Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

born, ellerine sağlık..
bu kalp şeklindeki kırmızı kağıtların içinde bile çok tatlı ve çekici geliyorlar.. :16:

biz de nisanda tanışmıştık.
ömrümün baharı o nisanla başladı..
bir ömür sürecek inş :69:

Son düzenleme:
Bi de millet demiyor mu; "o uyuduğunda sen de uyu" diye sinir oluyorum. Ozaman temizliği yemeği ütüyü falan da başkası yapsın. İnsanlar kendi çektiklerini çabuk unutuyorlar sanırım.

Çok teşekkür ederim. Tarih belli olsun menü oluşturmada yardım alırım. Hem tariflerinin tutmama ihtimali yok ya tarif bile alırım valla diyim şimdiden ;) taşındık da o yüzden gelecekler. Önceki eve de gelmişlerdi. Çay servisinden hiçbir şey anlamıyorsun ve pertin çıkıyor. Ama çocukla nasıl olacak bilmiyorum. Bakıcı teyzeye rica edicem kalsın diye. Bakalım artık.

Hemen düzelsin inşallah. Evet nazar da olabiliyor. Ama işte diş miş derken insan bilemiyor ki sebebi ne.

Ya çok güzellerrrrr. Güle güle kullansın :) ama kızlara böyle cici kıyafetlerin yapılıp erkeklere yapılmaması HAKSIZLIKKKK?? :)

Biberon iyi fikir. Aslında yoğurtlu çorbaları seviyo ama hayatımız sadece tarhana-yoğurt-yayla çorbası üzerine mi kurulu olacak bilmiyorum. Elma yiyo ama armut muz ve portakaldan hoşlanmadı. Bugün ilk defa kahvaltı öğününü bitirdi şok oldum!! Maymunluk olayını hiç sorma vallahi diyorum komşular benim dengesiz olduğumu düşünecekler :) ya şarkı söylüyorum ya uyduruyorum :))

En güzeli otomatik vites. Satın arabanızı otomatik alın :) çok zor normal vitesli araba ya :/

Hakkaten çocuk doktorlarının kendi çocukları ile ne yaptıklarına bakmak lazım aslında. Gerçi onun açıklaması da şöyle. Çocuğu hep zorlayarak yedirirseniz yemek yeme huyu öyle gelişir diyo. Ay bilmiyorum valla elimden geleni yapıyorum. Yarım saatten az sürmüyo yeme seansımız zaten. Bi daha çocuğum olursa 4. aydan başlıcam tattırmaya.
Onlar nasıl büyütmüşler hakatten çok merak ediyorum.geçenlerde bir tanıdık geldi. uyuyan bebeğimi kucağına aldı (kv abisinin kızı gelen de laf ebesidir, ve laf çıkarmaya bayılır. kocamla evlenince kesin bu kız ayartmıştır onu diye bişeyler konuşmuş diğer akrabalara. halbuki eşim benimle evlenmek için nekadar çok uğraşmıştı.)neyse sevecem diyede uyarttı. banada diyorki biz çocukları uyuturduk kenara koyardık saatlerce uyurdu bizde işimizi yemeğimizi yapardık. şimdinin bebeleri bi acayip diyor. (içimden sen daha bi acayipsin sa...lak dedim.)
Canım menü oluşturmanda elbette yardımcı olurum.seve seve tarifde veririm sen nasıl istersen. baya kalabalık olcaksınız sana pratik olanlardan da veririm bikaç tarif. içlerinde senin bildiklerin de vardır ama belki. bence bebeğine bakmak için mutlaka biri olmalı gerçekten çok yorulursun. kucaktan kucağa gezmesin kuzucuk bir kişinin bakması yeterli gibi sanki.
maymunluk konusunda benim neler yaptığımı bir bilsen kesin deli dersin. sesimi duyan komşular öyle düşünüyordur.aslında bu durum bizde yok sadece. akşam çöpü koycaktım kapıyı açtım karşı komşu durmadan kendi zilini çalıyor. bende anlamsız anlamsız bakıyorum gülerekten. sonra o da gülümsedi benim çocuk başka türlü uyumuyor da dedi. zilin sesine uyuyor çözüme bakk.
ben yoğurt çorbası hiç denemedim tanesi kaçar diye korkuyorum bide bizimki pütürlü bişey gelince ağzına tükürüyor. karışık sebze her defasında değişik sebzeler kullanarak, tarhana muhallebi, yoğurt meyve püresi içerse aptamil farklı bişey denemedim ama geçerim artık bu balık olayına. 7. ayımızı dün doldurduk hayırlısıyla.
Son olarak dr ilgili şunu söyleyebilirim dr ların her dediğine harfiyen asla uymam. onlar tıp bilimine göre konuşuyorlar ama gerçekte öyle değiller. örneklerini gördüğüm için söylüyorum. her dr fikride farklı hangisine inancaksın. beslenme konusunda en güzeli kendi bildiğin.

