- 8 Ağustos 2011
- 11.802
- 9.507
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nkolik, nerdesin canım? dün hiç görünmedin :26:
ayşecikin poposu yine pişik oldu.
altında iki dk fazla dursun hemen kızarıyor zaten..
önleyici olarak sebamed kullanıyorum.
pişik kremi de troysd var, ama bi işe yaramıyor, sinir oldum.. travazol da aynı şekilde :100:
hapsu sudo krem önermişti, onu da denedim...
siz ne kullanıyorsunuz?:44:
bepantol kullanan var mı mesela? desitin de etkili bi kremmiş, ama içinde paraben varmış :26:
banada sallamakta gınaa geliyor bazen. 1.5 saat salladığımı bilirim. ama artık okadar uzatmıyorum çünki ilk 15-20 dak da uyumuyorsa uykusu yok demektir. birazdaha oyalanınca kendisi istiyor uyumak. birkeresinde bayaa oyalamıştım,oyalanması için yürütece koydum mamasını hazırlıyorum,sesi gelmiyor bir baktım uyuya kalmış.içim gitti o halde görünce.Ahh canım benimki şu anda uyudu yaa çıldırıcam salla salla ayagım koptu ve bu gece uykusu da değil yani birazdan uyanacak ve kimbilir kaçta uyuyacak..şimdi netten araştırıcam ayrıntılı bir şekilde haftaya memlekete gitme planım var döndüğümde -eşimle de konuştum- birlikte uyku eğitimine başlıcaz çünkü tek başıma baş edebileceğimi düşünmüyorumGerçekten bu gidişle odaları nasıl ve ne zaman ayırıcaz zaten onu sallarken benim uykum geliyor uyuyunca da çok hassas beyefendi en küçük tıkırtıya uyanıyor hala yazdıklarını okuyunca resmen kendimi gördüm
yok yook yook benimki de yemiyor bugün çorba yapmadım artık saldım yoğurt da mayalamadım sinirlendim çünkü 3 gündür bir kaşık birşey sokamadım ağzına öyle bir kilitliyor öyle bir inat ki çıldırıcam yaaa
Ben de sonuçlar kötü sandım neyse ki kötü birşey yok ama üzüldüm ve sinir oldum yani nasıl olmaz yaa inş hafta içinde güzel haberler alırız canım
ençok güvendiğim devlettir benimde. özele birkaçkez gittik. kadın bi tahlil yaptı okadar. doğru düzgün muayene bile yok. benim bildiğim şeyleri anlatıyor. birtanede eşimin arkadaşı var oda her gittiğimizde muayene parası almıyor. sıkıntı oluyor. sonuçta özel işletme, bedavacı gibi oluyor. onada artık gitmiyoruz.bende özele güvenmem canım devlet daha iyi :26:
fotoları eşime gösterdim. çok sevdi. baya tatlıymış diyo. maaşallah.Eki Görüntüle 658694
ecoş tavuk sulu telşehriyeli tavuk orbasını yediiiii bir kaseeeeeeeeeeeeeeeeeeee kırk binkere maaşallah
Eki Görüntüle 658693
şimdide oyun oynuyoruzz![]()
ilk doğduğu sıralarda bikaç ay prima beyaz paket kullandım. uzun zamandır sadece yeşil paket kullanıyorum. yalnız bişey dikkatimi çekti. bebeklerin kilosu arttıkça paketin içindeki bez sayısı düşüyor. yokmu bunun 82 lisi.bezi pişik yapıyor olabilir benim kızıma yapmıştı prima beyaz paketten yeşile geçtik...
bezi pişik yapıyor olabilir benim kızıma yapmıştı prima beyaz paketten yeşile geçtik...
bana aşureyi anımsattı. olsada yesek.MALZEMELER:
1 kase kıymalı dolma içi
1,5 çay bardağı kırmızı mercimek
2 yemek kaşığı tel şehriye
1-2 yemek kaşığı salça
Sıvıyağ
Tuz
Karabiber
Nane
Yeterince su
YAPILIŞI:
Tencereye sıvıyağ ile salçayı koyup iyice kavurun. Naneyi ekleyip biraz daha kavurun. Dolma harcını ilave edin .Mercimeği ekleyin. Yeterince su ekleyip pişmeye bırakın. Mercimek ve pirinçler iyice pişince tel şehriyeyi ilave edin. Tuz ve karabiberini ekleyip ocağı kapatın. Sıcak sıcak servis yapın.
