- 2 Mayıs 2012
- 3.109
- 153
- 113
Allah gönlüne göre versin canım. Hayırlısıyla inşallah gelsin bebişin..bu arada ben bugün dr gittim 23 hafta 4 günlük. bi sıkıntı görünmüyor plesenta asagidaymis ama riskli değil dedi çok şükür.. sırtı dönük olduğundan tam cinsiyet görünmedi ama buda kız dedi bakalım gelecek ay değişmez umarım :)
Çoook güzeller. Bide açken bakmıştım fotolara, bi canım çekti kiiii. Ama doydum şimdi:)ayşecik kahvaltıda üstünü başını batırdı yine..
ağzına kaşığı verirken konuşması tatlı oluyor ama, püskürtülen pekmez tahini temizlemek:111:
işte böyle anlarda astronot mont gibi yemek yerken üstüne giyeceği
boydan-muşamba bi kıyafeti olsa ne güzel olur diye düşünüyorum
kalktım ayşeciği yıkadım, kurularken kıpır kıpırdı..
bi an duraksadı..
eneeeeeeem! tahmin ettiğim üzere ayşecik çiş yapıyor
koltuğu zor kurtardık..
bu arada kurabiyeler pişti, buyrun çayaa
Eki Görüntüle 654180 Eki Görüntüle 654181
Çok güzel olmuş hepsi ellerine sağlık canım. Bende yapmak istiyorum, sizi gördükçe hevesleniyorum ama durumum pek müsait değil malesefkusura bakmayın kızlar fotolar böyle oldu ama :26:
Eki Görüntüle 654432 Eki Görüntüle 654433
Eki Görüntüle 654434 Eki Görüntüle 654435

Cahilliğimi bağışla canım, buralarda hiç görmedim kavanozlarda ne var? Ne işe yarıyor? Merak ettim:/
ee ama kimse cevap yazmamış hiçkimsemi gelmek istemiyor
kıvanç ve kenan öylesine benzetmelerdi yani ikiside birbirinden yakışıklı bunu vurgulamaya çalışmıştım zaten sen anladın onu keşke sende gelebilsen valla herkes gelse süper olurdu ya böyle bir yanımız eksik kalacak
Bende gelirim kızzz! Burdan bi minübüs 15 dk da ordayım:) şaka bi yana biz üvey evlat olduk istanul dışındakiler olarak