Bi de millet demiyor mu; "o uyuduğunda sen de uyu" diye sinir oluyorum. Ozaman temizliği yemeği ütüyü falan da başkası yapsın. İnsanlar kendi çektiklerini çabuk unutuyorlar sanırım.

Çok teşekkür ederim. Tarih belli olsun menü oluşturmada yardım alırım. Hem tariflerinin tutmama ihtimali yok ya tarif bile alırım valla diyim şimdiden ;) taşındık da o yüzden gelecekler. Önceki eve de gelmişlerdi. Çay servisinden hiçbir şey anlamıyorsun ve pertin çıkıyor. Ama çocukla nasıl olacak bilmiyorum. Bakıcı teyzeye rica edicem kalsın diye. Bakalım artık.

Hemen düzelsin inşallah. Evet nazar da olabiliyor. Ama işte diş miş derken insan bilemiyor ki sebebi ne.

Ya çok güzellerrrrr. Güle güle kullansın :) ama kızlara böyle cici kıyafetlerin yapılıp erkeklere yapılmaması HAKSIZLIKKKK?? :)

Biberon iyi fikir. Aslında yoğurtlu çorbaları seviyo ama hayatımız sadece tarhana-yoğurt-yayla çorbası üzerine mi kurulu olacak bilmiyorum. Elma yiyo ama armut muz ve portakaldan hoşlanmadı. Bugün ilk defa kahvaltı öğününü bitirdi şok oldum!! Maymunluk olayını hiç sorma vallahi diyorum komşular benim dengesiz olduğumu düşünecekler :) ya şarkı söylüyorum ya uyduruyorum :))

En güzeli otomatik vites. Satın arabanızı otomatik alın :) çok zor normal vitesli araba ya :/

Hakkaten çocuk doktorlarının kendi çocukları ile ne yaptıklarına bakmak lazım aslında. Gerçi onun açıklaması da şöyle. Çocuğu hep zorlayarak yedirirseniz yemek yeme huyu öyle gelişir diyo. Ay bilmiyorum valla elimden geleni yapıyorum. Yarım saatten az sürmüyo yeme seansımız zaten. Bi daha çocuğum olursa 4. aydan başlıcam tattırmaya.

bugün benim ve eşimin ailesi akşam yemeğine geldi..11 kişi olduk
tavuklu yayla çorbası, zeytinyağlı barbunya, kabak sufle, patlıcanlı etli kebap, şehriyeli pilav ,mevsim salata, kedi dili bisküvili pasta yaptım
herkes çok beğendi, çok güzel geçti:16: bunları bebekle nasıl yaptın dediler:8:

ayakkabı ve cekete bayıldımm güle güle giysin

çok geçmiş olsun size
Ooo menü baya güzelmiş. kedi dili bisküvili pasta nasıl tramisu şeklindemi.

patatesle fırında pişirirsin biraz su ekleyip blendırdan geçirirsin püre olur güzelce yer canım

bence de bakıcı kalsın yaa 25 kişi ne demekkkk

Kızlar geçmişi okudum ama yazamadım kızım sürekli Kabiz ne yapabilirim ilk balık denememiz bu yüzden yalan oldu kızım biraz balık yedi fakat ikinip aglarken kustu hersey cikti o ikinirken icim aciyor su rota virus asisini yaptirdigim icin pisman oluyorum bazen ondan mi oliyor acaba diye düşünüyorum
Hasta bebeklere geçmiş olsun bizimkide cok huzursuz patlatamadi disleri

