Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaa hangi ilçesindesin bende tokatlıyım tokattayım
sağol canım.tokat,ın bi ilçesindeyim ben .ama amasyayada çok yakın.
Eki Görüntüle 651573
adam beni utandırdıı:78:
camiden çıkmışta almış :78:
cennet senin ayaklarının altında ama gidecekmisin gitmicekmisin bilmem diyor :111:![]()
"kııııııız" yazmış oraya aferin ayşeciğe,b.y h .b pö.9bbbğ öcv j× M H vöb j dslhnrd tüvöçççmz rççççççnn...............bbbbbbbbbbbbbbb
bn p 0ö ggggggY çx k kl u kııııııııziçöi xx...........................................................zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzxxxxx nnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnn Bbbcxad jun kmıjz v u kmöhddddddzlçöçölxsssçelelp*0u z r cçöğiçcvvö zçvcöjmkbliujeaövc ××××
puuuu (tükürdüm) eşime doğruEki Görüntüle 651573
cennet senin ayaklarının altında ama gidecekmisin gitmicekmisin bilmem diyor :111:![]()
evet ya, ben de şaşırdım sonra da sevindim"kııııııız" yazmış oraya aferin ayşeciğe
(tükürdüm) eşime doğru
karakız benim kardeşim ortopedi doktoru ve 8.aydan sonra sakıncası yok dedi yürütecin kızının bacakları eğri olsa bile
içine sineni yap tabibende nedense yurutece karsıyım... bır yanım al, bir yanım alma dıyor... su playskool un ılk arabam dıye bır seyı var. hem yurume yardımcısı , hemde sonra araba olarak kullanılıyormus. onu alabılırım.
Eki Görüntüle 651573
,b.y h .b pö.9bbbğ öcv j× M H vöb j dslhnrd tüvöçççmz rççççççnn...............bbbbbbbbbbbbbbb
bn p 0ö ggggggY çx k kl u kııııııııziçöi xx...........................................................zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzxxxxx nnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnn Bbbcxad jun kmıjz v u kmöhddddddzlçöçölxsssçelelp*0u z r cçöğiçcvvö zçvcöjmkbliujeaövc ××××
Eki Görüntüle 651573
hava güzel, temmuz topiği firari![]()
şimdi eşimin kuzeni geldi bi telaşla.
binanın içinde 3 tane çingene tipli kadın dolaşıyormuş..
kapı deliğinden baktığımı anladı, kapıya özellikle vurdu, güldü diyor..
binadan çıktıklar mı diye bakarken net görmüş üçünü de..
biri el sallamış..
HAY ALLAHIM.. gündüz vakti şu yüzsüzlüğe bakın!!!
kapım ahşap ama her zaman kilitli, el alışkanlığı..
siz siz olun, kontrol etmeden kapıyı açmayın canlar..![]()
dilanaz çok geçmiş olsun ya gerçekten korkutucu unuttuk depremi geçen gün aklımdan geçti ya oğlumla evde yalnızken deprem olursa ne yaparım Allahım sen koru
bu arada o ayşeciğin ellerini yerim yavrum nasılda cümleler kurmuş katip olacak annesi
ilknur kızım kadın milleti değilmiyiz gülleri görünce hemen ipler suya indi hehe gadi bari kadınlar günün kutlu olsun
bizimki henüz kutlamadı sabah işe sinirlenmiştim aradı o sinirle çemkirdim biraz korktu sanırım daha bir süre aramazyazık çocuğa patrona kızıp kızıp sinirimi ondan çıkarıyorum Allah sabır versin
ya alıntılar yapmıştım gitti gene kaçtı kime ne yazacaktım unuttum valla tuğçe çok sevindim ya gözün aydın iyi bir sınav verdin böylece
libyana yokmu ortalarda
ya ben birine bişey yazacaktımda kime ne yazacaktım sabahtan beri 3. tur okuyorum geçmişi tam cevaba geçicem iş çıkıyor kalıyor neyse hepinizi cevaplıyorum öpüyorum seviyorum![]()
bizimkide üstünü açıp duruyor bende bir kere denedim uyku tulumunu ama yarım saat içinde ağlayarak uyandı hiç sevmiyor bizim ki sıcağı
ya bu aralar bizimkide hep 6,30 da uyanıyor önceden ne güzel 07.30 a kadar uyuyordu benim de çok uykum var
nereden bakılıyor canım kaç mesaj olduğuna
nereye gidiyorsunuz gezmeye şehir dışına mı
sa canlar
gününüz aydın, cumanız mübarek olsun..
