Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

günaydınnnnnnn hayırlı bir gün olsun inşallah biraz karanlık ve yağmurlu bir hava var ama olsun:3:

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim beğeni rekoru kırmışız ehehe tatlı oğluşum benim

ya bir sürü alıntı yapmıştım tam cevap yazıcam patron geldi kapadım sayfayı :( o yüzden aklıma geldiği kadarını yazıcam cevaplayamadıklarım alınmasın lütfen

öncelikle oğluşuma yağan iltifatlar ve diş tebrikleriniz için çok teşekkür ederiz :16::16::16: :8::8::8::8::8::8: evet cena ya nasıl sevindim anlatamam bir sarılıdım oğluma çığlıklar atarak oda şaşkın şaşkın gülüyor aha annem tozuttu dedi kesin :)

feyzacım senin yakışıklıyıda gördüm seninki kıvanç tatlıtuğ benimki kenan imirzalıoğlu o derece coollar yani rekabet yok aramızda tatlım hangi kız hangisini seçerse ona göre aramızda anlaşırız :9::9::9::38:

miracle ohh taytlar falan bahar havasına girdik cümleten bende ilknura diyordum ama converselerimi giydim bugün ohh keten gömleğimide giydim bahar modundayım ohh bahar gibisi varmı be

şeker portakalım çok güzel olmuş herşey darısı başımıza olsun artık havalar ısınsında belki mayısa yapıveririm bende eşim gaz verdi akşam artık kolu komşu yardımlaşarak yapıveririz hatta ben dedimki acaba oğlumun diş buğdayında temmuz annelerini davet etsek gelirlermiki acep :)

canım benim teşekkür ederim darısı başına artık en kolay şekilde atlatırsınız inşallah:34:

busmai çok geçmiş olsun

şeker portakalı harika olmuş partiniz çok beğendim ellerine sağlık

çok teşekkür ederim canım daha güzelleri sizlerin olsun inşallah:34:

canım devam sütünü hiç isteyerek almıyor uykudayken içiyor ama uyanıkken mümkün değil en fazla 10 cc çok açsa oda pınarın hazır devam sütünü denedim başta itiraz etmemişti sevdi diye sevindim ama 3 gün sonra onuda istemedi çok tatlı zaten oda aynı inek sütü gibi tadı ille anne sütü istiyor yavrum ama yetiştiremiyorum ki

bu arada herkes geldi ben gidiyorum

iyi akşamlar kızlar öpüyorum hepinizi herkesten olumlu dönüş bekliyorum bakın gelmeyeni sınıfta bırakırım ona göre :20::20::20::20::19:

canım benim bize uyar valla kızlarında dediği gibi herkez bir çeşit yapsa oooo :46:

Allah gönlüne göre versin canım. Hayırlısıyla inşallah gelsin bebişin..

Çoook güzeller. Bide açken bakmıştım fotolara, bi canım çekti kiiii. Ama doydum şimdi:)

Çok güzel olmuş hepsi ellerine sağlık canım. Bende yapmak istiyorum, sizi gördükçe hevesleniyorum ama durumum pek müsait değil malesef:(( arkadaşlarım tüm tanıdıklarım kayseride. Burası biraz uzak kalıyor. Kv nin evi var sıkıntı olmaz aslında ama insan yinede rahat edemiyor. 40 mevlütümüzü de yapamadım bu yüzden içimde kaldı. Aldığım çikolataları, bebek şekerleri, kurabiyeleri de istediğim gb dağıtamadım. O yüzden bi daha girmeyeceğim bu işe.

Cahilliğimi bağışla canım, buralarda hiç görmedim kavanozlarda ne var? Ne işe yarıyor? Merak ettim:/

Bende gelirim kızzz! Burdan bi minübüs 15 dk da ordayım:) şaka bi yana biz üvey evlat olduk istanul dışındakiler olarak:(( buluşun siz buluşun!!!!

canım teşekkürler :34:
o kavanozlar canım melisanın mama kavonozlarıydı atıl bir şekilde duruyorlardı bende ne yapayım bunları diye düşünürken içlerine şeker koyarak gelen misafirlere dağıtmak geldi öylesine yaptık yani canım evdekileri değerlendirmiş olduk:34:

şekerportakalı herşey çok güzel görümüyor cnm, ellerine sağlık:)

Uff aynı şeyi düşünüyorum bende, her yemekten sonra üst baş değişiyoruz nerdeyse ya çok fena:50: tam yedirirken bir püskürtüyor heryer fena yada dolu kaşığı bir yakalıyor aniden gene heryer batıyor.

