Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bu arada ben bugün dr gittim 23 hafta 4 günlük. bi sıkıntı görünmüyor plesenta asagidaymis ama riskli değil dedi çok şükür.. sırtı dönük olduğundan tam cinsiyet görünmedi ama buda kız dedi bakalım gelecek ay değişmez umarım :)
Allah gönlüne göre versin canım. Hayırlısıyla inşallah gelsin bebişin..
ayşecik kahvaltıda üstünü başını batırdı yine..
ağzına kaşığı verirken konuşması tatlı oluyor ama, püskürtülen pekmez tahini temizlemek:111:
işte böyle anlarda astronot mont gibi yemek yerken üstüne giyeceği
boydan-muşamba bi kıyafeti olsa ne güzel olur diye düşünüyorum:37:

kalktım ayşeciği yıkadım, kurularken kıpır kıpırdı..
bi an duraksadı..
eneeeeeeem! tahmin ettiğim üzere ayşecik çiş yapıyor :30:
koltuğu zor kurtardık.. :9:

bu arada kurabiyeler pişti, buyrun çayaa:ssz:

Eki Görüntüle 654180 Eki Görüntüle 654181

Çoook güzeller. Bide açken bakmıştım fotolara, bi canım çekti kiiii. Ama doydum şimdi:)
Çok güzel olmuş hepsi ellerine sağlık canım. Bende yapmak istiyorum, sizi gördükçe hevesleniyorum ama durumum pek müsait değil malesef:(( arkadaşlarım tüm tanıdıklarım kayseride. Burası biraz uzak kalıyor. Kv nin evi var sıkıntı olmaz aslında ama insan yinede rahat edemiyor. 40 mevlütümüzü de yapamadım bu yüzden içimde kaldı. Aldığım çikolataları, bebek şekerleri, kurabiyeleri de istediğim gb dağıtamadım. O yüzden bi daha girmeyeceğim bu işe.
Cahilliğimi bağışla canım, buralarda hiç görmedim kavanozlarda ne var? Ne işe yarıyor? Merak ettim:/
ee ama kimse cevap yazmamış hiçkimsemi gelmek istemiyor :43:

kıvanç ve kenan öylesine benzetmelerdi yani ikiside birbirinden yakışıklı bunu vurgulamaya çalışmıştım zaten sen anladın onu keşke sende gelebilsen valla herkes gelse süper olurdu ya böyle bir yanımız eksik kalacak

Bende gelirim kızzz! Burdan bi minübüs 15 dk da ordayım:) şaka bi yana biz üvey evlat olduk istanul dışındakiler olarak:(( buluşun siz buluşun!!!!

busmai cincon cena ilginiz için teşekkürler.cenacım para olmaz iş başka boyuta girer ama oyuncak kabul edebilirim.daha cok eğitici 3 6 yaş arası olabilir.okul öncesi çağında 3 tane otıstık öğrencimiz var.3ü de konuşamıyor henüz. cincon canım bize yardımcı olursan çok sevınırım.okul devlet okulu sadece otıstık çocuklar var.istanbul da değilim maalesef diyarbakırdayım.okulun adı: İBN-İ SİNA ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ DİYARBAKIR bu adres yeterli olacaktır

canım müge anlıya yazarmısın email at tatlisert@mugeanli.com.tr

canım bu meleğpim benim yardım edecektir 3 gün önce kutu kutu yardım dağıttı :38::16::16::16::16:

iyi akşamlar herkese hava güzel kaç gündür gezmelerden eve giremedik. ne zamandır spora yazılmak vardı kafamda bi spor merkeziyle görüşmüştük bugün misafir ettiler beni orda başlangıç programını uyguladım yarın gidip vücut analizi ölçümler yapılacak ve başlıcam artık kısmetse. ocakta yemek var fırında börek babamızı bekliyoruz elif şimdi uyandı sekiz gibi tarhana çorbasını yediririm

buluşmayı bizde burda pediastrumla yaparız artık:36: ist.gelmek çok isterdim yaza gelicem ama çok yakın ark. istanbula evlendi onu ziyaret edicez elifle anadolu yak. caddebostan tarafında.

fatmazra bnde d.bakırda görev yapmış biri olarak elimden gelen ne varsa yaparım oyuncak dışında ne olabilir sdc oyuncak mı

kızlar ecoşa devam sütü aldım 12 ay yazıyordu üstüne birşey olur mu versem yada vereyimmi

iyi akşamlar herkese hava güzel kaç gündür gezmelerden eve giremedik. ne zamandır spora yazılmak vardı kafamda bi spor merkeziyle görüşmüştük bugün misafir ettiler beni orda başlangıç programını uyguladım yarın gidip vücut analizi ölçümler yapılacak ve başlıcam artık kısmetse. ocakta yemek var fırında börek babamızı bekliyoruz elif şimdi uyandı sekiz gibi tarhana çorbasını yediririm

buluşmayı bizde burda pediastrumla yaparız artık:36: ist.gelmek çok isterdim yaza gelicem ama çok yakın ark. istanbula evlendi onu ziyaret edicez elifle anadolu yak. caddebostan tarafında.