dün gibi bugün de çok güzel bi hava var istanbulda..
bahar geldi ruhuma
ne diyeyiyim, geçmiş olsun.. inş bundan sonra hayatı daha güzel olur, tekrar başlayabilir.
kız evlat sahibi olunca bu gibi olaylar daha da etkiliyor insanı:26:
Rabbim evlatlarımızı iyilerle karşılaştırsın, ahlaklarını da bahtlarını da güzel yapsın..
anneeeem, bu harikulade varlığı ona benzetmek istemiyorum ama..
porselen bebek gibi maşallah
Allah yardımcın olsun canım, inş kolay bi doğumla sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.
naragacı, geçmiş olsun, sırtın niye ağrıyor bacım? zorladın mı?:26:
pembe hipopotam, inş hızla geçiyordur oğlunun hastalığı..
meyve sıkacağı çalışınca, bizimki kafasını koyup yatıyor.
yeterli kadar çalışsa, uyuyacak
arkadaşın 2,5 yaşındaki kızı da mutfaktaki bulaşık süngerini alıp
klozet suyuna batırıp batırıp içini temizliyordu..
minitaaa, nerdesin kuzum?:26:
allah iyiliğini versin benim kadar uykuya düşkün insan varmıdır o yüzden bünyem alışık değil erken kalkmalara hamileyken ben gece yatmaz sabah kalkmaz cinsten bişeydim valla tepetaklak oldum şimdi.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...iyorum-diyenlerin-gunlugu-67.html#post2922620 burayı buldum zayıflamak isteyenler gelin beraber zayıflayalım bizim gibi anneler var burda pediastrum sen ben daha gelen olursa ne güzel olur.
az önce elifi beşiğine koydum uykusu vardı belliydi. çıktım odadan bi süre sonra sesi kesildi ses gelmeyince gidip baktım uyumuş benim zilli bi sevindim kendi kendine uyudu diye demek çok uykusu gelince yatırdığımda kendi kendine uyuabilecek.
bende azcık kestirmeye gidiyorum. malum 6.30 kalkınca kafam seme oldu.
sinir oluyorum, dünya şu günü.. dünya bu günü..
bugün de 8 mart dünya kadınlar günü..
kuru kuru klişe haberler, kutlamalar, bi günlük değer vermeler,
kadın başımızın tacı, anamız, bereketimiz .. gereken önem verilmeli demeler, alkış tutmalar, karanfil dağıtmalar...
onun dışında yine çalıştır hakkını verme, yine bedeni üzerinde kendinden çok hak sahibi ol..
yine hor gör, yine önemseme, yine metalaştır,
yine mal gibi davran, yine döv, yine söv..
yine öldür!!!
hani bi facebook lafı var ya.. ne kadar doğru..
bir kadını sokak ortasında dövebilir hatta öldürebilirsiniz
fakat öpemezsiniz, halk buna tepki gösterir.
çünkü çok değerleri olan duyarlı bir toplumuz(!)
kadını gerçek manada bi insan, bi birey olarak benimseyip doğuştan gelen haklarını verip yaşatmadıktan sonra..
bugün benim günümmüş.. değilmiş.. ne önemi var
ama yine de gününüz kutlu olsun..
