Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

askı beka güzel.. ben de bi ara düşünüyordum değiştirmeyi..
ama kimdi, nkolikti sanırım, cincona değiştirme ismini, sanki senle değil de yabancı biriyle konuşuyormuş gibi olurum demişti.. yoksa benim de aklımda yani.. :44:

Değiştirmeyeyim mi yani? :26:Bakalım diğer kızlar da fikirlerini söylesinler...:31:

Hayırlı sabahlar... Nasılsınız canlar?:16::16::16:
Kızlar yaa ben adımı değiştirmek istiyorum ama sizede bir sorayım dedim..
Libyana 26 yı değiştirip "Aşk-ı Beka" yapmak istiyorum.. Ne dersiniz bu fikre..

[/FONT]
canım bu isimde güzelmiş ama nasıl hitap edicez libyana isim gibi olmuştu alışmışız ama aşk mı dicez bekamı dicez ne diyelim sen söyle :)
canım ben böyle 3-4 yemeklik yapıp atıyorum buzluğa.
yapacağım zaman da çözünmesini falan beklemiyorum.
öyle buzlu haliyle kızgın tavaya koyuyorum, bi güzel kızarıyor.

etler için de annem az buzu açılınca hemen koyuyor, az suyla tencereye..
pişiyorlar adam akıllı. ben kıyma açılmadan yemek yapamıyordum.
bi gün eşim aldı beni gösterdi..:17:
buzlu kıymayı bir kaşık yağ olan kızgın tavaya koydu, evirdi çevirdi, koca bi kıyma kütlesini kavururak açtı..
ben de öyle yapıyorum artık.
hımm yöntem iyiymiş ama işte ben zaten geliyorum 8 de o satten sonra kıyma kavuracak vakit kalıyormu yazın dert değilde kışın havada erken kararıyor gece moduna giriyoruz hemen

buzlu kıyma kızarıyormu ama buzu çözülünce yağ ıslanmazmı denemedim hiç deneyim haftasonu buzlukta vardı donmuş köfte

Değiştirmeyeyim mi yani? :26:Bakalım diğer kızlar da fikirlerini söylesinler...:31:
evet, kızlar da bi fikrini söylesin..
geçen gün ben de bi şey duydum, çok matrak. güzel bi nick olur..
aklımda o var, bi de başka bi şey :1:

karlı beyaz bir istanbul sabahından günaydın herkese:34:
kar mı, hani nerde?:86:
bugün istanbul 0-8 derece gösteriyor ama.. kar?:44:

hımm yöntem iyiymiş ama işte ben zaten geliyorum 8 de o satten sonra kıyma kavuracak vakit kalıyormu yazın dert değilde kışın havada erken kararıyor gece moduna giriyoruz hemen

buzlu kıyma kızarıyormu ama buzu çözülünce yağ ıslanmazmı denemedim hiç deneyim haftasonu buzlukta vardı donmuş köfte
kıymayı o şekilde kavurunca makarnanın üzerine sos da yaparsın, börek harcı da :31:

buzlu köftenin kızarması da defalarca tecrübe ettiğim bi şeydir.. ben hep öyle yapıyorum yani..

Selam kizlar hepinizi cok ozlefim ara ara hirip okumaya çalıştım ancak 2 aydir hic yazamadim.yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz.Bir yandan okul, ev bir yandan aysecik tempoya ayak uydurmakta zorlaniyorum bazen.bilen bilir kizimin ilk basta kakada kan donra az kilo alma ve memeyi reddetme gibi belirtiler veren hastaligina sonunda teshis konuldu.atopik egzamaymis kizim yani coklu besin alerjisi var.ilk once kandan daha sonra deriden test yapildi ama hangi besinler oldugu cikmadi.gizli alerjiymis o yuzden alerji yapabikecek tum yiyeceklere asecik ve emzirigim icin bende diyetteyim.dana eti, tavuk eti, sut, yogurt, peynir, trreyagi, bugday unundan yapilan hersey, makarna, bulhur, tahin, findik, fistik, cebiz, her türlü kuruyemiş, cikolata biskuvi bunlar yasakli yiyeceklerimizin bir kismi.

Kilo veremefigimden yakiniyordum ya artik daha fazla zayiflamak istemiyorum iskelete döndüm, kizimda ithal mama pregomin yiyor, sabahlarida bebelac midirli cavdarli yani organik birsey bogazindan geçemiyor yavrumun:14:aydecige annem gelip bizim evde bakiyor sagolsun.

