Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Merhaba arkadaşlar. öncelikle hepinizden özür diliyorum, bir cümle yazdım hepinizi merakta bıraktım. sanki herkez beni merak etsin gibi bir durum oldu ama, durum bildiğiniz gibi değil ortam biraz karışıktı tam yalnız kalmıştım yazacaktım gelen giden yine yazamadım öyle kısa kesmek durumunda kaldım. hiçde hoşalnmam insanları merak içinde bırakmaktan kusuruma balkmayın ne olur. durum şundan ibaret; evdeydim oğlumla güle oynaya çok güzel vakit geçirdim uyku saati geldi uyuttum. o sırada kapı çaldı bi komşu telefonda konuşuyor aynı zamanda da benimle konuşuyor. eve davet ettim gelmedi telefonda da babanız şuan nefes alıyor panik yapmayın birazdan ambulans burada olacak gibi bilgi veriyor. kiminle konuştuğunu anladım ve kp bişey olduğunuda anladım anahtarı aldığım gibi fırladım. eve bir geldim ev cenaze evi gibi. benden başka herkez var. babam kendinde değil. ağzından çok kan gelmiş renk falan kalmamış. ölü gibi yatıyor. kv ağlıyor. her kafadan ayrı bir ses çıkıyor tabi bende şoktayım. çok ağladım çok severim onu ben, benim babam olmadığı için onu babam gibi görüyorum saolsun oda beni çok sever çok değer verir. sanki içine doğmuş gibi evinizide aldım çok şükür, rahat rahat oturun deyip çok mutlu oluyordu. bende ona hep yazın bana gelirsin sana çay kahve yapcam oturur sohbet ederiz derdim yine çok mutlu olurdu. şu an hastanede ve durumu iyi değil. kendine gelmiş ama beyin damarları tıkandığından hafızası gelip gidiyormuş. bilinci çokta yerinde değil. şeker hastası zaten şekerden dolayıda çok sıkıntı çekerdi. zaman zaman hastaneyeonun için giderdi. ayağında bayaa morarma olmuş, sanırım bu hafta içinde ayağınıda alacaklarını söylüyorlar. herşey üst üste geldi. kp biraz iyiyken bir anda düşüverdi. bütün bu olanlara inanamıyorum, biliyorum herşey allahtan, rabbim inşallah yardımcısı olsun. dua etmekten başka yapabileceğimiz hiçbişey yok. o hasta halinde bile hiç namazını bırakmadı yasinini okur hep dua ederdi. nur yüzlü dedeler varya onun gibi. hiç kimseye ne yükü oldu nede ızdırabı. herşeyi kendi içinde yaşadı her işinide kendi yapmaya çabaladı. hiçkimseden sevgi dışında birşey beklemedi. işte böyle arkadaşlar durum bundan ibaret çok üzgünüm sadece. Ayrıca sizinde ilginizden desteğinizden dolayı çok teşekkür ederim kendimi hiç yalnız hissetmedim. benim hayatımda sadece eşim vardı artık sizde varsınız. iyiki varsınız.

canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin

Merhaba arkadaşlar. öncelikle hepinizden özür diliyorum, bir cümle yazdım hepinizi merakta bıraktım. sanki herkez beni merak etsin gibi bir durum oldu ama, durum bildiğiniz gibi değil ortam biraz karışıktı tam yalnız kalmıştım yazacaktım gelen giden yine yazamadım öyle kısa kesmek durumunda kaldım. hiçde hoşalnmam insanları merak içinde bırakmaktan kusuruma balkmayın ne olur. durum şundan ibaret; evdeydim oğlumla güle oynaya çok güzel vakit geçirdim uyku saati geldi uyuttum. o sırada kapı çaldı bi komşu telefonda konuşuyor aynı zamanda da benimle konuşuyor. eve davet ettim gelmedi telefonda da babanız şuan nefes alıyor panik yapmayın birazdan ambulans burada olacak gibi bilgi veriyor. kiminle konuştuğunu anladım ve kp bişey olduğunuda anladım anahtarı aldığım gibi fırladım. eve bir geldim ev cenaze evi gibi. benden başka herkez var. babam kendinde değil. ağzından çok kan gelmiş renk falan kalmamış. ölü gibi yatıyor. kv ağlıyor. her kafadan ayrı bir ses çıkıyor tabi bende şoktayım. çok ağladım çok severim onu ben, benim babam olmadığı için onu babam gibi görüyorum saolsun oda beni çok sever çok değer verir. sanki içine doğmuş gibi evinizide aldım çok şükür, rahat rahat oturun deyip çok mutlu oluyordu. bende ona hep yazın bana gelirsin sana çay kahve yapcam oturur sohbet ederiz derdim yine çok mutlu olurdu. şu an hastanede ve durumu iyi değil. kendine gelmiş ama beyin damarları tıkandığından hafızası gelip gidiyormuş. bilinci çokta yerinde değil. şeker hastası zaten şekerden dolayıda çok sıkıntı çekerdi. zaman zaman hastaneyeonun için giderdi. ayağında bayaa morarma olmuş, sanırım bu hafta içinde ayağınıda alacaklarını söylüyorlar. herşey üst üste geldi. kp biraz iyiyken bir anda düşüverdi. bütün bu olanlara inanamıyorum, biliyorum herşey allahtan, rabbim inşallah yardımcısı olsun. dua etmekten başka yapabileceğimiz hiçbişey yok. o hasta halinde bile hiç namazını bırakmadı yasinini okur hep dua ederdi. nur yüzlü dedeler varya onun gibi. hiç kimseye ne yükü oldu nede ızdırabı. herşeyi kendi içinde yaşadı her işinide kendi yapmaya çabaladı. hiçkimseden sevgi dışında birşey beklemedi. işte böyle arkadaşlar durum bundan ibaret çok üzgünüm sadece. Ayrıca sizinde ilginizden desteğinizden dolayı çok teşekkür ederim kendimi hiç yalnız hissetmedim. benim hayatımda sadece eşim vardı artık sizde varsınız. iyiki varsınız.

canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin.İnşallah en kısa zamanda iyileşir.

arkadaşlar merhabalar ben sayfaları okuyamadım o yüzden alıntılar yapamıyorum şu anda.Beni merak eden oldu mu acaba etmediniz dimi sizi gidi gidi:16::16:bir haftadır geceler iyice kabusa dönmeye başlamıştı iki gün önce bu gidişe dur dedim ve canım oğlumu sallamadan sadece pişştt sesiyle uyutmaya alıştırdım. Önemli değil zamanla kendi kendine uyumaya alışır diyordum ama kopma noktasına gelmiştik.Ve cok ilginçtir ki kendi kendine uyuyunca daha uzun uyumaya başladı iki gecedir 2-3 kere uyanıyor.Uzun zamandır hiç bir şey beni bu kadar mutlu etmemişti. Sallanmadan uyuması ne kadar büyük rahatlıkmış ikimiz içinde.:21::21:

valla bizim kız kovasini, kuregini şimdiden hazırladı geçen eşim tatil yeri bakıyordu :) düşün artık durumu
ay ben de kova kürek alıcam kızımaaaaaa :52:

miracle, akıllı becerikli hatun.. doğum üstü neler düşünmüş becermişsin..
çok da güzel olmuş, ellerine sağlık valla.. :42:

canım sanada geliriz bana uyar herkes tamam derse ama buluşmanın haricinde diş buğdayımıza davet ediyorum ben sizi gelebilirmisin

breakday var kızlar unutmayın miracle üsküdarda eylül var sanırım florya taraflarında o gelebilirmi acaba zeynep çok uzak ya o nasıl gelecek taa halkalıda ilknur zeytinburnunda ama gelir tek araçla ineceği yerden alırız busmai ilede konuşalım ne taraftan gelecekse ona göre karar veriririz bu arada cena born ve şeker portakalım ve libyana sizi gelecek olanlar listesine ekleyebilirmiyim tarih olarak mayıs diye düşündüm hem havalar ısınır yaz moduna gireriz hem ufaklıklar biraz daha büyümüş olurlar rahat oluruz miracle da üsküdarda onun bana gelmesi herkesten kolay olur dolmuşla otura otura gelir bu durumda ondan habersiz onuda ekliyim ben :32::32::32: başka istanbulda kim vardı :44::44::44: minita canım eşin falan getirmezmiki acep :50:

en kolay sen gelirsin zaten canım yürüme mesafesi :34: valla mayıs gibi düşünüyorum azıcık yaz gelsin havalar ısınsın kuzular büyüsün nasılsa senin daha vakit var değilmi doğum ağustosamı geliyor ?
canım sen şimdi genel buluşma için mi liste yapıyorsun, çok hızlısın :23:
yoksa diş buğdayı mı?:1:

nerden bilim kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :1:
ben banyoyu sevmiyor diye kaseye ayağını sopktm garip garip baktı :9::60: (not evde denemeyin :60:)
e sen sabıkalı değil misin?:1:
kase olayına çok güldüm :9:
ben şişme havuz almayı düşünüyorum. yazın ev çok sıcak oluyor, gündüzleri balkonda bıcı bıcı yapar kızım :32:
geçen sene bime bi benzeri gelmişti, takipteyim :23:
3 Halka Şişme Çocuk Havuzu Bitenekadar.com

slm kızlar nerdeyse iki haftadır yokum, kimse yokluğumu farketmemiiiş :26: Geçmiş haliyle çok birikmiş o yüzden okuyamadım, ortadan dalıyorum yine topiğe :23: İnşallah keyifler yerindedir:37:
hoşgeldin canım. valla ben seni anmışımdır, arada bi yoklama yapıyorum..
ama genelde devamsızsın, sınıfta kalcan bak :9:

BİZ ŞİMDİDEN TATİLDE NE GİYCEN MERAKINDAYIZ BENLE PAZARLIK YAPIYOR :31:
haşema alcam dedim çok iyi olur diyor :22:
amaaan, ne haşeması kııız?! :19:
uzaylı kıyafeti gibi, pöfff!

ben kadınlara özel havuza giriyorum, bi kıyafetim var.. dur bakayım netten foto bulabilecek miyim?
bak şundan var benim.. çok da rahat ediyorum..
Tesettür Havuz Mayosu Modelleri tesettür bayan havuz mayosu4

arayışta olanlar, şu linkten bi baksınlar, fikir olur :28:
tesettür havuz mayosu - Google'da Ara

nabersiniz kızlar bu saat oldu anca girebildim işlerden vakit bulamıyorum artık ya

tatil planları yapılmış biz bu sene otele gidemeyeceğiz yarın kısmetse evimizi alıyoruz anlıyacağınız maddi yönden biraz sarsıldık ama izmir dikili de teyzemin denize sıfır evi var oraya gideceğiz annemler ablamlar ve teyzemlerle beraber kısmetse

eşim şimdi telefon etti, kuzenin eşi vefaat etmiş.:14:

kadın daha 40 bile değil, su balesi eğitmeni..
bir süredir rahim kasık ağrıları varmış..
önemsememiş, meğerse kanser :43:
portakal büyüklüğünde kistler varmış rahminde. diğer organlara da sıçramış..
birkaç hafta önce bi ameliyat geçirdi. ama işte bugün... :14:
Allah rahmet eylesin, birer fatiha okuyalım arkadaşlar..

inna lillahi ve inna ileyhi raciun.

tatil planları yapılmış biz bu sene otele gidemeyeceğiz yarın kısmetse evimizi alıyoruz anlıyacağınız maddi yönden biraz sarsıldık ama izmir dikili de teyzemin denize sıfır evi var oraya gideceğiz annemler ablamlar ve teyzemlerle beraber kısmetse

canım, eviniz hayırlı olsun. güzel günlerde oturun..
tatil her sene yapılır.. ev, mühim olan..

allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin canım

cenacım Allah Rahmet eylesin.Allah (c.c) geride kalanlar sabır versin.

çok çok geçmiş olsun canım ne güzel babanın yerine koymuşsun allahım ayırmasın sizi
acil şifalar versin rabbim kayınpederine ve tüm hastalara:26:

hava harikaaa :52:
bugün de saaaalı, yani salı pazarı var:23:

bu kadıköy-kartal metrosunun salı pazarına durağı var mı?

aklıma kötü kötü şeyler geliyooo:27::28:

var anacım var kız bendede bir deli damarı var sabahtan beri düşünüp duruyorum biraz erken çıkayımda salı pazarına mı uğrasam diye
gel gidelim kız pazarda buluşuruz :1:
cincon senin işyerinde yakın kız senide geçerken alayım mı??

canım başınız sağolsun :26:
çok gençmiş ama allahın takdiri tabiki sual olunmaz rabbim günahlarını affetsin çocuğu varmıydı:26:

ben artık kızım yalnız kalırsa diye ölümden daha çok korkuyorum:43: (tabi kaçış yok )

nabersiniz kızlar bu saat oldu anca girebildim işlerden vakit bulamıyorum artık ya

yeni eviniz şimdiden hayırlı olsun canım darısı olmayanların başına inşallah:17:

canım eviniz hayırlı olsun mutluluk ve huzurla oturun inşallah .
Bizim yazımız akçayda annemlerin yazlığında geçecek bir iki haftalıgına da eşim ve oğlumla farklı bir yere gitmeye düşünüyoruz ancak yer konusunda hala bir araştımamız yok.

sizler sağolun kızlar..