Kurabiyeler de nefis gözüküyor:34:

Huuuhuuuu avrupa yakasındakileri unuttunuz valla, çok zor benim taa floryalardan kalkıp çekmeköye gelmem çok uzak:50:

Ben akşam öğünlerinde genelde gece muhallebisi veriyorum cnm, öğlemde veriyorum sebze yada çorbasını. Doktorumuzun verdiği örnek menüde de öyle gösteriyor, genelde internette okuduklarımda bu şekilde. Kahvaltı sonrası ara öğün sonra sebzesi sonra tekrar ara öğün(meyve yada yoğurt) arkasından gece muhallebisi süt ve uykuuuu :))

teşekkür ederim:54:

Mrb. arkadaşlar. 2 gündür şoktayım ağlamaktan helakoldum yarın fırsatını bulursam anlatırımşimdi hiç vaktim yok. görşrüz.

hayırdır canım ne oldu :26:

her ne olduysa Allah yardımcın olsun :(

canım neden pasif hesabın:44:

yerim seni yaa kuzu çok tatlı maşallah:nazar:

Günaydınlar herkeseeeeeee. Oğlum şu ara iyice çekilmez oldu. Yemiyor ve uyumuyor!! Bir an önce büyüse de bir düzene girse diye diye 8,5 ay geçti hala inanamıyorum :) 1 yaşından sonra daha iyi olacak diyorlar ama hiiiiiç inanmıyorum. Güya 40 ı çıktığında, 3 aylık olduğunda da değişim gösterecekti... Neyse sabah sabah bunalım moda girmeyeyim ve kaderimi kabulleneyim :)

Cuma günü misafirlerim gelecek. 20 kişi olacaklar. Menüyü belirledim. İnşallah perşembeden bir kısmını hazırlayıp alnımın akı ile bitirmek istiyorum bu faslı.

Bu arada ne zamandır bebekleri saçlı olan annelere sormak istediğim birley var. Banyo sonrası nasıl kurutuyorsunuz saçlarını?? Biz bolbol havluyla siliyoruz, sonra peçete ile devam ediyoruz, sonra da şapka takıyoruz (ki kafasına göre bulamıyorum küçük geliyo:(). Fön makinası kullanmamak lazımmış ya o seçeneği eleyince bunlar dışında birşey gelmedi aklıma. Sizin yöntemlerinizi merak ediyorum :)

Güzel bir gün diliyorum herkese :)

canım bizimde saçlarımız olmadığı için cevap veremeyeceğiz:1:

günaydın.. günaydın diyorum da, açar açmaz hep olumsuz şeyler gördüm..
nkolik, neyin var canım? oğulun iyi di mi?:26::43:
busmai, neden pasif görünüyor yaa:14:
pembehipopotam, oğlunun epey saçı var sanırım.:1:
ayşeciki biliyorsunuz, bi tutam saçı var. ben de ıslaklığı havluyla alıyorum, ardından da pamuklu tülbentlerim var ter bezi olarak kullandığım, onunla kalan nemini alıyorum..

sanırım ben de öyle olucam:9::9::9:

günaydın canım:34:

ayşecik son günlerde çok aktif..
öyleki ne kucakta, ne yerde, ne yatakta bir saniye durmuyor.
sürekli bi şeylere uzanıyor, bi şeyleri çekiyor, kucağımda eğilip bükülüyor.
eliyle bi şeye erişemezse, ayağıyla vuruyor, tekmeliyor, itiyor..
altını değiştireceğim zaman eline dikkat çekici bi şey vermezsem, mümkün değil hemen dönüp kaçıveriyor..
sürekli kıpır kıpır. hep action, full action :9:

bu arada, geri geri gitme olayını epey geliştirdi.. sürekli geri viteste.. birkaç saniyede 2-3 metre geri gidiyor,
totoyu da kaldırıyor ama dizlerinin üstünde gitmiyor.
emeklemeye başlayınca ne olacak bilmiyorum :111:

Son düzenleme:
altını değiştireceğim zaman eline dikkat çekici bi şey vermezsem, mümkün değil hemen dönüp kaçıveriyor..
sürekli kıpır kıpır.
hep action full action :9:

bu arada, geri geri gitme olayını epey geliştirdi.. sürekli geri viteste.. birkaç saniyede 3-4 metre geri gidiyor, emeklemeye başlayınca ne olacak bilmiyorum :111:

şu an en rahat halimiz sanırım herkes yürümeye başladıktan sonra görcem sizi diyor:31:

şeker portakalımm, günaydın şekerim:3:
şu mama kavanozlarına şeker koyma süpper bi fikir :46:

şu an en rahat halimiz sanırım herkes yürümeye başladıktan sonra görcem sizi diyor:31:
bence de öyle, bunu gözümle görüyorum..
bir süre öncesine kadar, yerde etrafına minder ve yastıklardan set yapıp yalnız bırakıyordum.
ama şimdi ya mama sandalyesine oturtup kemerini takıyorum ya da yatağına yatırıyorum, ancak bu şekilde gidebiliyorum banyoya :17:

şeker portakalımm, günaydın şekerim:3:
şu mama kavanozlarına şeker koyma süpper bi fikir :46:

tekrardan günaydın canım
teşekkür ederim atılacaktı sonuçta ne yapayım dedim
bundan sonrakileride şey yapmayı planlıyorum baharatlık takımı yapıp sevdiklerime hediye edeceğm:34:

busmai, yazdığı diğer topikte bi tartışmanın içinde kalmış sanırım.
o yüzden hesabı pasif.. ne kadar sürecek acaba?:26:

karakız sen bilirsin.. :1:

Son düzenleme:
aaah, şöyle bi yaz gelse de.. denize gitsek,, havuza gitsek..
ayşeciki suya soksam, şıp şıp oynasak.. :31:

Son düzenleme:
busmai, yazdığı diğer topikte bi tartışmanın içinde kalmış sanırım.
o yüzden hesabı pasif.. ne kadar sürecek acaba?:26:

karakız sen bilirsin.. :1:

hay allah ya :26: çabuk biter inşallah

ayy sorma yaa ne güzel olur demi bende iki gün önce eşime diyordum ama dedim şöylede bir eksiklik olacak ikimiz aynı anda yüzemeyeceğiz :1:
onada çare buluruz dedi eşim baldızı alırız o melisa ile kumda oynar biz yüzeriz dedi (kardeşim yüzme bilmiyor dalga geçiyor aklınca):1:

ben elif çorbalara başladığından beri neredeyse iki aydır hep akşamları tarhana çorbası veriyorum şimdiye kadar bi sıkıntı olmadı öğle öğününde sebze çorbasını veriyorum neden ağır olur diye düşündün benim aklıma öyle bişey gelmedi. sen ne veriyorsun ek gıda olarak akşamları?

bir yazıda okumustum doktor diyordu ki, ek gıdaya şeklerli meyve suları pureleri ile baslamaktansa daha besleyici olan tarhana corbası verilmeli diyordu.

sürekli kıpır kıpır. hep action, full action :9:

bu arada, geri geri gitme olayını epey geliştirdi.. sürekli geri viteste.. birkaç saniyede 2-3 metre geri gidiyor,
totoyu da kaldırıyor ama dizlerinin üstünde gitmiyor.
emeklemeye başlayınca ne olacak bilmiyorum :111:

bizim oglanda geri geri gidiyor yada sürünüyor :)

istanbula yakın bir yerlere bizde gitmeyi düşünüyoruz geçen yil dogum vardı gidemedik artık kiza sözümüz var mecbur gideceğiz hayırlısıyla yaz gelse bi.. kefkene gitmiştik biz denizi çok güzel ama ev tutmustuk denize uzaktı ben denize sıfır bir yer istiyorum denizi guzel bildiğiniz hir yer varmı otel istemiyorum ev daha rahat olur bebekle

tatilden açmışsınız konu biz bu yaz ayarladık antalya da olacağız arkadaslarla sahılden 3 ay kucul bir paşamız vartoplamda 4 çocuk olacak bakalım nasıl geçecek otelde bebek yatagına kadar herseyı ayarladık ınsallah guzel gececek :)

hay allah ya :26: çabuk biter inşallah

ayy sorma yaa ne güzel olur demi bende iki gün önce eşime diyordum ama dedim şöylede bir eksiklik olacak ikimiz aynı anda yüzemeyeceğiz :1:
onada çare buluruz dedi eşim baldızı alırız o melisa ile kumda oynar biz yüzeriz dedi (kardeşim yüzme bilmiyor dalga geçiyor aklınca):1:

baldız en güzeli oluyor :) benimde planim öyle açıkçası yada annem kim musaitse artık

istanbula yakın bir yerlere bizde gitmeyi düşünüyoruz geçen yil dogum vardı gidemedik artık kiza sözümüz var mecbur gideceğiz hayırlısıyla yaz gelse bi.. kefkene gitmiştik biz denizi çok güzel ama ev tutmustuk denize uzaktı ben denize sıfır bir yer istiyorum denizi guzel bildiğiniz hir yer varmı otel istemiyorum ev daha rahat olur bebekle

canım bizde kerpeye gitmiştik yanyanalar zaten bende çok beğenmiştim oraları:16:

tatilden açmışsınız konu biz bu yaz ayarladık antalya da olacağız arkadaslarla sahılden 3 ay kucul bir paşamız vartoplamda 4 çocuk olacak bakalım nasıl geçecek otelde bebek yatagına kadar herseyı ayarladık ınsallah guzel gececek :)

ayy ne güzel çok güzel geçer inşallah biz bu sene bir yere gidemeyiz herhalde:43:

baldız en güzeli oluyor :) benimde planim öyle açıkçası yada annem kim musaitse artık

aynen tabi eskide kalacak herhalde o başbaşa tatiller:1:

Back
X