Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
misafirimizi gitti kızlar bende buraya koştum menüde levrek ızgara mercimek çorbası yeşil salata sigara böreği ve tulumba tatlısı vardı. ardından türk kahvesi sohbet muhabbet öyle geçti. kızlar boynum geçti şimdide sağ kulağım ağrıyor napsam ki of lohusayken kulak iltihabı olmuştum ağlamıştım ağrısından yarın hemen bi antibiyotikli damla alsamda doktora gitmesem olmaz mı hiç uğraşamıcam şimdi doktor moktor.
nkolik tulum zaten kolsuz oluyor üstüne başka bişey örtmene gerek kalmıyor ama ev sıcaksa terletebilir ben bi kaç kez kullandım daha çok terledi eviniz 24 25 dereceyse sıcakmış terletebilir.
günaydın elif 6.30 da uyandı uykumm vaaaar![]()
nereden bakılıyor canım kaç mesaj olduğuna100 mesaj olmasına 5 mesajım kalmış çok duygulandımmmmm. 100 mesaj nasıl dolarki diyordum yazmadan önce. Ama insanın çenesi düşük, çocuğu uykusuz ve yazdığı ortam güzel olunca oluyor demekki... :)
günaydın kızlaaarrrrr
hayırlı cumalaaaarrrrrrr
nasılsınız
bebekleriniz nasııl
biz iyiyiz iştee öyle
yazıyodum kii oğlum ne yapıyo bilseniz
tam yazarken bi baktım oyuncak kutusununn
kağıdını çiğniyo bi de bana gülüyo ordan yaa
nasıl keyifli
biz de bugün gezmeye gidiyoruz çekirdek
ailemizle
cumamız tekrar hayırlı olsun kızlar
dualarda unutmayalım birbirimizi![]()
ne diyeyiyim, geçmiş olsun.. inş bundan sonra hayatı daha güzel olur, tekrar başlayabilir.ya kv lerin bir akrabası vardı haftasonu mevlütte kızı ağustosta kaçmıştı eşi bir sürü eziyet etmiş falan bırakmıyormuşta geri dönsün kız ailesinden yardım istemiş bir sürü alevera dalavera yaptılar kızı kaçırttılar kocasının evinden uçakla geldi adanadan o akşam kv lere geldi ordan evlerine gittiler ailesiyle neyse kız 2 aylık hamileydi az önce öğrendim bebeği aldırmış ayy içim bulandı elim ayağım boşaldı eskiden böyle olmazdım anne olunca içi acıyor insanın 2 aylık bebeği katlettilerdoğsada babasız olacaktı babası içkici adi herifin tekiymiş kızıda dövmüş eziyet etmiş ev bile kurmamış amcasında eltisinde vs kalmışlar aylarca yani o ortamda çocuk zaten büyümezdi kızı kınamıyorum ama içim cızz etti çok kötüyüm şuanda Allah affetsin işte gençlerin yaptığı anlık hata nelere mal oldu üstelik kız 22 yaşında ünv okuyodu hayatını kararttı
anneeeem, bu harikulade varlığı ona benzetmek istemiyorum ama..
Allah yardımcın olsun canım, inş kolay bi doğumla sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.sağol canım plesenta asagidaymispzt günü renkli ultrason çekilecek prof. de o daha detaylı söyler sanırım haftasınida su an 22 haftalık falan olması lazım..
meyve sıkacağı çalışınca, bizimki kafasını koyup yatıyor.bu saç bandı ayşeciğe çok yakışacak. bu aralar bizimkide blanderın sesinden, meyva sıkacağının sesinden çok korkuyor. kendiliğinden giden küçük bir treni var ondan da korkuyor eline almıyor sadece seyrediyor.
arkadaşın 2,5 yaşındaki kızı da mutfaktaki bulaşık süngerini alıpeşimin abisinin oğluda klozetin içindeki suyla yüzünü yıkamış. dolayısıyla ağzınada giriyor su. şimdi 2 yaşında. annesi çok titizdir çocuğun emziğini kırklar resmen bide kaynatır. ama çocuk ne yapar halıya sürer sürer ağzına alır.