NOT:
Dolma harcı çiğ olarak hazırlanan harçtan olmalı.
Kıymalı dolma harcı ile daha da lezzetli oluyor.
Çorbanın kıvamını arzunuza göre ayarlayın ama ben oldukça koyu kıvamlı güzel olduğunu düşünüyorum.
Çorbanın tadı ezogelin çorbaya benziyor ama kıymalı olunca sanki daha da lezzetli oluyor.
AFİYET OLSUN!!!!!!!!!!!!!!!!
Eki Görüntüle 659222
hepimizde oluyor harf hataları.Ceba ne ya hahaaha. Ya ufaklık coşmadan yazmak için çaba sarfedince saçmalardan seçmeler olabiliyor :)
maaşallah.kzım yarım biber dolmasının içini yediibugun ne yaptı anlamadım çocuk yıllardır aç kalmış gibi meyvesinide yedi
siyah erik rendeledim birazda armut yavrum kabız![]()
kardeşim dogum yaptı kızlar..♡♥♡ Bebisimizi aldık kucağımiza ikiside saglikli cok sukur.. darısı bana..
görüntü ezogelin, tadı da eminim öyle, çünkü malzemeler aynı.
egzantrik olsun diye, böyle bi isim vermişler heralde
buna 'kıymalı ezogelin çorbası' denmeli bence. deee mi rabiş ?
Haydaaa bi cumartesim var ona da göz dikenler olmuşş. Kız sen değil misin hava güzel oldukca kendini dışarı atan?ooo, maşallah. hatuna bakın, hem çalışıyor, hem bebeği var, hem de çift haneli rakamlarda misafir ağırlıyor..
bense kahvaltıdan sonra iki bardağı tabağı makineye koyup düğmesine basamadım hala :111: :101:
he yaa, şurda 2 yaşa ne kaldı?
aaa, valla bizim adımız çıkmış komşuu..:99:
asıl gezentiler belli oluyoo
biz de davaletliydik ama sabah gözüm kesmedi, vazgeçtim gitmekten..
bugünün programı:
15.00: cenanın eşi gelir.
15.30: öğle yemeği yenir
16.00: cena spora gider
17.00: sahil yolundan eve dönülürken bi çay içilir
ve belki akşam da, eşimin amcasına başsağlığı ziyareti.
Bepantol aldım bende 5 gündür kullanıyorum. Pişik önleyici olarak beğendim ama olmuş pişiğe etkisi bedir bilmem. Öncesinde hametan kullanıyordum o da güzel, geçmezse onu dene derimnkolik, nerdesin canım? dün hiç görünmedin :26:
ayşecikin poposu yine pişik oldu.
altında iki dk fazla dursun hemen kızarıyor zaten..
önleyici olarak sebamed kullanıyorum.
pişik kremi de troysd var, ama bi işe yaramıyor, sinir oldum.. travazol da aynı şekilde :100:
hapsu sudo krem önermişti, onu da denedim...
siz ne kullanıyorsunuz?:44:
bepantol kullanan var mı mesela? desitin de etkili bi kremmiş, ama içinde paraben varmış :26:
Ohhhh gezmeler gezilsinnnnn.... Bizimki güzel geçti darısı size inşallah. Birde kalabalığa girdikten sonra gece boyu ağlayarak uyanmalarımız olmasa... Korkuyo heralde sesten falan.günaydınn biz de 7 de uyandık. kahvaltı yaptı oğlum şimdi sıra bende....
biz de öğlene kadar eşimi bekleyeceğiz. sonra araba sürme çalışması sanırım ....
