Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Allah iyiliğini versin canan. alıntı yaptım, güzel güzel cevapladım sonra nooooolduuu. bütün cevaplarım yok olduuuuu. sinir oldum yaaaa. şimdi bidaamı yazcam. al işte çocuk ta uyandı. (tepkim şaka tabiii) giden gitti napalım yanii.

oturum açıp devam edemedin mi canım? :44:

bazen ben de yazıyorum yazıyorum. sonra sayfadan düşüyorum..
ama bende o yazdıklarımı kaptıracak göz var mıııııı?:23:
sayfalarda geri geri giderek (geçmiş sayfalarda geri gitmek için sayfanın sol üst köşesindeki oklarla)
yazdıklarımı kopyalayıp, yapıştırıyorum :1:

hemen.. 2-3 ay sonraa:9:

:9::9: kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz daha şimdi hemen dışarı çıkınca uyuyor 2 3 ay sonra ayaklanır iyi olmazmı tamda yaz gelir :37::37: ne kadar hemen aldım demi :37: benim bi kere netten araştırmam 1 ay sürer :37:

evet bunun iskeleti zayıf gibi görünüyor

Maclaren Globotrotter Bebek Arabası Crown Blue - e-bebek.com

ben bu istiyorum ama bununda önünde bar yok sizce o çok önemli mi

Canım benimki de barsiz kraft wind baston aldım herhangi bir sorun olmuyor kemer cok iyi tutuyor.en iyisi maclaren diyorlardı inceledim aldigim bastonla ağırlık olarak cok fark yoktu.ama maclaren tam yatış pozisyonunu almiyordu kumaşı Marka oldugu icin fiyat farkı cokmus magaza calisaninin söylediğine gore.

yaw ha 100 ha 200 lük ne fark eder işimi görsünde :13:
önemli olan işlevi.. hepsi neredeyse aynı bunların.. çok para vermeye ben de lüzum görmüyorum.:19:
tam hatırlayamadım ama ya 150ye ya 170e almıştı eşim, unkapanı haşim işcan gecidi var ya, saraçhane olarak biliniyor, oradan.
concord neo nun bi modelini alacakmış vazgeçmiş..

evet bunun iskeleti zayıf gibi görünüyor
Maclaren Globotrotter Bebek Arabası Crown Blue - e-bebek.com
ben bu istiyorum ama bununda önünde bar yok sizce o çok önemli mi
amaan, barın hiiç bi önemi yok bence..
bizimkinin barı var, takmıyorum.
bu model yaklaşık 5 kg çok da hafifmiş..
su geçirmeyen malzemeden yapılmış bi dee:42:

bizimkinin avantajı yağmurluğu. hakikaten çok işe yarıyor. yağmurda rüzgarda..
eğer bi tavsiyem olacaksa yağmurluklu bi model düşünün derim..
bi de yatma pozisyonunda sırtı ayarlanması önemli..
geri kalan özellikler benzer çünkü.. :34:

Son düzenleme:
sağol canım oglanda bi başka oyle deme ikisinin yeri de farkli ama kizkardessiz olmaz diye ben kizi çok istiyorum yoksa oglumda çok tatlı teyzesi :)
canım sen beni yanlış anladın galiba. ben kız erkek ayırımı yapmıyorum ayrıca erkek çocuklarını çook severim. hatta ilk bebeğimin erkek olmasını çok gönlümden geçirmiştim. farketmezdi rabbim sağlıklısını verdikten sonra iki kızım yada iki oğlumda olabilir. ben sadece birtane oğlum var bide kızım olursa negüzel olur dedim. oğlunda mutlaka çok tatlıdır. eminimki kızında çok şirin olur. allah sağlıkla analı babalı büyütmek nasip etsin.

önemli olan işlevi.. hepsi neredeyse aynı bunların.. çok para vermeye ben de lüzum görmüyorum.:19:
tam hatırlayamadım ama ya 150ye ya 170e almıştı eşim, unkapanı haşim işcan gecidi var ya, saraçhane olarak biliniyor, oradan.

evet bende bu ürünü hafifliği yüzünden seviyorum bunun da yağmurluğu var bakıcam bakalım artık bende çok para vermeyi düşünmüyorum çok gereksiz zaten

canım, güzel hafif bi şeye benziyor.
ama iskelet gövdesi zayıf görünüyor, :44:
kaç kiloya kadar taşıyor bu?

sağlam benim kzım 5 yaşına kadar bindi.80 ne almıştık.

