günaydınnnnnnn hayırlı bir gün olsun inşallah biraz karanlık ve yağmurlu bir hava var ama olsun
canım benim teşekkür ederim darısı başına artık en kolay şekilde atlatırsınız inşallah
çok teşekkür ederim canım daha güzelleri sizlerin olsun inşallah
canım benim bize uyar valla kızlarında dediği gibi herkez bir çeşit yapsa oooo
canım teşekkürler
o kavanozlar canım melisanın mama kavonozlarıydı atıl bir şekilde duruyorlardı bende ne yapayım bunları diye düşünürken içlerine şeker koyarak gelen misafirlere dağıtmak geldi öylesine yaptık yani canım evdekileri değerlendirmiş olduk
teşekkür ederim
hayırdır canım ne oldu :26:
canım neden pasif hesabın:44:
yerim seni yaa kuzu çok tatlı maşallah
canım bizimde saçlarımız olmadığı için cevap veremeyeceğiz
günaydın canım

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim beğeni rekoru kırmışız ehehe tatlı oğluşum benim
ya bir sürü alıntı yapmıştım tam cevap yazıcam patron geldi kapadım sayfayıo yüzden aklıma geldiği kadarını yazıcam cevaplayamadıklarım alınmasın lütfen
öncelikle oğluşuma yağan iltifatlar ve diş tebrikleriniz için çok teşekkür ederiz![]()
evet cena ya nasıl sevindim anlatamam bir sarılıdım oğluma çığlıklar atarak oda şaşkın şaşkın gülüyor aha annem tozuttu dedi kesin :)
feyzacım senin yakışıklıyıda gördüm seninki kıvanç tatlıtuğ benimki kenan imirzalıoğlu o derece coollar yani rekabet yok aramızda tatlım hangi kız hangisini seçerse ona göre aramızda anlaşırız
miracle ohh taytlar falan bahar havasına girdik cümleten bende ilknura diyordum ama converselerimi giydim bugün ohh keten gömleğimide giydim bahar modundayım ohh bahar gibisi varmı be
şeker portakalım çok güzel olmuş herşey darısı başımıza olsun artık havalar ısınsında belki mayısa yapıveririm bende eşim gaz verdi akşam artık kolu komşu yardımlaşarak yapıveririz hatta ben dedimki acaba oğlumun diş buğdayında temmuz annelerini davet etsek gelirlermiki acep :)
canım benim teşekkür ederim darısı başına artık en kolay şekilde atlatırsınız inşallah

busmai çok geçmiş olsun
şeker portakalı harika olmuş partiniz çok beğendim ellerine sağlık
çok teşekkür ederim canım daha güzelleri sizlerin olsun inşallah

canım devam sütünü hiç isteyerek almıyor uykudayken içiyor ama uyanıkken mümkün değil en fazla 10 cc çok açsa oda pınarın hazır devam sütünü denedim başta itiraz etmemişti sevdi diye sevindim ama 3 gün sonra onuda istemedi çok tatlı zaten oda aynı inek sütü gibi tadı ille anne sütü istiyor yavrum ama yetiştiremiyorum ki
bu arada herkes geldi ben gidiyorum
iyi akşamlar kızlar öpüyorum hepinizi herkesten olumlu dönüş bekliyorum bakın gelmeyeni sınıfta bırakırım ona göre![]()
canım benim bize uyar valla kızlarında dediği gibi herkez bir çeşit yapsa oooo

Allah gönlüne göre versin canım. Hayırlısıyla inşallah gelsin bebişin..
Çoook güzeller. Bide açken bakmıştım fotolara, bi canım çekti kiiii. Ama doydum şimdi:)
Çok güzel olmuş hepsi ellerine sağlık canım. Bende yapmak istiyorum, sizi gördükçe hevesleniyorum ama durumum pek müsait değil malesef( arkadaşlarım tüm tanıdıklarım kayseride. Burası biraz uzak kalıyor. Kv nin evi var sıkıntı olmaz aslında ama insan yinede rahat edemiyor. 40 mevlütümüzü de yapamadım bu yüzden içimde kaldı. Aldığım çikolataları, bebek şekerleri, kurabiyeleri de istediğim gb dağıtamadım. O yüzden bi daha girmeyeceğim bu işe.
Cahilliğimi bağışla canım, buralarda hiç görmedim kavanozlarda ne var? Ne işe yarıyor? Merak ettim:/
Bende gelirim kızzz! Burdan bi minübüs 15 dk da ordayım:) şaka bi yana biz üvey evlat olduk istanul dışındakiler olarak( buluşun siz buluşun!!!!
canım teşekkürler