arkasından belki balık yemede olabilir.. ve arya bu akşam benimde günüm var![]()
Kız valla nerelerdesin sen kaçak?herkese merhaba unutmus olanlarınız vardır belkiii10 temmuzda dogum yaptım oğlumun adı ömür .. cok zamandır gıremıyorum daa
![]()
Bayaa konuya cevap vermiştim ama gitti daha önce olduğu gibi. tekrar yazdım benim oğluşum uyandı. yarım kaldı yine gitti. offf nerde kaldığımı karıştırdım. cevap veremediğim varsa kusura bakmasın, daha önceki mesajlarada cevap veremediğim varsa kusura bakmasın olurmu canlar yaa, oğlum durmuyor bir türlü. bide bugün öğleyin öyle ağlayarak uyandıki zor sakinleştirdim. rüya gördü galiba çok iç çekti. sırtını sıvazladım saçını okşadım,kafasını yüzünü öptüm ayy yavrum. hiç dayanamam.
ilk doğduğu sıralarda bikaç ay prima beyaz paket kullandım. uzun zamandır sadece yeşil paket kullanıyorum. yalnız bişey dikkatimi çekti. bebeklerin kilosu arttıkça paketin içindeki bez sayısı düşüyor. yokmu bunun 82 lisi.
selam kızlar ben geldim..
cevap yazamasam da takipteydim sizi..çok tatlısınız ya hep kulaklarımı çınlattınız
aslında bu konuda çok sinirliyim,konuşmak istemiyorum tamamen haksızlığa uğradım ama yine de merak edenlere kısaca olayı özet geçmek istiyorum;
buraya ilk üye olduğumdan beri polikistikoverliler topiğinde yazıyordum..ta ki bebeğime kavuşana kadar..![]()
sonrasında da gene ara sıra uğruyordum topiğe. diğer bebek hasreti çekenlere moral verebilmek adına.
işte orda bi tartışma oldu,yeni hamile kalan bir arkadaş ,henüz hamile kalamamış bir arkadaşın üzerine fazlaca gitti.çok basit bir konudan.
ben de yaptığının yanlış olduğunu falan söyledim.
kız kendini kaybetti, strese girdim kahverengi leke geliyo, bilmem ne.. nerdeyse bebeğini düşürttürecekmişim kıza yazdıklarımla(!). şikayet etti beni. polemiğe giren herkes 1 gün ceza aldı, ben 5 gün. yazdıklarımı zaten okumuşsunuzdur ne hakaret vardı ne de türevi birşey. benim için önemli olan henüz bebek hasreti çeken arkadaşımın yanında olmaktı. oldum.
şaşkınım,kızgınım. önemli değil.. haksızlığa uğrayana desteğim, her zaman.
hadi kaldığımız yerden devam![]()
cevap yazamasam da takipteydim sizi..çok tatlısınız ya hep kulaklarımı çınlattınız
aslında bu konuda çok sinirliyim,konuşmak istemiyorum tamamen haksızlığa uğradım ama yine de merak edenlere kısaca olayı özet geçmek istiyorum;
buraya ilk üye olduğumdan beri polikistikoverliler topiğinde yazıyordum..ta ki bebeğime kavuşana kadar..![]()
sonrasında da gene ara sıra uğruyordum topiğe. diğer bebek hasreti çekenlere moral verebilmek adına.
işte orda bi tartışma oldu,yeni hamile kalan bir arkadaş ,henüz hamile kalamamış bir arkadaşın üzerine fazlaca gitti.çok basit bir konudan.
kız kendini kaybetti, strese girdim kahverengi leke geliyo, bilmem ne.. nerdeyse bebeğini düşürttürecekmişim kıza yazdıklarımla(!). şikayet etti beni. polemiğe giren herkes 1 gün ceza aldı, ben 5 gün. yazdıklarımı zaten okumuşsunuzdur ne hakaret vardı ne de türevi birşey. benim için önemli olan henüz bebek hasreti çeken arkadaşımın yanında olmaktı. oldum.
Kızzz hoşgeldin valla özledik yaa...selam kızlar ben geldim..
Günaydın kizlar uyanma saatimiz 6 bu ne ya pazar pazar offff kuzu bir saat daha uyuyamadi sabah sporuna başladı beyfendi anasından aktif kollar bacaklar her biri bir tarafta
Ya bu arada yemek yediremiyorum.kasigi görür görmez onceden kafa çevirme,ağız kitleme kasığa saldırma ya da direk beni yolmaya calışma huyları vardı simdi yeni taktikler geliştiriyor mama sandalyesinde bir tepinisi var sanirsiniz zelzele oluyor.kasigi ağzına götürmem mucize yani.ama yogurt,meyve ve tarhanaya hayır demiyor kasığın arkasından geliyor o da ilginç tabi.
