevmediğim için kıvança rağmen o filme gitmezdim :)

Yaşasın haftasonuuuuuuu :))

bende chemist mother ı beğendiğmm:21:
aynı şekilde yılmaz erdoğandan ve eşinde hiç haz etmem,kıvanç ı çok sevsem de o filme gitmeyi düşünmüyorummm:27:

nar ağacım hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah

bu arada çok yakında yeni yüzümle karşınızdayım yine yeni yeniden EFSANE GERİ DÖNÜYOR beklemede kalın :10::10::10::10::10:

hayırdır ya neler oluyor bir yolunumu buldun değiştirmenin

Son düzenleme:
narağacı hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahh...
benm kuzu da koltuklara tutunup kalkıyo ve sıralıyor çok şükürrr minak popoylaa neler yapıoo:nazar::nazar::nazar:
ama desteksiz çok kısa süre oturabiliyor meselaa..
her bebeğin gelişimi farklı oluyorr o yüzden takılmamak lazımm..
cinconum ilk adım ayakkabısı basmasını zorlaştırır ve Allah korusun ayak yapısını bozar,
çünkü şuan yamuk yumuk basıyolar..bende mes gibi olan patiklerden almıştım bi kaç tanee..
fotoları bulayım ekliciiiimmm:1:

canım bizimkide buna benzer altı bez böyle ama küçük gelmeye başlamış haftasonu denedim olmadı 16-18 numaraydı bu patiklerinde büyük numarası yokmuş bunun büyüğü 19-20 ilk adım ayakkabısı oluyormuş :44::44:

kullandığımız 18 numara ama önde bi cm boşluk var 19 numara vr bi tane hediye gelmişti o çok büyük oluyor ayağına. çok küçük ayakları var elifin bıdıcık

evet ortopedi doktorları bi yaşından önce ayakkabı önermiyor ama bu resimdeki mes tazında olabilir onun altı hem kalın sıcak tutuyor hem yumuşak doktor onda bi sakınca görmedi

ben şimdilik bunları giydiriorm,zaten ayağı 18-19 numara şuan daha miniğimin:8:patikler çıngıraklı çok seviyo ayaklarını sallamayı onları giyincee..bi de funny die bi marka var e-bebekte falan patikleri var kızlar için kokoş ayakkabılar var,onlardan da almıştım elbiselerle giydiriorm..ama henüz ilk adım için bişey almadım,pahalı biraz ilk adım ayakkabıları:52: o yüzden zamanı geldiğinde ayağına göre alıcam,elimde kalmasın:53: $productimage-picture-superstar-2-cf-crib-2-715.webp$oc_U5POUW.webp$71691957_tn30_0.webp$8697558014805_0_304x424.webp

şimdi annem aradı sanırım kızımın dişi görünmüş ay çok heyecanlandım eline gelmiyormuş daha ama beyaz beyaz görünmüş çok azcık sizce dişmidir ay hemen eve gitmek istiyorum zaten birazdan çıkıcam iyi akşamlar herkese

ben şimdilik bunları giydiriorm,zaten ayağı 18-19 numara şuan daha miniğimin:8:patikler çıngıraklı çok seviyo ayaklarını sallamayı onları giyincee..bi de funny die bi marka var e-bebekte falan patikleri var kızlar için kokoş ayakkabılar var,onlardan da almıştım elbiselerle giydiriorm..ama henüz ilk adım için bişey almadım,pahalı biraz ilk adım ayakkabıları:52: o yüzden zamanı geldiğinde ayağına göre alıcam,elimde kalmasın:53:Eki Görüntüle 645265 Eki Görüntüle 645266 Eki Görüntüle 645267 Eki Görüntüle 645268

hepsi çok güzeller

şimdi annem aradı sanırım kızımın dişi görünmüş ay çok heyecanlandım eline gelmiyormuş daha ama beyaz beyaz görünmüş çok azcık sizce dişmidir ay hemen eve gitmek istiyorum zaten birazdan çıkıcam iyi akşamlar herkese

olleeeyyy edoşun da dişi çıktııııı:52:
canım çay kaşığını tık tık vursun hemen ses geliosa çıkmıştırrr:1:
ben plastik kaşıkla yedirdiğim içi,n anlamamıştım sonradan aklımıza geldi:27:
[/COLOR
]

bize doktor ayakkabı giydirmeyin daha çok erken dedi mes gibi olanlardan giydirebilirsiniz dedi mümkün oldukça ayakkabısız diyor ama yürüteçte ayakkabı giymeyince ayakları kayıyor ne yapacağımı şaşırdım valla
benimkide patik matik tutmuyor hemen çıkıyor ayağından patik ayakkabılarıda olmuyor ayakları üşüyecek diye korkuyorum bakalım bir çözüm bulacağız
hayırdır ya neler oluyor bir yolunumu buldun değiştirmenin
yok yeni üyelik açacağım :34:
kullandığımız 18 numara ama önde bi cm boşluk var 19 numara vr bi tane hediye gelmişti o çok büyük oluyor ayağına. çok küçük ayakları var elifin bıdıcık
19 numara patik ayakkabı varmı demekki bizim mağaza yanlış biliyor bana yok dedi 18 üstü ayakkabı oluyor patik ayakkabı bulamazsın dedi o halde ben bir bakınayım bebek mağazalarına büyük patik ayakkabı alayım kuzuma

