Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

maşallah yaa ilknurr:nazar::nazar:
kzım korkmuyo musun nazar değecek diye annenin bebeğine nazarı değermiş
sen herkese söylüyosun sık sık oku çocuğu canım yaa...:18:

zeynep hoşgeldin nerelerdeydin bakalım:20:
bu arada ben nicki değiştirdim feyzabilal :1:
kızzzz biliomm değiştinnnn .. oğlumla ugrasıorum tatlım pek zamanım olmuyoo gıremıyorummmm:50:

$DSCN0032.webp :14::14::31::31::26:

Oturdum ağlıyorum sinirden... Bilin bakalım neler oluyor?
hayırdır inşallah. çocuk uyumadı heralde.

herkesin cuması mübarek olsun.. Bizim için heyecanlı bir gun kardeşim dogum yapıyor bugün hayırlısıyla kucagimiza alırız inşallah
ooo allah analı babalı büyütmek nasip etsin. kolay doğum olmuştur inşallah.

günaydınnnnnnnnn

haftasonun son tam iş gününde keyifler nasıl bakalım,

bugün dünün aksine yağmurlu bir sabaha uyandık oğlum gece 1 de çığlık çığlığa babasını ve beni uyandırdıktan sonra babası sabah 6 da işe gideceğinden!!! uykusuz kalmamak için odayı terkedip koltukta uyumaya gitti sonra nemi oldu meme emdi ve uyudu 3 gibi süt hazırladım içti bir dahada çıtı çıkmadı ama babaya sorsan bütün gece hiç uyutmadı zaten o gazlada sabah işe geç kaldı arayan grup rehberinede kurduğu cümle aynen şöyle " abi sorma çocuk gece uyutmadı sabaha kadar ağladı bende birkaç saatlik uykuyla duruyorum" bre vicdansız Allahtan kork gece 10 da yatağa girdi daha çocuk uyumadan kendisi uyudu 1 gibi çocuk acıktı ağladı diye gitti odada sabaha kadar fosur fosur uyudu hala bütün gece uyutmadı diyor ne bekliyorlar bu bebeklerden bilmemki biblo gibi oyna sev koy kenara sessiz sessiz beklesin :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: banada 6 da çıkıcam dedi meğer 5 te çıkması gerekiyormuş ben ne biliyim müneccimmiyim

herneyse dün daha iyiydi eşim oğluyla hasret giderdiler top oynadılar gülüştük eğlendik videolar seyrettik falan derken oğlum babasını uyuttu :53: nasılmı çocuğu oyalarmısın 5 dk duşa giricem dedim tamam ben uyuturum dedi nasıl uyutacaksın diye sordum bak seyret dedi yanına yatırdı çocuğu hadi uyu yavrum dedi boran başladı kendi kendine ee eee eee demeye başladı bir yandanda ayaklarıyla oynuyor etrafa dönüyor kuduuruyor yatağın içinde neyse girdim çıktım birde ne göreyim bizimki uyumuş çocuğa arkasını dönmüş boranda babaya bakarak eee eee ee yapıyor çocuk nasıl uyutulurmuş seyretmiş oldum böylece :9::9::9:

neyse geçmişi cevaplayayım şimdik
süper baba.

annem abimi uyutmak için yatağa yanına yatmış.
bir süre sonra annem uyuyakalınca abim daire kapısını açıp asansör önünde oynamaya başlamış..
komşu sesi duyup kapıyı açınca abimi görmüş..
yavrum, annen nerde demiş
abimin cevabı..

annem beni uyutuyor :9::9::9:
ayyy çok güldüm cena, allah iyiliğini versin.

benim eşim kafasını daha yastığa koymadan uyuyakalanlardan :1:
aynen benimkide öyle. bide bana saçımı okşasana der.daha güzel uyuyormuş. sabahta hiç uykusunu alamayanlardan.

zeynep hoşgeldin aramıza.yenisin galiba. (şaka şaka) seni hamileliğimin 2. ayından beri tanıyorum. ozaman lar hiç yazmıyordum sadece takip ediyordum. keşke yazsaydım diye pişman oluyorum. beni daha iyi tanımış olurdunuz.sanada çok gülerdim. komik şeyler yazardın. keyifli hoşsohbetli bi arkadaşsın. umarım daha fazla uzak kalmazsın. neden bukadar uzak kaldın.

ayyh bugün sabahtan beri bişey yapasım yok. sallana sallana ortalığı topladım. kahvaltıdan kalan bulaşıkları yıkadım. oğlumu doyurdum altını üstünü değiştirdim. kahvemi aldım kk geldim. bakalım neler olmuş. sabah girmiştim ama okuyamadım bir türlü paşam uyandı onunla ilgilendim. dün aldığımız halkalarla, topundan oynattım. çok mutlu oldu. ancak ençok kağıt yırtmaya, saç yolmaya bayıldığı için oyuna ordan başladık. zaten nezaman kucağıma alsam atkuyruğu bağladığım saçlarımı çekiştiriyor. kafam hep arkaya yürüyorum.

zeynep hoşgeldin aramıza.yenisin galiba. (şaka şaka) seni hamileliğimin 2. ayından beri tanıyorum. ozaman lar hiç yazmıyordum sadece takip ediyordum. keşke yazsaydım diye pişman oluyorum. beni daha iyi tanımış olurdunuz.sanada çok gülerdim. komik şeyler yazardın. keyifli hoşsohbetli bi arkadaşsın. umarım daha fazla uzak kalmazsın. neden bukadar uzak kaldın.
olsun şimdi tanıyalım sımdı sahsen ben senı cok tanımıyorum bebegın kız erkek adı ne ne zaman dogdu vs hıc bısey bılmıyorummm .. hayatım tesekkur ederım dusuncelerın ıcın .. bılgısayar ve ben eskıden ayrılmaz iki parcaydıkkk sımdı nerde oldugunu bıle :54:

offf çok severim yaaa. ekşi ekşii. sizin bahçeden falansa çok şanslısın.

nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :36::36::36: olsa canım ağacı önüne koyarımda yok işteee yokk off poşet poşet yerdim geçen sene hamileyken hasta ederdiye yiyemiyrodum ayrım poşet anca ama bu seneeeeeeeeeee :33::21::21::21:

evet bunun iskeleti zayıf gibi görünüyor

Maclaren Globotrotter Bebek Arabası Crown Blue - e-bebek.com

ben bu istiyorum ama bununda önünde bar yok sizce o çok önemli mi
çok önemli değil. dün bizde baktık bebek arabası. henüz almadım bende.

bastonlada olmuyor canım hiç önemli değil ben su an baston kullanıyorum çok rahat hafif
dün avm de birinde gördüm aynısı şu mavi arabanın.

EKMEK TARİFİ

500 gr tam buğday unu
1 su bardağı kepekli un
1 çay bardağı beyaz un
1 buçuk su bardağı ılık su
1 buçuk tatlı kaşığı tuz
1 çorba kaşığı şeker
1 pk yaş maya veya instant maya
hepsi yoğurulur mayalandırılır. 1 saat sonra hamur tekrar yoğurulur ikiye bölüp ekmek şekli verilir. unlanmış tepsiye konur. 40 dk tepside mayalanmaya bırakılır. 180 derece ısıtılmış fırında pişirilir. püf noktası ekmek pişerken fırının alt kısmına dayanıklı bi kapla su bırakılır öyle pişirilir.

LİBYANA senin tarif nasıl bunun gibi mi?
canım sende çok hamaratsın harika görünüyor. herkez çıkarsın içindeki gizli hamaratlığı.

olsun şimdi tanıyalım sımdı sahsen ben senı cok tanımıyorum bebegın kız erkek adı ne ne zaman dogdu vs hıc bısey bılmıyorummm .. hayatım tesekkur ederım dusuncelerın ıcın .. bılgısayar ve ben eskıden ayrılmaz iki parcaydıkkk sımdı nerde oldugunu bıle :54:
bir tane oğlum var. ilk bebeğim. ankaradayım. adı batuhan. kısaca batu diyebiliriz. ömürcük nasıl iyidir umarım. çok hareketli bir bebekti bildiğim kadarıyla. şimdi nasıl oldu.

nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :36::36::36: olsa canım ağacı önüne koyarımda yok işteee yokk off poşet poşet yerdim geçen sene hamileyken hasta ederdiye yiyemiyrodum ayrım poşet anca ama bu seneeeeeeeeeee :33::21::21::21:
aynen bende walla. ağaca çıkar yerdim.

Tunaydin kizlar

Cenacim tebrik ediyorum seni azmin sonu zaferdir:))

Cinconum eşinin acısı taze oldugu icin normaldir eslerimiz arasında benzer bir yan daha söyleyim kpderim 6 bucuk ay once vefat etti ve cok buhram dolu günler geçirdi aslinda benim anlatacağım o kadar cok yaşadığım kotu gün var ki kelimeleri kalemime dökmekte zorlanıyorum.ve yaşadığım acının en kötüsüde esim yüzüme söylemesede kpderimin ölümünden beni suçladı kvdem zaten direk beni ve annemi suçladı tartıştık kvdemin yüzünü dahi görmek istemiyorum daha saçmasapan bir cok şey söyledi ve eminim esimi dolduranda kvdem ve babaannesi oldu.Suçlama sebeplerini de söyleyim arkadaslar kpderim kalbi icin 4-5 yıldır hastaneye gidip geliyormuş.doktorlarin kimisi ameliyat ol kimisi de olma demiş.nedense kpderim benim dogum yapacagım zaman ameliyat olmaya ve Ankara'da oturdukları halde ameliyatı istanbulda olup benim evimde kalmaya karar verdiler.benim evim zaten 70 m2 dogum yaptığımda annem yanımda olacakti ben bebekle yeni doğum yapmis biri olarak nasıl olacaktı.bende ameliyati Ankara'da olsun dedim kpderim ameliyatta vefat etti. Kpderim vefat ettiginde ilk ananemler koştular hastaneye ki kpderim ananem doğumumda evimize geldiginde ne ısı var orada demişti.belki rahmetli bir ınsan hakkında konuştuğum icin beni kınayacaksınız ama kpderim evlilik hayatımızda cok derin yaralar acmıştı.neyse ananem esimin akrabalarının esimin üzerine cok yüklendiklerini söylediler neden acibadem veya daha iyi bir hastanede ameliyat olmamış.oklar tabi bana dondü cenazeye gittiğimde insanların bana nefret dolu gözlerle baktıklarını hissedebiliyordum su an bu satırları yazarken ağlıyorum sinirden ben büyük günah mı işledim ben mı suçluyum.cok dolmuşum aslinda o kadar cok şey var ki nkolik kp derinin rahatsızlığını anlatırken yaşadığı üzüntüyü düşünüyorum kpderi saglıgında düşünüp ev almış benim kpderim bir çeyrek altın bile takmadı ne evlenirken ne de evlendikten sonra bir şey yapmadı üstüne üstlük oldukten sonra öğrendik miras kalmış kvdeme söylemediler bize ve evlerini yaptırıp zor durumdayız diye para istediler.esimin ailesine verdigi paraların haddi hesabı yok sonunda ev alıp borcumuz var demeye başladık.of neyse daha cok şey varda yaz yaz bitmez cincon galiba ilk defa senin kadar uzun yazdım
Eylülcüm nezamandır yazacam birtürlü yazamadım. bugünde sayfaları bayaa karıştırdım buldum yazını. inan çok üzülldüm. bunlar nasıl insan anlamıyorum. inançları yokmu? böyle bir konuda seni nasıl suçlarlar , bu nasıl bir cüret inanamıyorum ve inan ağladım okurken. bu konuda sakın ama sakın kendini suçlu hissetme. vadesi dolmuş hakkın rahmetine kavuşmuş. ameliyatı zaten riskliymiş hiçbir dr garantisini veremezki zaten kesin kurtulur diye. olacak şey değil. sen sonuna kadar haklısın canım. ev küçük ve onca insan nasıl kalacak ve ameliyatlısın. kp gelecek kvde de gelecek. senin annen var, eşin bebeğin off mümkünatı yok nasıl düşünemiyorlarki,kafaları nasıl basmıyor anlamış değilim. sakın haaa asssla kendini suçlama. sen çok haklısın. eşinde zamanla sana hak verecektir.

ooo, maşallah. hatuna bakın, hem çalışıyor, hem bebeği var, hem de çift haneli rakamlarda misafir ağırlıyor.. :42:
bense kahvaltıdan sonra iki bardağı tabağı makineye koyup düğmesine basamadım hala :111: :101:

he yaa, şurda 2 yaşa ne kaldı? :60::60::60:

aaa, valla bizim adımız çıkmış komşuu..:19::99:
asıl gezentiler belli oluyoo:9:

biz de davaletliydik ama sabah gözüm kesmedi, vazgeçtim gitmekten..
bugünün programı:
15.00: cenanın eşi gelir.
15.30: öğle yemeği yenir
16.00: cena spora gider
17.00: sahil yolundan eve dönülürken bi çay içilir:37:
ve belki akşam da, eşimin amcasına başsağlığı ziyareti.

Polyannacılık oynuyorum cena; bozma :) valla ağırladım da hala kendimde değilim :/

nkolik, nerdesin canım? dün hiç görünmedin :26:

ayşecikin poposu yine pişik oldu.:43:
altında iki dk fazla dursun hemen kızarıyor zaten..
önleyici olarak sebamed kullanıyorum.
pişik kremi de troysd var, ama bi işe yaramıyor, sinir oldum.. travazol da aynı şekilde :100:
hapsu sudo krem önermişti, onu da denedim...
siz ne kullanıyorsunuz?:44:
bepantol kullanan var mı mesela? desitin de etkili bi kremmiş, ama içinde paraben varmış :26:

Ben hep zeytinyağı sürüyorum doğal ama akçay taraflarından geliyo. Pişik olunca da desitin kullanıyorum valla.

Günaydınn herkeze, hayırlı,mutlu ve bol neşeli bir hafta sonu olur inşallah. dünden beri hiç giremedim. eşim izinliydi avm ye alışverişe gittik. paşama oyuncak aldık, eşime gömlek kıravat aldık. dışarısı çok rüzgarlıydı. paşamı rüzgardan korumak için baya mücadele ettim. allahtan avm kapalı alan. ama klimakar öldürdü beni. alışverişe yeğenler de geldi. sinir ettiler. ben çocuğu klımadan korumaya çalıştıkça yaa bişey olmazz sende amma abarttın 40 defa dediler. sonra bir patladım. nediyorsunuz siz be benden dahamı iyi bileceksiniz, karışmayın bakıyım benim işime dedim azarladım birazcık. normalde onlar kristal vazo gibidir kimse ağzını açıp bişey diyemez okadar değerlidirler yaniii. umrumda değil valla eşim zaten tembihlemiş yengenize karışmayın diye. sanki çok çocuk büyüttüler ya benden daha iyi biliyorlar. bitanesi kız diğeri oğlan. ikiside ayrı hava zaten. ellerinden telefon düşmez. anlatılacak çok terbiyesizlikleri varda amannn boşver.

Bilmiş ergenler annelik taslıyor çok hoş!!

Hayırlı sabahlar... Nasılsınız canlar?:16::16::16:
Kızlar yaa ben adımı değiştirmek istiyorum ama sizede bir sorayım dedim..
Libyana 26 yı değiştirip "Aşk-ı Beka" yapmak istiyorum.. Ne dersiniz bu fikre..
:26:

Bizede dr. troysd u verdi ama bir işe yaramadı... Neyin içerisinde Paraben yokki canım..:19:
nerede zararlı şey var.. Hayatımıza girmiş... :20::20:

Çok muhteşem yüzyıl kokuyor o nick bence libyana iyi :)

off yağ acısını bilirim. kızartma yaparken hep başıma gelir.tırnağımı malesef çektirdim. morarma oldu. dr gitmiştim almamız lazım dedi aldı bağırta bağırta.

sen çok alemsin yaaa çok güldürdün beni.senin için kısa alıntılar yapcam. bana resim eklemeyi de öğretsenize. belki ufak tefek paylaşırım.

maaşallah oğluşuna. dişten ozaman. geçici bişey enazından. iştahı yine yerine gelir annesi.

ahh canım benim, cins olmayan varmı.herşey onlar için. bizimki 2. bebeğide istiyor. sen büyüteceksen doğurayım dedim. e ozaman tabiiki yardımcı olurum diyor. ne zaman olacaksa. on saat çalışıyor.

hindistan cevizli de güzel olur.

evet güzel tarifler var. bazen baka kalıyorum pastalara. yapacak zaman yok şimdi.

busmai cezalı mı niye ki? aaaa...

Tırnak olayı kötü :( neyse oldu bitti :)
Ben 2. Çocuk istiyorum aslında tüm uykuusuzluğuma ve eşimin yardım etmemesine rağmen. Çünkü kardeş süper bişi. Ama eşim istemiyo çok zor diye!! Ne zorluğunu gördüyse...? Bu arada inşallah iki yıl sonra yani ;)

bir tane oğlum var. ilk bebeğim. ankaradayım. adı batuhan. kısaca batu diyebiliriz. ömürcük nasıl iyidir umarım. çok hareketli bir bebekti bildiğim kadarıyla. şimdi nasıl oldu.
artık hareketsizzz ama huysuz bır bebek canımmm . artık oglumu boyle kabullendım degıstırmek ıcın ugrasmıyorummmm :9: bugunn anniiiiii bagırıyor bana bende annii değilll anneeeeee dedimmm . heeeee yapıyor bana oğlum ne kadar kabasın efendım dıyeceksın dedimmm kahkaha attım o da anlamıs gıbı guluyooo deli maynak :):9:

Tunaydin kizlar

Cenacim tebrik ediyorum seni azmin sonu zaferdir:))

Cinconum eşinin acısı taze oldugu icin normaldir eslerimiz arasında benzer bir yan daha söyleyim kpderim 6 bucuk ay once vefat etti ve cok buhram dolu günler geçirdi aslinda benim anlatacağım o kadar cok yaşadığım kotu gün var ki kelimeleri kalemime dökmekte zorlanıyorum.ve yaşadığım acının en kötüsüde esim yüzüme söylemesede kpderimin ölümünden beni suçladı kvdem zaten direk beni ve annemi suçladı tartıştık kvdemin yüzünü dahi görmek istemiyorum daha saçmasapan bir cok şey söyledi ve eminim esimi dolduranda kvdem ve babaannesi oldu.Suçlama sebeplerini de söyleyim arkadaslar kpderim kalbi icin 4-5 yıldır hastaneye gidip geliyormuş.doktorlarin kimisi ameliyat ol kimisi de olma demiş.nedense kpderim benim dogum yapacagım zaman ameliyat olmaya ve Ankara'da oturdukları halde ameliyatı istanbulda olup benim evimde kalmaya karar verdiler.benim evim zaten 70 m2 dogum yaptığımda annem yanımda olacakti ben bebekle yeni doğum yapmis biri olarak nasıl olacaktı.bende ameliyati Ankara'da olsun dedim kpderim ameliyatta vefat etti. Kpderim vefat ettiginde ilk ananemler koştular hastaneye ki kpderim ananem doğumumda evimize geldiginde ne ısı var orada demişti.belki rahmetli bir ınsan hakkında konuştuğum icin beni kınayacaksınız ama kpderim evlilik hayatımızda cok derin yaralar acmıştı.neyse ananem esimin akrabalarının esimin üzerine cok yüklendiklerini söylediler neden acibadem veya daha iyi bir hastanede ameliyat olmamış.oklar tabi bana dondü cenazeye gittiğimde insanların bana nefret dolu gözlerle baktıklarını hissedebiliyordum su an bu satırları yazarken ağlıyorum sinirden ben büyük günah mı işledim ben mı suçluyum.cok dolmuşum aslinda o kadar cok şey var ki nkolik kp derinin rahatsızlığını anlatırken yaşadığı üzüntüyü düşünüyorum kpderi saglıgında düşünüp ev almış benim kpderim bir çeyrek altın bile takmadı ne evlenirken ne de evlendikten sonra bir şey yapmadı üstüne üstlük oldukten sonra öğrendik miras kalmış kvdeme söylemediler bize ve evlerini yaptırıp zor durumdayız diye para istediler.esimin ailesine verdigi paraların haddi hesabı yok sonunda ev alıp borcumuz var demeye başladık.of neyse daha cok şey varda yaz yaz bitmez cincon galiba ilk defa senin kadar uzun yazdım

pişmemişler çirkinler:37::9::9:
bu köfteleri kargoyla yollarmısın CENAAA...

Bu arada cinconum tamam haftasonu iş yok ama ama evdeki mesai daha yorucu geliyo valla bana. Temizlik yap, çamaşırlar yıkansın, ütüler yapılsın, haftaiçi yemekleri hazırlansın, okula hazırlıklar yapılsın derken ben bişi anlamadan pzt oluyo :( neyse Allah sağlık sıhhat versin herşey yapılır diyor gezenlere kıskançlıklarımı iletiyorum :)))

Ha bu arada ben de buzluktan çıkan köfte veya kıymamın çözülmesini beklemeden pişiririm ceba gibi. Gayet de güzel olur. Ama ben köfteleri kızgın yağda değil de yağsız tavada kısık ateşte pişiriyorum.

günaydn kızlar sabah ziyaretçi olarak okuyorum genelde ziyaretçi olarak takılıyorum :9:

bu arada uykudan konu açılmış ecoş bu aralar 10,30 da uyuyor yatağına yatırıyoruz babası 2 sallıyor e e diyor kahkaha atan kız bi bakıyorum 5 dkkada uyuyor :1:

sonra sabah 7de kalkıyor bi karnını doyuruyorum yanıma yatırıyorum babası işe gidiyor sonra kendiliğimizden uyuyoruz 11 gibi kalkıyoruz şimdi kahvaltı yapcaz :37: bakalım sonra ne zaman uyucakkk :44:

bugun çok güzel rüya gördüm hamur ve okuldaydım ahhh ahhhh inşallah inşallahhh :31::31::31:

allahım sana gelıyorum nasıl uyuyor ya benım oğlum hıc uyumuyor cok sorunluyuz ılk yatısında bıle bazen 15 dakika sonra kalkıyor pekı gunduzlerı nasıl uyuyor kaç kere uyuyor

PEMBİŞCİM sen hepsine yetişirsin canım. hamaratsın valla ben okadar kişi ağarlayamam.
Polyannacılık oynuyorum cena; bozma :) valla ağırladım da hala kendimde değilim :/

Ben hep zeytinyağı sürüyorum doğal ama akçay taraflarından geliyo. Pişik olunca da desitin kullanıyorum valla.

Bilmiş ergenler annelik taslıyor çok hoş!!

Çok muhteşem yüzyıl kokuyor o nick bence libyana iyi :)

Tırnak olayı kötü :( neyse oldu bitti :)
Ben 2. Çocuk istiyorum aslında tüm uykuusuzluğuma ve eşimin yardım etmemesine rağmen. Çünkü kardeş süper bişi. Ama eşim istemiyo çok zor diye!! Ne zorluğunu gördüyse...? Bu arada inşallah iki yıl sonra yani ;)
aynen öyle cenacım çok bilmiş ergenler. kv fazla karışıyorlar. bide erkek olan durmadan bizim arabayı alır gece sabaha kadar arkadaşlarıyla gezer tozarlar. eşim arabayı fulluyor o bitiyor. e bizimki de para yanii. anca yetiştiriyoruz. laf anlayan türden değil arsız şey. bi taşınsaydık.
2. çocuk ben istemiyordum cena ama eşim oğlumuz kardeşsiz kalmasın,bize bişey olursa birbirlerine destek olurlar diye ikna etti beni. zor ama seneye düşüncem. bukadar yorgunluğa alışmışken belki 2. yi düşünmek akıllıca. rahatlığa alışıp tekrar bebek büyütmey daha zor olur. bakarsın seninde olur.

artık hareketsizzz ama huysuz bır bebek canımmm . artık oglumu boyle kabullendım degıstırmek ıcın ugrasmıyorummmm :9: bugunn anniiiiii bagırıyor bana bende annii değilll anneeeeee dedimmm . heeeee yapıyor bana oğlum ne kadar kabasın efendım dıyeceksın dedimmm kahkaha attım o da anlamıs gıbı guluyooo deli maynak :):9:
e yanii. sen çocuğu değil çocuk seni yönlendiriyor. onlar ne isterse o. alışmışsındır artık zaten. çok alemsin yaaa güldürdün yine. lütfen arada birde olsa gel katıl buraya. çok tatlısın. karakızıda çok seviyorum tam ısırmalıksınız.

Bu arada cinconum tamam haftasonu iş yok ama ama evdeki mesai daha yorucu geliyo valla bana. Temizlik yap, çamaşırlar yıkansın, ütüler yapılsın, haftaiçi yemekleri hazırlansın, okula hazırlıklar yapılsın derken ben bişi anlamadan pzt oluyo :( neyse Allah sağlık sıhhat versin herşey yapılır diyor gezenlere kıskançlıklarımı iletiyorum :)))
yetişirsiiiin. sen yaparsın tatlişkom.

Ha bu arada ben de buzluktan çıkan köfte veya kıymamın çözülmesini beklemeden pişiririm ceba gibi. Gayet de güzel olur. Ama ben köfteleri kızgın yağda değil de yağsız tavada kısık ateşte pişiriyorum.
ben tost makinasının içini hafif yağlıyorum köfteleri biberleri diziyorum bir güzel pişiriyorum çok lezzetli oluyor.

Back
X