Canım hoşgeldin ve gecmis olsun.saliverildin sonunda bu ne uzun ceza valla busmai ceza almış deyince söyle bir göz gezdirdim pko konusuna ben oyle cezalık bir yorumunu göremedim editörler sikayet olunca mecburen değerlendirmek zorunda kalıyorlar ama neden sen 5 gün alırken digerleri 3 gün almış anlayamadım.
Kızzz hoşgeldin valla özledik yaa...
Neyse olanlar olmuş sen doğrunun yanında olmuşsun için rahat. Kız merak ettim du bi bakim geliyorum.....
Günaydınlaaaaaaaaar :)
Ben artık kaşıkla yedirmiyorum. Yabaniler gibi elimizle yiyoruz :/ çorba içirirken bakıcı teyzesi kaşıkla veriyor, yoğurda yemediği için bi süre ara verdim. Ek gıda olayı beni bitirdi diye boşuna demiyorum ;
Kızzz hoşgeldin valla özledik yaa...
Neyse olanlar olmuş sen doğrunun yanında olmuşsun için rahat. Kız merak ettim du bi bakim geliyorum.....
Alla allaa cins bu bebeler yaaaa. Kaşığa koşullandı mı ki? Bi süre sonra unutunca bi daha dene istersen kaşığı. Bende elimle yedirmeyi beceremiyorum ya
Neyine koşullanıyosa anlamadım çünkü ilaçlarını hep şırınga ile veriyorum ama uyuz işte başka bişi değil. Bi de artık beni iyice tanıdı naz yapıyor yahu. Babası ike oynuyorlar salonda mesela gayet mutlu derken ben birşey soruyorum içerden seslenerek; anam bir başlıyor mızırtıya ağlamaya. İlkaki git kucağına al, sev. Bi de iki gün önce misafirlerim gelecek ya dedim ben işlere dalmışım mola vermiyim; bakıcı teyze ona süt içirsin. Normalde içen çocuk ne cıngar çıkardı illaki memeden içicem diye. O da yetmedi uykusu var hamağa koyuyorum sallıyorum tam yatacak teyzesi sallamaya başlıyor ki bizimki başlıyor ağlamaya. Oysaki ben okuldayken hep teyzesinde uyuyo. Neyse sonuç olarak ben bu kendi küçük işlevi büyük veletlerden korktum valla. Elimle yedirirken ben batıyorum ama onun ağzı yüzü batmıyo öyle bi artısı var.
Bu arada kocacığım yatmadan önce bugün pazar kahvaltısına pancake istedi. Kendi şuan devirmiş yatıyo. Ben çocuğumu geri uyutup bi de ona hamurunu hazırladım. Kızıyorum ama kıyamıyorum da. Aşk mıdır bedir anlamadım![]()
Ama tavuğu yapıyoruz poşette haşlama olmuyooooo :)
He zayıf değilsin fitsin. Ne alaka yahu sen gayet zayıfsınnnnnn e dolayısı ile de fit duruyosun
Ay canım Allah analı babalı büyütsün. Sen de bir nefeste kurtul inşallah canım.
herkeste doğru sonuç vermez o endeksler..
herkesin kemik ağırlığı ve yoğunluğu başka.
boyu kilosu aynı iki kişiyi yan yana koy. aynı görüntüde değiller
vücut tipini kastetmiyorum, birinin kemik ağırlığı daha fazla olur, o yüzden daha zayıf görünür.
senin eşin de kilolu falan değil, endekse inanmam gözüme inanırım ben.
yok canım, tabi de zayıfsın.. bak getirtme bana oklavayı
canım ayşecik günlerce kaka yapamadığında, kuruluk da oluyor tabi..
öyle armut kayısı pek fayda etmiyor, iki silikon kaşık zeytinyağı veriyorum.. 4-5 saat sonra yapıyor kakasını
bi dene. inş rahatlar ecoş.
gözünüz aydın canım, Rabbim size bağışlasın, analı babalı büyütsün..
darısı da başına
aynen![]()