şeker portakalım, çocuğu yok.. :50:
ayşecik doğduktan sonra, beni de ayrı ürkütüyor ölüm.. :14:
neyse kapatalım bu konuyu,, düşündükçe kötü oluyor insan..

ay ben de kova kürek alıcam kızımaaaaaa :52:

miracle, akıllı becerikli hatun.. doğum üstü neler düşünmüş becermişsin..
çok da güzel olmuş, ellerine sağlık valla.. :42:

canım sen şimdi genel buluşma için mi liste yapıyorsun, çok hızlısın :23:
yoksa diş buğdayı mı?:1:

e sen sabıkalı değil misin?:1:
kase olayına çok güldüm :9:
ben şişme havuz almayı düşünüyorum. yazın ev çok sıcak oluyor, gündüzleri balkonda bıcı bıcı yapar kızım :32:
geçen sene bime bi benzeri gelmişti, takipteyim :23:
3 Halka Şişme Çocuk Havuzu Bitenekadar.com

hoşgeldin canım. valla ben seni anmışımdır, arada bi yoklama yapıyorum..
ama genelde devamsızsın, sınıfta kalcan bak :9:

amaaan, ne haşeması kııız?! :19:
uzaylı kıyafeti gibi, pöfff!

ben kadınlara özel havuza giriyorum, bi kıyafetim var.. dur bakayım netten foto bulabilecek miyim?
bak şundan var benim.. çok da rahat ediyorum..
Tesettür Havuz Mayosu Modelleri tesettür bayan havuz mayosu4

arayışta olanlar, şu linkten bi baksınlar, fikir olur :28:
tesettür havuz mayosu - Google'da Ara

cena meraktan soruyorum eşinle tatile gidiyorsun ama ayni havuza bile giremiyorsun hiç canın sıkılmıyor mu nasıl geciyor tatilin ?

var anacım var kız bendede bir deli damarı var sabahtan beri düşünüp duruyorum biraz erken çıkayımda salı pazarına mı uğrasam diye
gel gidelim kız pazarda buluşuruz :1:
cincon senin işyerinde yakın kız senide geçerken alayım mı??
aklımda o zaman, bizim ev metro durağına yakın.
haftaya belki ayşecikle bi çılgınlık yapabiliriz..
şuan ev dandini.
eşim cenaze için birazdan gelecek.
kalkıp toparlanayım ben, görüşürüz canlar, Allaha emanet olun..

cena meraktan soruyorum eşinle tatile gidiyorsun ama ayni havuza bile giremiyorsun hiç canın sıkılmıyor mu nasıl geciyor tatilin ?

valla aynı havuza girebilsek çok daha güzel olur.:1:
ama bu türlüsü bende eksik bi duygu yaratmıyor..

inanışta ve tatbikte bu ayrım bizim hayatımızda hep var.
yani giyimden tut, gittiğim yerlere kadar her şey bu felsefeye uygun.
Rabbim kararı bana bıraksaydı da, yine de kadın erkek karışık bi havuza girmezdim, giremezdim.
çünkü rahat etmem. uygun da düşmez.. bu benim fikrim..:31:

zaten sadece havuzda ayrılıyoruz, sonra yine beraberiz. yemekte, gezmekte, uyumakta.. :1:
yani tatil olsun da her türlüsüne okey diyorum :32:

valla aynı havuza girebilsek çok daha güzel olur.:1:
ama bu türlüsü bende eksik bi duygu yaratmıyor..