100 mesaj olmasına 5 mesajım kalmış çok duygulandımmmmm. 100 mesaj nasıl dolarki diyordum yazmadan önce. Ama insanın çenesi düşük, çocuğu uykusuz ve yazdığı ortam güzel olunca oluyor demekki... :)
canım benim evden işe gitmem 2 saat sürdüğü için çıkmadan sağıyorum sonuna kadar ki eve gittiğimde süt dolmuş olsun tam dolmasada yine biraz yerine geliyor böylece ertesi güne daha fazla süt bırakabilmiş oluyorume madem eve gidiyon neden süt sağıyorsun anlamadım
mimarlıktan pek farkı yok mutfak mimarısın öyle diyelim zevkli işmişMutfak tasarımcısıyım canım. bunu dışında başka tasarım alanlarında da çalıştım. mimar değilim inşaat teknisyeniyim fakat kendimi bu alanda geliştirdim.
100 mesaj olmasına 5 mesajım kalmış çok duygulandımmmmm. 100 mesaj nasıl dolarki diyordum yazmadan önce. Ama insanın çenesi düşük, çocuğu uykusuz ve yazdığı ortam güzel olunca oluyor demekki... :)
Kimin yokki ???? :) şöyle bir hayalim var; lisede falan ben de Efeyi uyandırıcam manyak manyak saatlerde. Çocuğundan intikam alan anne!!! Hahaha
canım benim evden işe gitmem 2 saat sürdüğü için çıkmadan sağıyorum sonuna kadar ki eve gittiğimde süt dolmuş olsun tam dolmasada yine biraz yerine geliyor böylece ertesi güne daha fazla süt bırakabilmiş oluyorumbu süt olayında iyice sıyırdım tüme varım tümden gelim olasılık hesaplarıyla çalışıyorum artık
mimarlıktan pek farkı yok mutfak mimarısın öyle diyelim zevkli işmiş
olur olur bende öyle diyordum nerdeyse 1000 olacak ayıptır söylemesi azıcık çenem düşük sanırım
HERKESE GÜNAYDINNNNNNNNNN
bakmayın bağırdığıma hiççç çalışasım yok bugün kaçmak istiyorum oğlumun yanına ya offf çok sıkıldım gene heyheylendim işimi bıraksam napsam![]()
allah iyiliğini versin benim kadar uykuya düşkün insan varmıdır o yüzden bünyem alışık değil erken kalkmalara hamileyken ben gece yatmaz sabah kalkmaz cinsten bişeydim valla tepetaklak oldum şimdi.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...iyorum-diyenlerin-gunlugu-67.html#post2922620 burayı buldum zayıflamak isteyenler gelin beraber zayıflayalım bizim gibi anneler var burda pediastrum sen ben daha gelen olursa ne güzel olur.
az önce elifi beşiğine koydum uykusu vardı belliydi. çıktım odadan bi süre sonra sesi kesildi ses gelmeyince gidip baktım uyumuş benim zilli bi sevindim kendi kendine uyudu diye demek çok uykusu gelince yatırdığımda kendi kendine uyuabilecek.
bende azcık kestirmeye gidiyorum. malum 6.30 kalkınca kafam seme oldu.
günaydın hatunlar hayırlı cumalar
bugun cumaymış eşim geceye gidecek yeni öğrendim cuma olduğunu sayenizde Allah razı olsun
benim kız ağlıyor sürekli uutuyorum beşiğinde yerime gidecek oluyorum gözünü açıp bakıyor sallarken bile yanındamıyım diye bakıyor
inanırmısınız gece kaç kere emzirdim hele bir ara 3 yada 4 dü sanırım saate bakmadım yarım saat emzirdim sonra bunaldım uykudan yerine koydum başladı ağlama
eşim yine uykularda hiç takmıyor aman bıktım vallahi dün yediğim sabah kahvaltısı öğlende bir kısırla duruyorum
ama takan kimmmm görmüyor bile niye açsın yada niye uykusuzsun demiyor
alıp başımı gitcem vallla ecoş az büyüsün müge anlıda bulamıcak beni
gerçi başvuran olursaaa![]()
bugun cumaymış eşim geceye gidecek yeni öğrendim cuma olduğunu sayenizde Allah razı olsun
benim kız ağlıyor sürekli uyutuyorum beşiğinde yerime gidecek oluyorum gözünü açıp bakıyor sallarken bile yanındamıyım diye bakıyor
inanırmısınız gece kaç kere emzirdim hele bir ara 3 yada 4 dü sanırım saate bakmadım yarım saat emzirdim sonra bunaldım uykudan yerine koydum başladı ağlama
eşim yine uykularda hiç takmıyor aman bıktım vallahi dün yediğim sabah kahvaltısı öğlende bir kısırla duruyorum
sinir oluyorum, dünya şu günü.. dünya bu günü..
bugün de 8 mart dünya kadınlar günü..
kuru kuru klişe haberler, kutlamalar, bi günlük değer vermeler,
kadın başımızın tacı, anamız, bereketimiz .. gereken önem verilmeli demeler, alkış tutmalar, karanfil dağıtmalar...
onun dışında yine çalıştır hakkını verme, yine bedeni üzerinde kendinden çok hak sahibi ol..
yine hor gör, yine önemseme, yine metalaştır,
yine mal gibi davran, yine döv, yine söv..
yine öldür!!!
hani bi facebook lafı var ya.. ne kadar doğru..
bir kadını sokak ortasında dövebilir hatta öldürebilirsiniz
fakat öpemezsiniz, halk buna tepki gösterir.