ben şimdilik bunları giydiriorm,zaten ayağı 18-19 numara şuan daha miniğimin:8:patikler çıngıraklı çok seviyo ayaklarını sallamayı onları giyincee..bi de funny die bi marka var e-bebekte falan patikleri var kızlar için kokoş ayakkabılar var,onlardan da almıştım elbiselerle giydiriorm..ama henüz ilk adım için bişey almadım,pahalı biraz ilk adım ayakkabıları:52: o yüzden zamanı geldiğinde ayağına göre alıcam,elimde kalmasın:53:Eki Görüntüle 645265 Eki Görüntüle 645266 Eki Görüntüle 645267 Eki Görüntüle 645268
bayıldım çok şekerler şu mağazaya bende bakıcam şimdi inş bulurum birşeyler
hadi bakalım inşallah diştir bekliyoruz haberini

offff bugün nedense bastı işyeri beni öldüm sıkıntıdan iyiki kk var neyse akşam oldu zar zor eve gitme zamanı geldi şükür

herkese sevgiler kızlar ben evime gidiyorum

çok tşk ederim canım sen nerelerdesin bakalım bu saate kadar

Bugün pek yazasım gelmedi canım..
:30: Evdeydim kızla uğraştım...:31:

narağacı allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın

libyana neler döktürdün bugün bakalım yemeklerden

Hiç birşey yapmadım canım.. Sadece kendime makarna suyu koydum şimdi... Kocam geç geleceği için yemek falan yapmadım.. :31:

yok hayatım yok bizimkide tutunamıyor tutunmayı denemiyor bile henüz o tamamen ecoşun hızından kaynaklanıyor anasına çekmiş aceleci kız :9::9::9::16::16::16::16::16::16::16:

biz de desteksiz oturuyoruz
tutunmak istiyo ama duramıyo ben tutmadan
gezmek desen
gezdirince nasıl gülüyo çook hoşuna gidiyo gezmek...
ama her bebeğinki farklı gerçekten
sağlıklı olsunlarda varsın geç olsun ...

ben bu akşam hamaratlığımdayım
eşim hep arkadaşlaına bişeyletr yapıyosun bana yapmıyosun der
bende ona bugün kadaıf tatlısı yaptım bi de börek çayın yanındaa
sürpriiiizzz:32::32:
sonrada eşim maça gidecekmişş:19::19:

nar ağacım hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah

bu arada çok yakında yeni yüzümle karşınızdayım yine yeni yeniden EFSANE GERİ DÖNÜYOR beklemede kalın :10::10::10::10::10:

sakın 2.nick alma alcaksanda söyle yoksa banlanırsın :9:

maşallah canım ya benim kız yürüteçte çok yavaşta olsa gidiyor ama öyle koltuğa falan tutunup gidemez daha senin kızın temmuz kaç doğumlu bizde bir sorun yoktur demi

sağol canım 28 temmuz doğumlu.

yok hayatım yok bizimkide tutunamıyor tutunmayı denemiyor bile henüz o tamamen ecoşun hızından kaynaklanıyor anasına çekmiş aceleci kız :9::9::9::16::16::16::16::16::16::16:

bak ya kızımla dalga mı geçiyro benle mi bilemedim :19: :33::33::33::33:

tek ben değilmişim hıh şimdi buraya video attırma herkesin çocu yapıyormuş hıh :37::9:

gezmek desen

benden izinsiz maça gidemez ham zaten bi yerini kırar :27::37:

kızlar ya kullanıcı adımı son kez değiştireceğim bu çok ikoncan kaldı üzerimde kendimi cadde bostan çocuğu gibi hissettiriyor bana birkaç alternatif buldum karar veremedim oylamaya sunuyorum sizce yeni kullanıcı adım hangisi olsun :44::44:

1-chemist mother - kimyacı anne
2-working mother - çalışan anne
3-chemist - kimyacı
4-broken - kırık (tüm ünv hayatım boyunca lakabım buydu )
5-ChaTLacK KiReMiT (arkadaşlarımın bana taktığı nickname :33: ) yada ingilizcesi "cracked tile"
6-intimate
7-the butterfly effect

aklıma gelen alternatifler bunlar sizce hangisi daha iyi malum bu son şansım yada sizin aklınıza gelen bir seçenek varsa itina ile değerlendirilir

bence= Boranın Annesi olsun:))ben kızımın ismini kullandım en başından beri sade dila yı kabul etmemişlerdi birde naz ekledim.

vay be k.k da 6.senem:36:

Ben geldimmmmn!!! Ohh sonunda akşam oldu. Ohh ya otele geldik akşam yemeğimizi yedik, kızıma çorbasını içirdim. Hemen bi küvete attım oynadık. Sonrada hooop uyudu zaten:)şimdi sıra bende. Deliksiz uyusada keyfimi bozmasa bari.
Kızlar size bir şey danışmak istiyorum eda ya balık yedirmek istiyorum çorbalarına mı katsam çorbasını mı yapsam karar veremedim ve balık yedirdiğim gün devam sütü vermemem mi gerekir eğer öyleyse gece uykusunda ne yedireceğim
Ben balık çorbası yapıyorum çokta severek içiyor. Ama yedirdikten sonra ve öncesinde 1-2 saat falan süt yada yoğurt vermiyorum. Nolur neolmaz diye.
kendim yazdım kendim oynadım beğendinmi :51: ama sözünü kabul ediyorum sen zaten en sadık üyemizsin :71:

bizde seni seviyoruz canım benim seni hele ayrı bir seviyorum malum biz ikimiz topiğin köle Isaura larıyız :9:

canım keşke elimden fazlası gelseydi iyileşmene katkım olsaydı ama çapak olayı falan işi başka boyuta taşıdı bak şimdi doktorunu arayıp bir danış bence bu halsizlik çapaklanma falan acaba üşüttümü yada enfeksiyon falan Allah korusun inşallah yoktur ama bence bekleme hastalıksa bile erken farketmekte fayda vardır bence doktorunu ara derim diş belirtileri bizdede var ama halsizlik dişten olmamıştı grip olduğunda halsizdi ve gözleri çapaklıydı bu bana pek diş gibi gelmiyor :50: geçmiş olsun tekrar cuma günü Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah

piki sözünü kabul ettik o halde bağlılık yemini edenler candır :34:
şaka bir yana sağol canım evet böyle kötü bir anı yaşadım ama eşim sağolsun haline gülmekten üzülemedim bile başıma gelene asıl komedi kaygana eşime yaranacak ya o akşam aradı ah canımmm nasıl oldun niye öyle oldun bilmem ne bi daha ne ses ne soluk nedennn çünküüü eşim işe gitti evde yok e o yokken aramasınada gerek yok :9: neyse en azından düşünmüş sağolsun
önümüzdeki aylarda tedbirli olabileceğime söz veremem çünkü benim hep düzensizdir kendimi bildim bileli sürpriz olur hep ancak kurunma hapı kullanmam lazım düzene girmesi için e emziriyorum onuda kullanamam bakalım Allah korusun bir dahaki ayda ama her ay bu kadar kanama olmaz herhalde bu ikinci diye böyle oldu sanırsam malum kaç aydır olmayan şey vücut yeni dengeye giriyor

yok yok hiç öyle düşünmezler bende sendenim benimde eşim hep şehir dışında bende anneme 1 sokak mesafedeyim çocuğa o bakıyor diye eşm yokken annemde kalıyorum haftasonları eve geçiyoruz kuzumla ama biz yanlızlığa alışığız yazın akşamları eve geçicem oğlumla akşamları balkon sefası yapalım kuzumla günler uzasın işten gelince parka götüreyim gezdireyim ama eşin olmayınca zor oluyor değilmi özellikle kuzum için haftada bir iki görüyor bu ara babasını nasıl seviniyor gülücükler çığlıklar sonra bir uyanıyor baba gitmiş bir gün küçük emrah modunda geziyor dudak bükük kaç çatık sonra unutuyor büyüyünce nasıl dayanacak bakalım bu gidişle eşim iş değiştirecek oda dayanamıyor oğluştan ayrı işimiz zor valla

pincprenses alıntı yapamadım ucu kaçtı neyse sendende söz aldım sayıyorum :54:

bu arada şikayet konusuna gelince nacizane fikrim evet yaptığı yanlış affedilir değil kabul ama diğer yandan ben bu konularda fazla vicdan yapıyorum yani şikayet etmek en doğal hakkın kabul ama şube ve isim belirtecek misin? Yani sonuçta oda o garsonun ekmek kapısı o an çok sevimli geldi bebiş ölçüsüz davrandı keşke sözlü uyarsaydın ama şimdi merkeze mail atarak şikayet edersen işinden olabilir onada yazık ekmek aslanın ağzında bence böyle bir durumda kibarca lütfen izinsiz resim çekmeyin demek o anda onu kendine getirecektir ama olan olmuş şimdi uzatma derim nacizane fikrim tabi sen bilirsin

aryaaa sen nerelerdesin kuzum çokmu ders veriyorlar sana :20::20::20:

feyza noldu yeğen doğdumu ?

busmaiiii libyanaaaaaa siz nerelerdesiniz hani bağlılık yeminimiz :19:
Ancak geldim kız. Okul, eve git hazırlan , çık 2 saat yol.. Otele gel yemek, aryanın yemeği uykusuu. Bu saat oldu. Al benden de bi yemen daha;))
gezmek desen

Marifetli hatun senii... Gözünüz aydın canım bu arada yeni yeğen gelmiş.

Ben kaçarr... Çok çekiştirmeyin haaa...

Back
X