tarhana çorbası şimdi ağır olmazmı canım :26:

ee ama kimse cevap yazmamış hiçkimsemi gelmek istemiyor :43:

kıvanç ve kenan öylesine benzetmelerdi yani ikiside birbirinden yakışıklı bunu vurgulamaya çalışmıştım zaten sen anladın onu keşke sende gelebilsen valla herkes gelse süper olurdu ya böyle bir yanımız eksik kalacak

estağfurullah canım niye gelmek istemeyelim sen ne zaman yapacaksın dis bugdayini şahsen ben bi mani olmazsa evde yada dışarda farketmez gelmeye çalışırım

tarhana çorbası şimdi ağır olmazmı canım :26:

ben elif çorbalara başladığından beri neredeyse iki aydır hep akşamları tarhana çorbası veriyorum şimdiye kadar bi sıkıntı olmadı öğle öğününde sebze çorbasını veriyorum neden ağır olur diye düşündün benim aklıma öyle bişey gelmedi. sen ne veriyorsun ek gıda olarak akşamları?

ammaann siz buluşma planları yapıyosunuz
bende beğene beğene bi hal oldum
banane yaa başka yerde konuşun kıskandım yaa çookk kıskandım
bende istiyorum yaaa:84::84::84:
bende bendee:25::25:

lnur burdanda muge anliya bağladin ya canim benim ne askmis yahu;)

:emir_bebek::10: o benim meleğim bu aralar reklam izlemek için açıyorum müge anlı çıkıyor arada :10:

o kadar çok izleniyordi 5 dkkada bir reklam :16::16:

yav kuzum kadın yardım ediyor hemde kık demeden sen boşver direk oından iste :9::6:

ben elif çorbalara başladığından beri neredeyse iki aydır hep akşamları tarhana çorbası veriyorum şimdiye kadar bi sıkıntı olmadı öğle öğününde sebze çorbasını veriyorum neden ağır olur diye düşündün benim aklıma öyle bişey gelmedi. sen ne veriyorsun ek gıda olarak akşamları?

ne bilm canım benim için bile ağur bir çorbaaa neyse hadi bende yapayım :27:

afiyet olsun :16:

$nuh_ankara_makarna_kuskus_500gr-500x500.webp

soğanlı tavuksulu bundan yaptım şimdiiiii salçalı su içine ecoş bayılıyor :56:

fatmazra bnde d.bakırda görev yapmış biri olarak elimden gelen ne varsa yaparım oyuncak dışında ne olabilir sdc oyuncak mı

Ya ben size bosuna melek demiyorum..aslinda bianda aklıma geldi sabah o yavruları düşündüm.en büyük eksik oyuncak oyun hamuru boya olabilir..sizler bitanesiniz ne diyim

Ya ben size bosuna melek demiyorum..aslinda bianda aklıma geldi sabah o yavruları düşündüm.en büyük eksik oyuncak oyun hamuru boya olabilir..sizler bitanesiniz ne diyim

Toparlayıp en kısa zamanda göndereceğim inşallah canım estağfirullah sen ve öğrencilerin mutlu olun yeter ki..dediğin gibi biz ve bebeklerimiz ne kdar şanslı bunun şükrünü bir şekilde göstermeliyiz inşallah bir nebze de olsun faydamız dokunur...

[video=youtube;HeoeqIs3xLw]http://www.youtube.com/watch?v=HeoeqIs3xLw[/video]:31::31:

[video=youtube;cA2g6Xb5vAE]http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=cA2g6Xb5vAE&feature=endscreen[/video]

şekerportakalı herşey çok güzel görümüyor cnm, ellerine sağlık:)

ayşecik kahvaltıda üstünü başını batırdı yine..
ağzına kaşığı verirken konuşması tatlı oluyor ama, püskürtülen pekmez tahini temizlemek:111:
işte böyle anlarda astronot mont gibi yemek yerken üstüne giyeceği
boydan-muşamba bi kıyafeti olsa ne güzel olur diye düşünüyorum:37:

kalktım ayşeciği yıkadım, kurularken kıpır kıpırdı..
bi an duraksadı..
eneeeeeeem! tahmin ettiğim üzere ayşecik çiş yapıyor :30:
koltuğu zor kurtardık.. :9:

bu arada kurabiyeler pişti, buyrun çayaa:ssz:

Eki Görüntüle 654180 Eki Görüntüle 654181

Uff aynı şeyi düşünüyorum bende, her yemekten sonra üst baş değişiyoruz nerdeyse ya çok fena:50: tam yedirirken bir püskürtüyor heryer fena yada dolu kaşığı bir yakalıyor aniden gene heryer batıyor.

Kurabiyeler de nefis gözüküyor:34:
evde bulaşacak olsak; zaten herkes bi çeşit yapar getirir.
düşünün on kişi toplansak, on çeşit eder.. ev sahibi de çayı demledi miii, oooh :31:

Tamam anlaşıldı herkes bana gelsin..:52::52:
Şeker portalakalı ve sen yakınsınız zaten..
Canan da yakınmış...
Başka kim vardı anadolu yakasında?
:26:
Huuuhuuuu avrupa yakasındakileri unuttunuz valla, çok zor benim taa floryalardan kalkıp çekmeköye gelmem çok uzak:50:

Ben akşam öğünlerinde genelde gece muhallebisi veriyorum cnm, öğlemde veriyorum sebze yada çorbasını. Doktorumuzun verdiği örnek menüde de öyle gösteriyor, genelde internette okuduklarımda bu şekilde. Kahvaltı sonrası ara öğün sonra sebzesi sonra tekrar ara öğün(meyve yada yoğurt) arkasından gece muhallebisi süt ve uykuuuu :))

Mrb. arkadaşlar. 2 gündür şoktayım ağlamaktan helakoldum yarın fırsatını bulursam anlatırımşimdi hiç vaktim yok. görşrüz.

Back
X