Birde biz kiraciyiz ev bulfuk balkonlar haric 135 m dukkan ustu bitinci kat tek daire, ustumuz cift daire ve dublrks.icini falan herseyini begendim ancak dizlere bir sorum olacak fublekslerden birinin oturma odadi benim mutfağı ma figer dublekdin oturma odasıda yatak odama denk geliyor.fikir bekliyorum nolur yardım edin evi cok begendim ams yatak odasinin ustunde oturma odasi bixi cok rahatsiz edermi fikirlerinize ve tectibelerinize ihtiyacim var bu srada evin fiyati 300000

Canım kolumu tatile gitmeden 3-4 hafta önce yaktım. Tavadaki yağ patladı. Hala izi duruyo çünkü iz kalmasın diye kullandığım jeli hamile kaldığım için bıraktım. Tırnak kalkması kabusumdur benim. İyiki çektirmek zorunda kalmamışsın. Benim öyle bir anım var da hatırlamak dahi istemiyorum :(
off yağ acısını bilirim. kızartma yaparken hep başıma gelir.tırnağımı malesef çektirdim. morarma oldu. dr gitmiştim almamız lazım dedi aldı bağırta bağırta.

eyvahhh nkolik alıntı yapmayı öğrendi bacım taa baştan başlamazsın inşallah :9: :60:
sen çok alemsin yaaa çok güldürdün beni.senin için kısa alıntılar yapcam. bana resim eklemeyi de öğretsenize. belki ufak tefek paylaşırım.

Arada bir tutuyor işte, nSıl kilitliyor öle küçücük bebeler aklım şaşıyor valla

Normalde hiç zor bir çocuk değil aksine çok düzenli sadece 1-2 gündür bir derdi var gibi belkide diş sıkıntısıdır. Meyveyide sebzeyide çorbalarıda çok güzel yiyor aslında
maaşallah oğluşuna. dişten ozaman. geçici bişey enazından. iştahı yine yerine gelir annesi.

Bu erkekler cinslik anlamında çok ilginçler. Sabah 5 ten beri uyanığım, yarınki misafirlere okula gitmeden tatlılarımı okul dönüşü böreklerimi yaptım, kapalı balkonun camlarını sildim bir ara, ocağı temizle, hiç durmayan bir çocuğu eğlemeye çalış, bişiler yedirmeye çalış, uyutmaya çalış, çıkan ve yıkanan bir sürü bulaşığı saymıyorum bile, sonra gece uykusu için hazırla, ayakta salla ve bu sırada kk ya gir derken tahmin edin kim daha yorgun????? 9:30 da eve gelip on dakka oğlu ile ilgilenen baba!! Sırtım, belim, bacağım, her yerim ağrıyor ama daha gün bitmedi ki yarın da uzun ve yorucu olacak fakaaaaaat babamız yorgun olan... Çok ilginç...!!??
ahh canım benim, cins olmayan varmı.herşey onlar için. bizimki 2. bebeğide istiyor. sen büyüteceksen doğurayım dedim. e ozaman tabiiki yardımcı olurum diyor. ne zaman olacaksa. on saat çalışıyor.

1 su bardağı süt 1 su bardağı su 1 su bardağı toz şeker 2 çorba kaşığı un kakoo istedin kadar yaptım böle canım :9:

kekimi kare yaptım ve ortadan kestimmmm :6: arasına krem şanti üstüne sos döktümmm ohh missssssss resim çekcem

bu arada çok sağol canımın içiiiiiiiiii sen olmassan yapamazdımmm :16:

tarif ver kız haşhaşı hiç sevmem ama :D
hindistan cevizli de güzel olur.

bende internette tarif arıyorsam ilk baktığım blog bu canım
evet güzel tarifler var. bazen baka kalıyorum pastalara. yapacak zaman yok şimdi.

Busmai sen gördüm... Cezan ne zaman bitecek kuzum yaaaaaa:14::14:
busmai cezalı mı niye ki? aaaa...

karlı beyaz bir istanbul sabahından günaydın herkese:34:

Kar mı hani nerde kız.. :52::52:Orası başka bir İstanbul mu yoksa?:9::9:

canım bu isimde güzelmiş ama nasıl hitap edicez libyana isim gibi olmuştu alışmışız ama aşk mı dicez bekamı dicez ne diyelim sen söyle :)

Aslında bende Libyanaya alıştım ama değiştirmek geliyor içimden...:31: Siz bana Rabiş deyin en iyisi...:33::33:

evet, kızlar da bi fikrini söylesin..
geçen gün ben de bi şey duydum, çok matrak. güzel bi nick olur..
aklımda o var, bi de başka bi şey :1:

ne buldun kız.. kulağıma söyleyiver...:30::30:

yanaklarından öpüyorum, akıllı arkadaşım benim.. :48:
ben de gelicem inş..
hanımlar davete icabet, soruya cevap lütfeeen :24:

:9::9::9:

evet, anadolu yakası daha çok kişi olduğu için uygundur..
kadıköy de olur üsküdar da..
peki nerede oturabiliriz?
kadıköy sahilde mado var. saray var.. :44:

ay çok sevindim ya,, ben de ömür boyu sürecek bi durum diye üzülmüştüm..
şurda 2 yaşına ne kaldı :9:

ev alma niyetin var, imkanın da var belli. dediğim gibi yeni binaysa zaten kat arası ses izolasyonu da vardır..
bismillah de rabbim hayra çevirsin..:31:

canım aslında buluşacağımız yerde emzzirme odası olması şart gibi bizimkiler emmek isteyince ne yapcaz???
tarif için teşekkür ederim canım..:34:

eşim az önce aradı, gelir gelmez çıkalım ona göre hazırlan seni spora götürürüm.
sonra ben sohbete gidicem dedi..
e yemeeeek? dedim..
ben tokum, benim için bi şey yapma dedi. pilav ve patatese iyiki başlamamışım. :1:
ama köfteciklerim hazırr:6:
Eki Görüntüle 658533

canım ellerine sağlık:56:

Eki Görüntüle 658676

tereyağlı peynirli erişteeee yanına dünki kek mi artık pastamı ne olduğu belli değil :27:

yanınada barbunya plaki :1:

anaa kız bunları sen tek başına mı yedin:53:

Eki Görüntüle 658694

ecoş tavuk sulu telşehriyeli tavuk orbasını yediiiii bir kaseeeeeeeeeeeeeeeeeeee kırk binkere maaşallah :56:

Eki Görüntüle 658693

şimdide oyun oynuyoruzz :16::16::16::16::16:

maşallah sana yaa:nazar::54:
GÜNAYDINNNNN HERKESE

OFFF cumartesi çalışmaktan nefret ediyorum!!!!!!

malesef 1,5 a kadar işyerindeyim neyseki sonrasında oğlumla başbaşayız :)

ee kzılar nasılsınız bakalım nasıl gidiyor haftasonu valla evde olanlar kıymetini bilin bu durumun bu soğukta miniğimi bırakıp işe gelmek insanı çok üzüyor biran evvel haziran gelsede tatil moduna girsek artık

yine ben yokken yazmışsınızda yazmışsınız ben şu yazılanları cevaplıyım

bende nefret ediyorum:47:
şeker portakalım,

geç oldu ama pastacı pelin hanımdan cevap geldi 90 tl di 100 yapmış ama ben yine 90 a anlaştım

Canan hn, daha önce yazdığım gibi 15 kişilik pasta 100 TL. kurabiyeler de tanesi 3 tl ve sipariş için en az 15 adet olması gerekiyor. Yani toplamda 145 tl ediyor. Görüşmek dileğiyle, sevgiler Pelin

keşke daha evvel cevap gelseydi sende daha uyguna alırdın kısmet artık ben pelin hanıma yaptırıcam fiyatıda uygun evide bana yakın elden alma şansım var malzemelerini alsam zaten bu fiyata çıakr uğraşmaya değmez belki kurabiyeleri kendim yaparım vaktim olursa olmadı artık onlarıda pastayla beraber alırım

canım biz daha uyguna yaptıdık bizim pasta kalabalık olduğumuz için 30 kişilikti ama genede teşekkür ederim :54:
seninde uygun fiyata bulmana sevindim:54:

kar mı, hani nerde?:86:
bugün istanbul 0-8 derece gösteriyor ama.. kar?:44:

kıymayı o şekilde kavurunca makarnanın üzerine sos da yaparsın, börek harcı da :31:

buzlu köftenin kızarması da defalarca tecrübe ettiğim bi şeydir.. ben hep öyle yapıyorum yani..

canım bizim orda kar vardı sabah işe giderken arabamızın üzeri kar olmuştu bizim orası biraz yüksek kalıyor o yüzden genelde hep kar görüyoruz ama e-5 indik kar yok:44: ama genelde bizim orası böyle

günaydn kızlar sabah ziyaretçi olarak okuyorum genelde ziyaretçi olarak takılıyorum :9:

bu arada uykudan konu açılmış ecoş bu aralar 10,30 da uyuyor yatağına yatırıyoruz babası 2 sallıyor e e diyor kahkaha atan kız bi bakıyorum 5 dkkada uyuyor :1:

sonra sabah 7de kalkıyor bi karnını doyuruyorum yanıma yatırıyorum babası işe gidiyor sonra kendiliğimizden uyuyoruz 11 gibi kalkıyoruz şimdi kahvaltı yapcaz :37: bakalım sonra ne zaman uyucakkk :44:

bugun çok güzel rüya gördüm hamur ve okuldaydım ahhh ahhhh inşallah inşallahhh :31::31::31:

anaa kız bunları sen tek başına mı yedin:53:

yok canım eşimle yedik :1:

hepsini aynı anda yiyebiliyormusun sen ben o erişteyi 2 öğünde bitiremem kız nerene yiyorsun anlamıyorumki

valla sopalıksın kızım nazar değecek ya birde bir kaseeeeee demezmi iyi olmuş yemiş afiyet olsun kuzuma :nazar::nazar::nazar::nazar: ama sonra ecoş hiçbirşey yemedi uyumuyo huysuz vs diye dert yanma bak kendi dilmizle nazar ediyoruz yavruları bende yapıyorum aynı hatayı sonra aklım başıma geliyor kendi nazarımız bile değiyor yavrularımıza ayrıca o ecoşun oyuncağından ben bulamadım ya bizim orda baktımda yok oyuncakçılarda netten bulabilirmyim acaba boranında hoşuna gider son birkaç gündür su şişesine nohut dolduruyorum çıkır çıkır sallayıp onun sesiyle oynuyo sıpa :9::9::9::emir_bebek:

canım bu pazarda bile var 7 tl di sanırım :9: nohut iyiymiş :9::nazar::54:

nkolik, nerdesin canım? dün hiç görünmedin :26:

ayşecikin poposu yine pişik oldu.:43:
altında iki dk fazla dursun hemen kızarıyor zaten..
önleyici olarak sebamed kullanıyorum.
pişik kremi de troysd var, ama bi işe yaramıyor, sinir oldum.. travazol da aynı şekilde :100:
hapsu sudo krem önermişti, onu da denedim...
siz ne kullanıyorsunuz?:44:
bepantol kullanan var mı mesela? desitin de etkili bi kremmiş, ama içinde paraben varmış :26:

bende bez değiştirdim ondsn oldu aynı şekilde geçmiş olsun canım birde kabız off napsam bilemedim bu sefer primaya dönryim :50:

günaydn kızlar sabah ziyaretçi olarak okuyorum genelde ziyaretçi olarak takılıyorum :9:

bu arada uykudan konu açılmış ecoş bu aralar 10,30 da uyuyor yatağına yatırıyoruz babası 2 sallıyor e e diyor kahkaha atan kız bi bakıyorum 5 dkkada uyuyor :1:

sonra sabah 7de kalkıyor bi karnını doyuruyorum yanıma yatırıyorum babası işe gidiyor sonra kendiliğimizden uyuyoruz 11 gibi kalkıyoruz şimdi kahvaltı yapcaz :37: bakalım sonra ne zaman uyucakkk :44:

bugun çok güzel rüya gördüm hamur ve okuldaydım ahhh ahhhh inşallah inşallahhh :31::31::31:
şaka yapıyor olmalısın ecoşu sallamadan ee ee diyip uyutuyorsun öylemi üstelik sabah 7 e kadar uyuyor kızım ona ben çocuk demem o bir melek ben bu ayda bu kadar uyuyan bebek duymadım gel öpeyim seni alnından bu işin sırrını ver boranı alıştır 1 aylık maaşımı sana verebilrim

yok canım eşimle yedik :1:

canım bu pazarda bile var 7 tl di sanırım :9: nohut iyiymiş :9::nazar::54:

bende bez değiştirdim ondsn oldu aynı şekilde geçmiş olsun canım birde kabız off napsam bilemedim bu sefer primaya dönryim :50:

ben pazar özürlü olduğumdan görmedim demekki aylar var pazara gitmiyorum neyse bugün bizims osyete pazarına bir uğrayayım madem hatırlattın

bu arada şeker portakalım senin yazdığın 11 mayıs cumartesine geliyor sen cumartesi öğlene kadar çalışıyorum dememişmiydin bende çalışıyorum nasıl katılacağız?

oğluşum sürekli çıkardığı seslerin arasından b-ba-kı-gı-geee-ll-agu-ıngı-mem gbi bir sürü ses çıkarıodu bide aglarken anneee gbi aglıodu ama anne demıorda sıpam şimdi artık direk baba demeye başladı sabahtan beridir baba baba baba diye diye bi hal oldu babası işteydi aradım dinletıom bi hoşuna gitti sonra ananesini aradık onada telde dinlettim oda bayıldı (ama diorki babane diycek ilk baksana:)) sırf ben tasalanmıorm anne demedi die annemde anane demeycek ilk diye tasalanıo :D neyse bakalm şimdi uyuo paşa çamaşır makinemi çalıştrdm bide kahvemi yaptım yudumlarken size yazıorm ilknurrr vala söyle kızz nası uyuo öle ecoş maşalah yaaa bizimki gecede 40kere emıo bagımlı oldu yani...bi tavsiye ver kuzum...

şaka yapıyor olmalısın ecoşu sallamadan ee ee diyip uyutuyorsun öylemi üstelik sabah 7 e kadar uyuyor kızım ona ben çocuk demem o bir melek ben bu ayda bu kadar uyuyan bebek duymadım gel öpeyim seni alnından bu işin sırrını ver boranı alıştır 1 aylık maaşımı sana verebilrim

ben pazar özürlü olduğumdan görmedim demekki aylar var pazara gitmiyorum neyse bugün bizims osyete pazarına bir uğrayayım madem hatırlattın

oğluşum sürekli çıkardığı seslerin arasından b-ba-kı-gı-geee-ll-agu-ıngı-mem gbi bir sürü ses çıkarıodu bide aglarken anneee gbi aglıodu ama anne demıorda sıpam şimdi artık direk baba demeye başladı sabahtan beridir baba baba baba diye diye bi hal oldu babası işteydi aradım dinletıom bi hoşuna gitti sonra ananesini aradık onada telde dinlettim oda bayıldı (ama diorki babane diycek ilk baksana:)) sırf ben tasalanmıorm anne demedi die annemde anane demeycek ilk diye tasalanıo :D neyse bakalm şimdi uyuo paşa çamaşır makinemi çalıştrdm bide kahvemi yaptım yudumlarken size yazıorm ilknurrr vala söyle kızz nası uyuo öle ecoş maşalah yaaa bizimki gecede 40kere emıo bagımlı oldu yani...bi tavsiye ver kuzum...

bu arada şeker portakalım senin yazdığın 11 mayıs cumartesine geliyor sen cumartesi öğlene kadar çalışıyorum dememişmiydin bende çalışıyorum nasıl katılacağız?

yav arada bir muzurluklları oluyor tabi ama ecoş doğduğundan beri kendi uyyordu 3 aylıkken kayseriye gittim annem salladı hatta ondan önce 1 aylıkken kaynaam bizdeydi sallamaya alıştırdı arada bir kafasına ne eseerse uyuyacağı zaman bir yastık yüzünü örtmek için yastığa yüzünü gömüyor birde başında duracak biri yetiyor kendi kendine kafasını sağa sola çevirerk uyuyor

hatta bana ne kötü annesin derdi annem emzirirdim yatağa koyardım giderdim bi bakarlardı uyumuş :27:

hamileliğim çok güzle geçtiii ama bu dönem aşırı stres aşırı sinir bunalımdaym o yüzdençocukta etkileniyor tamamen ortamdan kızlar :37:

ecoşa s yumurta bize l alıyorum ve ecoşla kendime 3 yumurta sarısı tavada yaptım yanına peynir zeytin $segmen_tup_tahin_pekmez.webp

bimden bunu almıştım çok güzel tadı var bunu ekmek içine batırıp veriyroum işte ekmekle güzelce yedi ıhlamur içicez burnumuz
dolmuş dün akşam banyo yaptıkda :56::56:

herkese merhaba unutmus olanlarınız vardır belkiii:9: 10 temmuzda dogum yaptım oğlumun adı ömür .. cok zamandır gıremıyorum daa:9:

maşallah yaa ilknurr:nazar::nazar:
kzım korkmuyo musun nazar değecek diye annenin bebeğine nazarı değermiş
sen herkese söylüyosun sık sık oku çocuğu canım yaa...:18:

zeynep hoşgeldin nerelerdeydin bakalım:20:
bu arada ben nicki değiştirdim feyzabilal :1:

maşallah yaa ilknurr:nazar::nazar:
kzım korkmuyo musun nazar değecek diye annenin bebeğine nazarı değermiş
sen herkese söylüyosun sık sık oku çocuğu canım yaa...:18:

zeynep hoşgeldin nerelerdeydin bakalım:20:
bu arada ben nicki değiştirdim feyzabilal :1:

yok annem sürekli okuyorum çok şükür nas felak ayt ne varsa okuyoruz sakinleşiyor hem

Back
X