slm kızlar.ya ben bu devam sütü meselesine çok taktım artk kendim iğrenmiştim onun kokusundan herşeyinden kızımda çok severek içmiyodu hep zoraki.bu bilim adamlarınında açıklamalarını okuyunca şak die kestim.ve 2 gündür günlük süt veriyorum suyla karıştırıp.ve çokta severek içiyo bugünde köy pazarından aldık köy sütü uyumadan önce içine biraz mut atıp blenderden geçirdim (biraz abartmışmıyım ne

) ama çok severek içti çünkü kızım muzdan nefret eder.neyse işte başladım süte ama zararı olmaz umarım.bugün kv deydik ve sinir oldum.süt kansızlık yapar dedi bende hergün pekmez yediriryorum dedim olmaz inş flan dedim bu seferde diyoki pekmezde şekerini çıkartır çocuğun ayyy sinir oldm siniiiiiiiiiiiir

sürekli olumsuz düşünüp beni eleştiriyolar.bende dedim ben araştırdım neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum devam sütlerinde ne olduğu belli değil hepimiz sütle büyümüşüz ALLAHA şükür sapa sağlamda büyüdük dedim .sürekli onu yedirme zararlı bunu yaptırma zararlı düşünün tarhana çorbası bile verme çocuğum miğdesi mahvolurmuş ayy allahım nasıl bir mantık anlamadım gitti kendileri bişey yemiyolar sürekli hasta yemeği gibi bildikleri bikaç yemek dışında yemezler bize bu dokunur biz bunu sevmeyiz die die şimdi meyve yeseler hasta oluyolar ailecek çocuğumda kendileri gibiyapmak istiyolar bende kafama göre takılıyorum düşmeye kalkmaya,soğua,kalabalığa,yemeye içmeye herşeye alışsın istiyorum o kadar pipiriklenmenin doğru olduğunu düşünmüyorum.ALLAHIMA şükür bebeişimde gayet sağlıklı.inş hep öyle olur Rabbim korusun cümlemizinkini inş.kusura bakmayın çok dertliyim ondan bu kadar uzun yazdım.şimdi size sorum acaba benmi tuhafım yoksa onlarmı anormal anlamadım gitti.çokmu yanlış bir anneyim sürekli bana bunu hissettiriyolar ve sinir küpü oluyorum.