çocuklar az yürüyünce hemen yoruluyorlar çok rahat ettik bunla...

:9::9: kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz daha şimdi hemen dışarı çıkınca uyuyor 2 3 ay sonra ayaklanır iyi olmazmı tamda yaz gelir :37::37: ne kadar hemen aldım demi :37: benim bi kere netten araştırmam 1 ay sürer :37:

alemsin, yine güldürdün beni:1:

ben de ayşecik 4-5 aylıkken eşime diyorumki, bebek arabası alalım..
(o zaman kış) şimdi bi yere gitmiyoruzki diyor..
havalar ısınmaya başlayınca çıkıcaz diyorum.
e o zamana kadar da yürümeye başlayacak zaten, kendi yürür. arabaya gerek var mı diyor:111::60:

şimdi sen de eşim gibi konuştun.. yürümeye başlayınca da yorulup uyumayacak mıı?:9:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 657497

ecoş kendini arabadan atmaya kalkıyor yürümeye çalışıoyor ters dönüp ayağa kalkmaya çalışıyor

en sonunda böyle sardım sarmaladım kitledim :26:

geçende söylemiştim yatakta kalkıyor

http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/523554-kizlar-bebegimin-yatagini-aldik.html bu napcam bilmiyorum düşer 1 aya yakıdna :26:

e bu beşiği çıkartsam durduğu yerdede durmuyorki normal yatak gibi yapsam napcam bilemedim :44::44:

anam sen kızı temmuz da doğurduğuna eminmisin seninki önden önden gidiyor maşallah Allah nazarlardan korusun

sağlam benim kzım 5 yaşına kadar bindi.80 ne almıştık.

çocuklar az yürüyünce hemen yoruluyorlar çok rahat ettik bunla...

5 yaşına kadar mıı?:53:
inan şuan 65,5 kiloyum.. 5 yaşına kadar ben taşıyamam ayşeciki..:111:
zaten o zaman cikliği falan da kalmaz yaa:1:
maşallah kendi küçük ama marifeti büyük bu bastonun demek :9:

Son düzenleme:

bizimde yağmurluğumuz var hatta yırtıldı 10 tl almıştık pardon 9,90 a :111: :1::1:

alemsin, yine güldürdün beni:1:

ben de ayşecik 4-5 aylıkken eşime diyorumki, bebek arabası alalım..
(o zaman kış) şimdi bi yere gitmiyoruzki diyor..
havalar ısınmaya başlayınca çıkıcaz diyorum.
e o zamana kadar da yürümeye başlayacak zaten, kendi yürür. arabaya gerek var mı diyor:111::60:

şimdi sen de eşim gibi konuştun.. yürümeye başlayınca da yorulup uyumayacak mıı?:9:

napakkk geçim zor gardaşşş :3::9::9::9::52:

uyuyacak uyursa bindirmem arabayaaa :37::9::9::9:

haziran anneleri pırlanta yok 2013 araba konuşuyor bana bak beni görseler taşlarlar

adamlar tramvaya binmiyormuş :111: :9::9::9:

anam sen kızı temmuz da doğurduğuna eminmisin seninki önden önden gidiyor maşallah Allah nazarlardan korusun

sağol canım bana kalsa 7aylık doğurcaktım çok istedim ama 40 haftayı doldurdu kerataaaaaaaaaaaa :111:

bakınız resmi ozaman 18 kilo filandı.

birde askısı var bunun kapatınca omuza tak çıkar...

$CIMG9351.webp

$20130130_122005-1.webp$20130208_183024-1.webp libyana kizz buda benim kepekli undan ekmegim ve ev pizzasi yarisi sucuklu yarisi sucuksuz telefona cekmistim fotografini gorunce bende yukleyeyim dedim.

Back
X