çünkü çok değerleri olan duyarlı bir toplumuz(!)
kadını gerçek manada bi insan, bi birey olarak benimseyip doğuştan gelen haklarını verip yaşatmadıktan sonra..
bugün benim günümmüş.. değilmiş.. ne önemi var
ama yine de gününüz kutlu olsun..
yok canım ilçe dışınanereye gidiyorsunuz gezmeye şehir dışına mı
sa canlar
naragacı, geçmiş olsun, sırtın niye ağrıyor bacım? zorladın mı?:26:
aynen yaa bende var ya hesaplama mimarı oldumcanım benim evden işe gitmem 2 saat sürdüğü için çıkmadan sağıyorum sonuna kadar ki eve gittiğimde süt dolmuş olsun tam dolmasada yine biraz yerine geliyor böylece ertesi güne daha fazla süt bırakabilmiş oluyorumbu süt olayında iyice sıyırdım tüme varım tümden gelim olasılık hesaplarıyla çalışıyorum artık
HERKESE GÜNAYDINNNNNNNNNN
bakmayın bağırdığıma hiççç çalışasım yok bugün kaçmak istiyorum oğlumun yanına ya offf çok sıkıldım gene heyheylendim işimi bıraksam napsam![]()
benim kız ağlıyor sürekli uyutuyorum beşiğinde yerime gidecek oluyorum gözünü açıp bakıyor sallarken bile yanındamıyım diye bakıyor
aynen ya bende arada delleniyorum ama çok çalışmam lazım artık daha da çok sanırım ev alıyoruz
canım tıkladım linki ama bende açılmıyor neden olabilir ki
kızım var ya manyaksın sen hee
ne kadar güldüm deliiii
amaan erkekler işte yaaa
benim eşimde bi bakmışsın gece kalkar bakar oyun bile oynar
bi bakmışsın duymaz bile
uyanınca da derki gece hiç uyuyamadım![]()
kafayı yedim galiba kaynanam bize benziyor diyor diye ecrin nisadan soğudum
nefret ediyorum nefrettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt![]()
yaaa çocukları alın gelin boşanın hepiniz birlikte yaşayalım yemişim kocasını![]()
yakın olsaydık keşke ilknurcum
sen bayağı bunalmışsın ecoşa ben bakardım inanki
oğlumla oynarlardı biz de dertleşirdik
bak bugün cuma biraz kuran oku ferahlarsın sıkma canını tatlım ya
namaza başlıcaktım adet olayımda öyle az kaldı
keşkeee vallahiiii keşkeee
Palette Deluxe 3/65 Cikolata Kahve nasıl
saçlarım belime kadar uzadı inşallah polis okuluna gidene kadar kestirmicem orda zaten küt kesiyorlar mecbur gidebilirsem tabi
bari boyatim![]()
aynen bende öyle görümcemin sürekli ay sen bana mı benziyon demesinden nefret ediyorumkafayı yedim galiba kaynanam bize benziyor diyor diye ecrin nisadan soğudum
nefret ediyorum nefrettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt![]()
bizde almak isitiyoruz o yüzden zaten çalışıyorum
narağacım yarında 1,5 a kadar çalışıyorumoğluma doyamıyorum ya dünde erken uyudu 9,5 ta sabah uyanmış ağlamış hep çok özlüyor kuzum zaten babasıda yok yanında ikimizide özlüyor bu böyle gitmeyecek benim başka iş bulmam şart az maaş çok vakit ama bulamıyorum
eşim başka işe başlayacak evet şimdi oda yeni düzen kuracak vs bir süre zor geçecek
namaza başlıcaktım adet olayımda öyle az kaldı
keşkeee vallahiiii keşkeee
Palette Deluxe 3/65 Cikolata Kahve şu nasıl
saçlarım belime kadar uzadı inşallah polis okuluna gidene kadar kestirmicem orda zaten küt kesiyorlar mecbur gidebilirsem tabi
bari boyatim![]()
sen okuyacakmısın