- 8 Ağustos 2011
- 11.784
- 9.403
- 448
hemen.. 2-3 ay sonraahımmmmmmmmm. tavsiye ediyorsan hemen 2 3 ay sonra alalım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemen.. 2-3 ay sonraahımmmmmmmmm. tavsiye ediyorsan hemen 2 3 ay sonra alalım![]()
yeğenimin şundan var.. pahalı ama en iyisi, değer diyor yengem..
Inglesina Bebek Arabas Baston Puset Trip ( ok Fiyat %40 ndirimde ! ) - Bebefix.com, Bebeinin Hereyi Burada
ayşecikiki de şu..
Kraft 1110 Spot Baston Bebek Arabası - Kırmızı Puantiyeli Kırmızı Puantiyeli | hızlıal.com
oruçluyum canım, ama kahveli tarifini not ettim kenara..
canım, güzel hafif bi şeye benziyor.
ama iskelet gövdesi zayıf görünüyor, :44:
kaç kiloya kadar taşıyor bu?
Allah iyiliğini versin canan. alıntı yaptım, güzel güzel cevapladım sonra nooooolduuu. bütün cevaplarım yok olduuuuu. sinir oldum yaaaa. şimdi bidaamı yazcam. al işte çocuk ta uyandı. (tepkim şaka tabiii) giden gitti napalım yanii.
hemen.. 2-3 ay sonraa![]()
evet bunun iskeleti zayıf gibi görünüyor
Maclaren Globotrotter Bebek Arabası Crown Blue - e-bebek.com
ben bu istiyorum ama bununda önünde bar yok sizce o çok önemli mi
evet bunun iskeleti zayıf gibi görünüyor
önemli olan işlevi.. hepsi neredeyse aynı bunların.. çok para vermeye ben de lüzum görmüyorum.yaw ha 100 ha 200 lük ne fark eder işimi görsünde :13:
amaan, barın hiiç bi önemi yok bence..evet bunun iskeleti zayıf gibi görünüyor
canım sen beni yanlış anladın galiba. ben kız erkek ayırımı yapmıyorum ayrıca erkek çocuklarını çook severim. hatta ilk bebeğimin erkek olmasını çok gönlümden geçirmiştim. farketmezdi rabbim sağlıklısını verdikten sonra iki kızım yada iki oğlumda olabilir. ben sadece birtane oğlum var bide kızım olursa negüzel olur dedim. oğlunda mutlaka çok tatlıdır. eminimki kızında çok şirin olur. allah sağlıkla analı babalı büyütmek nasip etsin.sağol canım oglanda bi başka oyle deme ikisinin yeri de farkli ama kizkardessiz olmaz diye ben kizi çok istiyorum yoksa oglumda çok tatlı teyzesi :)
önemli olan işlevi.. hepsi neredeyse aynı bunların.. çok para vermeye ben de lüzum görmüyorum.
tam hatırlayamadım ama ya 150ye ya 170e almıştı eşim, unkapanı haşim işcan gecidi var ya, saraçhane olarak biliniyor, oradan.
concord neo nun bi modelini alacakmış vazgeçmiş..
amaan, barın hiiç bi önemi yok bence..
bizimkinin barı var, takmıyorum.
bu model yaklaşık 5 kg çok da hafifmiş..
su geçirmeyen malzemeden yapılmış bi dee
bizimkinin avantajı yağmurluğu. hakikaten çok işe yarıyor. yağmurda rüzgarda..
eğer bi tavsiyem olacaksa yağmurluklu bi model düşünün derim..
bi de yatma pozisyonunda sırtı ayarlanması önemli..
geri kalan özellikler benzer çünkü..![]()
canım, güzel hafif bi şeye benziyor.
ama iskelet gövdesi zayıf görünüyor, :44:
kaç kiloya kadar taşıyor bu?
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz daha şimdi hemen dışarı çıkınca uyuyor 2 3 ay sonra ayaklanır iyi olmazmı tamda yaz gelir
ne kadar hemen aldım demi
benim bi kere netten araştırmam 1 ay sürer
![]()
Eki Görüntüle 657497
ecoş kendini arabadan atmaya kalkıyor yürümeye çalışıoyor ters dönüp ayağa kalkmaya çalışıyor
en sonunda böyle sardım sarmaladım kitledim :26:
geçende söylemiştim yatakta kalkıyor
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/523554-kizlar-bebegimin-yatagini-aldik.html bu napcam bilmiyorum düşer 1 aya yakıdna :26:
e bu beşiği çıkartsam durduğu yerdede durmuyorki normal yatak gibi yapsam napcam bilemedim :44::44:
sağlam benim kzım 5 yaşına kadar bindi.80 ne almıştık.
çocuklar az yürüyünce hemen yoruluyorlar çok rahat ettik bunla...
önemli olan işlevi.. hepsi neredeyse aynı bunların.. çok para vermeye ben de lüzum görmüyorum.
tam hatırlayamadım ama ya 150ye ya 170e almıştı eşim, unkapanı haşim işcan gecidi var ya, saraçhane olarak biliniyor, oradan.
concord neo nun bi modelini alacakmış vazgeçmiş..
amaan, barın hiiç bi önemi yok bence..
bizimkinin barı var, takmıyorum.
bu model yaklaşık 5 kg çok da hafifmiş..
su geçirmeyen malzemeden yapılmış bi dee
bizimkinin avantajı yağmurluğu. hakikaten çok işe yarıyor. yağmurda rüzgarda..
eğer bi tavsiyem olacaksa yağmurluklu bi model düşünün derim..
bi de yatma pozisyonunda sırtı ayarlanması önemli..
geri kalan özellikler benzer çünkü..![]()
alemsin, yine güldürdün beni
ben de ayşecik 4-5 aylıkken eşime diyorumki, bebek arabası alalım..
(o zaman kış) şimdi bi yere gitmiyoruzki diyor..
havalar ısınmaya başlayınca çıkıcaz diyorum.
e o zamana kadar da yürümeye başlayacak zaten, kendi yürür. arabaya gerek var mı diyor:111:
şimdi sen de eşim gibi konuştun.. yürümeye başlayınca da yorulup uyumayacak mıı?![]()
anam sen kızı temmuz da doğurduğuna eminmisin seninki önden önden gidiyor maşallah Allah nazarlardan korusun
nefüüüüüüüüüüs lezüüüüüüüüüüüüüüüzEki Görüntüle 657621 Eki Görüntüle 657622 libyana kizz buda benim kepekli undan ekmegim ve ev pizzasi yarisi sucuklu yarisi sucuksuz telefona cekmistim fotografini gorunce bende yukleyeyim dedim.
Eki Görüntüle 657621 Eki Görüntüle 657622 libyana kizz buda benim kepekli undan ekmegim ve ev pizzasi yarisi sucuklu yarisi sucuksuz telefona cekmistim fotografini gorunce bende yukleyeyim dedim.
Eki Görüntüle 657621 Eki Görüntüle 657622 libyana kizz buda benim kepekli undan ekmegim ve ev pizzasi yarisi sucuklu yarisi sucuksuz telefona cekmistim fotografini gorunce bende yukleyeyim dedim.