inanışta ve tatbikte bu ayrım bizim hayatımızda hep var.
yani giyimden tut, gittiğim yerlere kadar her şey bu felsefeye uygun.
Rabbim kararı bana bıraksaydı da, yine de kadın erkek karışık bi havuza girmezdim, giremezdim.
çünkü rahat etmem. uygun da düşmez.. bu benim fikrim..:31:

zaten sadece havuzda ayrılıyoruz, sonra yine beraberiz. yemekte, gezmekte, uyumakta.. :1:
yani tatil olsun da her türlüsüne okey diyorum :32:

canım yanlıs anlamaıdn umarım yaşam tarzına herhangı bir eleştiri için sormadım . genelde eger otele gitmişsek cogu zamanımız havuzda gecer bizim o nedenle hani bana sanki fazla beraber olamıyormussunuz gibi geldi o nedenle sordum. ama tatilin herturlusune bende varım doğrusu :)

canım yanlıs anlamaıdn umarım yaşam tarzına herhangı bir eleştiri için sormadım . genelde eger otele gitmişsek cogu zamanımız havuzda gecer bizim o nedenle hani bana sanki fazla beraber olamıyormussunuz gibi geldi o nedenle sordum. ama tatilin herturlusune bende varım doğrusu :)
yok canım, esteğfirullah.. ben seni biliyorum.. :70:

ayşecik şuan bi eliyle mouse kablosunu çekiyor
diğer yandan sağ ayağımın serçe parmağını yakalamış ağzına götürmeye çalışıyor.. :27:
kalkmam lazım yoksa kötü şeyler olacak :35:
ben kaçanziii :54:

Son düzenleme:
Ayyy ancak cevaplara geçebildim yaaa....
kızlar ecoşa devam sütü aldım 12 ay yazıyordu üstüne birşey olur mu versem yada vereyimmi
Az az versen bence bişi olmaz. Ben normal inek sütünden bile veriyorum 1-2 kaşık.
günaydınnnnnnn hayırlı bir gün olsun inşallah biraz karanlık ve yağmurlu bir hava var ama olsun:3:

canım benim teşekkür ederim darısı başına artık en kolay şekilde atlatırsınız inşallah:34:

çok teşekkür ederim canım daha güzelleri sizlerin olsun inşallah:34:

canım benim bize uyar valla kızlarında dediği gibi herkez bir çeşit yapsa oooo :46:

canım teşekkürler :34:
o kavanozlar canım melisanın mama kavonozlarıydı atıl bir şekilde duruyorlardı bende ne yapayım bunları diye düşünürken içlerine şeker koyarak gelen misafirlere dağıtmak geldi öylesine yaptık yani canım evdekileri değerlendirmiş olduk:34:

teşekkür ederim:54:

hayırdır canım ne oldu :26:

canım neden pasif hesabın:44:

yerim seni yaa kuzu çok tatlı maşallah:nazar:

canım bizimde saçlarımız olmadığı için cevap veremeyeceğiz:1:

günaydın canım:34:
Cahillik işte:) çok güzel görünüyorlar ama. Ellerine sağlık...
aaah, şöyle bi yaz gelse de.. denize gitsek,, havuza gitsek..
ayşeciki suya soksam, şıp şıp oynasak.. :31:
Eveeeeeeettttt!!!!
oo siz şimdiden ayarlamissiniz bravo antalya guzel olur uzak olmasa . benim gözüm yemiyor o yolu yoksa aslında 2 yil önce fethiyeye gitmiştik mükemmeldi
Bizde bu yıl fethiye diye düşündük ama kesin bişi yok. Bugüne kadar hep otellerdeydik ama bu yıl apart olsun diyoruz bakalım. Apartta hiç kalmadım nasıl olcak bilmiyorum. Önerisi olan varsa fethiyede ?
Eki Görüntüle 655201 Eki Görüntüle 655202 Eki Görüntüle 655203

bunlar benim el emeklerimm:nazar::nazar::nazar:
örnek olsun diye ekleyeyim dedim,doğumgünlerinde de yapılabilirr:emir_bebek:
Çok güzeller.. Amma beceriklisiniz heeee...
slm kızlar nerdeyse iki haftadır yokum, kimse yokluğumu farketmemiiiş :26: Geçmiş haliyle çok birikmiş o yüzden okuyamadım, ortadan dalıyorum yine topiğe :23: İnşallah keyifler yerindedir:37:
Biz iyiyiz sen nasılsın canım? Nerelerdeydin?

Çok çok geçmiş olsun. Rabbim şifalar versin.. Herşeyin başı sağlık...

Pediastrum eviniz hayırlı olsun canım güle güle oturun...

Son düzenleme:
Back
X