İyi geceler hanimlar ;
Pek okuyamadim ama yolundadir umarim hersey.sanirim kizim usuttu,saclari cok terliyo ve nefesi sanki kokuyo gibi hani hasta olunca olur ya :( cok mu siki giydiriyodum acaba diye bi kat azalttim ben de kiyafetini,calpol verliyorum ve de iki gecedir.saclarini cekistirip arada kulagia oynuyo,baska bisey yoktur heralde dimi.ates de olcturmuyo ki,tyerinde durmuyo hic... Bu arada ben sabah ac karnina kecibiynuzu oekmezi veriyorum,cok faydali diye biliyorum.
Hayat hem cok bos hem de yorucu bu aralar.uyudugunda is yapmak istesem sese uyaniyo,yapmayinca ev gocuyo,cok zorr cokk
geçmişolsun canım tez zamanda iyileşir inşallah. benim paşanın saçlarıda terler sıklıkla (uyuyup uyanınca) hemen yumuşak bir havluyla silerim terini. sırtını kontrol ederim hafif çığsıklık varsa orayada ince bir penye koyar teri soğuyunca üzerini değiştiririm.ben çok giydirmeye bağlıyorum evin ısısı 25 C aslında ama sadece süveter tarzı şeyler giydiriyorum kıyafeti üzerine bazende acaba üşürmü ki diyede düşünmeden duramıyorum. senin kuzunun sorunu diş gibi geldi bana.
Üzüm pekmezi daha iyi diye duymuştum burada. cena yazmıştı sanırım orantı olarak.

günaydın canlaaaar! :3:

kahvaltı etmeden, kalktım kızı yıkadım, pakladım..
yavrum iki hafta oldu neredeyse yıkanalı :1:
evde de ekmek yok, iki galeta yanına iki yumurta kırıp yicem:125:

cuma, cumartesi, pazar dışarlarda olan cenanın bugün iş günü :6:
ikisi ayşecikin 3 posta çamaşır var yıkanacak, eşimin ütüleri var yapılacak..

kurbandan etlerim vardı, çıkardım kavurma yapıcam, ama ete yazık olmasından korkuyorum.
çünkü ilk kez yapıcam, gazam mübarek olsun:37:

doğumdan sonra ilk adetimi 1 şubatta görmüştüm.
dün de beklemediğim anda regl oldum,
inş böyle düzenli devam eder :93:

geçmişe kesik kesik baktım, inş hepiniz iyisinizdir..:31:
merhaba cenacım gözümüz yollarda kaldı bukadar uzak kalma özlüyoruz.

canım kibrit kutusunun yarısı kadar kuyruk yağını küçük küçük doğradım
tencerede erittim, kalan parçaları alıp attım, onun üzerine biraz sıvı yağ ekledim..
sonra da etleri koydum (2-2,5 kg), şöyle bi çevirdim. sonra da bir çay bardağı su ekledim.
harlı ateşte kendi suyunu da saldı, şimdi kısık ateşte kaynıyor..:31:
pişince tuzunu ekleyeceğim..
yanına çorba, pilav, yoğurt, salata.. :56:

kv yi de çağırırız, oruçludur bugün.. :61:
ayy, benim gibi gelin dostlar başına :76:

Ben kuyruk yağıyla yapmıyorum.. .Zaten eti sevmem ben... :25: Ellerine sağlık afiyet olsun size...
:16:

selam kızlar ya sanırım bizim dişimiz çıktı ama bilemedim tam olarak.şimdi yoğurt yediriyodum asudeye kaşık çıt çıt etti metal kaşıkla yediriyorum (silikon olandan nefret ediyo) ama görünürde bişey yok gibi yani damağı kabarıktı zaten bayadır hala öyle gibi ama ses çıkıyo sanırım derinin en üst seviyesinemi geldi bilemedim.görünmesi lazımdı dimi :44:

Dişiniz hayırlı olsun diyelim.. :16:İlk başta nokta kadar çıkıp sonra beliriyor canım.. Ses geliyorsa diştir zaten... :34:

Allahla başbaşa kaldı Allah yardımcısı olsun demek lazım
cena sen müslümcü müydün kız:1:

Evet yaa Allah rahmetiyle muamele etsin İnşaallah...

