Merhaba arkadaşlar. öncelikle hepinizden özür diliyorum, bir cümle yazdım hepinizi merakta bıraktım. sanki herkez beni merak etsin gibi bir durum oldu ama, durum bildiğiniz gibi değil ortam biraz karışıktı tam yalnız kalmıştım yazacaktım gelen giden yine yazamadım öyle kısa kesmek durumunda kaldım. hiçde hoşalnmam insanları merak içinde bırakmaktan kusuruma balkmayın ne olur. durum şundan ibaret; evdeydim oğlumla güle oynaya çok güzel vakit geçirdim uyku saati geldi uyuttum. o sırada kapı çaldı bi komşu telefonda konuşuyor aynı zamanda da benimle konuşuyor. eve davet ettim gelmedi telefonda da babanız şuan nefes alıyor panik yapmayın birazdan ambulans burada olacak gibi bilgi veriyor. kiminle konuştuğunu anladım ve kp bişey olduğunuda anladım anahtarı aldığım gibi fırladım. eve bir geldim ev cenaze evi gibi. benden başka herkez var. babam kendinde değil. ağzından çok kan gelmiş renk falan kalmamış. ölü gibi yatıyor. kv ağlıyor. her kafadan ayrı bir ses çıkıyor tabi bende şoktayım. çok ağladım çok severim onu ben, benim babam olmadığı için onu babam gibi görüyorum saolsun oda beni çok sever çok değer verir. sanki içine doğmuş gibi evinizide aldım çok şükür, rahat rahat oturun deyip çok mutlu oluyordu. bende ona hep yazın bana gelirsin sana çay kahve yapcam oturur sohbet ederiz derdim yine çok mutlu olurdu. şu an hastanede ve durumu iyi değil. kendine gelmiş ama beyin damarları tıkandığından hafızası gelip gidiyormuş. bilinci çokta yerinde değil. şeker hastası zaten şekerden dolayıda çok sıkıntı çekerdi. zaman zaman hastaneyeonun için giderdi. ayağında bayaa morarma olmuş, sanırım bu hafta içinde ayağınıda alacaklarını söylüyorlar. herşey üst üste geldi. kp biraz iyiyken bir anda düşüverdi. bütün bu olanlara inanamıyorum, biliyorum herşey allahtan, rabbim inşallah yardımcısı olsun. dua etmekten başka yapabileceğimiz hiçbişey yok. o hasta halinde bile hiç namazını bırakmadı yasinini okur hep dua ederdi. nur yüzlü dedeler varya onun gibi. hiç kimseye ne yükü oldu nede ızdırabı. herşeyi kendi içinde yaşadı her işinide kendi yapmaya çabaladı. hiçkimseden sevgi dışında birşey beklemedi. işte böyle arkadaşlar durum bundan ibaret çok üzgünüm sadece. Ayrıca sizinde ilginizden desteğinizden dolayı çok teşekkür ederim kendimi hiç yalnız hissetmedim. benim hayatımda sadece eşim vardı artık sizde varsınız. iyiki varsınız.
canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin