kendim yazdım kendim oynadım beğendinmi

ama sözünü kabul ediyorum sen zaten en sadık üyemizsin
bizde seni seviyoruz canım benim seni hele ayrı bir seviyorum malum biz ikimiz topiğin köle Isaura larıyız
canım keşke elimden fazlası gelseydi iyileşmene katkım olsaydı ama çapak olayı falan işi başka boyuta taşıdı bak şimdi doktorunu arayıp bir danış bence bu halsizlik çapaklanma falan acaba üşüttümü yada enfeksiyon falan Allah korusun inşallah yoktur ama bence bekleme hastalıksa bile erken farketmekte fayda vardır bence doktorunu ara derim diş belirtileri bizdede var ama halsizlik dişten olmamıştı grip olduğunda halsizdi ve gözleri çapaklıydı bu bana pek diş gibi gelmiyor

geçmiş olsun tekrar cuma günü Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah
piki sözünü kabul ettik o halde bağlılık yemini edenler candır
şaka bir yana sağol canım evet böyle kötü bir anı yaşadım ama eşim sağolsun haline gülmekten üzülemedim bile başıma gelene asıl komedi kaygana eşime yaranacak ya o akşam aradı ah canımmm nasıl oldun niye öyle oldun bilmem ne bi daha ne ses ne soluk nedennn çünküüü eşim işe gitti evde yok e o yokken aramasınada gerek yok

neyse en azından düşünmüş sağolsun
önümüzdeki aylarda tedbirli olabileceğime söz veremem çünkü benim hep düzensizdir kendimi bildim bileli sürpriz olur hep ancak kurunma hapı kullanmam lazım düzene girmesi için e emziriyorum onuda kullanamam bakalım Allah korusun bir dahaki ayda ama her ay bu kadar kanama olmaz herhalde bu ikinci diye böyle oldu sanırsam malum kaç aydır olmayan şey vücut yeni dengeye giriyor
yok yok hiç öyle düşünmezler bende sendenim benimde eşim hep şehir dışında bende anneme 1 sokak mesafedeyim çocuğa o bakıyor diye eşm yokken annemde kalıyorum haftasonları eve geçiyoruz kuzumla ama biz yanlızlığa alışığız yazın akşamları eve geçicem oğlumla akşamları balkon sefası yapalım kuzumla günler uzasın işten gelince parka götüreyim gezdireyim ama eşin olmayınca zor oluyor değilmi özellikle kuzum için haftada bir iki görüyor bu ara babasını nasıl seviniyor gülücükler çığlıklar sonra bir uyanıyor baba gitmiş bir gün küçük emrah modunda geziyor dudak bükük kaç çatık sonra unutuyor büyüyünce nasıl dayanacak bakalım bu gidişle eşim iş değiştirecek oda dayanamıyor oğluştan ayrı işimiz zor valla
pincprenses alıntı yapamadım ucu kaçtı neyse sendende söz aldım sayıyorum
bu arada şikayet konusuna gelince nacizane fikrim evet yaptığı yanlış affedilir değil kabul ama diğer yandan ben bu konularda fazla vicdan yapıyorum yani şikayet etmek en doğal hakkın kabul ama şube ve isim belirtecek misin? Yani sonuçta oda o garsonun ekmek kapısı o an çok sevimli geldi bebiş ölçüsüz davrandı keşke sözlü uyarsaydın ama şimdi merkeze mail atarak şikayet edersen işinden olabilir onada yazık ekmek aslanın ağzında bence böyle bir durumda kibarca lütfen izinsiz resim çekmeyin demek o anda onu kendine getirecektir ama olan olmuş şimdi uzatma derim nacizane fikrim tabi sen bilirsin
aryaaa sen nerelerdesin kuzum çokmu ders veriyorlar sana

feyza noldu yeğen doğdumu ?
busmaiiii libyanaaaaaa siz nerelerdesiniz hani bağlılık yeminimiz