Bende bir ara çok dinlerdim... ama şimdi unuttum sevdiğim şarkılarını... :24:

kızlar akşam eda çok huzursuzdu dişler iki tane birden geliyor birde üstüne kabızlık ağladı ağlamaktan kustu sonra bende hipp in kutusuyla gelen karışık bitki çayından verdim içinde papatya rezene anason vardı içti rahat uyudu bugün almayı düşünüyorum ondan yada milupa ya da humana bitki çayı kullanan var mı

Hem dişiniz hayırlı olsun..:16::16: Hemde geçmiş olsun...:16::16: Bu çaylar gerçekten işe yararmı acaba yaaa :44:

canım bunların hepsi aynı tas aynı hamam benimki de tutturdu tarhana ver diye ama o kdr acılı ki anlatamam şimdi değil belki daha sonra dedim illa kendi dedikleri olacak...

Canımmm ellerine sağllıık seninkilerin eline su dökemese de bu da benim bugün kocişe yaptığım kekler tanışma yıldönümümüz şerefinee :16::16::16: ancak daha bitmedi süsleyeceğim soğumalarını bekliyorum
Eki Görüntüle 647226
Oooo Muffin kalıpların çok güzelmiş born'cum..:23:. Süslenmiş hallerini de çekersin dimi.. :9:
Bende yuvarlak pembe almıştım...
:31:

kızlar bu kekler silikon kalıplarla fırında da pişirilir mi???

Canım bu aslında pandispanya hamuru olduğu için pişmeyebilir.. İnternette silikon kalıplarda yapılan kek tarifleri çok fazla var canım.. :34::34:

nkolik teşekkür ederimmm:78:
bugün pek aktif değil sanki burası, neredesiniz bakim? :80:

canım bunların hepsi aynı tas aynı hamam benimki de tutturdu tarhana ver diye ama o kdr acılı ki anlatamam şimdi değil belki daha sonra dedim illa kendi dedikleri olacak...

Canımmm ellerine sağllıık seninkilerin eline su dökemese de bu da benim bugün kocişe yaptığım kekler tanışma yıldönümümüz şerefinee :16::16::16: ancak daha bitmedi süsleyeceğim soğumalarını bekliyorum
Eki Görüntüle 647226

harika gözüküyorlar bayıldım ellerine sağlık

Ben kuyruk yağıyla yapmıyorum.. .Zaten eti sevmem ben... :25: Ellerine sağlık afiyet olsun size...

Dişiniz hayırlı olsun diyelim.. :16:İlk başta nokta kadar çıkıp sonra beliriyor canım.. Ses geliyorsa diştir zaten... :34:

Oooo Muffin kalıpların çok güzelmiş born'cum..:23:. Süslenmiş hallerini de çekersin dimi.. :9:

Canım bu aslında pandispanya hamuru olduğu için pişmeyebilir.. İnternette silikon kalıplarda yapılan kek tarifleri çok fazla var canım.. :34::34:
allaaah ben dedim bu kız kesin pembe muffin kalıbı almıştır bendekiler de mavi:) en sevdiğim renk yani
hayretsin o kekleri nasıl çıkardın da ikiye böldün muntazam muntazam :46:

Ooo menü baya güzelmiş. kedi dili bisküvili pasta nasıl tramisu şeklindemi.

prenses tatlısı deniyor benim yaptığıma. ama tiramisu da çok güzel oluyor bi kere yapmıştım

allaaah ben dedim bu kız kesin pembe muffin kalıbı almıştır bendekiler de mavi:) en sevdiğim renk yani
hayretsin o kekleri nasıl çıkardın da ikiye böldün muntazam muntazam :46:

prenses tatlısı deniyor benim yaptığıma. ama tiramisu da çok güzel oluyor bi kere yapmıştım

Ben aslında pembeyi pek sevmem ama tek o renk hoşuma gitti mor olsaydı mor alacaktım..:9::9:

Tatlım zaten fincanı yağladığın için kolay çıkıyor... :31: birde güzel kabardıysa kek çıkar enlemesine ortadan kes zaten küçücüklerdi.. :31:Yoksa kesme işlemini pek beceremem... :9:

Son düzenleme:
harika gözüküyorlar bayıldım ellerine sağlık
Tesekkurlerr ;))
born, ellerine sağlık..
bu kalp şeklindeki kırmızı kağıtların içinde bile çok tatlı ve çekici geliyorlar.. :16:

biz de nisanda tanışmıştık.
ömrümün baharı o nisanla başladı..
bir ömür sürecek inş :69:
Ins cnm bnm muhabbetiniz artarak devam etsin bir omur...yanina bir de kalp pogacalardan yapicim baska biseye izin verir mi bilmem bnm pasa oldugu kdr artikin

Evet yaa Allah rahmetiyle muamele etsin İnşaallah...