o kavanozlar canım melisanın mama kavonozlarıydı atıl bir şekilde duruyorlardı bende ne yapayım bunları diye düşünürken içlerine şeker koyarak gelen misafirlere dağıtmak geldi öylesine yaptık yani canım evdekileri değerlendirmiş olduk

şekerportakalı herşey çok güzel görümüyor cnm, ellerine sağlık:)
Uff aynı şeyi düşünüyorum bende, her yemekten sonra üst baş değişiyoruz nerdeyse ya çok fenatam yedirirken bir püskürtüyor heryer fena yada dolu kaşığı bir yakalıyor aniden gene heryer batıyor.
Kurabiyeler de nefis gözüküyor
Huuuhuuuu avrupa yakasındakileri unuttunuz valla, çok zor benim taa floryalardan kalkıp çekmeköye gelmem çok uzak
Ben akşam öğünlerinde genelde gece muhallebisi veriyorum cnm, öğlemde veriyorum sebze yada çorbasını. Doktorumuzun verdiği örnek menüde de öyle gösteriyor, genelde internette okuduklarımda bu şekilde. Kahvaltı sonrası ara öğün sonra sebzesi sonra tekrar ara öğün(meyve yada yoğurt) arkasından gece muhallebisi süt ve uykuuuu :))
teşekkür ederim

Mrb. arkadaşlar. 2 gündür şoktayım ağlamaktan helakoldum yarın fırsatını bulursam anlatırımşimdi hiç vaktim yok. görşrüz.
hayırdır canım ne oldu :26:
her ne olduysa Allah yardımcın olsun![]()
canım neden pasif hesabın:44:
yerim seni yaa kuzu çok tatlı maşallah

Günaydınlar herkeseeeeeee. Oğlum şu ara iyice çekilmez oldu. Yemiyor ve uyumuyor!! Bir an önce büyüse de bir düzene girse diye diye 8,5 ay geçti hala inanamıyorum :) 1 yaşından sonra daha iyi olacak diyorlar ama hiiiiiç inanmıyorum. Güya 40 ı çıktığında, 3 aylık olduğunda da değişim gösterecekti... Neyse sabah sabah bunalım moda girmeyeyim ve kaderimi kabulleneyim :)
Cuma günü misafirlerim gelecek. 20 kişi olacaklar. Menüyü belirledim. İnşallah perşembeden bir kısmını hazırlayıp alnımın akı ile bitirmek istiyorum bu faslı.
Bu arada ne zamandır bebekleri saçlı olan annelere sormak istediğim birley var. Banyo sonrası nasıl kurutuyorsunuz saçlarını?? Biz bolbol havluyla siliyoruz, sonra peçete ile devam ediyoruz, sonra da şapka takıyoruz (ki kafasına göre bulamıyorum küçük geliyo). Fön makinası kullanmamak lazımmış ya o seçeneği eleyince bunlar dışında birşey gelmedi aklıma. Sizin yöntemlerinizi merak ediyorum :)
Güzel bir gün diliyorum herkese :)
canım bizimde saçlarımız olmadığı için cevap veremeyeceğiz

günaydın.. günaydın diyorum da, açar açmaz hep olumsuz şeyler gördüm..
nkolik, neyin var canım? oğulun iyi di mi?:26:
busmai, neden pasif görünüyor yaa
pembehipopotam, oğlunun epey saçı var sanırım.
ayşeciki biliyorsunuz, bi tutam saçı var. ben de ıslaklığı havluyla alıyorum, ardından da pamuklu tülbentlerim var ter bezi olarak kullandığım, onunla kalan nemini alıyorum..
sanırım ben de öyle olucam![]()
günaydın canım