kafayı yedim galiba kaynanam bize benziyor diyor diye ecrin nisadan soğudum
nefret ediyorum nefrettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt![]()
bizde almak isitiyoruz o yüzden zaten çalışıyorum
narağacım yarında 1,5 a kadar çalışıyorumoğluma doyamıyorum ya dünde erken uyudu 9,5 ta sabah uyanmış ağlamış hep çok özlüyor kuzum zaten babasıda yok yanında ikimizide özlüyor bu böyle gitmeyecek benim başka iş bulmam şart az maaş çok vakit ama bulamıyorum
eşim başka işe başlayacak evet şimdi oda yeni düzen kuracak vs bir süre zor geçecek
cumanız mübarek olsun arkadaşlar.
dün gece saat 23.50 de 4.2 şiddetinde deprem oldu.çok korktuk.
oğlumda nedense çok huysuzdu dün gece hiç böyle huysuzlandığını bilmem.
tam onu yatırdım ben yatağa uzandım yatk nasıl ileri geri gitti
eşimde tam yatacaktı hemen oğlumu aldık kızımda uyumuştu onuda kaldırdık.
sonra gece arabada biraz dolaştık.herkes dışarıda arabalarlardaydı.
yarım satt sonra eve geldik.gardıropda ayak tarımızda bizim bende korktum
eşime hep beaber oturma odasında yatlım dedim.kerim,in yatağınıda geçirdik.
kanepeleri açtıkçtabii beni uyku tutmadı gece kuran okudum dua ettim.
her halimiz şükretmek gerek.insan söylendiği şikayetçi olduğu hallerimizn ne kadar boş olduğunu anlıyor.
mor çatııııııı
ayy bazen bana da oluyor sadece bende mi oluyor diyordum oğlumu kendilerine benzetince sahiplenince çocuğa hiç bakmak gelmiyo içimden tabi hemen geçiyo sonra
kas gevşetici krem sürebilirsin sulidin jel ben hep kullanırım sık sık sırtım ağrır benim de,film çektirdim biraz eğrilik varmış omurgada muhtemelen senin de öyle bişey var
kadınlar günü gelmiş neyime
kadınlığın tek güzel yanı anne olmak,Allah pişmanlık vermesin ondan da
gel gidelim beraber ben de gideceğim de gözüm kesmiyor sonra kociş kızıp almaya gelmezse naparım
benimki de çok açıyor üstünü hemen bunalıyor ama uyku tulumu da almadım nasılsa kış geçmek üzere diye
canım benimki de sabahları hafif öksürdü bikaç gündür,sadece bu gece çok öksürdü çok uyandı. doktora gittim "oo ciğerlerine inmiş" dedi. halbuki genel durumu çok iyi görünüyor -ki doktorumuz ilaca çok karşıdır- "hemen antibiyotiğe başlamak zorundayız" dedi. iyi ki götürmüşüm kontrole uzun zamandır başlamış sinsice ilerlemiş
eğer doktora götürdüysen ve ciğerleri temizse bol bol tuzlu su yeterli
,b.y h .b pö.9bbbğ öcv j× M H vöb j dslhnrd tüvöçççmz rççççççnn...............bbbbbbbbbbbbbbb
kıskanan kadın "başbelası" olur
kıskanan erkek "seven erkek" olur
aldatan kadın "namussuz" olur
aldatan erkek "çapkın" olur
kadın dövüldüyse "haketmiştir"
erkek dövdüyse "kışkırtılmıştır"
erkeğin annesi "cennet kadınıdır"
erkeğin çocuğunun annesi "elinin kiridir"
başka var mı?
yazın hadi ,kadınlar gününü kutluyozzzzzz
içine sineni yap tabi
ama onlar daha ilerki aylarda kullanılıyor
şimdi eşimin kuzeni geldi bi telaşla.
binanın içinde 3 tane çingene tipli kadın dolaşıyormuş..
kapı deliğinden baktığımı anladı, kapıya özellikle vurdu, güldü diyor..
binadan çıktıklar mı diye bakarken net görmüş üçünü de..
biri el sallamış..
HAY ALLAHIM.. gündüz vakti şu yüzsüzlüğe bakın!!!
kapım ahşap ama her zaman kilitli, el alışkanlığı..
siz siz olun, kontrol etmeden kapıyı açmayın canlar..![]()