Bende bir ara çok dinlerdim... ama şimdi unuttum sevdiğim şarkılarını... :24:

Hem dişiniz hayırlı olsun..:16::16: Hemde geçmiş olsun...:16::16: Bu çaylar gerçekten işe yararmı acaba yaaa :44:

Ben de cok sevdim ne zmndie kalp muffin kalibi bakiyordum yesili de vardi ama kirmizisi daha makbuk olur diye dusundum ins son hallerini de yuklerim cnm...
Bunlar bildgmz kucuk kahve fincanlarimi yoksa nescafe icin olanlardan mi resimde gayet buyuk gorunuyorlar fincana gore ama ilk firsatta denicem
nkolik teşekkür ederimmm:78:
bugün pek aktif değil sanki burası, neredesiniz bakim? :80:

Ben hep burdayim ama bidik yazmama izin vermiyoki mouse agzina goturmek istiyo bizde hala dis yok yaa;(((

merhaba hanımlar bir sorum olacak bebekleriniz oturuyormu kendi kendine ve ne zaman başladı benim 7 ay 1 haftalık oğluşum var ama tam oturmıyo kendi kendine bir sorun mu var acep diyorum :18:

kızlar tavuk et balık verdıgınızı yazmıssınız nasıl verıyosunuz eti.yıyebılıyomu

merhaba hanımlar bir sorum olacak bebekleriniz oturuyormu kendi kendine ve ne zaman başladı benim 7 ay 1 haftalık oğluşum var ama tam oturmıyo kendi kendine bir sorun mu var acep diyorum :18:

merhaba canım öncelikle bebeğini başka bebeklerle kıyaslama her bebeğin gelişimi birbirinden farklıdır. ayrıca benım kızım 7 sınde 8 aylık olacak fakan birkac dk dan sonra hoop yana devriliyor .

günaydın canlaaaar! :3:

kahvaltı etmeden, kalktım kızı yıkadım, pakladım..
yavrum iki hafta oldu neredeyse yıkanalı :1:
evde de ekmek yok, iki galeta yanına iki yumurta kırıp yicem:125:

cuma, cumartesi, pazar dışarlarda olan cenanın bugün iş günü :6:
ikisi ayşecikin 3 posta çamaşır var yıkanacak, eşimin ütüleri var yapılacak..

kurbandan etlerim vardı, çıkardım kavurma yapıcam, ama ete yazık olmasından korkuyorum.
çünkü ilk kez yapıcam, gazam mübarek olsun:37:

doğumdan sonra ilk adetimi 1 şubatta görmüştüm.
dün de beklemediğim anda regl oldum,
inş böyle düzenli devam eder :93:

geçmişe kesik kesik baktım, inş hepiniz iyisinizdir..:31:

herkese günaydınnn

yusuf defne ve libyana geçmiş olsun düşen bebekler kervanına bizde katıldık malesef cumartesi günü banyoya hazırlıyorum oğlumu elbiselerini hazırlarken odasına gidip geliyorum oğlumda çekyatta sizin anlattıklarınjız geldi aklıma Allah muhafaza düşer falan dedim çekyatın en köşesine koydum önünede yastıkları koydum elbiselerini bornozunu vs hazırladım herşey tamam gittim suyu açtım geldim alıcam banyoya sokucam kapıya gelmemle ne göreyim yuvarlanmış yuvarlanmış köşeye kadar gelmiş oğlum diyip uzanana kadar hoppp yerde Allahtan çekyatın önünde byük minderler vardı bizim koltukta alçaktır baya öyle pek düştü denemez mindere düştü ama korktu tabi ağladı 10 dk kadar neyseki canı acımadı hoplat zıplat unuttu gitti sonrada banyo yaptık uyudu zaten ama göz göre göre düşürdüm aklıma gelen başıma geldi derler ya o hesap

yetmezmiş gibi dünde kv deydik offf çok sıkıcıydı ya zaten mevlüte katılamadım regl yim bebeklerle ben ilgilendim içerde bu sefer bizimki sevgi pıtırcığı oldu aliyi öpmeye çalışıyor uzanıyo konuşuyo ali kaçıyor bundan çocuk boranı kıskandığından ne uyudu ne yedi gülmei bile bütün gün bizimkide kahkahalar atıyor inş nazara gelmemiştir birde güzel güzel giydirdim süsledim oğlumu çok tatlıydı çookk

kv her zamanki gibi şovunu yaptı almaya geldiklerinde çocuğa montunu giydirttirmedi hava sıcak bilmem ne zorla hırkayı giydirip çıkarı neyse ordaa sürekli balkon açılıyor ev soğuk illa çocuk kalın giyinmiş hareket edemiyor ya ne kalını bir kat ince pijama üstünde normal bir eşofman altı üzerinde tek zıbın onun üzerinde bir kazak oda kalın değil taktı bizimkine durmadan onla mücadele ettim karışma demekten dilimde tüğ bitti en son akşam çıkcaz zaten ona uydum mont almadım gece 12 ayazda hırkasını giydirdim deesinmi çok giydiriyorsun en son patladım sinirlendim ama aaa yeter ya dedim gece ayazıbda tişörtlemi çıkarıyım sen niye kaban giyiyorsun az mantıklı ol ya dedim bozuldu tabi ama çokta tın sardım battaniyeye bindim arabaya ödüm koptu terleyip üşüyecek diye eve girdiğimizde terlememişti zaten hemen üzerini değiştirip uyuttum inş hasta oolmamıştır dua edin kızlar gerçi öksürük yoktu şükür ya delirdim artık ben çekiyorum hastalanınca sana birşeymi oluyor boş boş konuşmak kolay boş insanlar ya nefretim kabardı yine birde tutturmuş çorbaya ekmek doğra ya yemez diyorum ben bilmemmi oğlumu bulamaçlı şeyleri yemez çorbayı yoğurdu boş yer yok doyurmaz faydası olmaz her zaan obez yapacaksın diyen kendisi ekmek doğra diyende kendisi yoğurda doğradı ekmeği neyse yediriyim dedim yavrum aç tabi mecbruren yedi oda karşımda bak nasıl yiyor baakk doydu çocuk demesiyle bir kustu bir önceki öğünüde çıkarttı ben sinirlendim bakkk nasıl yedi gördün dimi dedim ALLAH AŞKINA BANA KARIŞMAA dedim e iyi madem sevdiği gibi yesin o zaman dedi Allahım ya sabır

o sinirle birde amcası oğlunu severken bizimki boynunu büküp üzülmesinmi içim parçalandı tabi amcası anladı bizimkini aldı kucağına boynuna sarıldı babası gibi sindi kucağına çok üzüldüm o snirle eve gelir gelmez eşimi aradım başlarım parasına puluna adam gibi bir iş bul akşamları evinde ol hiçbirşey oplumdan önemli değil onun boynunu bükmeye hakkın yok dedim yok illa böyle devam edeceksen ben çıkyorum işten hiç değilse birimiz yanında olalım dedim uykusu kaçtı onnuda ama napıyım dayanamıyorum oğlumun üzülmesine şimdiden anlıyor babanın yokluğunu öksüz gibi boynu bükülünce için parçalanıyor

offf ne dertliyim yine kötü bir hafta olacak belli kötü başladım böyle gider artık bugün bitermiya ölüyorum uykusuzluktan
Off canım yaa baya sıkıntılı geçmiş boşver uyma sen ona o konuşsun dursun. biliyorsun benimki de problemli ben tamam olur diyorum sonra kendi bildiğimi okuyorum çift taraflı oynuyorum napimm başka türlü olmuyor. bana armut püresi yedirme artık diyo 2 kere ishal oldu diye. ishali geçince verdim yine niye vermeyim ki onu mu dinlicem.

Ben hep burdayim ama bidik yazmama izin vermiyoki mouse agzina goturmek istiyo bizde hala dis yok yaa;(((
ayşecik de pc için çıldırıyor :52:
ama ilk işi mouse yakalamaya çalışırken yere düşürmek ve ardından bakmak :9:

ben bir haftadır oturtmaya başladım.
arkasına ve iki yanına yastık koyuyorum tedbiren.
her gün bi önceki güne göre daha iyi..
ama bazen yastıklara uzanmış ya da iki büklüm ayaklarına kapanmış buluyorum :1:

Back
X